بررسی زندگی پرفراز و نشیب سدان نیمه‌لوکس شورولت

پنجـاه سال با کپـریس

عصر خودرو: خودروهای زیادی در جهان مترادف با جایگاه‌های مشخصی هستند؛ همگان تاکسی‌های سیاه لندن و اتوبوس‌های دو‌طبقه قرمز را مترادف با حمل‌و‌نقل عمومی انگلستان می‌دانند و هیندوستان آمباسادور را مترادف با تاکسی هند و مرسدس کلاس E را به عنوان تاکسی ژرمن‌ها شناخته‌اند. با این حال نیویورک و تاکسی‌های زردش مترادف با چندین خودرو است که شورولت کپریس، چکر ماراتون و فورد کراون ویکتوریا مهم‌ترین آنها هستند. کپریس خودرویی است که مدت‌ها به عنوان تاکسی و خودرو ناوگان پلیس ایالات متحده خدمت کرد و به عنوان یکی از سمبل‌های آمریکایی در سراسر جهان و حتی فرهنگ ‌هالیوودی شناخته می‌شود.

Thursday 09 July 2015 - 14:34:00

پنجـاه سال با کپـریس

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، در این مطلب به بهانه 50سالگی این خودرو نگاهی به 6نسل ارائه شده از آن می‌اندازیم.

نسل اول: برخاسته از دل ایمپالا

اولین‌بار نام کپریس به عنوان یک آپشن 200دلاری برای نمونه 4‌در ایمپالا مدل 1965 عرضه شد. اما این آپشن که در حقیقت افزونه‌ای برای بهبود ایمپالا به عنوان یک سدان بزرگ طراحی شده برای اقشار متوسط آمریکایی بود، الهام‌بخش پدیدآمدن خودرویی لوکس‌تر بر اساس همین پلت‌فرم و برای رقابت با امثال فورد LTD و AMC آمباسادور شد. در سال 1965 و به عنوان مدل 1966 اولین بار نام کپریس به طور مستقل ‌روی بزرگ‌ترین و لوکس‌ترین محصول شورولت قرار گرفت. گونه‌های سدان، استیشن واگن و کوپه (که برخلاف نمونه کوپه ایمپالا فست‌بک نبود) در اولین نسل عرضه شدند. پیشرانه‌های 8‌سیلندر تنها قوای محرکه‌ای بودند که برای کپریس قابل سفارش بودند. در آن زمان حجیم‌ترین پیشرانه نمونه 454 اینچ مکعبی (7.4 لیتری) بود، با این حال نمونه فول آپشن با پیشرانه 6.5 لیتری (396) 325 اسب بخاری به همراه انبوهی از تجهیزات لوکس (همانند رادیو استریو، سیستم تهویه مطبوع، صندلی‌ها با تنظیم برقی و ...) عرضه می‌شد که تا حدودی با خودروهایی به‌مراتب لوکس‌تر همانند کدیلاک دویل قابل مقایسه بود. نسل اول کپریس تا سال 1970 عرضه شد و تا آن سال همه سال دچار تغییرات ریز و بعضاً اساسی و فیس‌لیفت‌های متعددی شد. با این حال هیچ‌گاه ارتباط وراثتی خود با پدرش یعنی ایمپالا را از دست نداد. با توجه به شباهت ظاهری این نسل با ایمپالا، همانند بسیاری از کشورها در ایران نیز واردات ایمپالا منطقی‌تر به نظر می‌رسید و افرادی که به دنبال خودرویی لوکس‌تر بودند، ترجیح می‌دادند تا به دنبال خرید یک کدیلاک بروند. به همین جهت امروزه نمونه‌های انگشت‌شماری از این نسل کپریس در ایران موجود است.

نسل دوم: بزرگ‌تر و باصلابت‌تر

نسل دوم کپریس در سال 1970 و به عنوان مدل 1971 عرضه شد. این خودرو باز هم از بسیاری جهات ارتباط تنگاتنگی با برادر ارزان‌تر اما مسن‌ترش یعنی ایمپالا داشت و حتی برای برخی افراد تشخیص این دو از یکدیگر چندان ساده نبود. این نسل از کپریس دقیقاً همزمان با معرفی زبان طراحی جدید جنرال موتورز و آغاز دهه 70میلادی معرفی شد؛ به همین جهت ظاهر آن بسیار مدرن و مطابق با استانداردهای آن زمان آمریکا بود و همین امر به استقبال همگانی از آن کمک شایان ذکری کرد. در این نسل اما علاوه بر نمونه‌های قبلی، گونه کانورتیبل نیز معرفی شد که در حقیقت مسبب نزدیکی بیشتر کپریس و ایمپالا بود. علاوه بر این، شباهت بیشتری که بین دماغه این نسل از کپریس (و البته ایمپالا) با محصولات کدیلاک ایجاد شده بود به نزدیک‌تر شدن آن به جایگاه یک خودرو لوکس کمک می‌کرد. با اینکه در این دوره بحران سوختی به کاهش حجم پیشرانه بسیاری از خودروها انجامید، کپریس به عنوان محصولی فول‌سایز آمریکایی جایگاه خود را حفظ کرد و پیشرانه‌های 5.7 لیتری تا 7.4 لیتری برای آن قابل سفارش بود. هرچند اقدامات صورت‌گرفته از طرف دولت فدرال سبب کاهش قدرت این پیشرانه‌ها در اواخر تولید به محدوده 200 اسب بخار شد، اما در همان ابتدای کار قوی‌ترین نمونه کپریس 365 اسب بخار قدرت داشت. تا سال 1974 تغییرات ظاهری و فنی متعددی در نسل دوم کپریس اعمال شد. در سال 1975 اما ظاهر آن دچار یک دگرگونی کلی شد و نمونه Landau به عنوان یک آپشن برای اولین بار معرفی شد. نسل دوم کپریس به عنوان یکی از موفق‌ترین نسل‌های این خودرو توانست فضا را برای معرفی نسل سوم آماده کند. تعداد قابل توجهی از نسل دوم کپریس در کنار برادرش یعنی ایمپالا به ایران وارد شده است که امروزه هنوز هم می‌توان نمونه‌هایی دست‌نخورده از آن را یافت.

نسل سوم: کلاسیک پیش به سوی دهه 90 !

در سال 1976 اولین‌بار فلسفه کپریس دچار یک دگرگونی اساسی شد. علاوه بر مدرن‌شدن و نزدیک شدن ظاهر خودرو به استانداردهایی که در دهه 80 برای سدان‌های آمریکایی همه‌گیر شدند (فرم خاص جعبه‌ای)، ابعاد کپریس نیز کوچک‌تر شد (طولی در حدود 25‌سانتی‌متر) که این خود به کاهش وزن خودرو و بهبود کارایی آن کمک می‌کرد. علاوه بر این، ایمپالا در این نسل در حقیقت در سایه کپریس قرار گرفت و بیش از آنکه کپریس نمونه گران‌تر و لوکس‌تر ایمپالا باشد، ایمپالا نمونه ارزان‌شده کپریس بود. همین امر بعدها و در سال 1985 به حذف موقت ایمپالا برای چندین سال انجامید. در این دوره اما تنها نمونه‌های سدان، استیشن واگن و کوپه به بازار عرضه شدند که در این میان نمونه کوپه با طرح جذاب شیشه عقبش امروزه به گزینه‌ای کلکسیونی (خصوصاً آپشن Landau) بدل شده است. با وجود کاهش وزن و ابعاد، این نسل از کپریس به یمن قوانین سختگیرانه آمریکا بسیار کندتر از اسلافش بود. استفاده از پیشرانه‌های کوچک‌تر 6 و 8 سیلندر (که در بزرگ‌ترین حالت به 5.7 لیتر می‌رسیدند) دلیل اصلی این افت در قدرت و شتابگیری بود؛ با این حال افت مصرف سوخت در این مدل چندان که باید و شاید راضی‌کننده نبود، اما باز هم از سایر رقبا بهتر بود. همین بهبود محسوس در مصرف سوخت در کنار پیشرو بودن امکانات رفاهی و سواری نرم و راحت سبب شد تا در همان ابتدای کار نسل سوم کپریس به پرفروش‌ترین خودرو در آمریکا بدل شود و توسط بسیاری از منتقدان تحسین شود. عنوان کلاسیک که در نسل قبلی ‌روی کپریس قرار گرفته بود نیز در این نسل ادامه یافت. تا سال 1990کپریس با وجود آنکه از نظر کلی دست نخورده ماند، اما بارها مورد به‌روزرسانی فنی و ظاهری قرار گرفت. در اواخر عمر این مدل اما بسیاری از وضعیت نامناسب پیشرانه‌ها و سیستم تعلیق کهنه آن شکایت داشتند و دیگر کپریس را آن خودرو تر و تازه سال‌های قبل نمی‌پنداشتند. از این نسل کپریس تعدادی در سال‌های پیش از انقلاب و تعداد بیشتری توسط مهاجران کویتی و عراقی در سال‌های جنگ خلیج فارس به ایران وارد شده است که آن را به یکی از آمریکایی‌های نیمه کلاسیک در دسترس بدل کرده است. علاوه بر این، این نسل از کپریس به طور گسترده مورد استفاده ناوگان تاکسیرانی و پلیس ایالات متحده و کانادا قرار گرفته است.

نسل چهارم: دوری از ایمپالا و مدرنیته

در سال 1991 سرانجام نسل جدید کپریس جایگزین کهنه‌سربازی شد که پس از گذر عمر دیگر چندان به مذاق آمریکایی‌ها خوش نمی‌آمد. شاید افزایش قوس‌های بدنه بیشتر برای به‌روز‌شدن ظاهر خودرو بود، اما نهایتاً به بهبود وضعیت آیرودینامیکی خودرو نیز انجامید. در این نسل دیگر خبری از نمونه کوپه نبود و تنها نمونه‌های سدان و استیشن واگن عرضه شدند. علاوه بر این، کپریس به طور کامل به خودرو اصلی این رده از محصولات جنرال موتورز (پلت‌فرم  B Body) بدل شد و بیوک رودمستر، الدزموبیل 98 و کاستم کروزر برپایه آن شکل گرفتند. نسل چهارم کپریس در ابتدای ورود به بازار با تحسین متخصصان و خودرونویسان مواجه شد و توانست عنوان خودرو سال نشریه موتورترند را کسب کند، اما بعدها با انتقاداتی روبه‌رو شد و نتوانست به آن میزان فروشی که مورد نظر جنرال موتورز بود، دست یابد. این نسل برخلاف نسل‌های قبلی در 2 رده کلاسیک و ساده عرضه می‌شد (به جای کلاسیک و بروگهم) و همانند نسل‌های قدیم تنها با پیشرانه 8 سیلندر (4.3 تا 5.7 لیتر) قابل سفارش بود. بیشتر انتقادات اما متوجه طراحی پست مدرن و تا حدی غیرعادی کپریس بود که به مذاق همگان خوش نیامد و به شوخی نهنگ به گل نشسته لقب گرفت. به همین دلیل جنرال موتورز در سال 1993 با تغییراتی همانند حذف نیم پوشش گلگیر روی چرخ‌های عقب و پروفیل ستون‌ها سعی در عادی‌تر کردن طرح داشت. در سال 1994 اما نمونه خاص و سریع این نسل از کپریس با نام ایمپالا SS به نمایش درآمد که به دلیل استقبال گرم همگانی، جنرال موتورز تصمیم گرفت تا آن را با اندکی ساده‌سازی (همانند جایگزین کردن پیشرانه 8.2 لیتری با نمونه 5.7 لیتری به قدرت 260 اسب بخار) راهی خط تولید کند. این خودرو که در تیراژی به‌مراتب کمتر از کپریس و تا سال 1996 عرضه شد، امروزه خاص‌ترین نمونه این نسل شناخته می‌شود. در پایان سال 1996 جنرال موتورز تصمیم گرفت تا به دلیل عدم استقبال کافی پلت‌فرم B را کنار بگذارد و به سمت تولید خودرویی کوچک‌تر و سبک‌تر برود. بیشتر کپریس‌های نسل چهارم کشورمان توسط مهاجران دوران جنگ خلیج فارس به ایران آورده شده‌اند و تعداد محدودی نیز نمونه سفارتی در کشور باقیمانده که در این میان دو نمونه ایمپالا SS نگین این نسل از پلت‌فرم لوکس جنرال موتورز است.

نسل‌های پنجم و ششم:  ارمغان استرالیا برای خاورمیانه و پلیس آمریکا

کپریس حقیقی همراه با مرگ پلت‌فرم B در سال 1996 به تاریخ پیوست؛ اما در سال 2000 جنرال موتورز تصمیم گرفت تا هولدن Statesman (یا به قولی کپریس) را برای فروش در بازار خاورمیانه تحت برند شورولت و نام کپریس عرضه کند.
پیشرانه‌های 3.8 لیتری 6 سیلندر و 5.7 لیتری 295 و 325 اسب بخاری نیروبخش این کپریس استرالیایی بودند.
هرچند نسل پنجم کپریس هرگز به طور رسمی وارد بازار آمریکا نشد، اما تعداد محدودی از این خودرو برای توزیع در ناوگان پلیس این کشور تست شد و تا مرز ورود به این عرصه پیش رفت، اما نسل پنجم نهایتاً تنها در خاورمیانه و استرالیا شناخته شده ماند.
نسل ششم کپریس اما با همان سبک و سیاق و فلسفه و برپایه نسل بعدی هولدن کپریس برای بازار خاورمیانه در سال 2006 عرضه شد. اما در سال2009 بود که نام کپریس به آمریکا بازگشت؛ این بار در لوای خودرو ناوگان پلیس آمریکا که براساس همان نمونه خاورمیانه‌ای و تا دندان مسلح.
با این حال در سال 2017 و همزمان با قطع تولید خودرو توسط هولدن، کپریس نیز احتمالاً به تاریخ خواهد پیوست.

برچسب ها

شورولت
مطالب مرتبط بیشتر
سیکر؛ شورلت کاملا چینی 4 سیلندر +عکس در بین خودروهای عضلانی، دوج چالنجر پرفروش تر از فورد موستانگ و شورولت کامارو کاهش شدید قیمت شورلت بولت الکتریکی شورولت تاهو و سابربن 2023 مجهز به فناوری بدون راننده شدند رام 1500 در مقابل شورلت سیلورادو 2022 اولین اطلاعیه از شورولت کوروت Z0 اعلام شد پایان دوران لاستیک خودرو نزدیک است؟ شاسی بلند جدید شورولت: زیبا و فناورانه اما دور از سابقه کلاسیک خود! +عکس مشخصات کوروت Z06 سال 2023 توسط شورلت فاش شد+ عکس باربر برقی شورولت+ عکس جدیدترین محصول شورولت مخاطبان را غافلگیر کرد+ عکس مقایسه خودرو؛ مقایسه شورولت تراورس با جی ام سی آکادیا شورولت کوروت Z06 با 670 اسب بخار قدرت رونمایی شد باز هم یک شورولت بولت پارک شده در فضای بسته آتش گرفت بولت EV مدل 2022؛ گزینه برتر شورولت برای رانندگی پاک در شهر +عکس ده خودروی اول از لحاظ بهترین رانندگی و کمترین خلافی عرضه شورولت برقی جدید دو مدل جدید از یک محصول باسابقه تولید کامارو تا دو سال دیگر تمدید شد ارزان‌ترین خودرو در ایالات‌متحده شورولت ترکس 2021؛ شاسی بلند ریز نقش 21 هزار دلاری! +عکس معرفی 10 خودروی محبوب از لحاظ قیمت، پیمایش و ایمنی فراخوان جنرال موتورز از سرگیری تولید کوروت داستان شورولت 54 هزار تومانی معرفی نسخه 800 اسب بخاری از شورولت سیلورادو +تصاویر تولید پیکاپ تراک الکتریکی تولید وانت تمام برقی شورولت با شارژ 640 کیلومتر کراس اوور کوچک شورولت با برچسب 19 هزار دلاری +تصاویر سبقت شورولت از رم رونمایی شورلت از نسل جدید اس‌یووی‌های فول سایز تاهو و سابربن + فیلم شورولت بولت الکتریکی 2020 +تصاویر ملاقات دو نسل از محبوب ترین های شورولت! +تصاویر کوروت سی6 در سفر معکوس زمان+ تصاویر قیمت و مشخصات شورولت سابربن 2021 مشخص شد نخستین خودروی برقی شورولت در راه بازار چین نگاهی به شورولت کامارو 2020 + تصاویر معرفی 10 خودروی پرفروش در کانادا+عکس مشخصات شورولت برای تاهو 2020 نبرد سرسخت خودروسازان آمریکایی و ژاپنی گُنده، به سبک آمریکایی بررسی فنی خودرو غول‌های شورلت تاهو و سابربن +مشخصات معرفی و بررسی فنی شورولت تریل بلیزر مدل 2021 + مشخصات پاپیونِ اهلِ فلینت بررسی فنی خودرو کراس اوور‌های جدید شورولت+ مشخصات رونمایی از وانت برقی قدرتمند چوبی نخستین شورولت برقی در چین کدام خودروساز صدرنشین فروش در سال 2019 است؟ + لیست 50تایی قدیمی‌ترین خودروهای مدرنی که همچنان تولید می‌شوند تولید این خودروها در سال 2019 متوقف شد! قابل‌اعتمادترین برندهای خودرو در سال 2019 پرفروش‌ترین خودروهای برقی در آمریکا آفتاب لب بام! پرفروش‌ترین خودروهای آمریکا در سال 2019 محصول جدید شورولت رونمایی شد قدرت کوروت جدید 2020 بیش از حد زیاد است! شورولتی که 15.8 تن بار حمل می‌کند +عکس خودروی لگویی شورلت رونمایی شد خودروهایی که تولیدشان در سال 2019 متوقف می‌شود + تصاویر نگاهی به وانت ZR2 شورلت +تصاویر با 10 مدل از بهترین نمونه های شورولت کوروت آشنا شوید طعم تلخ نوستالژی! عرضه خودروی آفرودی جان سخت شورولت معرفی خودروهای آمریکایی که با وجود نامی نوستالژیک، سنت‌شکنی کرده‌اند بررسی خودروهایی که در نسل‌های اخیر، مشتریان متفاوتی را جلب کرده‌اند قهرمان طبقه متوسط! تحولی در تاریخ پیکاپ‌ها معرفی خودروهایی که قرار بود برای همیشه بروند، اما ماندنی شدند عضلات خسته دهه نودی! شورولت اتومبیل سابربن RST را معرفی کرد +تصاویر برترین فضاهای داخلی در خودروهای 2018 +تصاویر پاگنده زرد پیکاپ با چاشنی هیجان 5 عدد مهم هفته آخر فروردین در جهان خودرو فصلی تازه برای یک نبرد ابدی! رقابت شورلت با تویوتا در کلاس پیک آپ‌های آفرودی (+عکس) رُخ وحشی تر کامارو معرفی 3 خودرو قوی‌تر از 500 اسب بخار و ارزان‌تر از 100 هزار دلار تجربه رانندگی با شورولت کامارو Z28 1978؛ شکارچی آمریکایی! بهترین خودروهای برقی و الکتریکی جهان را بشناسید معرفی بهترین شاسی‌بلند‌های سال 2018 با 3 ردیف صندلی خودرویی که بالاترین سرعت را به خود اختصاص داد + تصاویر شورلت Traverse، شاسی بلند جدید جاده‌ها! +تصاویر 6 خودروی عضلانی و جذاب تاریخ امریکا +عکس ابر کروکی شورولت معرفی شد (+عکس) کامارو 290 هزار دلاری! 10 خودروی غیرقابل اعتماد جهان (+عکس) معرفی 25 مدل از بهترین شورلت‌های تاریخ + تصاویر بازگشت اسطوره‌ها 6 دهه بلوغ و تغییر مظنه قیمت Chevrolet در بازار مناطق آزاد چقدر است؟ جنرال موتورز 800 هزار دستگاه خودرو را فرامی‌خواند جذاب‌ترین خودروهای سال جهان در یک نگاه (+عکس) نظاره‌گر شورلت SS سدان باشید +تصاویر تویوتا محبوب ترین است نظاره‌گر شورلت Equinox مدل 2018 باشید +تصاویر نگاهی به شورلت کامارو ZL1 1LE مدل 2018 +تصاویر قیمت خودروهای شورولت در مناطق آزاد +جدول پیرمــردهای ســـر‌به‌راه شورولت SS رسما توقف تولید شد+تصاویر شاسی بلند جدید شورولت +تصاویر بادوام ترین خودروها در بازار آمریکا+تصاویر Chevrolet با چه قیمتی در مناطق آزاد بفروش می رسد؟ شورولت FNR-X عازم بازار چین است بیوک Velite 5؛ نسخه چینی شورولت بولت جدیدترین اسپرت شورلت چند؟+تصاویر حضور برند شورولت در نمایشگاه خودرو شانگهای 2017 شاسی بلند جدید شورولت +عکس ZL1؛ سریع‌ترین کامارو ساخته شده تا به امروز شناخته شد CERVE I؛ روح جاودان کوروت رونمایی از خودرو تمام الکتریکی شورلت Bolt EV +تصاویر بلوغ زودرس تراورس شکوه کلاسیک ارواح ســـرگردان دیتـــرویت فرزند توفان، ساخت میشیگان رونمایی و آغاز تست شورولت بولت خودران در میشیگان+تصاویر رونمایی از غول جدید شورولت +تصاویر «کامارو»؛ از نوستالژی دهه 60 تا ساخت قدرتمندترین کاماروی تاریخ +عکس برنده رقابت‌های خودرو سبز اعلام شد گزارش تصویری از حضور جنرال موتورز در نمایشگاه گوانگجو کاماروهایی که تمام نمی‌شوند بررسی خودرو تنومند شورلت کامارو مدل 2017 رزم‌ناو یانکی‌ها مقابل پهپاد ژرمن‌ها شورولت 2 کامارو جدید را در نمایشگاه SEMA رو کرد+تصاویر 5 خودرو برتر که هنوز با گیربکس‌های دستی ارائه می‌شوند (+عکس) ماشین‌هایی که برای ما ایرانیها به‌یادماندنی‌اند شورلت Camaro V-6 مدل2016 را ببینید +تصاویر 10 خودرویی که یکباره متحول شدند +تصاویر نبرد آزاد ژاپن‌‌، کره و آمریکا در خاک ایران وانت شورولت سیلورادو رکورددار گینس شد فیس لیفت هولدن تریل بلیزر 2017 را ببینید شاسی‌بلند جدید شورولت را ببینید سرقت رینگ و تایر 48 دستگاه شورولت از نمایندگی شورولت به جنگ تسلا می‌رود پرکارترین خودروها کدامها هستند؟ خودرو آمریکایی گذر موقت در خیابان‌های تهران مشخصات شورولت کامارو 2017 اعلام شد+تصاویر 10 خودروی برگزیده سال را بشناسید پرفروش ترین خودروها در نیمه اول 2016+تصاویر رقابت با نیمی از اصالت! شورولت کامارو 2016 کروکی را ببینید+تصاویر قیمت‌ خودروهای کارکرده آمریکایی در بازار ایران قیمت خودروهای شورولت موجود در بازار+جدول همه‌چیز درباره نسل جدید شورلت کوروت +عکس شورولت Commodor SSسال2016را ببینید +تصاویر وقتی سدان لوکس اپل در ایران تنها 46 هزار تومان قیمت داشت! داستان لوگو 12 خودرو مشهور جهان +عکس تولیدخودروی سازگار با محیط زیست +عکس تصاویر شورولت اسپارک 2016 را ببینید FNR، شبح جدید جنرال موتورز ماجرای شورولت 52 هزار تومانی! شورلت از فیس لیفت تریل بلیزر 2016 رونمایی کرد مجوز واردات خودروهای آمریکایی لغو شد تلفیق تخیل و واقعیت در شورولت کروز 2016+تصاویر شورولت کامارو ZL1 در برابر دوج چلنجر SRT هلکت نقاب تازه برای نیمچه شاسی‌بلند آمریکایی رُخ تازه برای شورولت پنجاه میلیون تومانی ماشینی مخصوص تحویل پیتزا شورولت برای تولید 50 سالگی کامارو هدیه داد نبرد «پرل‌هاربر» تکرار شد پرفروش ترین خودرو های سال 2015 قیمت خودروهای گذرموقت از لامبورگینی تا شورولت شورولت کلاسیک خاص در شیراز را ببینید ارزان‌قیمت ترین خودرو کانادا، فقط 25 میلیون تومان! آیا اولین محصول شورولت در گرد ‌و‌خاک رنو می‌تواند نفس بکشد‌؟ شورولت کروز هاچ بک رونمایی شد خودرو شورولت کروز را ببینید چراغ سبز ورود شورلت به کشور + سند آرایش تازه سدان برزیلی شورولت شمارش معکوس برای معرفی نسل جدید شورولت نیوا پیکاپ تنومند شورولت در هیبت یک نظامی! بازگشت شورولت به ایران غول بچه خواستنی شورولت در راه است برگزیده ترین خودروهای سال 2016 خودروهایی که در سال 2015 بیشترین بار در گوگل جستجو شدند بهترین خودرو های اندازه متوسط 2016 این سدان آمریکایی صدی زیر 5 لیتر می‌سوزاند نسل جدید سوپرکامارو های مخصوص درگ «ولت» خودرو سبز سال شد مشت‌های محکم بوکسورهای آمریکایی بر صورت سامورایی ژاپنی یورِش کامارو های نسل شش به شهر گُناه کمی هیجان بصری بیشتر برای مَلیبوی جدید شورولت این گرگ محجوب ... شورولت کامارو 2016 رونمایی شد تبدیل کوروت به پتک مخوف کالاوی بهترین وانت‌های فول سایز جهان تصاویری از شورلت سیلورادو مدل 2016 شورلت کوروت خاص و کلاسیک در ایران با لباسی به رنگ تاریکی نیمه شب‌... معرفی دو نسخه جدید از خودروهای کلورادو و سیلورادو اسطوره جاودان شورولت مونتی‌کارلو هفت‌تیر پُر کابوی زخم‌خورده ! تشنه به خونِ ماستنگ ... مهندس آلمانی در برابر ژنرال آمریکایی! کامارو از بازیگر خسته تا تانک مسابقه شورولت کروز جدید بزرگ‌تر و سبک‌تر می‌شود شورولت کامارو 2016 مجهز به سقف هوشمند را ببینید ترکیب دو خودرو میلیاردی در تهران تجدید میثاق با ژنرال میراث طراحی کامارو شورولت‌های اندرویدی و آی.اُ.اس 2016 وارد بازار می‌شوند تخفیف قابل توجه مدل های قدیمی شورولت کامارو نسل ششم شورولت کامارو از راه رسید خداحافظی کوبا با شورولت های قدیمی مجوزی برای واردات خودروهای شورلت صادر نشده است بررسی شورولت Trax مدل 2015 هیولای شاسی‌بلند، ماشین پلیس اتوبان تصاویر کانسپت فضایی شورولت FNR کاهش قیمت خودرو الکتریکی شورولت اسپارک رونمایی شورولت مالیبو 2013 در شانگهای آغاز فروش شورولت Camaro کروکی فصل تازه Camaro کروکی 2011 تصاویری از موج بعدی خودروهای سبز
Back to top