فونیکسریمکسبهتام

رئیس کنگره ملی روانشناسی ترافیک؛

کاهش آستانه تحمل و اضطراب سبب بروز تصادفات رانندگی می‌شود

عصر خودرو- رئیس نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک با اشاره به تاثیر مشکلات روانشناختی افراد در بروز تصادفات رانندگی، گفت: کاهش آستانه تحمل و اضطراب رانندگان آمار تصادفات را افزایش می دهد.

کاهش آستانه تحمل و اضطراب سبب بروز تصادفات رانندگی می‌شود
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴:۰۰

    به گزارش پایگاه حبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، حسین پورشهریار در آستانه برگزاری نخستین کنگره ملی روانشناسی اظهارداشت: این کنگره با هدف کاهش تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن، 21 و 22 آذر 96 در مرکز همایش‌های بین المللی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

    وی افزود: عوامل متعددی در بروز تصادفات نقش دارد که خودرو، وضعیت جاده‌ای و عوامل انسانی از عمده علل مؤثر در بروز تصادفات به شمار می‌رود. بنابراین برای پیشگیری از تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن باید به این سه مسئله توجه جدی داشت.

    عضو هیأت علمی روانشناسی کاربردی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: عامل انسانی یک عامل پیچیده در پیشگیری از تصادفات به شمار می‌رود و مجموعه‌ای از متغیرها را شامل می‌شود لذا بررسی آن نسبت به عامل خودرو و وضعیت جاده‌ای پیچیده تر است.

    رئیس نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک با اشاره به اینکه طی 10 سال گذشته آمارتصادفات بسیار کاهش یافته‌است، گفت: این آمار از 27 هزار کشته به دلیل تصادفات به حدود 16 هزار رسیده است و این در حالی بوده که آمار خودرو و میزان تردد در جاده‌ها افزایش داشته است.

    پورشهریار بیان داشت: نرخ رشد تصادفات و فوتی‌های ناشی از آن کاهش یافته است ولی با این وجود اگر بخواهیم شاهد کاهش بیشتری در این راستا باشیم باید به عامل انسانی در بروز و پیشگیری از تصادفات توجه بیشتری داشته باشیم.

    وی اضافه کرد: توجه به عامل انسانی شامل مسائل مختلفی همچون فرهنگ سازی و توجه به روانشناختی فردی و اجتماعی است و بنابر ضرورت توجه به این مسئله نسبت به برگزاری کنگره ملی روانشناسی ترافیک اقدام شده است.

    رئیس نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک گفت: سلامت روان یعنی عدم حضور نشانه‌های روانی در فرد و کاهش توجه و تمرکز همچنین کاهش آستانه تحمل از جمله نشانه‌هایی است که موید به خطرافتادن سلامت روان است.

    پورشهریار عنوان کرد: کاهش آستانه تحمل نشانه‌ای از اختلال روان است و در رفتار رانندگی افراد بسیار تاثیر گذار محسوب می‌شود. همچنین  افراد مضطرب رانندگی تهاجمی دارند و این موضوع تصادفات رانندگی را چندین برابر می‌کند و این مشکل در رانندگان جوان بیشتر نمودار است.

    وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به مشکلات روانشناختی رانندگان شاهد کاهش آمار تصادفات رانندگی و تلفات و آسیب‌های ناشی از آن باشیم.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط