فونیکسریمکسبهتام

رییس شورای اسلامی شهر تهران:

خودروسازان به تعهد خود برای تامین اتوبوس‌های پایتخت عمل کنند

عصر خودرو- رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به رونمایی از چند دستگاه اتوبوس گفت: البته با این اقدام رضایت مدیریت شهری جلب نمی‌شود و همچنان این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا خودروسازان دستگاه‌هایی را که قول داده بودند، تامین کنند.

خودروسازان به تعهد خود برای تامین اتوبوس‌های پایتخت عمل کنند
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹:۰۰

    به گزارش پایگاه  خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، مهدی چمران روز یکشنبه در حاشیه یکصد و هشتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اختصاص بودجه سه برابری برای ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت گفت: 10 هزار میلیارد تومان در بخش مترو و اتوبوسرانی در نظر گرفته شده است.

    وی یادآور شد: در بودجه امسال علاوه بر17 هزار میلیارد تومان رقم پیش‌بینی شده، 10 هزار میلیارد تومان برای تامین وسایل حمل‌ونقل عمومی در نظر گرفته شد.

    چمران با اشاره به ترافیک مهر در پایتخت افزود: همه شهروندان علت ترافیک را می‌دانند اما واقعیت این است که اکنون بیش از ظرفیت در خیابان‌ها خودرو داریم و مردم بیشتر از خودروهای شخصی و تک سرنشین استفاده می‌کنند و اگر این خودروها جمع‌آوری شود و با اتوبوس‌ها تردد کنند از تعداد وسایل شخصی کاسته خواهد شد و در نتیجه ترافیک نیز کمتر می‌شود.

    وی با اشاره به گلایه شهروندان درباره ایجاد صف در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی گفت: چند روز دیگر آلودگی و وارونگی هوا پیش می‌آید و مشکلات سال‌های قبل تکرار می‌شود؛ باید ببینیم کشورهای دیگر چه کردند؟ به عنوان نمونه در پکن سوخت اصلاح شده و وضعیت وسایل حمل و نقل عمومی بهبود پیدا کرده است.

    مشکل سرویس دانش آموزان استثنایی برطرف شده است

    رییس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: مشکل سرویس دانش آموزان استثنایی برطرف شده است و از معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران برای رفع این مشکل قدرانی می کنم.

    مهدی پیرهادی با بیان اینکه رفع مشکلات سرویس دانش آموزان استثنایی بسیار مهم و ضروری بود، افزود: اکنون این مشکل با ورود مدیریت شهری برطرف شده است.

    وی با بیان اینکه به تازگی مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای را برای ترمیم حقوق کارکنان دولت به تصویب رساند تاکید کرد: بخشنامه‌ای از سوی سازمان امور اداری و استخدامی برای اضافه شدن رقم ثابتی را به حقوق کارکنان ابلاغ شد که با اعتراض دیوان عدالت اداری همراه بود و رأی دیوان عدالت و لغو بخشنامه در راستای احقاق حق کارکنان صورت گرفت.

    این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه 2 وزارتخانه و برخی شهرداری‌ها این رأی را اجرا کردند، افزود: در شورای شهر تهران این موضوع را مطالبه کردیم و رییس شورا نیز نامه‌ای در این زمینه ارسال و اعلام آمادگی کردند که ارقام ترمیم حقوق در اصلاحیه بودجه لحاظ شود. 

    وی ادامه داد: کارکنان هر روز با ما تماس می گیرند و درخواست اجرای این قانون را دارند البته ما نمی خواهیم از منابع دولتی استفاده کنیم و از منابع داخلی شهرداری که در شورا مصوب می‌شود استفاده خواهد شد؛ بنابراین از شهرداری می‌خواهیم نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشد.

    جمع آوری پل‌های عابر تصادفات جرحی و فوتی را به شدت افزایش خواهد داد

    رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره جمع آوری پل‌های برقی ویژه عابران پیاده واکنش نشان داد و گفت: علت جمع‌آوری این پل‌ها، هزینه نگهداری آنها و اقدام مطابق با آیین‌نامه اعلام شد در حالی که جمع آوری پل‌های عابر پیاده رواج بی‌نظمی را موجب می‌شود.

    جعفر تشکری هاشمی با اشاره به جمع‌آوری 30 پل عابر پیاده در تهران به عنوان محل امن تردد مردم افزود: این اقدام تصادفات جرحی و فوتی را به شدت افزایش خواهد داد و موجب از بین بردن صدها میلیارد تومان سرمایه شهر به نوعی دور ریختن سرمایه است و این پل‌ها تبدیل به نخاله و ضایعات شده‌ است.

    وی ادامه داد: سازمان حمل‌ونقل و ترافیک به عنوان سازمان تخصصی هیچ مداخله‌ای در این موضوع ندارد و امروز شاهد جمع آوری پل‌هایی هستیم که بهترین پل‌های تهران بودند و حتی پل بهجت آباد به عنوان پل موزه که روزانه صدها نفر در آن تردد می‌کردند، جمع آوری شده است.                          

    این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه پل‌هایی که با سرمایه‌گذاری خصوصی ایجاد شده بود، جمع آوری شد؛ گفت: با این اقدام به سمت فرهنگ بی نظمی رفته‌ایم؛ بنابراین درخواست می‌شود به ایمن‌سازی در شهر مورد توجه قرار گیرد.

    وی با بیان اینکه تلفات در شهر تهران با راه اندازی این تجهیزات در سال‌های اخیر 60 درصد کاهش یافت، تاکید کرد: با جمع آوری پل‌ها تلفات افزایش خواهد یافت که مسئولیت مستقیم آن با مدیریت شهری است همچنین در طرحی دیگر برداشتن نرده‌های جداکننده خطوط بی آرتی مطرح شده است که اعلام می‌کنم اقدام نادرستی است.

    تاکید بر جلوگیری از سد معبر صنوف

    رییس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سد معبر صنوف به ویژه رستوران‌ها واکنش نشان داد و گفت: پیاده رو محل تردد افراد است؛ در حالی که اکنون برخی رستوران‌ها پیاده رو را اشغال کرده‌ و مردم مجبور هستند جان خود را در معرض خطر قرار دهند و در خیابان‌ها تردد کنند.

    مهدی عباسی افزود: چطور اجازه می‌ دهیم که در نمایشگاه‌های خودرو یک خط از خیابان را با خودروهای خود اشغال شود که به نوعی تفاخر و تکاثر است و علاوه بر اینکه حقوق مردم تضییع می‌شود، نوعی به رخ کشیدن دارایی افراد معدودی است.

    رییس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران از اعضای شورا درخوست کرد از این موضوع کوتاه نیایند زیرا پیاده رو محل تردد عابران پیاده است.

    رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه در تذکری گفت: چندین مرتبه مشاهده کردیم در ورودی بازار یا دستفروشان ایستاده‌ یا موتورسیکلت در آن پارک شده و با توجه به وجود اقداماتی که انجام شده، راهی برای تردد باقی نمانده است.

    این عضو شورای شهر در تذکری دیگر با بیان اینکه شهرداری تهران از حالا باید لایروبی انهار را آغاز کند، افزود: اگر این اقدام انجام نشود، شاهد آب گرفتگی خواهیم بود که زیبنده شهر تهران نیست.

    معاون شهردار تهران: افزایش حقوق کارکنان قراردادی اعمال خواهد شد

    معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران گفت: زمینه ارتقا کارکنان در شهرداری فراهم و جشن 6 هزار نفری ارتقا کارکنان برگزار شد و این اقدام به معنای افزایش حقوق است و به زودی افزایش حقوق کارکنان قراردادی را اعمال خواهیم کرد.

    مجید باقری با بیان اینکه نسبت به معیشت و جبران خدمت کارکنان بی‌تفاوت نبودیم، افزود: همکاران ما مشکلات معیشتی دارند و تأکید کردیم که در کمتر از هشت ماه به همه کارکنان وام کم بهره و بدون ضامن اعطا شود که 28 هزار نفر از این تسهیلات استفاده کردند.

    وی افزود: دولت سیزدهم سال گذشته ابلاغیه‌ داد و ما در آن پیشتاز بودیم و امسال احکام افزایش حقوق در فروردین صادر شد اما دیوان عدالت بخشنامه دولت را ابطال کرد و ما از آن تفسیری داشتیم و زیرساخت‌ها را ایجاد کردیم و اگر بخواهیم حتی یک ساعت دیگر می‌توانیم آن را اجرایی کنیم.

    معاون شهردار تهران با بیان اینکه همه اقدامات را بر اساس بخشنامه‌های دولتی انجام دادیم اظها کرد: اگر بخواهیم ترمیم حقوق انجام دهیم، می‌توانیم در پایان این ماه ترمیم را انجام دهیم البته دولت هنوز مصوبه‌ای ابلاغ نکرده است و نسبت به رأی دیوان تفسیر دیگری دارد؛ به محض ابلاغ، اقدام خواهیم کرد.

    به گفته وی، شهردار تهران نیز تأکید دارد که در این روزها موضوع را حتماً از دولت پیگیری خواهد کرد.

    باقری با بیان اینکه یکی از شهرداری‌ها اقدام به ترمیم حقوق کرده بود که بر اساس حکم سازمان بازرسی باید این مبلغ را بازگرداند، خاطرنشان کرد: تا زمان پرداخت حقوق صبر می‌کنیم و با پیگیری‌های شهردار و اعضای شورا این ترمیم در موعد مقرر انجام خواهد شد.

    مشکلات محله جوادیه زیر ذره بین اعضای شورا

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران مشکلات محله جوادیه در منطقه 14را تشریح کرد و با ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه در منطقه 14 اظهار داشت: 14 محله از 21 محله منطقه 14 جزو 2 هزار و 20 محله کم برخوردار کشور است.

    ناصر امانی با بیان اینکه محله جوادیه 28 هزار نفر جمعیت دارد، افزود: از 16 هکتار بافت فرسوده ناحیه دو منطقه 14 بیش از 40 درصد از آن در محله شیوا و جوادیه واقع شده است.

    وی ادامه داد: تنها فضای سبز محله باغ گلی است که متعلق به سازمان اوقاف است و می‌توان آن را خریداری کرد و به ساخت بوستان اختصاص داد. اگر شهرداری نسبت به خریداری و تهاتر این ملک اقدام کند، می‌توان آن را به بوستان تبدیل کرد.

    امانی با اشاره به جولان موش‌ها در این محله، تصریح کرد: نیروهای سازمان مدیریت پسماند برای نظارت بر عملکرد پیمانکاران در مناطق حضور دارند تا روند فعالیت آنها را بررسی کنند.

    وی اضافه کرد: نظافت معابر، جمع‌آوری زباله‌ها و ضایعات، آلودگی‌های صوتی ناشی از ساخت و ساز، سد معبر، طعمه گذاری موش ها، آبیاری درختان باغچه ها، رفع خطر درختان خشک از جمله درخواست ها مردم در اکثر محلات است و این موارد در سامانه 137 به ثبت رسیده است.

    وی با اشاره به نگرانی مردم نسبت به ساماندهی اتباع خاطرنشان کرد: در محله جوادیه 200 خانوار از اتباع زندگی می‌کنند که باید ساماندهی شوند.

    امانی گفت: تکمیل آسفالت خیابان ها، جمع آوری معتادان متجاهر، ساماندهی سد معبر در میدان شهید بروجردی، تأمین روشنایی معابر، نظافت و جمع آوری زبانه و مواردی از این قبیل از جمله درخواست های مردم در محله جوادیه بود.

    رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه نباید به محله جوادیه با تجمع معتادان متجاهر همراه باشد، اظهار داشت: با وجود مشکلات موجود، این محله مردم متدینی دارد.

    احمد علوی افزود: فضاهایی در محله جوادیه وجود دارد که می توان نسبت به تملک آن اقدام کرد تا بتواند به بوستان و فضای سبز تبدیل شود.

    شهردار منطقه 14 تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: پس از تذکراتی که به دنبال بازدیدها انجام می‌شود، موارد را پیگیری می‌کنیم و این پیگیری‌ها برای رفع مشکلات، وضعیت محلات را بهبود می‌دهد.

    امیر یزدی ادامه داد: فرسودگی بسیار زیادی در برخی محلات وجود دارد و نیاز است که به طور جدی به آن پرداخته شود. مردم این منطقه دو هزار و 500 شهید به انقلاب تقدیم کرده‌اند و بسیاری از خانواده‌های شهدا در این محلات ساکن هستند و انتظار می‌رود که بیش از این به محلات منطقه توجه صورت گیرد.

    وی با بیان اینکه محله جوادیه آسیب دیده، فرسوده و پر از مشکل است، یادآور شد: باغ موجود در محله اجاره 99 ساله اوقاف است و اجاره‌هایی به این شکل به نوعی شبیه به مالکیت است و امکان توافق وجود نداشت.

    شهردار منطقه 14 تصریح کرد: بیمارستانی در دولاب در حال ساخت است که زمینی مقابل آن قرار دارد که آن هم اجاره 99 ساله سازمان اوقاف است. پیگیری هایی داشتیم که 60 تا 70 درصد از این زمین را از مستأجر دریافت کنیم تا پارکینگ بیمارستان تأمین شود.

    وی با اشاره به دیوارکشی در یک فضای بی دفاع شهری در این محله خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات منطقه وجود نهرهای فراوان است و با توجه به شیب بسیار کم، شدت آب ماندگی در منطقه زیاد است که باعث تعفن می شود؛ بنابراین بر اساس مطالعات آب های سطحی، برنامه ریزی شده برخی نهرها جمع آوری شوند که 9 هزار و 500 نهر در همین راستا جمع شده است.

    یزدی با بیان اینکه 31 هزار و 500 تن آسفالت در معابر اصلی منطقه 14 توزیع شده گفت: هزار و 500 تن آسفالت ریزی در محله جوادیه صورت گرفته و در کنار آن نهرهای محله نیز جمع آوری شده‌اند که تداوم آن نیاز به اعتبار دارد.

    وی با اشاره به اقدام منطقه به نصب زباله گیر در محلات برای جمع آوری زباله های نهرها اظهار داشت: امیدواریم برای انجام اقدامات بیشتر در منطقه در بودجه سال آینده تجدید نظر صورت بگیرد تا بتوانیم مشکلات بیشتری را در منطقه برطرف کنیم.

    معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز در این نشست شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در بخش غیرنقدی در حال تسویه چهار هزار میلیارد تومان با بانک ها هستیم، گفت: در تسویه حساب با بانک‌ها از مسیر مولدسازی اقدام می‌کنیم که گزارش آن ارائه خواهد شد.  اعداد تسویه ارائه خواهد شد و هفته آینده نیز لایحه‌ای ارائه خواهیم داد تا شورا در این زمینه کمک کند.

    لطف اله فروزنده افزود: برج میلاد درآمدها را به حساب خزانه واریز کرده است و سهم خزانه در 6 ماه نخست امسال برای نصب دکل های مخابراتی هنوز انجام نشده که باید پرداخت شود.

    معاون شهردار تهران با بیان اینکه کمیسیونی در سازمان برنامه برای پرداخت بدهی های دولتی تشکیل شده افزود: امیدواریم بتوانیم از محل کمیسیون ماده 77 این شرایط را بهبود ببخشیم در مجموع بسیار به تحقق بودجه امسال امیدواریم و فکر می کنیم که اصلاحیه بودجه را به شورا ارائه خواهیم داد.

    مدیرکل درآمد شهرداری تهران هم با اشاره به تحقق 40 درصدی درآمدهای پایدار شهرداری تا پایان مرداد گفت: سهم درآمدهای ناپایدار نیز 60 درصد بوده است؛ درآمدهای پایدار کاملا وصول و واریز شده است.

    علی خوشنود، علت افزایش درآمدهای پایدار گفت: در سال گذشته از بخش ارزش افزوده و سهم گمرک 199 میلیارد تومان در 6 ماه ابتدایی سال داشتیم که در پنج ماهه امسال به 2 هزار و 200 میلیارد تومان رسید و از سویی دیگر در عوارض پسماند ماهیانه 90 میلیارد تومان به میزان 450 میلیارد تومان درآمد داشتیم که به یک هزار میلیارد تومان در پنج ماه ابتدایی امسال رسیده است.

    وی با بیان اینکه عوارض آلایندگی وسایط نقلیه هنوز اخذ نشده که جلساتی را با وزارت صمت داشتیم افزود: وزارت صمت هنوز سامانه راه اندازی نکرده است که سهم شهرداری‌ها را به ویژه شهرداری تهران مشخص کند همچنین در بخش محیط زیست نیز در جلسات با وزارت صمت و سازمان محیط زیست این سازمان هنوز نماینده خود را معرفی نکرده است و پس از معرفی نماینده و پیگیری امور درآمدها حاصل خواهد شد.

    تعیین تکلیف املاک واگذار شده شهرداری به اشخاص حقوقی و حقیقی

    در جلسه امروز شورای شهر تهران لایحه دستور العمل موضوع ماده (11) مصوبه تعیین تکلیف املاک واگذار شده شهرداری به اشخاص حقوقی و حقیقی بررسی شد؛ نرگس معدنی پور رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یک فوریت این لایحه به تصویب رسیده گفت: اصلاحات نیز در کمیسیون های مربوطه بررسی و لحاظ شده که مقدمه و ماده یک و دو این مصوبه هیچ تغییری نداشته است.

    در ادامه این جلسه تعدادی از مواد لایحه دستور العمل موضوع ماده (11) مصوبه تعیین تکلیف املاک واگذار شده شهرداری به اشخاص حقوقی و حقیقی مورد بررسی قرار گرفت و پس از اعمال اصلاحات، این مواد با حداکثر آرا موافق به تصویب رسید.

    همچنین رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هشتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تهاتر ورزشگاه تختی با هفت ورزشگاه دیگر گفت: برای اجرای خط هفت مترو و طرح بزرگراه شهید شوشتری ورزشگاه تختی با 34 هزار متر مربع به ارزش 31 هزار میلیارد ریال از سوی وزارت ورزش تحویل گرفته شده و هفت ورزشگاه به متراژ 153 هزار متر مربع به اداره کل ورزش و جوانان استان تحویل داده است.

    زهرا شمس احسان با بیان اینکه تمام معاملات باید بر اساس صرفه و صلاح و آیین نامه معاملات و مصوبه شورا انجام شود تاکید کرد: ارزش مالی این معامله 31 هزار میلیارد ریال است در حالی که شهردار مجاز است تنها چهار هزار و 500 میلیارد ریال معامله با بانک‌ها، نهاها و مجموعه‌ها انجام دهد و رقم معامله هفت برابر حد مجاز است.

    وی با تأکید بر اینکه امضا کنندگان صورت جلسه به این موضوع واقف بودند که این مصوبه نیازمند رعایت موارد قانونی است اظهار کرد: تهران حتما به ایجاد بزرگراه‌ها و توسعه خطوط مترو دارد اما تهاتر هفت ورزشگاه به مساحت 153 هزار متر مربع در شهری که سرانه ورزشی پایینی دارد اقدام مناسبی نبوده لذا از شهردار تهران می‌خواهیم ضمن اخذ مجوزهای لازم گزارشات اقدامات را در شورا ارائه دهد.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۷۲
        • خودرو امروز ۶۷۱
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        آخرین بروزرسانی ۲ روز پیش
        آرشیو