۹ راه‌حل برای مسئله کامیون‌داران

عصر خودرو- مسائل کامیون‌داران و رانندگان ابعاد گوناگونی دارد که دارای راه‌حل‌های حقوقی و سیاستی است؛ اما این مسائل لاینحل باقی مانده و کُندی تصمیم‌گیران اصلی این حوزه علت‌العلل ناکامی‌هاست.

دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸:۰۰

۹ راه‌حل برای مسئله کامیون‌داران

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، کیومرث اشتریان - استاد دانشگاه تهران - در ادامه یادداشت خود در «شرق» نوشت: بی‌تردید اجحاف‌هایی که از سوی شرکت‌های حمل‌ونقل، خودروسازان، شرکت‌های بیمه و حتی برخی از نمایندگان این صنف بر آنها روا شده، دل هر انسانی را به درد می‌آورد. وظیفه هر انسان مسئولی است که در حد توان به رفع آلام آنها اقدام کند. وظیفه تخصصی و روشنفکری ماست که به جای حل مشکل جهانیان! به برادران خود که در همسایگی ما در حال دسته‌وپنجه نرم‌‌کردن با سختی‌های روزگارند، کمک رسانیم.

من مدت‌هاست که به این نتیجه رسیده‌ام که گره‌گشایی‌های موردی که مستظهر به راه‌حل‌های حقوقی و سیاست‌گذاری باشد، بهتر از نزاع‌های کلان ساختاری و سیاسی جواب می‌دهد؛ هرچند که ممکن است متهم به رفوگری بشوم. نظامات سیاست‌گذاری یک برساخته اجتماعی است که از طریق گفت‌وگوهای موردی و حقوقی جلای کارآمدی می‌خورد. صد بار هم اگر ساختارهای سیاسی دگرگون شود، مادامی که به گفت‌وگوی اجتماعی و مذاکرات موردی بی‌توجه باشیم، نتیجه‌ای نخواهیم گرفت.

سیاست‌ورزی و سیاست‌گذاری مبارزه اجتماعی معطوف به منافع گروه‌های مختلف است که می‌تواند براساس ارزش‌های گوناگونی هدایت و تعدیل شود؛ اما هرگونه ارزش‌گذاری یک فرایند اجتماعی - مذاکره‌ای است. خودآگاهی درباره این امر، نقادی ارزش‌های گوناگون را می‌طلبد و از پنهان‌کردن منافع گروه‌های مختلف در زرورق ارزش‌ها جلوگیری می‌کند. مثلا نقادی رفتار شرکت‌های خودروساز و بانک‌ها می‌تواند از پنهان‌کاری گروهی اندک جلوگیری کند تا منافع خود را در زرورق ارزش‌هایی مانند تولید ملی و اشتغال پنهان نکنند.

حل مشکلات معیشتی رانندگان و کامیون‌دارانِ زحمتکش و «بامرام»! مستلزم اتخاذ مجموعه و منظومه‌ای از تصمیم‌های خُرد و کلان است. سروصداهای گنگ و نامفهوم مشکلی را حل نمی‌کند. دغدغه‌ها باید تبدیل به راهکار حقوقی و سیاست‌گذاری شود. از‌این‌رو امروزه در برخی از کشورها، صنوف و حرفه‌ها برای شناسایی حقوق قانونی خود (کشف حق) و استیفای آن از مشاوران حقوقی استفاده می‌کنند. رانندگان و کامیون‌داران باید مطالبات خود را به درخواست‌های حقوقی تبدیل کنند تا بتوانند به حق خود دست یابند. متأسفانه مشاهده می‌شود که این قشر زحمتکش به دلیل ناآشنایی با حقوق خود گاه حتی خواسته‌هایی را به صورت گنگ مطرح می‌کنند که عملا به ضرر آنهاست.

گرهی که با دست و به‌سادگی باز می‌شود، نباید با دندان گشوده شود. برای بررسی و رسیدگی فوری به خواسته‌های بحق این قشر زحمتکش نباید به برخوردهای غیرحقوقی، سیاسی و امنیتی متوسل شد. توسل به استفاده از روش‌های غیرمدنی، این قشر را از نظام دور خواهد کرد، آتش کینه را شعله‌ور و زمینه را برای سوءاستفاده دشمنان فراهم می‌کند.

متأسفانه با وجود هشدارهای گوناگون همواره با تعلل و کندی در نظام تصمیم‌گیری مواجه بوده‌ایم و برخی از مسئولان به جای رسیدگی به این خواسته‌ها به تشکیل جلسات بی‌نتیجه مبادرت ورزیده‌اند؛ همچنین تصمیماتی را که به‌سادگی می‌توان اتخاذ کرد و به رفع‌ و رجوع مشکل کمک می‌کند، متذکر می‌شوم. این راه‌حل‌ها که بعضی خُرد - اما مؤثر - و برخی نیز کلان و ساختاری - ولی دراز‌مدت - هستند، از خواسته‌های اصلی رانندگان و کامیون‌داران نیز بوده است:

1- حمایت از رانندگان و کامیون‌داران در برابر اجحاف‌های برخی از شرکت‌های حمل‌ونقل بسیار حیاتی است. مدت مدیدی است که این بی‌عدالتی بزرگ روا شده است و جمعیت پراکنده رانندگان و کامیون‌داران در برابر شرکت‌های حمل‌ونقل گرفتارند. مقررات و تنظیمات دولتی نیز عملا برای این بی‌عدالتی چاره‌ای نیندیشیده است. تکثر شرکت‌های حمل‌ونقل، فساد و نبود نظارت را گسترش داده است. اگر تعداد این شرکت‌ها اندک، اندازه آنها بزرگ و اتحادیه(های) رانندگان نیز قدرتمند باشد، محتملا بخش زیادی از این مشکل حل می‌شود. اتحادیه‌های بزرگ در برابر شرکت‌های بزرگ مبارزه منافع را روشن‌تر می‌کند تا اینکه انبوهی راننده و کامیون‌دار در برابر شمار کثیری از شرکت‌های حمل‌ونقل قرار بگیرند و معلوم نباشد که در ساختارهای مویرگی چه شرکتی بر چه کسی ظلم روا می‌دارد؛ اما یک اصل اساسی باید رعایت شود: این شرکت‌های بزرگ باید از رانندگان و کامیون‌داران فعلی برگزیده شوند. برای این امر باید ابتدا اتحادیه بزرگ رانندگان و کامیون‌داران شکل بگیرد. ثانیا امتیازی در دست رانندگان و کامیون‌داران باشد که به هریک از شرکت‌های بزرگ که خود انتخاب می‌کنند، بپیوندند؛ نه اینکه این شرکت‌ها هرکسی را که خواستند، استخدام کنند. به بیان دیگر «رانت استخدام» به این شرکت‌ها داده نشود؛ بنابراین وزارت راه‌وشهرسازی (سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای) مکلف شود تا با توجه به مقتضیات اجتماعی، اقتصادی، سازوکارها و ضوابط لازم برای تأسیس و فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقل بزرگ‌مقیاس (توانمند) در همه نقاط کشور را تهیه و اجرائی کند. پروانه فعالیت این قبیل شرکت‌ها منوط به ارائه فهرست بیمه پرداختی رانندگان باشد؛ اما تا‌زمانی‌که این شرکت‌های بزرگ‌مقیاس راه‌اندازی شود، باید مقررات مربوط به تخلفات شرکت‌های حمل‌ونقل اصلاح و جرائم تخلفات به میزان درخور‌‌توجهی افزایش یابد. درحال‌حاضر هزینه این‌گونه تخلفات بسیار اندک است و خاصیت بازدارندگی از بروز تخلف را ندارد؛ بنابراین جریمه‌های موضوع تبصره (یک) ماده (31) قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی را می‌توان به میزان 10 تا 20 برابر افزایش داد. در همین راستا ماده (21) آیین‌نامه اجرائی تبصره (1) ماده (31) و ماده (32) قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی را نیز می‌توان به شرح زیر اصلاح کرد: درخصوص تخلفات زیر حداکثر مجازات اعمال خواهد شد: اخذ کمیسیون اضافی از راننده، سوءاستفاده از کارت هوشمند، عدم پرداخت کرایه حمل به راننده، درج هرگونه مبالغ غیرواقعی در بارنامه.

2- شمار قابل‌توجهی از رانندگان و کامیون‌داران مدت مدیدی حق بیمه پرداخت کرده‌اند، مدارک لازم نیز برای این پرداخت‌ها موجود است، اما به‌دلیل تخلفات برخی شرکت‌های حمل‌ونقل این پرداخت‌ها در سنوات آنها درج نشده است. حکومت نمی‌تواند در برابر این اجحاف بزرگ بی‌تفاوت باشد و توپی را که در زمین متخلفان است، رها کند. این وظیفه باید از طریق همان شرکت‌ها یا از طریق سازمان تأمین اجتماعی انجام شود. «ته‌برگ» پرداخت حق بیمه در دستگاه‌های اداری موجود است. تعجب است که چرا نظام اداری- قضائی برای برخورد با تخلف آشکار شرکت‌های حمل‌ونقل اراده لازم را ندارد؟

3- سازمان برنامه و بودجه وظیفه قانونی خود را در پرداخت سهم دولت برای بیمه رانندگان از محل هدفمندسازی یارانه‌ها به میزان سیزده‌ونیم درصد ایفا کند.

4- «پاس‌کاری» سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت، هزینه‌های مداوم و آزار‌دهنده آزمایش‌های معاینه سلامت رانندگان را به معضلی برای آنان تبدیل کرده است. این هزینه‌ها باید از طریق دفترچه بیمه تأمین اجتماعی یا بیمه سلامت امکان‌پذیر باشد و اخذ هرگونه وجهی از رانندگان بابت این معاینات ممنوع شود.

5- نصب سامانه موقعیت‌یاب جغرافیایی سپهتن و عدم پرداخت سهم 75 درصدی وزارت نفت نیز یکی از موارد مهم اعتراضی رانندگان است.

6- به‌منظور حمایت از مالکان خودروهای سنگینِ فرسوده و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور، همه تأمین‌کنندگان ناوگان باری کشور اعم از خودروسازان و واردکنندگان این قبیل ناوگان باید موظف شوند در قبال ورود یا تولید هر دستگاه کامیون یا کشنده، دو دستگاه کامیون یا کشنده فرسوده فعال (براساس مقررات جاری سن فرسودگی) مطابق شرایط اعلامی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اسقاط کنند. پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف شود هنگام شماره‌گذاری کامیون یا کشنده جدید نظارت‌های لازم را از طریق سامانه ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت به عمل آورد.

7- تعیین نرخ حمل کالا، براساس تن بر کیلومتر بوده و شرکت‌های حمل‌ونقل ملزم به رعایت نرخ حمل کالا و بار بر این مبنا هستند.

8- سامانه الکترونیکی حمل‌ونقل کالا و بار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایجاد و راه‌اندازی شود.

9- حضور دائمی و نهادینه‌شده نمایندگان صنف در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها بسیار مهم است، ازاین‌رو به‌منظور ایجاد هماهنگی‌های بین بخشی، کارگروهی با مسئولیت وزارت راه‌وشهرسازی (سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای) با عضویت نمایندگان صنوف مرتبط و نمایندگانی از وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی (گمرک جمهوری اسلامی ایران)، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نفت و سازمان برنامه‌وبودجه کشور تشکیل و نسبت به رصد دائمی و هماهنگی‌های بین بخشی و رسیدگی به مشکلات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای اقدام کند. سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای موظف شود گزارش نظارت‌های خود از وضعیت حمل‌ونقل جاده‌ای کشور و رسیدگی به تخلفات را به‌صورت ماهانه به این کارگروه ارائه کند. در همین راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف شود به بازنگری و ساماندهی تشکل‌های حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای کشور اقدام و پیشنهاد لازم را در قالب اصلاح آیین‌نامه قانون کار ارائه کند. بی‌تردید راه‌حل‌ها به این موارد محدود نمی‌شود، اما این مجموعه راهکارها از طریق مباحثات متعدد با رانندگان و کامیون‌داران و با کسب نظر از حقوق‌دانان به دست آمده است و می‌تواند پاسخ‌گوی بخش مهمی از مطالبات این قشر باشد. بااین‌همه پرسش از دولت و مجلس همچنان باقی است: چرا تصمیم نمی‌گیرید؟

برچسب ها

حمل و نقل جاده ایکامیونداران
مطالب مرتبط بیشتر
لاستیک دولتی، تشویقی برای تخلیه کالاهای رسوب‌ شده «لاستیک دولتی» و «روغن موتور» ‌برای رانندگانی که برای حمل کالای اساسی به بندر امام می‌روند مشکلات لاستیکی کامیون‌داران همچنان پابرجا جزئیات چگونگی دریافت ۳۰ درصد گازوئیل بیشتر از سوی کامیون داران گرانی لاستیک اصلی ترین معضل کامیون داران ‌ تحریم با صنعت حمل‌ونقل سنگین جاده‌ای چه کرد؟ تصویب لایحه موافقت نامه حمل و نقل جاده‌ای بین ایران و سوئیس راه کامیون داران ایرانی به اروپا باز شد دستورات جهانگیری برای حل فوری مشکلات کامیون‌داران گلایه کامیون‌داران از عدم اجرای مصوبه شورای عالی ترابری توسط سازمان راهداری کاهش ۴۵ درصدی سفرهای ناوگان جاده‌ای نوسازی ناوگان اتوبوس و کامیون های فرسوده از ماه آینده دبیر کانون کامیون‌داران: با کمبود لاستیک مواجهیم تعهد شرکت‌های حمل‌ونقلی برای پرداخت به موقع کرایه‌ها اختصاص ۳۰ درصد سوخت جبرانی و لاستیک برای رانندگان تسهیلات قرض‌الحسنه برای ۱۱۱ هزار راننده آخرین وضعیت مرزهای ایران برای کامیون‌داران اعلام شد آخرین وضعیت کامیون‌داران معطل‌شده در مرز مهران حل مشکلات کامیون‌داران و توزیع عادلانه بار ثبت سفارش های اشتباه برای لاستیک کامیون داران دردسرساز شد کرایه حمل بار کامیون‌داران افزایش نمی‌یابد استفاده از سهمیه سوخت و لاستیک ناوگان باری نیازمند " باربرگ " است بی‌توجهی تامین اجتماعی به کامیون‌داران اصلاح آئین‌نامه تأسیس‌ شرکت‌های حمل‌‌‌و‌نقل رفع مشکل توزیع در لاستیک‌های تاریخ مصرف گذشته فرار ۳۰ تا ۴۰ درصدی بارنامه ها رانندگان فعال در حمل‌ونقل کالاهای اساس لاستیک با نرخ مصوب می‌گیرند توزیع لاستیک سهمیه‌ای بین رانندگان کامیون متوقف شده است کمبود لاستیک دولتی در بازار تامین روغن موتور معضل جدی کامیون داران آغاز توزیع لاستیک ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای + جزئیات معضل جدی کامیون داران خوزستانی در تامین لاستیک و روغن موتور بخشی از مشکلات کامیونداران مرتفع شد بخشی از مشکلات کامیون داران برطرف شد مذاکره کامیون داران دماوندی با فرماندار ثبات حمل و نقل عمومی مازندران در مقابل سیل توزیع ۶۰۰ هزار حلقه لاستیک بین رانندگان کامیون‌ها تردد کامیون داران از سرخس و لطف آباد به ترکمنستان ممنوع نیست سالیانه ۶۰۰ میلیون تن بار در جاده‌های کشور جابه‌جا می‌شود اجرای طرح تُن کیلومتر در تمامی استان‌های کشور گلایه کامیون‌داران ایران از فساد در گمرک ترکمنستان واگذاری محاسبه کرایه کامیون‌ها به ادارات کل راهداری استان‌ها خبر خوش وزیر صنعت برای تامین لاستیک کامیونداران ۳.۵ میلیون مسافر از چهارمحال و بختیاری جابه جا شدند اعتصاب کامیون داران صحت ندارد مشکل تامین لاستیک رانندگان تا پایان سال حل می شود ۲ وزارتخانه و ۲ سازمان مکلف به رفع مشکلات کامیونداران شدند تکمیل تمام مراحل اجرای تن–کیلومتر ۷۰۸ هزار راننده خودرو سنگین تحت پوشش بیمه تکمیلی تشکیل جلسه ویژه حل مشکل کامیون داران در دادستانی کدام کامیون ها مشمول طرح می‌شوند؟ دلایل بروز مشکلات کامیون‌داران بررسی می‌شود اجرای طرح تُن کیلومتر از اول دی ماه دستورالعمل محاسبه کرایه حمل کامیون‎داران بر اساس تن-کیلومتر نهایی شد توزیع ۱۳ هزار حلقه لاستیک بین کامیونداران همدانی محاسبه کرایه‌‌ کامیون‌‌ با شیوه جدید قصور وزارت صمت در تامین و واردات لاستیک کامیون داران بانک مرکزی در تخصیص ارز برای واردات لاستیک همکاری نمی‌کند معطلی چند روزه کامیون‌داران در مرز کوهک سیستان و بلوچستان بهره‌برداری از شهرک حمل و نقل تهران در آینده نزدیک‌ تشکیل کمیته مشترک‌ بیمه تکمیلی کامیون‌داران انتقاد از اخذ ما‌به‌ التفاوت نرخ گازوئیل از رانندگان خودروهای ترانزیت گزارش مجلس به روسای مجلس و جمهور درباره خرید لاستیک کامیون‌داران بررسی مشکل واردات لاستیک کامیون‌داران در کمیسیون عمران پیگیری قانونی مطالبات توسط رانندگان توطئه دشمن را خنثی کرد طرح یکپارچه دریافت سند حمل بار شهری برای ناوگان باری بالای ۱۰ تن برنامه دولت برای ترانزیت و حمل ونقل بین‌المللی گروهی غیر کامیون‌دار جاده‌ها را ناایمن کرده‌اند تامین نیاز لاستیک‌ کامیون‌های باری سنگین بر دوش دولت گرانی قطعه همچنان بزرگترین مشکل کامیون‌داران زمین گیر شدن ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی اخلال‌گر امنیت جاده‌ها و رانندگان کامیون در اصفهان دستگیر شدند جزئیات تصویب تن کیلومتر پیشنهاد به کامیون‌داران برای تامین لاستیک بارفروشی شرکت‌ها معضل کنونی کامیون‌داران شده است مطالبه کامیون‌داران محقق شد خرید «کارنه تیر» برای کامیونداران با تدبیر بانک مرکزی حل می‌شود عرضه ۵۰ هزار حلقه لاستیک نیاز بازار را رفع نمی‌کند اختلال در کارت هوشمند کامیون داران رفع شد ۳۰ درصد رانندگان جاده‌های کشور و ۶ درصد گواهینامه بگیران معتاد هستند شرکت‌های حمل‌ بار متخلف جوگیر شدند ماجرای قطع بیمه برخی کامیونداران چه بود؟ تعلل سازمان راهداری در حل مشکل کامیون داران سه سیاست حمایتی دولت برای تامین لاستیک کامیون حمل‌ونقل جاده‌ای اقتصادی نیست حل مشکل کامیون‌داران بوشهری درخواست نمایندگان مجلس از روحانی درباره کامیون‌داران مطالبات کامیون‌داران در دست پیگیری است دولت باید ۵۰۰ هزار حلقه لاستیک به زودی وارد بازار کند تردد کامیون‌ها در کشور عادی شد علت تداوم اعتراضات راننده‌های کامیون چیست؟ ترخیص لاستیک‌های موجود در انبار سازمان املاک ‌تملیکی از فردا توزیع لاستیک ۲.۱ میلیون تومانی برای کامیون‌داران آغاز شد از لاستیک‌های ساییده می‌ترسیم دود اعتراض کامیون داران نباید به چشم کشاورزان و تولیدکنندگان برود توزیع لاستیک سنگین بین رانندگان کامیون با نرخ مصوب تشریح آخرین پیگیری‌ها برای حل مشکلات رانندگان تانکرهای سوخت اعتصاب نکردیم، لاستیک برای حرکت نداریم حرکات مشکوک برای زمین‌گیر کردن کامیون‌ها‌ با کسانی که از تردد کامیون‌ها جلوگیری کنند، برخورد می‌شود ۳۵۰۰ حلقه لاستیک خودروهای سنگین در استان مرکزی توزیع شد پیشنهاد به دولت برای تخصیص ارز ویژه لاستیک‌‌‌ ناوگان سنگین رسیدگی به مشکلات رانندگان دغدغه مسئولان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای است روند حمل بار در آذربایجان شرقی به صورت معمول در جریان است تامین نشدن قطعه و لاستیک بزرگترین مشکل کامیون‌داران امسال ۲ میلیون مسافر در آذربایجان غربی جابجا شده اند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تهران با دست دوم های خارجی! ارز دولتی برای تامین ۱۵ قلم ضروری کامیونداران اختصاص یافت لااقل تحریم‌های داخلی را کاهش دهید تامین لاستیک مشکل اساسی رانندگان حمل و نقل جاده‌ای است شاخص‌های محاسبه کرایه تغییر می‌کند؟ حداکثرسن ناوگان مجاز به تردد در جاده‌ها توزیع لاستیک بخشی از مشکلات رانندگان زنجانی را حل کرد صدور بارنامه در خراسان رضوی افزایش یافت ثبت نام ۵۳۸ هزار راننده در طرح بیمه تکمیلی بررسی چگونگی تامین سوخت کامیون داران در مجلس تخصیص ارز مورد نیاز شرکت‌ها و رانندگان بخش حمل‌ونقل بین‌المللی صرفه جویی یک میلیارد دلاری مصرف گازوئیل در سال گذشته گزارش بانک مرکزی در حوزه ثبت سفارش ارز دولتی به کامیون داران بررسی می شود ۹۰ درصد حمل و نقل ایران جاده‌ای است از تأمین لاستیک دولتی و سوخت تا بیمه تکمیلی رانندگان زمان اجرایی شدن بیمه تکمیلی کامیون‌داران مشخص شد نوسازی ناوگان حمل و نقل باری با هدف مصرف بهینه انرژی سالانه ۳۲ هزار نفر در جاده ها جان خود را از دست می دهند از بیمه تکمیلی رایگان تا افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه اجرای بیمه تکمیلی رانندگان کلید خورد ۱۷ هزار راننده کامیون در مازندران مشمول بیمه تکمیلی شدند گلایه از حذف بیمه تعدادی از رانندگان کامیون حذف محدودیت توزیع سوخت به کامیونداران مناطق مرزی بررسی مطالبات کامیون‌داران در کمیسیون عمران ۱۱۷ مورد شکایت رانندگان حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان رسیدگی شد کامیونداران؛ عبوراز گردنه سختی ها به همت دولت ثبت بیش از ۱۴ هزار شکایت رانندگان حمل‌و‌نقل جاده‌ای در سامانه‌های ارتباطی خوواسته های کامیون داران در اردبیل تحقق یافت آغاز بیمه تکمیلی رایگان ۹۰۰ هزار راننده کامیون از امروز اجرای رایگان بیمه تکمیلی‌ رانندگان کامیون از فردا تعطیلی ۷۰ شرکت حمل ‌و نقل در رابطه با مشکلات رانندگان رانندگان کامیون هیچ اعتصابی در ابتدای مرداد ماه ندارند نصب سپهتن روی خودروهای سنگین تعلیق و بیمه تکمیلی رانندگان رایگان شد آخرین وضعیت مطالبات رانندگان وکامیون‌داران ۷.۳ درصد از ناوگان باربری کشور متعلق به آذربایجان شرقی است توزیع لاستیک با نرخ دولتی برای کامیون‌داران آغاز شد+جزئیات تحقق خواسته‌های کامیونداران و رانندگان ۸۰ درصد از مطالبات رانندگان کامیون برآورد شد رانندگان گنابادی خواستار راه اندازی سامانه نوبت دهی بار شدند بیمه تکمیلی رانندگان جاده تا آخر تیر اجرایی می شود پروانه فعالیت شرکت های حمل و نقل متخلف تمدید نمی‌شود آغاز توزیع لاستیک مورد نیاز ناوگان حمل ونقل جاده‌ای استان زنجان پیگیری مطالبات رانندگان توسط معاون رئیس جمهوری بررسی آخرین وضعیت رسیدگی به مطالبات کامیون داران در بندر عباس حمل و نقل قانونمند شود آغاز عرضه لاستیک دولتی به کامیون‌داران از فردا جدیدترین جزئیات تحقق خواسته کامیون‌داران خبرهای خوش مجلس برای رانندگان درون و برون شهری ۵۴ خودروی سنگین در هر ساعت از جاده های زنجان تردد می کنند رانندگان کامیون از یارانه دولتی بهره‌مند می‌شوند تشکیل کارگروه بیمه‌ای برای رفع مشکلات رانندگان افزایش حقوق بازنشستگی کامیون داران ضرب‌الاجل دو هفته‌ای مجلس به دولت برای حل مشکلات کامیون‌داران بارنامه کاغذی تا سه ماه آینده حذف می شود بررسی مشکلات کامیون داران در کارگروه کمیسیون اجتماعی سرمایه حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ۶۰هزار میلیارد ریال است وزارت راه پیگیر پرداخت مطالبات کامیون‌داران است از سپهتن تا کرایه توافقی احتمال کاهش همکاری های ایران و ترکنستان در حمل و نقل جاده ای سوخت ارزان و کمیسیون مازاد ریشه مشکلات کامیون‌داران است ‌هفت راهکار برای حل مشکلات کامیون‌داران واکنش متفاوت امام جمعه تبریز به اعتصاب کامیون داران اجرای برخی خواسته‌های رانندگان نیازمند موافقت مجلس صدور ۳۵هزار بارنامه در پایانه بار استان تهران در هفته جاری ۷۰ درصد کامیون‌داران فعالیت‌ خود را آغاز کردند مصائب کامیونداری در ایران خواسته‌‌ اصلی کامیون‌داران مقابله با تخلف گسترده در پایانه‌های بار است رانندگان حمل و نقل کالا در استان قزوین فعالیت خود را آغاز می کنند پیگیر مطالبات رانندگان هستیم صفر تا ۱۰۰ اعتراضات رانندگان حمل و نقل بار در هرمزگان طبق روال عادی در حال انجام است برگشت کامیون‌ها به چرخه حمل‌و‌‌نقل در آینده نزدیک هیچ انسداد مسیری نداشتیم صدور ۵۵ هزار بارنامه با افزایش کرایه کرایه حمل بار ۲۰ درصد افزایش می یابد اطلاعیه مهم انجمن‌ صنفی کامیون‎داران برای پایان اعتراضات بررسی مشکلات کامیون‌داران در جلسه کمیسیون عمران مجلس تلاش برای تحقق مطالبات کامیون داران تشکیل جلسه کارگروه ۹ نفره برای رسیدگی به مشکلات کامیون‌داران انتقاد نمایندگان از نابسامانی وضعیت ۵۰۰ هزار راننده کامیون جزئیات جلسه وزیر راه و شهرسازی با راننده‌های کامیون درخواست های صنفی رانندگان با همکاری مجلس برطرف شود مطالبات به حق کامیونداران/ قراردادهای غیرشفاف شرکت‌های حمل ونقلی افزایش ۲۰ درصدی کرایه حمل جاده‌ای با قیمت کالاهای اساسی چه می‌کند؟ حمایت وزارت راه از واردات لوازم‌یدکی دستور وزیر تعاون برای رفع مشکل حقوق بازنشستگی رانندگان ۵۰ درصد درآمد کامیونداران در جیب واسطه ها پیشنهاد وزارت راه برای افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی کرایه کامیون داران به دولت مشکلات کامیون‌داران هر روز بیشتر از دیروز
برگشت به بالا