فونیکسریمکسبهتام

اسامی متخلفان واردات خودرو به قوه قضا رفت

عصر خودرو: سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با بیان اینکه اسامی متخلفان واردات خودروهای لوکس به قوه قضاییه ارسال شده است ٬ گفت: نتیجه بررسی واردات خودرو های لوکس در کمیسیون اصل ۹۰ به پایان رسیده و مستندات آن در اختیار هیات رئیسه مجلس قرار گرفته تا در صحن علنی قرائت شود.

اسامی متخلفان واردات خودرو به قوه قضا رفت
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۸:۳۸

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از اقتصاد آنلاین، مصطفی افضلی فرد، درباره ادامه روند بررسی پرونده واردات خودروهای لوکس در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی، گفت: بررسی پرونده واردات خودروهای لوکس در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی به پایان رسیده و مستندات موجود در اختیار هیات رئیسه مجلس قرار گرفته تا در صحن علنی قرائت شود.
    نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه واردات خوردوهای لوکس بر خلاف مصوبه مجلس بود، تصریح کرد: مجلس در حضور دست اندرکارانی از بانک مرکزی، گمرک، سازمان حمایت از مصرف کنندگان ، شورای رقابت و وزارت صنعت و معدن و تجارت مصوبه ای داشت مبنی بر اینکه قبل از پرداخت مابه‌ التفاوت ارز آزاد با ارز مبادله ای نباید خودروهای لوکس ترخیص شود که این امر صورت نگرفت.
    به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با بیان اینکه ترخیص خودروهای لوکس خلاف قانون بود، گفت: علی رغم تقدیم گزارش تهیه شده در کمیسیون اصل نود درباره ترخیص خودروهای لوکس به هیات رئیسه مجلس٬ نسخه ای از آن را نیز در اختیار قوه قضائیه قرار می دهیم تا خاطیان این قضیه به این قوه مراجعه کنند و در مورد تخلفات صورت داده پاسخگو باشند.

    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        • خودرو امروز ۷۳۹
        آخرین بروزرسانی ۱۳ روز پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار