نابسامانی اتوبوس‌های شهری پایتخت

عصر خودرو : فرسوده بودن اتوبوس‌های شهری پایتخت، بی‌نظمی در تردد آنها، ازدحام مسافران در اتوبوس‌ها و جولان سارقان و کیف‌زن‌ها در اتوبوس‌ها فقط برخی از مشکلاتی است که این روزها مسافران اتوبوس که خیل عظیمی از جمعیت تهران را تشکیل می‌دهند، با آن مواجه هستند، مشکلی که امروز نیازمند تدبیر جدی است.

Tuesday 21 July 2015 - 10:43:00

نابسامانی اتوبوس‌های شهری پایتخت

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، موضوع استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و کاهش استفاده از خودروهای شخصی و تک‌سرنشین، از گذشته مورد تأکید مسئولان در راستای کاهش مصرف سوخت و شرایط مناسب جامعه شهری بوده است.

استفاده از ناوگان عمومی شهری نظیر اتوبوس و مترو به جای خودرو شخصی، در شرایط ایده‌آل و استاندارد موجب کاهش هزینه‌های فرد، جابه‌جایی سریع و ایمنی، کاهش تولید آلاینده‌‌های زیست‌محیطی‌، کاهش مصرف سوخت و مهم‌تر از همه کاهش ترافیک شهرهای بزرگ می‌شود.

اما با توجه به تأکیداتی که همه مسئولان و ‌رسانه‌های جمعی مبنی بر لزوم استفاده از ناوگان عمومی شهری به جای خودروهای شخصی‌ دارند، ظاهراً زیرساخت توسعه این ناوگان فراهم نیست و اغلب متولیان به جای فراهم‌سازی زیرساخت‌‌ها و امکانات حمل و نقل عمومی در راستای آسایش مسافران، فقط لسانی بر استفاده از این ناوگان تأکید دارند در حالی که ناوگان حمل و نقل عمومی شهری الزاماتی دارد که باید حتماً به آن توجه شود؛ الزاماتی نظیر آسایش مسافران، ایمنی سیر و سرعت جابه‌جایی.

بنابراین گزارش، مقرر بود در دهه 80 شمسی رقمی از محل صرفه‌جویی مصرف سوخت طبق تبصره ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت، رقمی بابت نوسازی ناوگان عمومی جاده‌ای و شهری اختصاص یابد، این مصوبه اجرایی نشد تا اینکه در دولت یازدهم موضوع بند «ق» تبصره بودجه مطرح و مقرر شد از محل کاهش مصرف سوخت بابت استفاده از ناوگان عمومی، رقمی به توسعه این ناوگان اختصاص یابد که این مورد هم زمان‌بر است.

به هر حال در بخش حمل و نقل عمومی درون‌شهری کماکان ناوگان اتوبوسی نوسازی نشده است و تاوان این فرسودگی ناوگان و بی‌توجهی مسئولان را فقط باید مردم بپردازند.

‌در این بین تهران به عنوان پرترددترین شهر کشور به‌ 12 هزار دستگاه اتوبوس فعال نیاز دارد در حالی که فعلاً این رقم 6 هزار دستگاه اتوبوس‌ است  که از این میان، 2 هزار دستگاه اتوبوس فرسوده و دارای شرایط نامطلوبی هستند و موجب می‌شود همواره در تعمیرگاه باشند، بدین ترتیب 4 هزار دستگاه اتوبوس در شهر فعالیت کنند.
کمبود اتوبوس در سطح شهر تهران به اندازه‌ای است که برخی ایستگاه‌ها در مسیرهای مختلف اتوبوسرانی، حذف شده است، درحالی که خروج بی‌برنامه و بدون جایگزین اتوبوس‌های فرسوده موجب کاهش کیفیت خدمات اتوبوسرانی به مسافران و سردرگمی مردم می‌شود‌.

عمر مفید اتوبوس شهری بین 7 تا 10 سال است اما بسیاری از اتوبوس‌های فعال در ناوگان پایتخت، عمری بیش از این دارند‌.

با توجه به برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران و لزوم دستیابی به 9هزار دستگاه اتوبوس در پایان برنامه یعنی سال 1397 تعداد هفت هزار دستگاه اتوبوس جدید‌ مورد نیاز اتوبوسرانی تهران است که این اعتبار مورد نیاز باید از سوی شهرداری تهران و دولت تأمین شود.

* فرسودگی اتوبوس‌‌های شهری و دلهره‌های مسافران

‌موضوع فرسودگی اتوبوس‌های پایتخت امری بدیهی و مدت‌ها‌ مورد اعتراض مسافران است؛ اگر هر یک از خطوط اتوبوس شهری تهران را برای جابه‌جایی انتخاب کنید، متوجه فرسوده بودن ناوگان و از رده خارج بودن آن می‌شوید.

مسافر یکی از خطوط شهری (کریم‌خان-میدان جمهوری) در این‌باره به خبرنگار فارس می‌گوید: این اتوبوس‌‌ها به قدری فرسوده هستند که هر آن امکان خراب و متوقف شدن آنها بین مسیر وجود دارد؛ من خودم اغلب صبح‌ها از این نگران هستم که مبادا اتوبوس بین راه خراب شود و دیر به محل کار برسم زیرا بارها پیش از این هم شاهد خراب شدن آنها بین مسیر و پیاده شدن مسافران بوده‌ام.

به سراغ سه تا چهار نفر از رانندگان هم خط اتوبوسرانی می‌روم و دلیل فرسودگی بیش از حد اتوبوسشان را را از آنها جویا می‌شوم؛ اغلب ‌خودشان هم از این وضع نامطلوب اتوبوس‌ها گله دارند اما به گفته خودشان چاره‌ای نیست، خرید یک دستگاه اتوبوس 500 میلیون تومان سرمایه می‌خواهد و همکاری هم از سوی متولیان وجود ندارد.

حسین که راننده مالک یکی از این اتوبوس‌ها است، در این‌باره می‌گوید: مقرر بود از محل کاهش صرفه جویی مصرف سوخت، رقمی به نوسازی ناوگان اتوبوسی درون‌شهری اختصاص یابد اما فعلاً این موضوع کان‌لم‌یکن شده و راننده‌ها هم مجبور هستند از همین اتوبوس‌های فرسوده استفاده کنند زیرا قیمت یک دستگاه اتوبوس حدود 500 میلیون تومان است و توانایی مالی ما هم به قدری نیست که بتوانیم یک دستگاه اتوبوس را نقداً خریداری کنیم.

* بی‌نظمی در حرکت اتوبوس‌ها و ازدحام مسافران در یک‌ متر جا

در ادامه مسیر خط را عوض می کنیم و وارد یکی دیگر از خطوط اتوبوس‌رانی شهری می‌شویم؛ مسیر هفت‌‌تیر-میدان راه‌آهن؛ اتوبوس مدت زمان زیادی در ایستگاه مبدأ (میدان راه‌آهن) ایستاده و داخل اتوبوس مملو از مسافر‌ است به طوری که حتی تا درب‌های اتوبوس و در پله‌ها نیز مسافر ایستاده ، اما راننده حرکت نمی‌‌کند.

موضوع را با رئیس خط در میان می‌گذاریم و علت جویا می‌شویم که به چه دلیل اتوبوس با این تعداد مسافر حرکت نمی‌کند و اصلاً با این حجم مسافر فعلی، در ایستگاه دوم چگونه امکان دارد مسافران بعدی سوار شوند؟‌ خیلی راحت پاسخ می‌دهد تعداد اتوبوس‌ها کم است، همین را هم سوار نشوی باید تا 20 دقیقه دیگر منتظر بمانی.

به هر حال با هر مشقتی بود بر پله اول اتوبوس سوار شدیم طوری که نصف کوله‌ پشتی‌مان هم لای درب ماند؛ اما اتوبوس به ایستگاه دوم که رسید شرایط بحرانی‌‌تر شد، حدود 30 نفر زن و مرد منتظر سوار شدن بر این خط بودند در حالی که جای یک نفر هم نبود، میزان فشار و ازدحام ‌مسافران بسیار زیاد شد در این بین تعدادی از آقایان هم به داخل قسمت بانوان رفته بودند که سر و صدا‌ از سوی خانم‌‌ها ایجاد شد اما کسی جوابگو نبود، حتی راننده هم می‌گفت «خودتان مشکل را حل کنید و کنارِ هم دوستانه بایستید»؛ حتی زحمت پایین آمدن و تذکر را هم به خود نداد و اعتراض بانوان  به جایی نرسید.

در ایستگاه‌‌های مختلف مسافران سوار و پیاده می شدند اما تعداد کم نمی‌شد و برخی مسافران به اجبار روی پله‌های اتوبوس خود را جا می‌دادند‌ و حتی چند نفری هم کنار صندلی راننده می‌ایستادند، کاری غیر قانونی که راننده‌ها به راحتی حتی جلو افسر پلیس هم انجام می‌دادند، انگار برای همه عادی بود که تعدادی مسافر هم کنار راننده بایستند.

در ایستگاه‌های پایانی بود که اتوبوس در حال خلوت شدن بود و توانستم با یکی از این مسافران صحبت کنم.

علی که کارمند یکی از شرکت‌‌ها واقع در قائم‌مقام بود می‌گفت: هر روز از میدان راه‌آهن سوار بر این اتوبوس می‌شوم، اگر شانس بیاورم و همان ابتدا سوار شوم می‌توانم در راهرو اتوبوس جایی برای خود پیدا کنم در غیر این صورت در همان ایستگاه اول باید روی پله‌‌ها بایستید.

وی می‌گفت: من در ایستگاه اول سوار می‌شوم و راننده‌ها هم اغلب اتوبوس را کامل پر می‌کنند و هر چه اعتراض می‌کنیم فایده ندارد، اصلاً کسی به حقوق مسافر احترام نمی‌گذارد، حتی رئیس خط هم هیچ وقت پاسخگو نیست؛ اصلاً راننده‌های این خط معتقد هستند اگر ازدحام ‌مسافران‌ به قدری نباشد که مسافر به نزدیک صندلی‌شان نرسد، اتوبوس را خالی می‌دانند.

یکی دیگر از مسافران این خط که کارگر فروشنده مانتو در مغازه‌‌های هفت‌تیر است می‌گوید: مشکل دیگر این خط عدم احترام راننده‌‌ها به حقوق مسافر است، اغلب این راننده‌ها با رئیس خط هماهنگ هستند و ساعات خود را اضافه می‌کنند، طبق قانون اتوبوس باید در یک ساعت مشخص از مبدأ حرکت کند و در ساعت مشخص به مقصد برسد، اما اغلب این راننده‌‌ها با سرعت بسیار کم حدود 10 تا 15 کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کنند، بین ایستگاه‌‌ها برای سوار کردن مسافر‌ توقف دارند و به اعتراض مسافران هم توجهی نمی‌‌کنند و اجحاف حق را به عینه می‌توان در همین‌ خط دید.؛ حتی من بارها هم این موضوع را با 1888 (سامانه نظارت شهرداری تهران) در میان گذاشته‌ام اما به نتیجه نرسیده است.

این زمان بود که خبر روز گذشته در ذهنم خطور کرد: «بر اثر بی‌توجهی و بی احتیاطی راننده اتوبوس شرکت واحد تهران، یکی از مسافران جان باخت»؛ ‌ساعت 7:47 روز گذشته  در شهرک شهید باقری واقع در ضلع شمالی خیابان بهارستان، یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد به دلیل رعایت نکردن قانون و باز شدن ناگهانی در بغل اتوبوس موجب فوت یک آقای 63 ساله شد؛ کارشناسان پلیس راهور فاتب علت این حادثه را برابر ماده 188 باز شدن در بغل اتوبوس تشخیص دادند.

در این بین یکی دیگر از مسافران می گفت: این راننده‌‌ها به قدری قانون شکن هستند که در شرایطی نه تنها به مسافر رحم نمی‌کنند بلکه در قبال جان و مال خود هم رحم ندارند، بارها دیده‌ام وقتی دو اتوبوس پشت سر هم قرار می‌گیرند در رقابت برای سوار کردن مسافر با هم کورس (مسابقه) می‌گذارند و حتی در برخی ایستگاه‌‌های خلوت نمی‌ایستند تا از اتوبوس جلویی سبقت بگیرند و به ایستگاه بعدی برسند‌.

* اجاره روزانه 300 هزار تومانی اتوبوس‌های‌ پایتخت و معضلات رانندگان

در ایستگاه پایانی که راننده‌ها کمی وقت داشتند تلاش کردم مشکلات مسافران را با یکی از آنها که به نظر می‌رسید جاافتاده‌تر و منطقی‌تر از بقیه بود در میان بگذارم‌.

محمد‌حسین که نخواست نام خطی که در آن کار می‌کند، اعلام شود، ‌می‌گفت: همه این اتوبوس‌های پایتخت (غیر از بی‌آرتی‌ها و دولتی‌ها) متعلق به 2 الی 3 نفر است، آنها مالکان عمده این اتوبوس‌ها هستند و طی رایزنی‌‌هایی که در شهرداری دارند، نرخ اجاره‌ها را سالانه افزایش می‌دهند به نحوی که تأمین این اجاره‌‌ بها برای رانندگان و اجاره‌کنندگان خیلی مشکل است.

این راننده اتوبوس می‌گفت: من در این خط موظف هستم روزانه 280 هزار تومان به مالک بدهم، اما اگر مسافر کم باشد همین رقم هم به سختی در می‌‌آید، بنابراین مجبور هستم بین ایستگاه مسافر سوار کنم، با سرعت کمتری تردد کنم و کارهای دیگر تا بتوانم‌ مسافر بیشتری سوار کرده و این اجاره‌بها را تأمین کنم.

محمدحسین می‌گفت: من خودم هم از اذیت شدن مسافر و معذب بودن بانوان در اتوبوسم رنج می‌برم اما چاره‌ای نیست، تعداد اتوبوس‌ها کم است و اجاره‌ بهای آنها بالا، ما راننده‌های اجاره کننده هم مجبوریم برای در آوردن نان شب همین کارها را انجام دهیم و گرنه باید از جیب بگذاریم؛ من قبلاً راننده اتوبوس‌‌های دولتی بودم و این مشکلات نبود، الأن یک سری به اتوبوس‌های بی‌آر‌تی بزنید، آنها که راننده‌های دولتی هستند مشکلات ما را ندارند.

* جولان سارقان در اتوبوس‌‌های بی‌آر‌تی

برای تکمیل گزارش از یکی از سامانه‌های اتوبوس بی‌آرتی هم استفاده کردیم تا مشکلات مسافران این خطوط را هم بشنویم، مسیر بی‌آر‌تی خاوران-میدان آزادی را انتخاب کردیم.

هنگام سوار شدن بر بی‌آر‌تی‌ها هم همان آش و کاسه شلوغی و ازدحام حاکم بود به نحوی که بعد از آمدن و رفتن 3 اتوبوس، بالأخره توانستیم جایی کنار درب اتوبوس چهارم، برای خود بیابیم.

منتظر خلوت شدن اتوبوس و صحبت با مسافران شدیم که در یکی از ایستگاه‌ها ( ولی‌عصر) به دلیل ازدحام سوار و پیاده شدن مسافر، مجبور شدم پیاده شوم تا مسافران دیگر ‌‌هم بتوانند پیاده شوند، بماند که همزمان تعداد زیادی قصد سوار و پیاده شدن را داشتند؛ ‌هنگامی که دوباره به زحمت سوار اتوبوس شدم، متوجه شدم گوشی تلفن همراهم در جیبم نیست؛ شوکه شدم؛ ‌‌شنیده بودم در اتوبوس‌‌های بی‌آرتی سارقان فعال‌تر هستند و حتی در تابلوهای نصب شده داخل بی‌آرتی هم این موضوع تذکر‌ داده شده است که مسافران مراقب سارقان باشند؛ از این نظر همیشه در حفظ گوشی‌ همراه خود در اتوبوس‌‌ دقت می‌کردم، اما سارق طوری ماهرانه جیب من را زد که حتی نبود گوشی‌ خود را هم در دقایق اولیه لمس نکرد‌م.

دور و اطراف خود را نگاهی انداختم و به چهره مسافران توجه کردم و بلند اعلام کردم «گوشی خود را ‌گم کرده‌ام و‌ کسی ندیده است؟» که بنده خدایی به مزاح بلند گفت: «بنده خدا گم نکرده‌ای، ازت دزدیده‌‌اند» و همه خندیدند؛ چقدر موضوع سرقت در اتوبوس‌‌های پایتخت برای مردم ما عادی شده بود.

به سرعت در ایستگاه بعد پیاده شدم و به مسئول ایستگاه اعلام کردم که گوشی من را در ایستگاه قبلی به سرقت برده‌‌اند؛ پسرکی جوان بود که خیلی راحت به من گفت: ‌دلت خوش است؛ سرقت گوشی در اتوبوس‌ها عادی شده‌، نه در اتوبوس که در شهر هم عادی شده است.

یکی دیگر از متولیان ایستگاه می‌‌گفت:‌ تعداد سارقان و جیب‌زن‌ها در اتوبوس‌های بی‌آرتی‌ بسیار بیشتر از اتوبوس‌های معمولی است؛ به هر حال جواب‌هایی دلگیر‌ کننده بود اما باید قانع می‌شدم.

تصمیم گرفتم که با تاکسی به محل کار برگردم و از این پس با خودرو شخصی برای تردد‌های خود استفاده کنم، اما همه ذهنم این بود که آن بانوانی که هر روز باید از این اتوبوس‌‌ها استفاده کنند چرا باید ‌مشکلات فرسودگی اتوبوس‌ها و تردد‌های بی‌نظم آنها را در کنار حضور مردان نامحرم در قسمت بانوان تحمل کنند و یا آن دسته افرادی که اصلاً خودرو ندارند باید در این شرایط چه گزینه‌هایی را برای تردد انتخاب کنند؟ یا اینکه همین شرایط را تحمل کرده و پی سرقت، ازدحام و اعصاب خوردی را به تن بمالند و یا اینکه دنبال استفاده از خودرو شخصی باشند و بر ترافیک روز افزون این شهر بیافزایند.

در این حین باز جملاتی که به نقل از مدیران خود در رسانه‌‌ها برای مردم ذکر می‌کنیم در ذهنم غوطه‌ور شد؛ حمل و نقل عمومی: پاک، ایمن، سریع، مطمئن و راحت.

برچسب ها

حمل ونقل درون شهری
مطالب مرتبط بیشتر
اما و اگرهای طرح ساماندهی حمل و نقل درون شهری زنجان 60 درصد ظرفیت حمل‌ونقل عمومی خالی است حمل و نقل عمومی زیر ساخت مناسبی ندارد کارت های مدت دار مترو به فروش می رسد افتتاح 10 کیلومتر خط 6 مترو تا پایان آذرماه اضافه شدن 18 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل درون شهری بیرجند نوسازی ناوگان درون شهری و برون شهری سرعت می گیرد توسعه حمل و نقل عمومی در منطقه 21 در دستور کار شهرداری ثبت نام از خبرنگاران برای دریافت کارت بلیت مترو به‌زودی انجام می‌شود میزبانی از اتوبوس‌های حامل بازدیدکنندگان شهرستانی خط 7 مترو آخر اردیبهشت بازگشایی می‌شود قیمت جدید انواع وَن در بازار تهران +جدول افتتاح و راه اندازی پایانه تاکسی در ضلع شمال غربی میدان آزادی برنامه دولت در حوزه حمل و نقل درون شهری و برون شهری در سال 1397 همکاری بانک شهر و اگزیم بانک مجارستان برای تامین مالی تولید اتوبوس‌های درون شهری در ایران امیدواریم طرح ایستگاه های دوچرخه هوشمند تا پایان سال اجرایی شود استفاده از سوخت زیستی در ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سواری کرایه، بازار اتوبوس و مینی‌بوس بین‌شهری را کساد کرد 5 اولویت ایمنی حمل ونقل شهری پرداخت تسهیلات با نرخ سود 6 درصد برای نوسازی‌ مینی‌بوس‌ها تغییرات در خطوط اتوبوسرانی تهران به علت برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری نوسازی ناوگان درون شهری تهران و مشهد در دستور کار وزارت نفت حل مشکلات حمل‌ونقل درون‌شهری با اجرای شهرسازی ریل‌پایه باید به موضوع حمل و نقل در پایتخت نگاه ویژه‌ای داشت مترو فرودگاه امام خمینی(ره) از15فروردین 96 مسافرگیری می کند عربستانی‌ها مترصد حضور در حوزه حمل ونقل شهری ایران بهره‌برداری کامل خطوط 6 و7 مترو تا پایان سال 96 ایمن‌سازی 500 مدرسه به کمک سازمان معابر و حمل و نقل ترافیکی شهرداری تهران افزایش 450دستگاه اتوبوس به ناوگان پایتخت تا پایان امسال تحول در اتوبوسرانی تهران با اضافه شدن 3000 اتوبوس جدید ذره بین پلیسی اتوبوسرانی بر روی تخلفات رانندگان اتوبوس آغاز تحول بادپا در حمل و نقل بار پایتخت افزایش خطوط ویژه معلولان به 25 خط سهم غیرقابل حذف مینی‌بوسها ازحمل ونقل شهری 30 درصد از مسافرت‌های درون‌شهری جهرم با اتوبوس است 15000 راننده در استان زنجان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند اتمام ساماندهی حمل بار و کالا در مرکز تهران طی نیمه اول سال نوسازی اتوبوس های شهر تهران نیازمند اعتبارات دولتی است کشیک روزانه 350 دستگاه تاکسی ایام نوروز در شهر بیرجند افزایش 30 درصدی تعرفه تاکسی تلفنی ها در مشهد پوشش 75 درصدی سفرهای درون شهری توسط ناوگان عمومی نخستین اتوبوس ویژه دانش‌آموزان گلایه مدیرعامل تاکسیرانی از پرداخت نشدن وام 25میلیونی به تاکسیران‌ها سازمان‌ها، معاونت‌ها و مدیریت‌های حمل و نقل بار در شهرداری‌ها ایجاد می‌شود نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری نیازمند همکاری دولت و شهرداری هاست انجام 67 درصد سفرهای درون شهری همدان توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایانه اتوبوس رانی شهید بهشتی ساماندهی شد افزایش وسایل نقلیه با زیرساخت‌های کشور تناسب ندارد نصب دستگاه‌های تاکسیمتر هوشمند از ابتدای سال 95 ممنوعیت تردد تاکسی های فاقد کارنامه هوشمند در محدوده طرح ترافیک انتقاد از قطع بیمه تاکسیران ها از سوی سازمان های هدفمندی یارانه ها و تأمین اجتماعی بیشترین تخلف رانندگان تاکسی در قزوین دریافت کرایه اضافی است فعالیت شبانه‌روزیBRT در تاسوعا و عاشورای حسینی اولتیماتوم یک هفته‌ای شهرداری به رانندگان تاکسی بحران اتوبوس در شهر تهران گشت کنترل دروازه ای با همکاری پلیس راه در قزوین اجرا می شود پوشش رایگان خدمات حمل و نقلی دانش‌آموزان استثنایی توسط شهرداری توسعه خطوط اتوبوسرانی حومه تهران زمستان تاکسی‌های پیکان در پایتخت! جشنواره «تاکسیران برتر و مسافر نمونه» در شیراز برگزار شود 200اتوبوس دو کابین جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه شد زمان انتظار ایستگاه های اتوبوس به 10 دقیقه کاهش یافت جذب تعدادی از رانندگان خودروهای شخصی در سازمان تاکسیرانی کرمانشاه راه‌اندازی 9 خط شبانه اتوبوسرانی بزودی در تهران آغاز نصب دستگاه‌های کارتخوان تاکسی از هفته آینده برخورد جدی پلیس با مسافربرهای شخصی پلاک شهرستان استانداردسازی بیش از 1200 خودرو حمل و نقل عمومی در قزوین حمایت‌های حمل و نقلی مدیریت شهری از دانش‌آموزان امسال تنها 200 دستگاه اتوبوس به ناوگان پایتخت اضافه شده است تهرانگردی با تاکسی پیکان؛ شاید وقتی دیگر... ورود خودروهای پاک به ناوگان تاکسیرانی عدم پرداخت حق بیمه تاکسیران‌ها را متضرر کرده است فرسودگی حدود 25 درصد از ناوگان تاکسیرانی شهر قدس نفس تاکسیرانی در رشت به شماره افتاد تزریق 30 اتوبوس جدید به خط 7 تا مهرماه تهران میزبان مدیران حمل و نقل شهری 15 کشور آسیایی اتوبوس های تندرو وارد شهر کرج می‌شوند تردد اتوبوس‌های پاک در تهران ناوگان اتوبوسرانی تهران آماده استقبال از مهر ورود اولین تاکسی‌های هیبریدی به ناوگان تاکسیرانی راه‌اندازی اتوبوس‌های برقی تا مهر امسال فعالیت مسافربرهای شخصی در کرمان ممنوع است خط ویژه تاکسی و اتوبوس در هسته مرکزی شهر خرم آباد اجرا شد جریمه 300 هزار ریالی برای حمل مسافر با خودرو شخصی ضرورت ساماندهی تاکسی‌های شهری شهرستان اهر برنامه شهرداری یزد برای نصب کولر آبی روی اتوبوس های شهری تاکسی رانان در نهادینه سازی رفتارهای صحیح ترافیکی نقش بسزایی دارند 55 مورد نقل و انتقال تاکسی در سازمان تاکسیرانی به ثبت رسید ورود خودروهای یورو 5 به ناوگان تاکسیرانی 25 درصد ناوگان تاکسیرانی قزوین فرسوده است 90 درصد هزینه ساخت مترو را مدیریت شهری می‌پردازد 20 دستگاه «تاکسی ون» به سیستم حمل و نقل شهری زنجان اضافه می شود آغاز فعالیت اتوبوس برقی بزودی در 2 خط مصایب اتوبوس سواری در پایتخت حل مشکل کمبود پول خرد تاکسی‌ها ارتقاء سطح دانش تاکسیرانان وارد فاز عملیاتی شد 3500 دستگاه اتوبوس باید از رده خارج شود تاخیر در بازگشت اتوبوس‌های برقی به پایتخت چرا اتوبوس‌های شهری کولر ندارند؟ نیاز تهران به 11 هزار اتوبوس نو و بدون آلایندگی تاکسی ها باید در تک نرخی شدن بنزین مستثنی می شدند اجرای الگوی جدید خصوصی سازی در ناوگان اتوبوسرانی فرسودگی75درصد ناوگان عمومی کهگیلویه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی دزفول؛ شاید وقتی دیگر 240 دستگاه ناوگان وارد سیستم حمل و نقل روستایی مازندران می شود اختصاص 600 دستگاه تاکسی برای انتقال نمازگزاران عید فطر در قم جابه جایی نمازگزاران عیدفطر در کرمانشاه با 400 دستگاه تاکسی آماده سازی 50دستگاه ون برای خدمت رسانی به نمازگزاران عید فطر نورافشانی پایتخت وخدمات‌رسانی رایگان مترو همزمان با عید سعید فطر 8 هزار تاکسی پیکان تهران هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند افزایش نرخ کرایه تاکسی در شهر ساری سهمیه‌بندی سوخت ناوگان حمل و نقل شهری بر اساس میزان پیمایش واقع‌بینانه نیست خدمت رسانی 30 دستگاه اتوبوس در راهپیمایی روزجهانی قدس در سنندج ضرورت نظارت تاکسیرانی برای ارایه خدمات به مردم در ساعات پرترافیک خدمات رسانی هزار و 500 دستگاه اتوبوس در راه‌پیمایی روز جهانی قدس تاکسی‌های گردشی در اصفهان باید جایگزین خطی‌ها شوند وجود 1500 دستگاه تاکسی فرسوده در کرمانشاه بررسی افزایش نرخ کرایه‎های تاکسی در گرگان خدمات سامانه هوشمند تا پایان سال تمام تاکسی‌داران را پوشش می‌دهد لزوم تقویت ناوگان اتوبوسرانی شهریار بودجه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی قطره چکانی است آشکارسازی 3400 نقطه و مقطع پرحادثه‌ فرسودگی نیمی از ناوگان اتوبوسرانی مشهد کاهش مصرف سوخت در سازمان اتوبوسرانی مشهد افزایش تعداد تاکسی‌های فعال در شبکه تاکسی بی‌سیم تا 200 خودرو حذف سهمیه سوخت تاکسی ها فقط به نفع مسافربرهای شخصی است قرارداد خرید 20 دستگاه اتوبوس رشت لغو می‌شود خرید اتوبوس‌ با استاندارد یورو 4 برای تهران خودرو های مدل بالای منطقه آزاد انزلی جایگزین تاکسی فرسوده پایان چالش «پول خرد» در نصف جهان بازرسی 600 دستگاه تاکسی از نظر وضعیت سیستم سوخت 2300تاکسی در خرم آباد فعالیت دارند فعالیت 1350 دستگاه اتوبوس درون شهری در مشهد پیشنهاد واگذاری اتوبوس به جای مینی بوس‎های فرسوده مسیر تاکسیرانی میدان ونک ساماندهی شد روزگار همیشه غریب تاکسی ها پیگیری صدور کارت شهروندی برای تاکسی‌های درون شهری بروجرد میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان به بیش از 8 سال رسید نصب تاکسی‌متر در تاکسی‌های اهواز اجرایی می‌شود دلیل عدم ورود خودرو هیبریدی به ناوگان تاکسیرانی کمتر از 10 درصد هزینه‌های حمل و نقل عمومی تهران را دولت می‌‌پردازد 100 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی کرج افزوده می‌شود اجرای سامانه اتوبوس تندرو به حمایت و پشتیبانی نیاز دارد طرح «کیف پول الکترونیک» در تاکسیرانی تربت‌حیدریه اجرایی می‌شود فعالیت 7500 وانت‌بار درون شهری در قزوین ایجاد خط تولید اتوبوس و تاکسی خدمت رسانی شرکت اتوبوسرانی تهران به شرکت کنندگان درمراسم تشییع پیکر 270 شهید دفاع مقدس کرایه های اعلام شده قانونی است دستگاه پرداخت الکترونیکی در تاکسی‌های کرمان نصب می شود رام دوم واگن‌های قطار شهری وارد اصفهان شد اجرای طرح دوچرخه اشتراکی در نیمه اول امسال در قزوین تاکسی‌متر در زنجان راه‌اندازی می‌شود 120 دستگاه اتوبوس دوکابین وارد خط 7 بی آر تی شد قرارداد شهرداری رشت برای خرید اتوبوسهای نو دارای ابهام است اتوبوس‌های شهری دزفول به سامانه بلیت الکترونیک مجهز شدند درخواست یارانه ویژه برای تاکسیرانان ماراتن مسافرکش های شخصی با تاکسی ها پرداخت کرایه تاکسی ها در قزوین الکترونیکی می شود 500 دستگاه اتوبوس در کرج به زائران خدمات می‌دهند تمهیدات اتوبوسرانی ویژه مراسم ارتحال سیستم بلیت الکترونیک در ناوگان اتوبوس‌رانی کرمان اجرا می‌شود آماده باش 2 هزار و 200 تاکسی برای ایام نیمه شعبان در قم ورود 1000 واگن ظرف یک سال به مترو تصویب افزایش 13 درصدی کرایه تاکسی‌ها در زنجان احتمال تعطیلی واحدهای تاکسی تلفنی در سیستان و بلوچستان استفاده از نرم‌افزار ثبت تخلفات تاکسیرانان در قزوین درخواست یارانه ویژه سوخت برای تاکسی‌ها اجرای طرح اتوبوس تندرو در لاهیجان و انزلی نیز امکان پذیر است بازرسان تاکسیرانی قزوین با رانندگان متخلف برخورد کنند تغییر در ساعات تردد اتوبوس‌های شهری در ماه مبارک رمضان درگیری ناتمام بر سر کرایه تاکسی 90 درصد از اتوبوس‌های درون شهری زنجان به بخش خصوصی واگذار شد شهروندان اصفهانی حساب دار خود می‌شوند مهر «سلامت» بر پیشانی اتوبوس های پایتخت تمهیدات اتوبوسرانی ویژه مسابقه فوتبال باشگاه های آسیا اگر کارت مترو مان سوخت چه کنیم؟ نام ایستگاه مترو جهاد به «شهدای رسانه» تغییر کرد جایگزینی کارت‌های الکترونیکی به جای بلیت در سیستم حمل و نقل درون‌شهری همدان تاکسی بی سیم 133 کرمان به بخش خصوصی واگذار می شود تحول اساسی در خط هفت بی ‌آر تی افتتاح ماهی یک ایستگاه خط 3 مترو تا پایان سال شهرداری به‌ناوگان حمل و نقل عمومی رشت یارانه سوخت پرداخت می‌کند 600 دستگاه اتوبوس تماشاگران شهرآورد پایتخت را جابجا می کنند تمهیدات اتوبوسرانی برای شهرآورد پایتخت تغییر نرخ کرایه ها و مشکلات بی پایان مردم و تاکسیداران نرخ کرایه اتوبوس و مینی‌بوس‌های خرم‌آباد 15 درصد افزایش یافت‌ چاره ای برای مشکل پول خرد در تاکسی حمل و نقل بار و کالا در پایتخت ساماندهی می‌شود گران شدن 20 درصدی کرایه تاکسی‌های رشت نوسازی تاکسی‌های فرسوده در همدان عملیاتی شود اتمام طرح مطالعات میدانی طرح «بی‌آر‌تی» در همدان‌ 8400 اتوبوس درون‌شهری در کلانشهرها فرسوده هستند قطار شهری، استخوان‎بندی اصلی سیستم حمل و نقل عمومی است مینی‌بوس در کشور زنده است خدمات ویژه اتوبوسرانی برای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ایجاد دو پایلوت شهری برای تاکسی بی‌سیم بانوان فعالیت 329 دستگاه اتوبوس در ارومیه 40 دستگاه اتوبوس فرسوده در کرج بازسازی می‌شود طرح آماربرداری "مبدأ- مقصد" در 44 محور استان فارس اجرا می‌شود نرخ کرایه تاکسی در شهرکرد 15 درصد افزایش می‌یابد شهرستان بوکان نیازمند افزایش 2 برابری تعداد تاکسی‌های شهری است ناوگان حمل و نقل اصفهان نیازمند نوسازی است ناوگان اتوبوسرانی دزفول نوسازی می‌شود نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد مقدس در دستور کار قرار دارد‌ 63 هزار دستگاه تاکسی فرسوده در کشور نیاز به نوسازی دارد استفاده از خودروهای یورو ٥ در ناوگان تاکسیرانی تهران شهرک حمل و نقل در زابل احداث می‌شود
Back to top