دو محصول جدید رنو در پارس‌خودرو

تولید \”داستر\” و \”ساندرو\” در ایران قطعی شد

تولید خودروهای داستر و ساندرو از جمله محصولات شرکت رنو در ایران قطعی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا شرکت رنو در نظر دارد چند محصول جدید خود روی پلت فرم X۹۰ را در ایران تولید کند که خودروهای داستر و ساندرو از جمله آنها هستند.

طبق جدیدترین اطلاعات به دست آمده، تولید این خودرو ها در ایران تقریبا قطعی شده و خطوط تولید آن ها در شرکت پارس خودرو راه اندازی خواهد شد.

داستر خودرو SUV (شاسی بلند) تولیدی رنو بوده که قرار است در دو مدل E۲MT-E۲AT و E۲MT با حجم موتورهای ۲۰۰۰ و ۱۶۰۰ سی.سی در ایران تولید شود. هر دو مدل مجهز به دو کیسه هوا و سیستم ترمز ABS و EBD هستند.

حداکثر سرعت داستر در مدل E۲MT-E۲AT بین ۱۷۰ تا ۱۷۸ کیلومتر بر ساعت و در مدل E۲MT نیزبین ۱۶۰ تا ۱۶۷ کیلومتر بر ساعت است.

استاندارد آلایندگی این خودرو یورو ۴ و مصرف سوخت ترکیبی آن در مدل E۲MT-E۲AT بین ۷.۸ تا ۸.۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و در مدل E۲MT نیز ۷.۵ تا ۸.۰ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

اما ساندرو نیز دیگر محصول رنو است که مهمان پارس خودرو خواهد شد.

این خودرو در دو مدل E۲MT-E۲AT و E۱MT تولید خواهد شد. حجم موتور هر دو مدل ۱۶۰۰ سی.سی بوده و مجهز به دو کیسه هوا و سیستم ترمز ABS و EBD هستند.

حداکثر سرعت مدل E۲MT-E۲AT این خودرو ۱۷۸ کیلومتر بر ساعت و در مدل E۱MT نیز ۱۷۴ کیلومتر بر ساعت است.

استاندارد آلایندگی این خودرو یورو ۴ و مصرف سوخت آن در سیکل ترکیبی در مدل E۲MT-E۲AT معادل ۷ تا ۷.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و در مدل E۱MT نیز ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است.

طبق اطلاعات به دست آمده شرکت رنو در سرمایه گذاری تولید این خودروها با شرکت پارس خودرو مشارکت خواهد کرد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.