مدیرعامل خدمات پس از فروش ایران خودرو عنوان کرد:
به گزارش «عصرخودرو» بهزاد ظهیری افزود: در سال گذشته مجهز ترین سایت آموزش خدمات پس از فروش به بهره برداری رسید و این شرکت توانست عالی ترین رتبه را در زمینه رضایت مشتریان کسب کند . به همین منظور و در راستای افزایش کسب رضایت مشتریان مقرر شد تعداد ۱۷۳ نمایندگی که دارای رتبه ۳ هستند براساس هماهنگی صورت گرفته حذف و یا به رتبه های بالاتر ارتقا یابند.
با این وجود ظهیری در بخش دیگری از سخنان تصریح کرد: ما شاید خیلی با هدف اصلی که تمام قد در خدمت مشتری باشیم و وی خشنود از مراجعه به شبکه و خرید خودرو باشد، فاصله داریم و بنده به عنوان یک خادم در شرکت خدمات پس از فروش ایران خودرو بارها گفته ام که رتبه یک شدن در ازای نارضایتی یک مشتری به پشیزی نمی ارزد و این باور بنده است.
به گفته وی، در سال جاری هدف گذاری شاخص رضایت مشتری ۸۰۰ از یک هزار امتیاز خواهد بود این درحالی است که این شرکت در پایان اسفند۱۳۸۹ به امتیاز ۶۲۲ و در پایان اسفند۱۳۹۰ به ۷۰۸ امتیاز برای رضایت مشتریان دست یافته است.
مدیرعامل ایساکو، برخی دیگر از برنامه های ایساکو برای ادامه تحول در سال جاری را اصلاح ساختار شرکت خدمات پس از فروش ایران خودرو و حذف بسیاری از پست های مدیریتی و قائم مقام ها در راستای چابکی بیشتر، ادامه تفویض اختیارها به دفاتر منطقه ای و خارج کردن آنها از نقش واسطه ای، واگذاری بیشتر فعالیت خدمات پس از فروش به شبکه و … دانست.
وی به عدم تحویل خودروهای ایراد دار که هم اکنون در سه استان و به زودی در سراسر کشور پیاده و اجرا خواهد شد نیز اشاره و اظهار کرد: در ادامه تحول در سیاست ها و برنامه های این شرکت پایلوت هایی که در خصوص برخی فعالیت ها در شبکه تعریف می کردیم حذف شده است و تمام نمایندگان موظف به ارائه خدمات مورد نیاز به مشتریان ایران خودرو هستند.
ظهیری، ارتقای کیفی نمایندگی ها با ارتقای بهره وری و افزایش پست های تعمیرگاهی را از دیگر برنامه های تحول در ایساکو دانست بطوریکه ۷۰۰عامل تخصصی موجود خدمات پس از فروش ایران خودرو سامان دهی شده و به پست های تعمیرگاهی اضافه خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از برنامه ایساکو برای تامین و فروش شش هزار و ۶۰۰میلیارد ریال قطعات یدکی در سال جاری خبر داد و افزود: سال گذشته با سامان دهی بازار صادراتی موفق به ۵.۶میلیون دلار صادرات شدیم و امسال براساس برنامه ریزی ها، صادرات ۱۰میلیون دلاری را هدف گذاری کرده ایم.
نامه رسمی مبنی بر تحریم از سوی پژو دریافت نشده است
ظهیری در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص برخی اخبار مبنی بر خروج پژو از ایران و … تصریح کرد که تاکنون هیچ نامه رسمی مبنی بر تحریم از سوی پژو و قطع همکاری ها دریافت نشده است.
به گفته مدیرعامل ایساکو هم اکنون سهم پژو نسبت به کل تامین قطعات بین ۱۰تا ۱۵درصد است و در صورتی که این شرکت فرانسوی مایل به ادامه همکاری نباشد سریع تر از آن چیزی که فکر کنید قطعات مورد نظر از سورس های دیگر جایگزین می شود.
عکس ها از اعظم صباغ
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.