به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از نسیم آنلاین، محمد رستگاری افزود: براساس اطلاعات رسیده از ایستگاه های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت هشت صبح امروز با شاخص ۹۳ در شرایط سالم قرار گرفته است.
وی گفت: میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون با ۲۵عدد افزایش نسبت به روز گذشته بر روی عدد ۹۳ قرار دارد.
رستگاری با اشاره به اینکه میانگین غلظت آلاینده منوکسید کربن دراین مدت از ۲۷ به ۲۶ کاهش داشته، اظهار کرد: غلظت ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون نیز در همین مدت از ۴۶ به ۵۸ افزایش یافته است.
وی افزود: ایستگاه های ستاد بحران، شادآباد و دانشگاه صنعتی شریف در مناطق ۷، ۱۸ و ۲ به ترتیب با شاخص ۱۱۹، ۱۱۵ و ۱۱۳ بیشترین حجم آلاینده های جوی را در ۲۴ ساعت گذشته داشتند.
معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: ایستگاه های پونک، دانشگاه شهید بهشتی و پارک رز در مناطق ۵، ۱ و ۲۲ نیز با شاخص ۵۶، ۶۰ و ۶۴ کمترین حجم آلاینده های جوی در سطح شهر تهران را داشتند.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.