پیشرانه XU7 JP4

عصر خودرو- قبل از اینکه استفاده از مبدل‌های کاتالیزوری برای استاندارد خودروها اجباری شود، از به‌کارگیری پمپ پس‌سوز برای کاهش آلایندگی استفاده می‌شد‌ اما با توجه به اینکه این روش برای پایین‌آوردن فاکتور NOX در گازهای خروجی از اگزوز محدودیت داشت، استفاده از این پمپ در استانداردهای جدید صرفا به زمانی که پیشرانه خودرو هنوز گرم نشده است، محدود شد.

Tuesday 09 May 2017 - 14:53:00

پیشرانه XU7 JP4

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در پیشرانه XU7 JP4 که ‌روی خودرو پژو پارس ELX (که البته به تعداد محدود تولید شد و در ایران به عنوان موتور زانتیایی شناخته می‌شود) نصب می‌شد، به دلیل اینکه این پیشرانه از استاندارد آلایندگی 4L بهره می‌برد و بر اساس این استاندارد، آلایندگی پیشرانه حتی در زمانی که هنوز به صورت کامل گرم نشده و به دمای ایده‌آل نرسیده است هم نباید از مقدار معینی تجاوز کند، از پمپ پس‌سوز در زمان شروع به کار پیشرانه استفاده می‌شود. این فرآیند می‌تواند به کاهش تولید فاکتورهای HC و CO  که در زمان گرم‌شدن پیشرانه حجم بالایی از این دو فاکتور تولید می‌شود، کمک بسزایی بکند. اما به دلیل پایین بودن درجه حرارت محفظه احتراق پیشرانه، جلوگیری از تولید فاکتور NOX با استفاده از این روش، تلاشی مذبوحانه است.
این سیستم در ایران ‌روی خودروهایی همچون پژو پارس ELX و سیتروئن زانتیا نصب شده است. بعد از روشن‌کردن پیشرانه، به فرمان ECU و بر اساس میزان اختلاف دمای پیشرانه با محیط، شروع به کار می‌کند. کار این پمپ تا زمانی که دمای پیشرانه به حد مجاز برسد، ادامه خواهد داشت.

برچسب ها

پیشرانهکاتالیزورپمپ پس‌سوز
مطالب مرتبط بیشتر
تایمینگ پیشرانه و مروری بر تسمه تایم و زنجیر تایم دود موتورسیکلت ها در چشم مردم و صنعت! پیشرانه های درونسوز نمی میرند عیب‌یابی خودرو به زبان ساده؛ بررسی دلایل لرزش پیشرانه چرخه‌ای برای محیط زیست مشکلاتی که از نیاز پیشرانه به تعمیر اساسی خبر می‌دهند را بشناسید (بخش دوم) وقتی پیشرانه از نفس می‌افتد (بخش اول) با پیشرانه‌های بدون میل‌سوپاپ و سیستم FreeValve آشنا شوید عیب‌یابی خودرو به زبان ساده؛ رعایت نکردن چه نکاتی به پیشرانه خودرو شما صدمه وارد می‌کند؟ (2) عیب‌یابی خودرو به زبان ساده؛ رعایت نکردن چه نکاتی به پیشرانه خودرو شما صدمه وارد می‌کند؟ (1) عیب‌یابی خودرو به زبان ساده؛ چرا پیشرانه خودرو کپ می‌کند؟ پیشرانه‌های امروزی چه تفاوت‌هایی با پیشرانه‌های قدیمی دارند؟ تأثیر آبکاری لوله اگروز بر راندمان موتور پیشرانه‌ مشترک رنو و مرسدس بنز رونمایی شد افزایش عمر پیشرانه با انتخاب صحیح روغن موتور مروری بر 3 پیشرانه تنومند خودرو‌های آفرودی دهه 90؛ 3 قلب پر‌تپش دلایل اصلی در کاهش قدرت پیشرانه پافشاری لامبورگینی بر استفاده از پیشرانه‌ V8 و V12 تاثیر سوخت بر عمر کاتالیست‌ خودروهای سواری رونمایی هیوندای از نسل بعدی پیشرانه هایش در نمایشگاه خودروی فرانکفورت محلی برای خروج توان موتور شورشیان پیشرانه افسار پیشرانه اولین تصاویر پورشه کاین 2018 لو رفت +عکس روایتــی دیگر از پرخــوران‌ها اضافه‌هایی که اضافه نیستند! شیـر یکطرفه تجلــی ناب یک تلفیـــق جراحی قلب باز در پارکینگ! آشنایی با تیون‌آپ ایتالیایی آواز ناخوشایند پیشرانه خطری کوچک با اثری بزرگ بیان توانایی‌های یک پیشرانه بازاری گـــران از جنس فـــولاد تجهیزات برای زیرآبی رفتن لوکس خوش‌شانس روز حسابرسی سرمـازدگی موتـور بررسی عدم کارکرد صحیح پیشرانه‌های دیزلی تب و لرز پیشـرانه
Back to top