میتسوبیشی لنسر 1.8 مدل 2018 را بشناسید

عصر خودرو- میتسوبیشی لنسر Evolution خودرویی با ظاهر و نمایی اسپرت و تند و تیز است که در بازار خودرو‌های سدان اسپرت، طرفداران زیادی دارد.

Sunday 16 September 2018 - 09:22:00

میتسوبیشی لنسر 1.8 مدل 2018 را بشناسیدمیتسوبیشی لنسر 1.8 مدل 2018 را بشناسیدمیتسوبیشی لنسرمیتسوبیشی لنسرمیتسوبیشی لنسرمیتسوبیشی لنسر

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به‌جرئت می‌توان میتسوبیشی لنسر را جوان‌پسندترین خودروی دو دهه‌ی قبل دانست. شاید برای نوجوانان امروزی، نام لنسر و خصوصا لنسر اوولوشن معنی خاصی نداشته باشد؛ اما برای متولدین دهه‌ی 60 و قبل از آن یادآور محصولی شبیه به نیسان GT-R است. برای نسلی که اولین سری بازی‌های سه‌بعدی کامپیوتری و کنسول‌های پلی‌استیشن را تجربه می‌کرد، محصولات میتسوبیشی در بازی‌های Need for speed و Test Drive محبوبیت زیادی داشتند. شاید در آن زمان خرید یکی از مدل‌های اسپرت این برند، آرزوی نوجوانان بود؛ اما با رسیدن به سال‌های بعد از 2010، زمانه عوض شد و باید اعتراف کرد میتسوبیشی از دیگر غول‌های خودروسازی ژاپن عقب افتاد.

در سال 1917، گروه صنعتی میتسوبیشی موتورز بنیان نهاده شد. تا قبل از آن، کشتی‌سازی میتسوبیشی دارای شهرت جهانی بود؛ اما با تولید نخستین سواری خود به نام مدل A در 100 سال پیش، موفق شد اولین خودروی ژاپنی با تولید صنعتی را عرضه کند. میتسوبیشی در سال‌های دهه‌ی 70 میلادی، یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان ژاپن بود و روند رشد خود را تا دهه‌ی 90 ادامه داد.

این برند در دو کلاس محصولات اسپرت و شاسی‌بلند، الهام‌بخش دیگر خودروسازان دنیا محسوب می‌شود و با مدل‌های مختلفی مثل لنسر و پاجیرو (شوگان)، در تاریخ این صنعت ماندگار است. با آغاز سال‌های 2000، فروش میتسوبیشی به‌شدت کاهش یافت و این شرکت مجبور به فروش خطوط تولید خود در خارج از ژاپن شد تا اینکه به سال‌های اخیر و فروپاشی کامل نزدیک شد. در سال 2016، بالاترین حجم سهام میتسوبیشی که در اختیار یک نهاد بود، به نیسان فروخته شد. با سهم 34 درصدی گروه نیسان-رنو در میتسوبیشی، قدیمی‌ترین خودروساز صنعتی ژاپن جان تازه‌ای گرفت تا از ورشکستگی کامل نجات پیدا کند.

در حدود 10 تا 15 سال پیش، محصولات اسپرت میتسوبیشی شهرتی جهانی داشتند. لنسر در نسخه‌های مختلف تولید می‌شد و حتی با تیپ اوولوشن، برای ابرخودرو‌های ایتالیایی خط و نشان می‌کشید. اولین میتسوبیشی لنسر با هدف تولید یک سدان کوچک و اسپرت، در سال 1973 عرضه شد. نام لنسر در زبان انگلیسی به معنی نیزه‌انداز است و نشان می‌دهد که سازنده، با هدف فروش جهانی به تولید آن می‌پرداخت.

این محصول آنچنان موفق بود که در آمریکا با برند دوج و نام کولت (Dodge Colt) هم به فروش می‌رسید. در مجموع پنج نسل از لنسر تا سال 2017 تولید شد و نسل ششم هم با چهره‌ای کاملا جدید، در شرف عرضه‌ی جهانی است؛ اما فعلا فقط در چین و تایوان فروخته می‌شود. با توجه به شکست نسل قبلی لنسر در بازار جهانی، مدیران گروه رنو-نیسان از توقف کامل این پروژه خبر داده‌اند و این احتمال وجود دارد که نام لنسر، برای همیشه از خط تولید میتسوبیشی حذف شود.

بین سال‌های ابتدایی تولید تا سال 2008، بیش از 6 میلیون دستگاه از مدل‌های مختلف لنسر در سطح جهانی تولید شد؛ اما آخرین نسخه‌ی آن با استقبال قابل توجهی در بازار دنیا مواجه نیست. به هر صورت، شاهد عرضه‌ی این خودرو با فیس‌لیفت سال 2016 در ایران هستیم و امروزه پیش‌فروش نسخه‌ی 1.8 لیتری، توسط شرکت آرین موتور به‌عنوان نماینده‌ی رسمی میتسوبیشی در کشور انجام می‌شود.

طراحی ظاهری و بدنه
در سال‌های اوج فروش محصولات میتسوبیشی، مهم‌ترین تفاوت یک لنسر با دیگر خودرو‌های هم‌کلاس ژاپنی مثل تویوتا کورولا، داشتن حس اسپرت و جوان‌پسند در این مدل بود. با نگاهی گذرا به ترکیب اصلی این خودرو در نمونه‌ی واردشده به ایران، متوجه یک طراحی میانه‌رو و نسبتا کم‌هیجان در لنسر هستیم که در جذب مشتری موفق عمل نمی‌کند. ورای برند سازنده، اگر بخواهیم لنسر جدید را با نمونه‌های امروزی هیوندای النترا و تویوتا کورولا مقایسه کنیم و هرچند زیبایی خاص خود را ارائه می‌کند، نوعی عقب‌افتادگی و قدیمی بودن در طراحی این محصول احساس می‌شود. در واقع، لنسر امروزی در سال 2007 رونمایی و سال 2008 عرضه شد؛ پس با گذشت 10 سال از مفهوم اولیه، نمی‌توان توقع زیادی از طراحی این محصول داشت.

در نمای روبرو، چراغ‌های اسپرت لنسر خودنمایی می‌کنند که با انحنایی جزئی در بخش داخلی و نزدیک به جلوپنجره دیده می‌شوند. در مجموع، سایز چراغ‌های نسبت به بدنه کوچک است و حجم زیادی اشغال نمی‌کند. جلو پنجره، هرچند با قابی فلزی و براق از جنس کروم دیده می‌شود؛ فاقد هرگونه المان اضافه است و با صفحه‌ی لانه زنبوری پلاستیکی سیاه‌رنگ ارائه می‌شود.

سپر لنسر هم حجم‌دهی و خطوط پیچیده‌ای ندارد تا چشم بیننده را به سمت خاصی هدایت کند. متناظر با جلوپنجره، در سپر هم بخش نسبتا بزرگی دارای پلاستیک لانه زنبوری است که حس یک خودروی ارزان‌قیمت را به بیننده القا می‌کند. شاید تنها نکته‌ی مثبت و چشم‌گیر در نمای روبروی لنسر، وجود نوار LED روشنایی روز همراه با مه‌شکن در طرفین سپر باشد که با فرم C، جذابیت قابل قبولی دارد. روی سپر و درپوش موتور لنسر، خطوط حجم‌دهنده با احتیاط و کم‌رمق اعمال شده‌اند که البته حس اسپرت لنسر را افزایش می‌دهند، اما تأثیر زیادی بر بیننده نمی‌گذارند. حتی لبه‌ی کاپوت تا جلوپنجره ادامه ندارد و خط ناخوشایندی با فاصله‌ی خالی قابل توجه، بین چراغ‌ها دیده می‌شود.

از نمای جانبی، جذابیت بیشتری در لنسر دیده می‌شود. خطوط روی بدنه، حساب‌شده و هماهنگ هستند؛ درحالی‌که فرم کلی سقف تا کاپوت عقب، چشم‌نواز به نظر می‌رسد. در فیس‌لیفت 2016 که از طریق نمایندگی میتسوبیشی ایران قابل خرید خواهد بود، بالچه‌ی عقب به نسخه‌ی استاندارد اضافه شده است که پیش‌تر در مدل‌های خاص لنسر، مثل اوولوشن یا io دیده بودیم، البته مالکان نسخه‌های قدیمی این خودرو هم می‌توانند این قطعه را به صندوق عقب اضافه کنند. ارتفاع خودرو از سطح زمین نسبتا زیاد به نظر می‌رسد که حس اسپرت لنسر را کاهش می‌دهد. حتی رینگ‌های 18 اینچ آلومینیوم و لاستیک‌های پهن 215 میلی‌متر هم مرتفع بودن خودرو را تعدیل نمی‌کنند.

از نکات مثبت در طراحی نمای جانبی لنسر می‌توان به خط نسبتا مستقیمی اشاره کرد که از زیر چراغ عقب تا نزدیکی چرخ جلو کشیده شده است و خط دیگری موازی آن، در نزدیکی رکاب‌ها و هماهنگ با برجستگی سپر‌ها دیده می‌شود.

هرچند که نمای روبرو شاهد یک طراحی اسپرت میانه‌رو بودیم، در پشت لنسر با چراغ‌های انتقامجو و مبارز روبرو می‌شویم که به‌شدت تحت تأثیر خودرو‌های ژاپنی دهه‌ی 90 میلادی است. برخلاف بسیاری از خودرو‌های امروزی، حجم‌دهی خاصی روی کاپوت عقب دیده نمی‌شود و حتی فضایی برای پلاک خودرو در این قسمت وجود ندارد. درپوش صندوق نسبتا ساده طراحی شده است و صرفا خطوط کم‌عمق زیر چراغ عقب، آن را تزئین می‌کنند. در این بخش، علاوه بر لوگوی میتسوبیشی، یک نوار LED وجود دارد که صرفا هنگام ترمزگیری روشن خواهد شد و زائد به نظر می‌رسد. سپر لنسر، بزرگ و یک‌تکه است، ضمن اینکه طراحی جذابی ندارد و با چراغ‌های قرمز هشداردهنده، کسالت‌آور و قدیمی ارائه می‌شود. این سپر بزرگ می‌تواند در تصادفات لنسر، هزینه‌بر و مشکل‌ساز باشد. شاید بتوان، فرم کلی این خودرو از نمای پشت را با کمی ارفاق، قابل قبول دانست؛ اما از آنتن سیاه‌رنگ انتهای سقف و منبع اگزوز ناامیدکننده، نمی‌توان به‌راحتی گذشت.

در مجموع، هرچند جذابیت یک خودرو امری سلیقه‌ای محسوب می‌شود، می‌توان طراحی لنسر را متوسط توصیف کرد. این خودرو زشت و زننده نیست، اما مدرن و چشم‌گیر هم محسوب نمی‌شود؛ چرا که 10 سال از عمر مفید طراحی خود را پشت سر گذاشته است. لنسر امروزی با طول 4570 میلی‌متر و عرض 1760 میلی‌متر عرضه می‌شود، درحالی‌که ارتفاع استاندارد 1490 میلی‌متر و فاصله محور‌های 2635 میلی‌متر دارد.

فضای داخلی و کابین
ورود به میتسوبیشی لنسر، حس یک خودروی ژاپنی با مواد باکیفیت را تداعی می‌کند؛ اما مثل ساختار بدنه، طراحی مدرن و مد روز ارائه نمی‌دهد. نمایشگر لمسی 6.4 اینچ در میان داشبورد لنسر وارداتی وجود دارد که البته چندان بزرگ نیست؛ اما یک آپشن محسوب می‌شود و در مدل‌های پایه، 5 اینچی است. مجرای هوای تهویه مطبوع در طرفین نمایشگر با طرح پرانتزی اجرا شده‌اند و حالتی مستقل از داشبورد دارند. کلید‌های متعددی هم پیرامون نمایشگر را فرا گرفته‌اند که چندان مدرن به نظر نمی‌رسند.

ترکیب کلی داشبورد لنسر، جذابیت خوبی دارد و با یک قطعه‌ی منحنی از سمت راست تا نزدیکی فرمان، چشم‌نواز جلوه می‌کند؛ البته سه دکمه بزرگ برای خاموش و روشن کردن سیستم کیسه‌ی هوا، هشدار کمربند ایمنی و فلاشرها، ظاهر خوبی ندارند. از سویی دیگر، سه کلید گردان پلاستیکی هم در مقابل دسته‌دنده دیده می‌شود که اگر در کابین لنسر نبودیم، ما را به یاد خودرو‌های ارزان‌قیمت چینی می‌انداخت. به هر صورت، تمامی این ادوات کاملا مشابه لنسر مدل 2008 هستند و صرفا نمایشگر لمسی به میان داشبورد اضافه شده است.

پشت فرمان این مدل، هرچند مشابه سوزوکی ویتارا، مزدا 3 و دیگر خودرو‌های ژاپنی سال‌های 2000 تا 2010 با ساختار سیلندری پنل‌ها ارائه می‌شود، حس یک خودروی اسپرت و اصیل شرقی را تداعی می‌کند. چسبندگی فرمان به دست راننده، کاملا احساس می‌شود و مثل چرم طبیعی عمل می‌کند. یک نمایشگر TFT در میان پنل‌های سیلندری وجود دارد که مهم‌ترین اطلاعات فنی از جمله میزان مصرف سوخت، بنزین باقی مانده در باک، حرارت آب خنک‌کننده‌ی پیشرانه و کیلومتر کارکرد را نشان می‌دهد. کلید‌های متعددی روی فرمان لنسر دیده می‌شود که وظیفه‌ی فرمان به سیستم پخش چندرسانه‌ای و کنترل ارتباطات تلفنی را به عهده خواهند داشت.

فرم صندلی‌های لنسر قابل قبول است و به‌خوبی سرنشینان ردیف جلو را در بر می‌گیرد. فضای خوبی در این قسمت وجود دارد و می‌توان از نشستن پشت فرمان لذت برد. برای ردیف دوم، نمی‌توان با قاطعیت از راحتی سرنشینان صحبت کرد؛ چرا که در صورت عقب کشیدن صندلی جلو برای راننده‌ای با قد 180 سانتیمتر، فاصله‌ی ناچیزی بین زانوی سرنشین عقب و صندلی مقابل او وجود خواهد داشت. از سویی دیگر، فضای بالای سر برای سرنشینان عقب، فراتر از انتظار است و حتی یک فرد بلند قد هم بیش از 10 سانتیمتر تا سقف خودرو فاصله خواهد داشت.

یکی از مزایای لنسر‌های امروزی، امکان جمع کردن صندلی‌ها به سمت جلو است که طبیعتا فضای بار را به میزان چشمگیری افزایش می‌دهد. صندوق این خودرو در حالت استاندارد، 348 لیتر است که برای خودرویی در کلاس سدان کامپکت کاملا معمولی به نظر می‌رسد. این حجم در مقایسه با صندوق 500 لیتری سمند یا حتی صندوق 408 لیتری هیوندای النترا، نمی‌تواند برای کاربر ایرانی راضی‌کننده باشد.

قوای فنی و پیشرانه

طبق معمول محصولات میتسوبیشی، لنسر هم با پیشرانه‌های مختلفی عرضه می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها در بازار خاورمیانه، 1.6 لیتری و 1.8 لیتری هستند. این مدل در آمریکا با پیشرانه‌های 2 لیتری و 2.4 لیتری فروخته می‌شود؛ ضمن اینکه نسخه‌های محدودی و البته گران‌تری مثل اوولوشن، GT و io هم در دسترس علاقه‌مندان است.

ارزان‌ترین نسخه‌ی لنسر که طی چند ماه گذشته با توقف عرضه در ایران مواجه شده، دارای پیشرانه‌ی 1.6 لیتری تنفس طبیعی است. نهایت قدرت این مدل در دور موتور 6000 دور بر دقیقه، 117 اسب بخار و بالاترین گشتاور آن از دور موتور 4000 دور بردقیقه، 154 نیوتن‌متر خواهد بود. لنسر 1.6 لیتری در زمانی حدود 14 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسد و با توجه به استفاده ازجعبه‌دنده‌ی دستی، میانگین مصرف سوخت کمتر از 6.5 لیتر در 100 کیلومتر ارائه می‌کند. بنا به تست‌های انجام‌شده توسط کاربران داخلی، این نسخه از لنسر در جاده، مصرف سوخت 5.5 لیتر در 100 کیلومتر دارد و می‌تواند به نهایت سرعت 190 کیلومتر بر ساعت برسد.

پیشرانه‌ی 1.8 لیتری با توجه به عملکرد، قیمت و راندمان، گزینه‌ی متعادلی برای لنسر محسوب می‌شود که در ایران هم قابل خرید است. این مدل، قدرت 140 اسب بخار و گشتاور 176 نیوتن‌متر فراهم می‌کند که مثل نمونه‌ی 1.6 لیتری در دور موتور‌های بالا ارائه می‌شود. با توجه به اینکه لنسر‌های 1.8 لیتری بازار ایران دارای گیربکس اتوماتیک CVT هستند، شتاب گیری خارق‌العاده‌ای ارائه نمی‌دهند و در زمانی حدود 13 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسند. میانگین مصرف سوخت این نسخه، 6.5 تا 7 لیتر در 100 کیلومتر است و نهایت سرعت 195 کیلومتر بر ساعت در اختیار می‌گذارد.

با توجه به اینکه پیشرانه‌ی 2 لیتری و 1.8 لیتری لنسر عملکرد نسبتا مشابهی دارند، به معرفی نسخه‌ی 2.7 لیتری می‌پردازیم که با نام لنسر GT شناخته می‌شود. قدرت این محصول، 168 اسب بخار و نهایت گشتاور آن، 226 نیوتن‌متر است. لنسر GT هم با جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT عرضه می‌شود؛ اما به لطف سیستم دو دیفرانسیل، می‌تواند در 8 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد و 22 ثانیه پس از شروع حرکت، سرعت 160 کیلومتر بر ساعت داشته باشد. میانگین مصرف سوخت این مدل، 9.5 لیتر در 100 کیلومتر عنوان شده است. لنسر GT، محدودیت قانونی برای ورود به ایران ندارد؛ اما با توجه به قیمت 24 هزار دلار در بازار جهانی، چندان پرتقاضا به نظر نمی‌رسد.

امکانات و آپشن‌های رفاهی

امروزه لنسر 1.8 لیتری در ایران عرضه می‌شود که از نظر آپشن‌های فنی و رفاهی، نسبتا کامل است. علاوه بر گیربکس CVT، سیستم تعلیق جلو مک فرسون استرات، سیستم تعلیق عقب اتصال چندگانه، فرمان برقی با تنظیم تلسکوپی، ترمز جلو دیسکی خنک‌شونده و ترمز عقب دیسکی ساده خواهد بود. همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، چراغ مه‌شکن، بال عقب و رینگ‌های 18 اینچ هم آپشن‌های دیگر لنسر هستند که در نمونه‌های ارزان‌تر دیده نمی‌شوند. روشنایی چراغ‌های اصلی لنسر، علاوه بر روشن و خاموش شدن خودکار، دارای سیستم گردش به طرفین است که هماهنگ با فرمان عمل می‌کند.

در کابین لنسر، صندلی‌های چرم وجود دارند که برای سرنشنان جلو، دارای گرم‌کن و برای راننده، با تنظیمات برقی ارائه می‌شوند. در کنار نمایشگر 6.4 اینچی که بزرگ‌ترین گزینه‌ی ممکن برای این خودرو محسوب می‌شود، سیستم صوتی باکیفیت راکفورد در نظر گرفته شده است که با 4 بلندگو و 2 توئیتر کار می‌کند. امکان ارتباط تلفنی از طریق بلوتوث، پخش فایل‌های چندرسانه‌ای با درگاه USB و ناوبری ماهواره‌ای هم در لنسر وارداتی موجود خواهند بود. از دیگر امکانات این خودرو می‌توان به سانروف، شیفتر تعویض دنده پشت فرمان، سنسور باران، دوربین پارک، سنسور جلو و عقب، گرم‌کن آینه بغل، شوینده‌ی چراغ جلو، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ‌ها و تهویه مطبوع اتوماتیک اشاره کرد.

تست تصادف و آپشن‌های ایمنی

همان‌طور که از محصولات برندی مثل میتسوبیشی انتظار می‌رود، لنسر هم دارای 5 ستاره‌ی ایمنی از بنیاد رسمی تست تصادفات اروپا (EuroNCAP) است. البته آزمون رسمی این خودرو در سال 2009 انجام شده و فناوری‌های ایمنی امروزی، مثل سیستم ترمز خودکار، برای آن در نظر گرفته نشده است. با این حال، واکنش خودرو و استقامت بدنه در برخورد‌های مختلف، با امتیاز بالا ارزیابی می‌شود.

نتیجه‌ی تست تصادف مؤسسه‌ی ایمنی خودروی اروپا نشان می‌دهد که لنسر برای سرنشین بالغ، ایمنی 81 درصد در انواع برخورد‌ها به همراه خواهد داشت؛ درحالی‌که این میزان برای کودکان 80 درصد خواهد بود. عابران پیاده در صورت تصادف با این خودرو، 34 درصد احتمال زنده ماندن خواهند داشت؛ چراکه فناوری‌های مدرن ایمنی، مثل ترمز خودکار و هشدار برخورد در لنسر وجود ندارد. با این حساب، امتیاز مربوط به آپشن‌های حفاظتی این محصول در سال 2009، حدود 71 درصد محاسبه شده است.

نسخه‌ای از لنسر که امروزه پیش‌فروش می‌شود، امکانات ایمنی کاملی در نوع خود دارد. لنسر 1.8 لیتری، با 7 کیسه‌ی هوا ارائه می‌شود که شامل 2 ایربگ دو مرحله‌ای برای راننده و سرنشین جلو، 2 ایربگ جانبی، 2 ایربگ پرده‌ای و یک ایربگ زانویی راننده است. کمربند‌های ایمنی 3 نقطه‌ای برای سرنشین‌های جلو و عقب همراه با پیش‌کشنده برای سرنشین‌های جلو هستند. این خودرو با سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، کنترل فعال پایداری (ASC)، کنترل کشش (TCL)، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و ترمز کمکی (BA) ارائه می‌شود.

آزمون رانندگی و کیفیت سواری

برای افرادی که تجربه‌ی رانندگی با سدان‌های کامپکت و مشهور دنیا مثل هیوندای النترا، کیا سراتو و تویوتا کورولا دارند، نشستن پشت فرمان لنسر متفاوت خواهد بود. حس سواری با یک خودروی اسپرت، کاملا در محصول میتسوبیشی احساس می‌شود و به راننده انرژی می‌دهد. صندلی‌های جلو فرم بسیار خوبی دارند و دید مناسبی به اطراف فراهم می‌کنند. آنچه وجه تمایز لنسر با بسیاری سدان‌های دیگر دنیا محسوب می‌شود، فرمان‌پذیری و تعادل عالی خودرو است که بر سر پیچ‌ها ثابت می‌شود. به نظر می‌رسد حتی بدون سیستم کنترل پایداری (ASC) هم لنسر در مقابل تنش‌های ناگهانی فرمان، قابل اعتماد و تحت کنترل رفتار می‌کند.

از نکات منفی در تجربه‌ی رانندگی با لنسر می‌توان به عایق‌کاری کابین اشاره کرد که هرچند بهتر از محصولات چینی است، اما قابل مقایسه با نسخه‌ی جدید کورولا و خصوصا النترا نیست. این موضوع آنچنان دلسردکننده است که در سرعت‌گیری‌های بالاتر از 80 کیلومتر بر ساعت، صدای باد شبیه به حالتی که یکی از پنجره‌های عقب باز باشند، در خودرو شنیده می‌شود. کمبود قدرت، به‌شدت راننده‌ی لنسر را تحت تأثیر قرار می‌دهد و توقعات را از خودرویی با قیمت نسبتا بالا برآورده نمی‌کند.

یکی از عجیب‌ترین تجهیزات موجود در لنسر، گیربکس CVT است که نسبتا دیر عمل می‌کند و با رسیدن به دور‌های بالاتر از 4000 دور بردقیقه، کاملا مردد به نظر می‌رسد. حتی با استفاده از امکان تعویض دنده‌ی دستی 6 سرعته از پشت فرمان هم شتاب‌گیری قابل قبولی در لنسر دیده نمی‌شود. شاید مهندسان میتسوبیشی، کاهش مصرف سوخت را فدای شتاب‌گیری لنسر کرده باشند؛ چرا که جعبه‌دنده‌ی این خودرو، کمتر از دو سال پیش رونمایی شده است.

پیش‌تر اشاره شد که صندلی‌ها و نشیمن لنسر، کیفیت بسیار خوبی دارند و خصوصا برای سرنشین عقب در قسمت بالای سر، فضای خوبی فراهم می‌کنند؛ هرچند زانو‌های افراد بلندقد در صندلی‌های ردیف دوم، فاصله‌ی اندکی با صندلی جلو خواهد داشت. لنسر، یک خودروی 5 سرنشینه عنوان شده است؛ اما طبق معمول سدان‌های کامپکت با عرض 1760 میلی‌متر، نمی‌تواند برای نفر سوم روی صندلی عقب، فضای مناسبی داشته باشد. این خودرو با صندوق عقب ناامید‌کننده‌ای ارائه می‌شود که به نظر می‌رسد با هدف بهبود فرمان‌پذیری لنسر و البته کاهش وزن این مدل تا محدوده‌ی 1350 کیلوگرم طراحی شده است.

در مجموع با توجه به قیمت نسبتا بالای لنسر، این محصول مناسب یک خانواده‌ی ایرانی ارزیابی نمی‌شود و برای جوانان علاقه‌مند به این محصول اصیل، جذابیت خواهد داشت. شاید سادگی این خودرو در ظاهر و فضای داخلی، یکی از نکات مثبت لنسر در جذب مشتری باشد؛ چرا که متفاوت از محصولات مدرن امروزی به نظر می‌رسد.

برچسب ها

میتسوبیشیمیتسوبیشی لنسر
مطالب مرتبط بیشتر
شاسی بلند جدید ژاپنی فقط برای مصرف کننده چینی! +عکس میتسوبیشی میراژ اقتصادی ترین خودرویی که می توان خرید! اکلیپس کراس 2022؛ کراس اووری از میتسوبیشی با 152 اسب بخار قدرت میتسوبیشی الکتریک و معرفی نمایشگر 2 حالته برای سیستم سرگرمی خودرو + عکس فراخوان میتسوبیشی در روسیه فراخوان میتسوبیشی برای بیش از 3000 خودرو در روسیه به علت نقص فنی میتسوبیشی با قیمت گذاری "اوتلندر 2022" پاسخ منتقدان کراس اوور جدیدش را داد! +عکس میتسوبیشی اوتلندر 2022 سرانجام رسما معرفی شد میتسوبیشی پاییز 2021 به فروش خودروهای خود در انگلیس پایان می‌دهد اوتلندر 2021 پلاگین هیبرید؛ نسخه جدیدتر، قویتر اما با قیمت ثابت! +عکس تولید میتسوبیشی اوتلندر پلاگین هیبرید در تایلند نیسان سهام خود در میتسوبیشی را واگذار می‌کند ادامه زیان مالی میتسوبیشی کاهش پاداش کارکنان میتسوبیشی برنامه میتسوبیشی برای تعدیل 500 تا 600 نفر به علت بحران مالی کرونا استعفای رئیس میتسوبیشی سقوط 12 درصدی سهام میتسوبیشی ژاپن در معاملات امروز میراژ 2021؛ ژاپنی کوچک 15 هزار دلاری با امکانات ایمنی جدید! +تصاویر پیش بینی میتسوبیشی ژاپن از ضرر 1.3 میلیارد دلاری به علت بحران کرونا دو محصول میتسوبیشی در 2021 دستمزد 500 هزار دلاری پسر مدیرعامل نیسان در قالب ارز مجازی برای فرار پدر فراخوان میتسوبیشی اوتلندر سقوط 89 درصدی درآمد سالانه میتسوبیشی ژاپن صفر تا صد مشخصات فنی و تجهیزات میتسوبیشی لنسر تسلا و میتسوبیشی موفق‌ترین برندهای جهان پلیس آلمان برای پاره‌ای از تحقیقات به شرکت میتسوبیشی می‌رود محبوب‌ترین خودروی پلاگین هیبریدی انگلستان بازار خودرو ژاپن تحت سلطه برندهای ژاپنی آغاز طرح بازدید رایگان زمستانه خودروهای میتسوبیشی خداحافظی میتسوبیشی از دیزلی‌ها توافق نیسان، رنو و میتسوبیشی ژاپن برای تشکیل یک واحد تحقیق و توسعه مشترک توکیو-تهران بیست‌وهشت سال پیش! بیش از 40 کشته و زخمی در تصادف شمال فیلیپین طرح ویژه بازدید پاییزی خودروهای میتسوبیشی تا 26 مهرماه ادامه دارد قیمت خودروهای میتسوبیشی در بازار امروز 21 مهر 98 طرح بازدید پاییزی خودروهای میتسوبیشی با جایزه 7 سکه طلا فرصت محدود مشتریان میتسوبیشی برای شماره گذاری ژاپنی‌ها فقط خودروهای ژاپنی می‌خرند! کدام برندها خودروی برقی و هیبریدی تولید کرده‌اند؟ بررسی فنی میتسوبیشی میراژ 2018 + مشخصات 10 خودروی پرفروش آسیا را بشناسید + تصاویر خودروسازان ژاپنی در ژاپن یکه‌تازی می‌کنند پرفروش‌ترین خودروها در اروپا ژاپن می‌تواند در تولید خودرو به ما کمک کند ادغام رنو فرانسه با دو شرکت ژاپنی توقف تولید میتسوبیشی پاژروی افسانه‌ای قیمت میتسوبیشی لنسر در بازار + جدول نمایش انگل‌برگ میتسوبیشی در ژنو میتسوبیشی ASX فول 2018 را بشناسید قیمت روز انواع خودروهای ژاپنی در بازار خودروهای ژاپنی در بازار تهران چند؟ +جدول میتسوبیشی دست دوم چند؟ +جدول میتسوبیشی اوتلندر 2017 را بشناسید میتسوبیشی ASX 2017 را بشناسید موتورهای ژاپنی در لیست باکیفیت‌ترین‌ها میتسوبیشی صفر چند؟ ترکیب مینی‌ون و شاسی بلند در دلیکای میتسوبیشی +عکس عزل گون از ریاست میتسوبیشی میتسوبیشی و داستان پر چالش تولید پاژروهای جدید میتسوبیشی صفر چند؟ قیمت جدید انواع خودرو میتسوبیشی در بازار تهران +جدول میتسوبیشی از وانت پیکاپ تریتون 2019 رونمایی کرد میتسوبیشی صفر چند؟ خودروهای ژاپنی در بازار چند؟ میتسوبیشی صفر چند؟ میتسوبیشی صفر چند؟ میتسوبیشی صفر چند؟ قیمت میتسوبیشی صفر چند؟ نرخ فروش میتسوبیشی اوتلندر 2018 در بازار چقدر است؟ میتسوبیشی صفر چند؟ رشد 36 درصدی سود میتسوبیشی گزارش تصویری افتتاح تعمیرگاه مدرن و مجهز جدید آرین موتور اپلیکیشنی که در ازای دریافت اطلاعات به رانندگان جایزه می دهد 5 تغییر اساسی که باعث شده در دهه جاری، بازار خودرو شبیه به هیچ زمانی نباشد! نگاهی به مشخصات میتسوبیشی میراژ + امکانات و ویژگی ها تکذیب فروش نیسان به رنو شرایط جدید فروش محصولات میتسوبیشی اعلام شد فروش نقدی میتسوبیشی لنسر با تحویل 30روزه رنو ، نیسان و میتسوبیشی باهم ادغام نمی‌شوند با تسهیلات 44 تا 125 میلیونی خودرو ژاپنی بخرید حضور میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو البرز ساموراییِ آغازگر فروش ویژه میتسوبیشی در ماه مبارک رمضان رونمایی از جدیدترین محصول میتسوبیشی موتورز قیمت جدید محصولات میتسوبیشی در ایران اعلام شد با تسهیلات 40 تا 120میلیونی خودرو ژاپنی سوار شوید با 20 میلیون تومان چه خودرو‌هایی می‌توان خرید؟ غریبه‌های مرز 300 فروش بهاره ی محصولات 2018 میتسوبیشی قیمت جدید محصولات میتسوبیشی با توجه به افزایش نرخ ارز شیک‌پوشان اقتصادی یا گران‌قیمت‌های بازار با تسهیلات 120میلیونی شاسی بلند بخرید شمشیر دولبه ژاپنی سرمایه‌گذاری 6/ 5 میلیارد دلاری میتسوبیشی موتورز مجوز پیش فروش 5 نوع خودرو برای شرکت آرین موتور پویا صادر شد گزارش تصویری از اولین روز فعالیت نمایشگاه خودرو ژنو گزارش تصویری از غرفه میتسوبیشی در موتورشو ژنو 2018 با اقساط 24 ماهه بدون سود و قیمت قطعی، ژاپنی سوار شوید در دوره 6 ساله صورت گرفت؛ تغییر ذائقه خریداران خودروهای وارداتی به دنبال کسب رتبه نخست عاملیت‌های آرین موتور در کشور هستیم تحویل فوری و اقساط 24 ماهه بدون سود محصولات میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو اهواز فروش ویژه نوروزی محصولات 2018 میتسوبیشی مدیرعامل رنو پارس پیشنهاد افزایش قیمت داد متفاوت ترین شاسی بلند بازار ایران رونمایی شد+قیمت و شرایط فروش شاسی بلند PHEV جدید میتسوبیشی در ایران چه مشخصاتی دارد ؟ رو نمایی از اولین شاسی بلند PHEV جهان در تهران آرین موتور خیال مشتریان را راحت کرد واردات 714 میلیون دلاری قطعات خودرو به کشور افزایش سود میتسوبیشی ژاپن 96 دستگاه خودروی الکتریکی و هیبریدی به پلیس گرجستان تحویل داد میتسوبیشی با سبد کامل محصولات 2018 در گرگان رنو-نیسان-میتسوبیشی خودروساز اول دنیا شد گزارش تصویری از برپایی اولین دوره جشنواره عکس و کارتون خودرونما نبود ارتباط بین صنعت و هنر حلقه مفقوده صنعت خودرو مدیر بازاریابی گروه آرین سرمایه : تحویل فوری مدل 2018 محصولات میتسوبیشی گزارش تصویری از حضور محصولات میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو اصفهان حضور قدرتمند میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو اصفهان فروش ویژه خودروهای 2018 میتسوبیشی موتورز بررسی و نگاهی به میتسوبیشی L200 و ویژگی‌های آن؛ غریب آشنا سرمایه‌گذاری رنو-نیسان-میتسوبیشی در استارت‌آپ‌ها میتسوبیشی لنسر را بیشتر بشناسید 8 خودرویی که در سال 2018 تولید نخواهد شد (+عکس) با اقساط 24 ماهه خودرو ژاپنی سوار شوید خدمات پس از فروش با کیفیت و مصرف سوخت پایین برگ برنده فوسو معرفی خودروهای جدید; میتسوبیشی اکلیپس کراس 2018 برای تست درایو محصولات میتسوبیشی ثبت نام کنید طرح پیشواز فصل سرد برای خودروهای میتسوبیشی با تسهیلات 95 میلیونی، شاسی بلند ژاپنی بخرید معرفی 7 خودروی جان‌سخت در ایران شرایط جدید فروش محصولات میتسوبیشی ژاپن در ایران بازگشت میتسوبیشی به چرخه سود میراژ را با پیش پرداخت 33 میلیون تومانی خریداری کنید خودروهای ارزان‌ کارکرده و بی‌دردسر بازار ایران با تسهیلات 95 میلیونی شاسی بلند ژاپنی بخرید فروش اقساطی بدون بهره محصولات میتسوبیشی همچنان ادامه دارد با وام 57 میلیونی خودرو ژاپنی سوار شوید +جزییات خودروی عجیب میتسوبیشی به نمایشگاه توکیو می‌رود (+عکس) میتسوبیشی جدیدی که به راننده مشاوره می‌‎دهد +عکس مدل هوشمند میتسوبیشی امداد خودرو میتسوبیشی، در تمام کشور همراه شما طبیعت‌گردِ طبیعت دوست قیمت خرید و فروش محصولات Mitsubishi در بازار دبی آتش زیر خاکستر میتسوبیشی تصویری از کانسپت آتی خود را منتشر کرد لندروور از دیسکاوری اسپرت خود رونمایی کرد رزمایش الماس های ژاپنی در پیست اتومبیلرانی آزادی آغاز به کار نماینده رسمی بریجستون از فردا در ایران ‌3خودروساز بزرگ جهان متحد شدند با تسهیلات 30 تا 95 میلیونی میتسوبیشی بخرید کسوف میتسوبیشی با 80 میلیون تومان، تویوتا کمری گرند، میتسوبیشی پاجرو یا نیسان ماکسیما؟! گزارش تصویری از حضور میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو تبریز آغاز عرضه خودروهای پرمیوم DS با شرایط فروش ویژه در تبریز میتسوبیشی در تبریز، پر قدرت تر از همیشه با میتسوبیشی مسافر ژاپن شوید افزایش 20 درصدی فروش شاسی‌بلند های میتسوبیشی در آمریکا محصولات میتسوبیشی را با تسهیلات 33 تا 95 میلیون تومانی بدون بهره بخرید این خودروهای ژاپنی را با اقساط 18 ماهه بدون بهره بخرید خودروهای ژاپنی در بازار تهران چند؟ +جدول با تسهیلات بدون بهره و چهار روزه میتسوبیشی بخرید خودروهایی که حرکت آنها روی جاده‌های جهان شوک انگیز است (+عکس) میتسوبیشی لنسر را با تسهیلات بدون بهره بخرید میتسوبیشی از نسل جدید باتری خودروهای الکتریکی خبر داد کامیونت پر قدرت میتسوبیشی پیشرو در جاده های ایران تخفیف یک درصدی برای خریدران میتسوبیشی در مشهد میتسوبیشی خودروی برقی به بازار ایران عرضه می‌کند شرایط فروش ویژه ی میتسوبیشی در نمایشگاه مشهد گزارش تصویری مراحل ساخت غرفه آرین موتور حضور قدرتمند میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو مشهد عرضه سه مدل جدید میتسوبیشی و DS تا پایان سال با تسهیلات 30 تا 95 میلیونی میتسوبیشی بخرید MIVEC ،تکنولوژی اختصاصی خودروهای میتسوبیشی گزارش تصویری از حضور آرین موتور در نمایشگاه خودرو شیراز شرایط ویژه ی فروش میتسوبیشی در نمایشگاه شیراز میتسوبیشی در نمایشگاه شیراز، پر قدرت تر از همیشه رشد 130 درصدی تولید محصولات میتسوبیشی به روزرسانی میتسوبیشی پاجیرو اسپرت در اندونزی میتسوبیشی در جشن بزرگ خودرویی برج میلاد تحویل 4 روزه ی هاچ بک ژاپنی هاچ بک ژاپنی را با تسهیلات بدون بهره بخرید+جزییات افتتاحیه نمایشگاه مرکزی میتسوبیشی در آیت الله کاشانی گزارش تصویری از حضور آرین موتور در نمایشگاه خودرو البرز با تسهیلات بدون بهره و تخفیف ویژه میتسوبیشی‌ سوار شوید ضربه سنگین ورشکستگی تاکاتا به خودروسازان ژاپنی ضیافت بـــزرگ بلنـــد قامتـــان پیرمردهای محبوب بازار زمان عرضه ساندرو و داستر مشخص نیست چگونه محصولات میتسوبیشی را اقساطی بخریم؟ آرین موتور استخدام می کند با اقساط 18 ماهه بدون بهره شاسی بلند ژاپنی بخرید بخت و اقبال در منطقه آزاد فروش میتسوبیشی لنسر 2017 با تحویل فوری سال تغییر موازنه قدرت الماس خــاص 635 دستگاه میتسوبیشی هیبریدی در ناوگان پلیس اوکراین فروش شاسی بلند میتسوبیشی با شرایط ویژه میتسوبیشی 100 ساله شد با شرایط اقساطی ویژه، Mitsubishi Lancer برانید 1200 کیلومتر با شیک‌پوشان فرانسوی و سامورایی‌های ژاپنی احیای "پیرمرد" در جشن تولد 100 سالگی اش با تسهیلات بیش‌تر و بدون بهره میتسوبیشی بخرید میتسوبیشی را اقساطی و بدون بهره بخرید تولید نسل بعدی میتسوبیشی اوتلندر به تاخیر می‌افتد پاترول و پاجرو فرزندخوانده‌های جدید نیسان و میتسوبیشی می‌شوند طرح ویژه امداد نوروزی آرین موتور برای خودروهای میتسوبیشی میتسوبیشی اکلیپس کراس، مهمان سال آینده بازار کراس‌اوور‌های ایران شرایط فروش محصولات میتسوبیشی اعلام شد Eclipse Cross کراس اوور متفاوت میتسوبیشی پس از پوست‌اندازی آنچه که در نمایشگاه خودرو ژنو خواهید دید (+عکس) برای خرید میتسوبیشی با شرایط استثنایی تا جمعه فرصت دارید برند میتسوبیشی بالاترین میزان رضایتمندی از دید مشتریان سخت گیر آلمانی را بدست آورد تمدید شرایط فروش ویژه نمایشگاه میتسوبیشی و DS تا 6اسفند میتسوبیشی مدلEclipse را احیا می‌کند فوسو، تکنولوژی ژاپنی با مهندسی آلمانی پسرکِ چابکِ شرقی! جنگ بر سر رتبه دوم و سوم واردات 95 خودرو میتسوبیشی رقیبی برای نیسان قشقایی رو کرد دومین حضور آرین موتور نماینده رسمی میتسوبیشی موتورز ژاپن در نمایشگاه خودرو اصفهان با 70 میلیون‌تومان پیش‌پرداخت و اقساط بدون‌بهره میتسوبیشی لنسر بخرید تولید میتسوبیشی لنسر ادامه می یابد جدال در دسته سبک‌وزن‌های شرقی میتسوبیشی ASXهای فیس لیفت در آستانه تحویل به مشتریان میتسوبیشی رقیب قشقایی را در آستین دارد چرخش 180 درجه‌ای نیسان در زمینه خودروهای هیبریدی پلتفرم خودروهای الکتریکی رنو، میتسوبیشی و نیسان یکی خواهد شد کارلوس گون رییس هیات مدیره میتسوبیشی شد میتسوبیشی ASX نیوفیس با قیمت 171.9میلیون تومان رونمایی شد میتسوبیشی ASX جدید فردا رونمایی می‌شود انتخاب طبقه متوسط آغاز فروش محصولات میتسوبیشی با اقساط 12 ماهه بدون بهره فروش پاییزی مدل های 2017 میتسوبیشی با شرایط فروش استثنایی مفهوم لوگو خودروسازان جهان میراژ 2017 جدید قیمت خورد + شرایط فروش سرنوشت پیک آپ مشترک نیسان- میتسوبیشی چه می‌شود؟ سمت مدیریتی جدید مدیرعامل نیسان در میتسوبیشی میتسوبیشی سریع‌ترین آسانسور جهان را ساخت موافقت کمیسیون اروپا با خرید سهام میتسوبیشی توسط نیسان آغاز به کار دومین عاملیت فروش و خدمات پس از فروش آرین موتور در مشهد مقدس شاسی‌بلند چهار چرخ متحرک میتسوبیشی، با چهار موتور! فروش محصولات میتسوبیشی با اقساط بدون بهره و تخفیف نقدی بزرگترین نمایشگاه محصولات میتسوبیشی در ایران افتتاح شد رقابت سامورایـــی‌های کوچک معرفی حاضران در نمایشگاه خودرو پاریس: میتسوبیشی با یک اس یو وی کانسپت در پاریس حضور دارد آغاز عرضه میتسوبیشی لنسر 2017 با شرایط استثنایی لنســـر‌های جدید با قیمت رقابتـی آمدند حضور قدرتمند میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو ارومیه با 104.5 میلیون‌تومان میتسوبیشی لنسر بخرید تنها 2 روز تا پایان فروش تابستانه میتسوبیشی تنها یک هفته تا پایان فروش تابستانه میتسوبیشی تخفیف ویژه "یک درصدی" محصولات میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو مشهد شرایط فروش ویژه تابستانه خودروهای Mitsubishi سامورایی ها در نمایشگاه خودرو شیراز با میتسوبیشی سفر سنگاپور را تجربه کنید افتتاح چهارمین نمایشگاه آرین موتور، نماینده رسمی میتسوبیشی موتورز ، در شرق تهران کامیونهای دایملر در ایران تولید خواهدشد میتسوبیشی با "گراند تورر" به پاریس می رود سامورایی الماس‌نشان غرامت نیم میلیارد دلاری میتسوبیشی به صاحبان خودرو فروش ویژه لنسر 2016 با قیمت 127.800.000 تومان داستان لوگو 12 خودرو مشهور جهان +عکس مدیر سابق نیسان در میتسوبیشی 10 نکته که باید در مورد میتسوبیشی اوتلندر 2016 بدانید چرا نیسان میتسوبیشی را خرید؟ نیسان، میتسوبیشی را خرید فروش بدون کارمزد خودروهای میتسوبیشی با اقساط بلند مدت 24 ماهه فروش فوری میتسوبیشی میراژ با تخفیف ویژه مداد‌رنگی‌های بازار صفر تا 150 میلیون تومان! جدیدترین قیمت انواع محصولات میتسوبیشی آغاز فروش ویژه نوروز میتسوبیشی لنسر 2016 با تحویل فوری خودروهایی که کمترین هزینه را برای صاحبانشان دارند بهترین خودروهای کامپکت جهان در سال 2015 اعلام شرایط فروش اقساطی خودروهای میتسوبیشی + قیمت تمرکز «میتسوبیشی» بر تولید خودروهای پاک کسب رتبه نخست رضایتمندی مشتریان در حوزه فروش توسط آرین موتور رُخ تازه کوچولوی شهری میتسوبیشی نقابی خشمگین بر چهره شاسی‌بلند کوچک میتسوبیشی ورود خودروساز ژاپنی به صنعت هواپیماسازی جهان آقای خاص پوست انداخت میتسوبیشی یک کراس اور جدید را روانه بازار آمریکا می کند هوش مصنوعی به خودروها نفوذ می‌کند پیش‌نمایشی اغراق شده از شاسی‌بلند کوچک میتسوبیشی پاجرو اسپرت 2016 رونمایی شد اطلاعات‌جدیدترین‌خودرو الکتریکی میتسوبیشی‌ شرایط فروش اوتلندر 2016 اعلام شد قیمت اوتلندر جدید در بازار ایران مشخص شد ارزش گمرکی میتسوبیشی‌های مدل 2016 اعلام شد جنگ ژاپـنی میتسوبیشی فیس لیفت لنسر معرفی شد ماشین میتسوبیشی لنسر راببینید همه مردان «میتسوبیشی» جانشینی برای پاجِرویی که ما نمی‌شناسیم! میتسوبیشی پاجیرو اسپرت به بازار اروپا راه می یابد تاریخچهٔ میتسوبیشی لنسر اِوولوشن پاجرو 2016 رونمایی شد بازگشت میتسوبیشی به ژاپن تویوتا و میتسوبیشی در راه تهران میتسوبیشی به تولید در آمریکا خاتمه می‌دهد سامورایی‌های فراموش شده خوشدست و اقتصادی بررسی میتسوبیشی لنسر اولوشن 2015 ماشین میتسوبیشی شوگان را ببینید مذاکره با شرکت میتسوبیشی برای تولید در چابهار فراخوان 130 هزار میتسوبیشی میتسوبیشی ASX اِوو برپایه مدل کانسپت خودرو برقی میتسوبیشی در راه است
Back to top