فونیکسریمکسبهتام

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران خبر داد

افزایش غلظت ذرات معلق هوا

عصر خودرو- مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به افزایش موقتی غلظت ذرات معلق در هوای تهران، از روند کاهشی دما در تهران تا فردا خبر داد.

افزایش غلظت ذرات معلق هوا
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ،  حسین شهبازی  با بیان اینکه پیش بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی در بعدازظهر روز جاری (جمعه) است، افزود: بر اساس گزارش‌ها در برخی ساعات وزش باد با بزرگی بالاتر از 5 متربرثانیه از سمت نواحی جنوب شرقی - جنوبی انتظار می‌رود.
    وی ضمن تشریح وضعیت هوای تهران بر اساس نتایج پیش بینی کیفیت هوا، توضیح داد: وزش باد در برخی ساعات امروز همراه با افزایش موقتی غلظت ذرات معلق خواهد بود.
    مدیر واحد مدل‌سازی و پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ادامه اظهار کرد: با تداوم این شرایط جوی بعد از ظهر روز شنبه، همراه با افزایش سرعت وزش باد خواهد بود که انتظار می رود در برخی ساعات افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال داشته باشد.

    به گفته وی همچنین تا روز آینده دما روند کاهشی خواهد داشت.
    وی در پایان با بیان اینکه کیفیت هوای 24 ساعت گذشته تهران منتهی به 8 صبح امروز با شاخص میانگین 83 در شرایط سالم قرار داشت، گفت: کیفیت هوای هم اکنون تهران نیز با شاخص میانگین 79 همچنان در شرایط سالم است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۹ روز پیش
        آرشیو