به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، شرکت سایپا در لیست قیمت های جدید محصولات خود نرخ ریو را از ۱۳ میلیون و ۷۴۵ هزار تومان به ۱۴ میلیون و۱۵۰ هزار تومان افزایش داده است.
طبق مصوبه شورای عالی استاندارد، خودروهای فاقد کیسه هوا از ابتدای دی ماه امکان ادامه تولید را نخواهند داشت از آن سو شرکت کیا نیز اعلام کرده به دلیل عدم جانمایی در زمان طراحی، اجازه نصب کیسه هوا روی این خودرو را به سایپا نمی دهد.
اما در شرایطی که تقاضای تقریبا بالایی برای این خودرو وجود دارد، تیراژ تولید این خودرو کمتر از تقاضای بازار بوده و همین امر موجب شده که قیمت کارخانه ای این خودرو با قیمت بازار آن تفاوت محسوسی داشته باشد.
در این شرایط مشخص نیست با توجه به توقف احتمالی تولید این خودرو تا ۳ ماه آینده، شرکت سایپا چه تدبیری در این خصوص اندیشه است. باید دید که تولید این خودرو با قیمت جدید همچنان ادامه خواهد یافت یا آن که از ابتدای دی متوقف خواهد شد.
به فاصله سه ماه تا موعد توقف تولید احتمالی
قیمت ریو ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافت
: در شرایطی با مصوبه کمیته قیمتگذاری خودرو قیمت ریو افزایش حدود ۴۰۰ هزار تومانی را تجربه کرده که توقف یا ادامه تولید این خودرو در هالهای از ابهام قرار دارد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.