چگونه در مسیر طولانی رانندگی کنیم؟

عصر خودرو- رانندگی در جاده‌ها همیشه هم لذت‌بخش و هیجان انگیز نیست و در بسیاری از موارد و زمانی که مسیر طولانی است، رانندگی بیشتر یک امر خسته کننده به حساب می‌رود.

Wednesday 01 November 2017 - 12:50:00

چگونه در مسیر طولانی رانندگی کنیم؟

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از جام جم آنلاین، رانندگی در جاده‌ها همیشه هم لذت‌بخش و هیجان انگیز نیست و در بسیاری از موارد و زمانی که مسیر طولانی است، رانندگی بیشتر یک امر خسته کننده به حساب می‌رود.

بر اساس نظر متخصصان، بیش از سه ساعت رانندگی در یک مسیر، احتمال وقوع تصادفات را بالا می‌برد زیرا مغز شخص راننده پس از سه ساعت، رانندگی را یک امر روتین می‌داند و کمتر از قبل به آن توجه می‌کند و در نهایت باعث می‍شود فرد نتواند تمرکز کافی را بر روی جاده و عناصر پیرامون خودرو داشته باشد.

اما نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که در برخی از موارد رانندگی در مسیر‌های طولانی اجتناب ناپذیر است به همین دلیل در این مقاله قصد داریم چند راهکار برای افزایش تمرکز در زمان رانندگی در مسیر‌های طولانی به شما معرفی کنیم.

توقف کنید!

یکی از بهترین راهکار‌هایی که می‌تواند تمرکز شما را در زمان رانندگی بالا ببرد، توقف‌های کوتاه در زمان رانندگی است؛ به طور کل بهتر است پس از هر 3 ساعت رانندگی، حدود نیم ساعت به کناره جاده رفته و کمی استراحت کنید. در این نیم ساعت می‌توانید کمی نرمش کنید تا بدنتان از حالت کسلی و خموشی خارج شود؛ دست‌ها را به پشت برده و به هم جفت کنید و حالا سعی کنید آن‌ها را به بالا ببرید، این عمل باعث می‌شود فرم کمرتان به حالت معمول برگردد و خستگی ستون فقراتتان را از بین ببرد.

نرمش دیگری که می‌توانید انجام دهید این است که پایتان را بر روی جسمی گزاشته که سطحش از زمین بالاتر است (مانند سپر) سپس به صورت معکوس سعی کنید عضلاتتان را کش دهید، این عمل باعث می‌شود ماهیچه‌های پایتان از حالت سکون خارج شوند و خونتان سریع‌تر در رگ‌های ماهیچه به حرکت در بیاید.

قهوه بنوشید

خوردن و آشامیدن در زمان رانندگی به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود ولی اگر خواستید چند دقیقه‌ای در مسیر توقف کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم قهوه بنوشید؛ قهوه باعث هوشیار شدن شما می‌شود و حواس بینایی و شنواییتان را بهبود می‌بخشد، همچنین کافئین موجود در این نوشیدنی باعث می‌شود ذهن و بدنتان از حالت کسلی و خستگی خارج شود.

از لبنیات دوری کنید، زیرا باعث ایجاد حس خواب‌آلودگی در شما می‌شود و اگر عادت دارید قهوه را با شیر میل کنید بهتر است از شیر خشک استفاده کنید. همچنین می‌توانید یک اسنک مقوی و یا یک دسر شیرین بخورید تا در زمان رانندگی انرژی کافی برای ادامه مسیر داشته باشید.

مقاومت نکنید!

در برابر خواب مقاومت نکنید؛ اگر فکر می‌کنید خسته‌اید و نیاز به خواب دارید، به کناره جاده رفته و یک ساعت چشمانتان را ببندید، شاید از نظرتان یک ساعت خواب برای ادامه دادن کافی نباشد و وقت تلف کردن است ولی بهتر است بدانید یک ساعت خواب قادر است حواس و هوشیاری شما را چند برابر کند و ریسک بوجود آمدن تصادفات را به شدت کاهش دهد.

اگر هم احساس کسلی می‌کنید بهتر است شیشه‌ها و یا سانروف ماشین را باز کنید تا کمی هوای تازه وارد کابین شود ولی در کل هیچگاه در زمان خواب آلودگی رانندگی نکنید زیرا ذهن شما قادر نیست به خوبی اجسام و تحرکات اطراف شما را آنالیز کند.

برچسب ها

مهارت های رانندگی
مطالب مرتبط بیشتر
باورهای غلط رانندگی! اثبات برتری رانندگی زنان در جریان یک تحقیق نحوه صحیح گردش به طرفین با خودرو چگونه است؟ هشدار پلیس به رانندگان برای تغییر مسیرهای ناگهانی وسایل نقلیه چگونگی محاسبه فاصله طولی لازم با خودروی جلویی توصیه های مهم برای رانندگی در برف 5 دست‌انداز رانندگی در زمستـان چگونه خودروی خود را هنگام سر خوردن و قفل شدن چرخ‌ها کنترل کنیم 16 توصیه مهم برای رانندگی در برف قیمت انواع ضد یخ‌های موجود در بازار +جدول نگاهی به عادات و رفتارهای غلط رانندگی همه چیز درباره کلاچ خودرو 5 هشدار مهم برای رانندگان بازگشت قدرتمند هاوال با گروه بهمن رانندگی با گاز و ترمز دادن بی‌جا غیراقتصادی است نشانه های پنچر شدن تایر اتومبیل در حین رانندگی چرا رانندگی با بنزین کم داخل باک اصولی نیست؟ دلایل لرزش زیاد پدال ترمز در زمان ترمزگیری 20 راهکار اساسی در کاهش مصرف بنزین خودرو خستگی در حال رانندگی و راه‌کارها چگونه در شهر رانندگی کنیم؟ در هنگام عبور از دست‌انداز، پدال ترمز را نگه ندارید چه زمانی باد تایرهای خودرو را تنظیم کنیم؟ دلایل افزایش بیش از حد دمای‌موتور چیست؟ این خوراکی‌ها نمی‌گذارد هنگام رانندگی خوابتان بگیرد هنگام ترکیدن لاستیک چه کنیم؟ فاصله ایمن در رانندگی را رعایت کنیم فرضیه جدید برای گرم‌کردن موتور خودرو در هوای سرد؟ توصیه‌های رانندگی به‌هنگام بارش برف چطور در برف و یخبندان خودرو را کنترل کنیم؟! 10 عادت منفی در رانندگی فوت‌وفن رانندگی در جاده‌های بـرفـی 10 توصیه برای رانندگی بهتر در شب چگونه خودرو خود را هنگام لیزخوردن کنترل کنیم؟ 5 نکته برای ایمنی بیشتر در رانندگی زمستانی چگونه خودرو خود را هنگام ُسرخوردن کنترل کنیم؟
Back to top