فونیکسریمکسبهتام

معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران:

فردا هوای تهران ناسالم است

عصر خودرو- معاون نظارت و پایش اداره حفاظت محیط زیست استان تهران روز شنبه را با توجه به استمرار آلودگی هوا برای گروههای حساس ناسالم اعلام کرد.

فردا هوای تهران ناسالم است
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، محمد رستگاری درباره آخرین وضعیت آلودگی هوای استان تهران گفت: شاخص کیفی امروز هوای استان تهران 32 است و بالاترین عدد نیز در ایستگاه ژئوفیزیک با شاخص 185بود. فردا نیز برای گروههای حساس هوا در وضعیت ناسالم قرار دارد.

    معاون نظارت و پایش اداره حفاظت محیط زیست استان تهران تصمیم برای تشکیل کمیته اضطرار آلودگی هوا را به فردا موکول و اعلام کرد که امروز کمیته اضطرار تشکیل نمی‌شود.

    رستگاری همچنین به گروههای سنی حساس مانند سالمندان و کودکان و همچنین افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و ریوی ، سالمندان ،کودکان و بانوان باردار توصیه کرد که از فعالیت‌ و تردد غیر ضروری در فضای باز خودداری کنند.

     

    برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۹ روز پیش
        آرشیو