رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد:

تحویل 50 هزار خودرو کف پارکینگ شرکت‌های خودروساز در روزهای اخیر

عصر خودرو- رئیس سازمان بازرسی کل کشور و سخنگوی قوه قضاییه گفت: از 170 هزار خودرویی که کف پارکینگ شرکت‌های خودروساز بود، 50 هزار دستگاه آن در روزهای گذشته تکمیل و به مردم تحویل شد و برنامه‌ای را هم دادند که ظرف مدت مشخص بتوانیم، بقیه خودروها را در اختیار مردم قرار دهیم.

Sunday 20 February 2022 - 10:36:00

تحویل 50 هزار خودرو کف پارکینگ شرکت‌های خودروساز در روزهای اخیر

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، ذبیح الله خداییان در یک برنامه تلویزیونی افزود: کوتاهی‌هایی در صنعت خودرو صورت گرفته که توجیهی ندارد و مردم هم حق دارند که ناراحت و ناراضی باشند.

وی ادامه داد: مردم باید پیشاپیش پول بدهند، در نوبت بمانند و از طرفی هم می‌بینند که ده‌ها هزار خودرو کف پارکینگ‌ها پارک شده اند، از طرف دیگر مشاهده می‌شود به محض اینکه قیمت خودرو افزایش پیدا می‌کند کلی از خودروهای کف پارکینگ‌ها در اختیار مردم گذاشته می‌شود و پارکینگ‌ها خلوت می‌شوند که این نشان می‌دهد یک سیاستی پشت این قضیه است و یک قسمتی هم کمبود قطعه دارند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه ما اکنون در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و مدیران ما باید مدیران شرایط جنگی باشند و باید بتوانند با توجه به تحریم ها، قطعات مورد نیاز را تامین کنند، گفت: به نظر می رسد کوتاهی هایی صورت گرفته، بنابراین پیگیری کردیم و همکاران ما وارد موضوع شدند و خوشبختانه دولت هم کمک کرد و مشاهده کردید که مدیران هر دو شرکت را عزل کردند.

وی تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور می‌تواند به موضوع خودروسازان ورود کند اما نظارت بر قطعه سازان که بخش خصوصی است باید از طریق سازمان استاندارد، سازمان حمایت از مصرف کننده و وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گیرد.

بازار بورس به خوبی مدیریت نشده  است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره تخلفات سازمان بورس گفت: اگر نگاهی به روند نوسانات بورس در دو سه سال اخیر داشته باشیم، متوجه می‌شویم که این بازاربه خوبی مدیریت نمی‌شود.

وی ادامه داد: از دی ماه 97 تا دی ماه 98 یک رشد 127 درصدی و از دی ماه 98 تا 19 مرداد 99 رشد 478 درصدی داشتیم که گمان نمی‌کنم در هیچ جایی از جهان چنین چیزی وجود داشته باشد.

خداییان اضافه کرد: از 20 مرداد سال 99 تا پایان خرداد 1400 و بعد از آن با افت شاخص کل بورس مواجه بودیم (بیش از 45 درصد)، زمانی که رشد نزدیک به 500 درصدی شاخص بورس را داشتیم بسیاری از کارشناسان به دولت هشدار دادند که وضعیت را مدیریت کنند چرا که این رشد طبیعی نیست و ممکن است برای مردم مشکلاتی ایجاد شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: متاسفانه برخی از مسئولان دولتی، وزارتخانه و سازمان بورس توجهی نکردند و به جای مدیریت، مرتب مردم را به سرمایه گذاری در بورس تشویق می کردند که خسارت به بار آمد و بسیاری از مردم متضرر شدند و اعتماد خود را نسبت به این بازار از دست دادند.

وی یادآور شد: همکاران ما هم در همان زمان به موضوع ورود کرده بودند و هشدارهایی را به وزیر اقتصاد وقت و سازمان بورس دادند که توجهی نشده بود، اخیرا هم که مرتب با افت شاخص بورس مواجه هستیم، رئیس قوه قضاییه هم به موقع دستور داد که هم سازمان بازرسی و هم دادستانی کل ورود پیدا کنند، ما هم ورود کردیم و با ورود همکاران، ما 23 آسیب را شناسایی کردیم و آن را به وزیر اقتصاد هشدار دادند که طبیعتا اگر چنانچه به آن پیشنهادات عمل نکند ضمانت اجرایی کیفری دارد.

محکومیت حبس و انفصال موقت از خدمات دولتی برای یکی از مسئولان عالی رتبه وزارت اقتصاد
خداییان گفت: در رابطه با هشدارهایی که قبلا به مسئولان وقت داده بودیم، یکی از مسئولان عالی رتبه وزارتخانه، محکومیت یافت که البته بدوی است و هنوز قطعی نشده ولی به خاطر عدم توجه به هشدارهای سازمان بازرسی و خسارتی که به مردم وارد شده، اکنون محکومیت به حبس و انفصال موقت از خدمات دولتی دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: در همین مدتی که ورود پیدا کردیم، علاوه بر هشدارهای جدیدی که محضر رئیس جمهور و وزیر داده شد، پرونده تخلفاتی اعضای هیئت مدیره سابق بورس را جهت بررسی به شورای عالی بورس ارسال کردیم، پرونده کیفری برای آنها تشکیل دادیم، دعوت و اخذ توضیح شدند و پرونده تقریبا در حال تکمیل است تا پرونده کیفری هم به مرجع قضایی ارسال شود.

وی افزود: در همین بررسی‌ها که به جزییات وارد شدیم حدود یکصد شخص حقوقی که غالبا شرکت‌های دولتی و بانک‌ها بودند، ورود و خروج شان جای سوال دارد، یکی از شرکت‌ها حدود 25 هزار میلیارد تومن وارد بورس کرده و به یکباره خارج شده است یا افراد حقیقی را هم داریم که میزان سرمایه‌ای که وارد کردند و خارج شدند جای بحث دارد، اینها نیاز به بررسی بیشتری دارند که گزارش خود را محضر رئیس قوه قضاییه ارسال می‌کنیم. 

خداییان  درباره مبارزه با فساد در دستگاه قضایی گفت: از همان ابتدا هم مسئول پیگیری آن شخص حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای بود و بعد هم، چون وی معاون اول بود موضوع را پیگیری می‌کرد و از زمانی هم که رئیس قوه قضاییه را بر عهده گرفت، مسئول پیگیری این مسائل وی بود و اکنون هم با جدیت موضوع را مرتب رصد می‌کند و پرونده به پرونده تاکید می‌کند که باید با این افراد بدون تبعیض برخورد شود.

ورود دستگاه قضا به موضوع تصادف زنجیره‌ای 59 خودرو در محور بهبهان_ رامهرمز
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مورد تصادف زنجیره‌ای 59 خودرو در محور بهبهان_ رامهرمز گفت: همکاران ما شخصا به محل رفتند و موضوع را پیگیری کردند؛ برخی از خودروها اصلا کیسه هوا نداشتند، بعضی نیز نوع تصادف شان به شکلی بود که کیسه هوا باز نمی‌شد (در مواردی که از عقب تصادف صورت گرفته بود)، مواردی هم بودند که باید باز می‌شدند، اما نشده بودند.

خداییان اضافه کرد: برای بررسی موضوع، قطعه الکترونیکی مربوطه در خودروها را بعد از جدا سازی به شرکت سازنده آن قطعه فرستادند تا همانند جعبه سیاه هواپیما اطلاعات را استخراج کنند تا علت باز نشدن کیسه هوای خودرو مشخص شود، منتظر نتیجه هستیم و چنانچه تقصیری متوجه خودروساز باشد باید پاسخگو باشند.

بیش از 6 هزار مورد عفو اعم از آزادی زندانیان و تقلیل مجازات
سخنگوی قوه قضاییه اظهارداشت: حدود 6 هزار و 276 مورد عفو اعم از آزادی زندانیان و تقلیل مجازات داشتیم. حدود 6 هزار و 313 نفر از آزادی مشروط استفاده کردند، بیش از پنج هزار و 600 نفر از تعویق مجازات استفاده کردند، 663 هزار مورد، مرخصی داده شد که البته ممکن است کسی چند دفعه از مرخصی استفاده کرده باشد همچنین از مراقبت‌های تحت نظارت الکترونیکی به خوبی استفاده شد به طوری که اکنون پنج هزار و 500 نفر از این سیستم استفاده می‌کنند.

خداییان افزود: از جمله اقدامات دیگری که رئیس قوه قضاییه در همین مدت کوتاه انجام داد، تاکید بر رعایت حدود اختیارات مقامات قضایی و ضابطان دادگستری بود و وی تاکید داشت که این اختیارات باید در چارچوب قانون رعایت شود و اگر اختیاری از ناحیه قاضی به ضابط تفویض می‌شود حدود آن باید مشخص باشد و کلی نباشد.

وی ادامه داد: رئیس قوه قضاییه در رابطه با بازرسی‌هایی که از منازل صورت می‌گیرد تاکیدهای خوبی داشت که حتی المقدور از بازرسی خودداری شود مگر در موارد ضروری و اگر لازم است حتما در روز و با حضور صاحبخانه انجام شود و قاضی نظارت داشته باشد که از حدود، تجاوزی صورت نگیرد.

سخنگوی قوه قضاییه اضافه کرد: حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در مورد جمع‌آوری دلایل و مدارک جرم تاکید کرد که به عنوان مثال اگر لازم است دستگاه کامپیوتر شخصی به دستگاه قضایی یا مقر ضابطان منتقل شود حتما آن قسمتی که مربوط به جرم است منتقل شود نه اینکه همه اطلاعات شخصی و کاری او نیز انتقال یابد که این نکات به شدت مورد استقبال همکاران قرار گرفت.

خداییان گفت: رئیس قوه قضاییه در مورد ترخیص و رفع توقیف از خودروهایی که از نظر قاچاق کالا و یا مواد مخدر و به روش های دیگر توقیف می شدند تاکید کرد که حتما نظارت کافی بر اینها وجود داشته باشد و ترتیبی داده شود تا در سریع ترین فرصت ممکن، تعیین تکلیف شوند تا خسارتی به اموال مردم وارد نشود.

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه در موضوع کارشناسی‌ها نیز تاکید داشته است  افزود: دیده می شود در مواردی بین نظرات کارشناسان، اختلاف نظر زیادی وجود دارد و در برخی اوقات این اختلاف فاحش است؛ یک کارشناسی قیمت ملکی را 10 میلیارد تومان و کارشناس دیگر آن را 100 میلیارد تومان برآورد می کند.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: یا زمان کارشناسی طولانی است که موجب اطاله دادرسی می شود که رئیس قوه قضاییه باز در جلوگیری از این فرایند، دستورهایی را صادر کرد تا روسای کل دادگستری ها و دادستان ها وارد موضوع شوند و با کمک کانون کارشناسان و مرکز امور مشاوران، اینها را ساماندهی کردند؛ بنا بر این شد در اجرای سند تحول قضایی، سامانه‌ای طراحی شود تا ارجاع به کارشناس از طریق آن صورت گیرد.

خداییان گفت: برگزاری علنی محاکمات مفسدان اقتصادی و انتشار جریان محاکمات پیگیری شد تا کسی که مرتکب فساد اقتصادی شده و اخلال در نظام اقتصادی دارد به اطلاع مردم برسد و تاکید شد تا مجوز لازم برای انتشار آن‌ها داده شود.

وی اظهار داشت: رئیس قوه  قضاییه تاکید داشت درست است که ما می‌گوییم به زندانیان مرخصی بدهید یا مشمول نهادهای ارفاقی قرار بگیرند، اما این شامل افرادی که نظم جامعه را مختل کردند نمی‌شود و باید تکلیف آن‌ها جدا باشد و برخورد لازم با این افراد صورت گیرد.

خداییان ادامه داد: علاوه بر مسائلی که جنبه قضایی و انتظامی داشتند، مسائلی مانند بورس، پیگیری و ساماندهی کالاهای موجود در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، گمرکات، بنادر، رمز ارزها، گران فروشی، خصوصی‌سازی، جلوگیری از زمین خواری مطالبی بودند که در این مدت مورد توجه رئیس قوه قضاییه قرار گرفتند و بر آنها تاکید شد.

برچسب ها

سازمان بازرسی کل کشورقوه قضاییه
مطالب مرتبط بیشتر
ورود قوه قضاییه به جلوگیری از تولید خودروهای ناایمن ضروری است پاسخ وزارت صمت به سازمان بازرسی کل کشور درباره سامانه یکپارچه تخصیص خودرو تذکر جدی سازمان بازرسی کشور به وزارت صمت+نامه از تخلفات راهنمایی و رانندگی باید جرم زدایی شود برای معاملات خودرو پلتفرم ها و زیرساخت‌های امن، با کیفیت و کم‌هزینه ایجاد شود "فریبرز فیروزبخت" مدیرعامل اسبق سازه گستر سایپا به سی سال حبس تعزیری محکوم شد ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع تصادف بهبهان مقصر اصلی بی‌سامانی خودروسازان در کشور کیست؟ پرونده دوم خودروسازان در سازمان بازرسی دپوی خودروها موجب التهاب در بازار می‌شود 145 هزار خودرو در پارکینگ‌ دو خودروساز تا پایان آبان به صفر می‌رسد سازمان بازرسی کل کشور خواستار ارائه جدول زمان‌بندی ترخیص خودروهای ناقص شد اختلاف درباره سند خودرو از طریق مجلس رفع شود رشد 35 درصدی تولید خودرو در سال گذشته پیگیری گزارش ارائه شده قطعه سازان به رئیس قوه قضائیه تفاهم و توافق با مشتریان معترض، جایگزین رسیدگی قضائی می شود وضعیت ایمنی اتوبوس‌ها بررسی می‌شود به دنبال محاکمه خودروسازان خارجی هستیم قیمت خودرو بر اساس نرخ تورم بخشی قطعات اصلی تعیین می‌شود دستور رئیس قوه قضائیه برای تعیین تکلیف خودروهای وارداتی مجلس مخالف تصمیم شورای رقابت است نظر سازمان بازرسی در جلسه طرح‌ می‌شود ولی تصمیم نهایی با شورای رقابت است «نه» به حذف رانت بزرگ خودرو باید تلاش کنیم التهاب بازار خودرو کاهش یابد جزئیات جلسه سازمان بازرسی با خودروسازان درباره خودروهای انبارشده احتکار خودروها سازمان‌یافته باشد در قوه‌قضائیه رسیدگی می‌شود گردش مالی 13 میلیارد تومانی اخلالگر بازار خودرو حکم اعدام برای سلطان خودرو و همسرش برخورد قضایی با اخلالگران بازار ارز و خودرو ادامه دارد پیشنهاد رئیس قوه قضاییه برای ساماندهی بازار «خودرو» فرمول قیمت گذاری خودرو هفته آینده اعلام می شود وزارت صنعت در افزایش قیمت خودرو باید کارشناسی عمل کند حکم دو نماینده مجلس در حوزه خودرو ظرف روزهای آینده صادر می‌شود ورود سازمان بازرسی به ماجرای نابسامانی بازار خودرو وزارت صمت و سازمان حمایت هشدار رئیسی درباره گرانی خودرو را جدی می‌گیرند؟ تکلیف آزاد سازی خودروها بعد از رسیدگی قضایی معلوم می شود واکنش قوه قضاییه به خبر "مخالفت رییسی با پیشنهاد بنزین 1200 تومانی روحانی" نامه‌نگاری مالباختگان خرید کامیون با رئیس قوه قضاییه زیر و بم ورود دستگاه قضا به خودروسازی پوری حسینی و یکه‌زارع همچنان در بازداشت پرونده یکه زارع در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسراست لاریجانی درباره 2 نماینده بازداشت‌شده با رئیس قوه قضائیه صحبت کرده است سه نماینده مجلس در پرونده سایپا نقش داشتند دستگیری خودروسازان را از قوه قضاییه بپرسید خرده اخلالگران بازار خودرو پیش بینی کاهش قیمت خودرو در پی برخورد قوه قضائیه با مافیا تحویل 20000 خودروی دپوشده به مردم کیفرخواست مدیران یکی از خودروساز‌ها صادر شد نشست بررسی وضعیت خودرو صدور گواهینامه موتور برای غیر مردان حرام نیست بازداشت 6 نفر در پرونده شرکت سایپا با خودروسازانی که قیمت و زمان تحویل را به میل خود تغییر دهند برخورد شود 160 هزار خودرو به دلیل کمبود قطعه انبار شده‌اند جلسه با وزیر صنعت و خودروسازان در ارتباط با بازار خودرو تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مربوط به خودرو آغاز بررسی پرونده خودروسازان قوه قضاییه به قراردادهای خارجی خودرو ورودکند برخورد دستگاه قضا با «دلالی» و آگهی‌های «صوری» خرید و فروش خودرو عواملی باعث شد نتوانیم قیمت خودرو را کنترل کنیم سازمان بازرسی نمی‌تواند خواستار بازگشت شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو شود سازمان بازرسی خواستار بازگشت شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو شد ورود قوه قضاییه به ساماندهی بازار خودرو ارسال گزارش تخلفات بازار خودرو به رئیس قوه قضائیه خودروسازان قیمت‌ها را بسیار بالا برده‌اند برخی درباره طرح ترافیک خبرنگاران شیطنت کردند مذاکره برای ترخیص 10 هزار کانتینر لوازم یدکی جهت حل مشکلات خودروسازان استقرار بازرسان سازمان بازرسی کل کشور در دو شرکت خودروساز بزرگ کشور ابلاغ دستورالعمل رییس قوه قضاییه درخصوص نظارت و پیگیری حقوق عامه + دستورالعمل ورود سازمان بازرسی به دریافت عوارض در محدوده زوج و فرد بازرسی از خودروسازان مستمر خواهد شد سایپا و خودروسازی های دیگر مجوزی برای افزایش قیمت ندارند 12025 مورد بازرسی از بازار خودرو مدیران کل دفاتر «نظارت بر اجرای اسناد رسمی» و «نظارت بر امور مشاوران املاک و خودرو» منصوب شدند استقرار بازرسان در دو شرکت خودروسازی مجلس پرونده واردات خودرو را به قوه‌قضائیه برد اشد مجازات در انتظار برهم‌زنندگان امنیت حمل‌ونقل جاده‌ای پرونده واردکنندگان خودروهای لوکس در جریان است بازداشت 15 مدیر شرکت واردات خودرو حکم جلب ضارب صادر شده است توضیحات اژه‌ای درباره بازداشت مسئولان وزارت صنعت جزئیات پرونده واردات خودرو فعلا محرمانه است بازداشت مدیر سازمان توسعه تجارت و معاونش پرونده ثبت سفارش غیرقانونی خودرو در قوه قضاییه در حال بررسی است گزارش رییس‌جمهور به مردم درباره پرونده تخلف در واردات خودروهای خارجی حضور سراج در ایران خودرو حتما آثار خوبی برای مشتریان خودرو دارد احتمال احتکار خودرو همچنان در دست بررسی است احتکار خودرو مربوط به ایران‌خودرو نیست سراج به "ایران خودرو" رفت استقرار سازمان بازرسی در ایران خودرو فاز جدید مقابله با احتکار و گرانی امروز کلید خورد هنوز احتکار در بحث خودرو به ما اثبات نشده است مردم به زودی نتایج ورود سازمان بازرسی به بازار خودرو، مسکن و ارز را می‌بینند ورود قوه قضائیه به تخلف واردات 34 هزار خودروی لوکس به کشور تجهیز 300 هزار خودرو به سیستم ردیاب تا پایان شهریور امسال امضاهای طلایی دستاورد قیمت گذاری دستوری ورود سازمان بازرسی به موضوع خرید و فروش غیرقانونی برگه معاینه فنی ورود سازمان بازرسی به موضوع گرانی خودرو‌ آخرین جزئیات ورود سازمان بازرسی به موضوع طرح ترافیک خبرنگاران فراخوان مناقصه عمومی انجام امور خدمات خودرویی از سوی سازمان بازرسی کل کشور ورود سازمان بازرسی به گرانی خودرو دستور رییس قوه قضاییه به دادستان کل برای ورود به موضوع حوادث جاده‌ای مالکان خودرو، سرگردان میان پلیس و دفتر اسناد مدعی ساخت خودرو برقی محکوم شد بخشنامه رییس قوه قضاییه به مراجع قضایی و ثبتی درباره معاملات خودرو استقرار هیات بازرسی در شرکت کنترل ترافیک تهران
Back to top