رئیس تویوتا در برزیل تغییر می‌کند

شرکت خودروسازی تویوتا اعلام کرد که از دوم ژانویه یک رئیس اجرایی جدید فعالیت‌های این شرکت در برزیل را اداره خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از رویترز، این خودروساز ژاپنی اعلام کرد، رافائل چانگ مسئولیت بزرگترین نمایندگی این شرکت در آمریکای جنوبی را بر عهده خواهد گرفت.

چانگ جانشین کوجی کوندو خواهد شد که تویوتا وی را به خاطر هدایت فعالیت‌های این شرکت در بزریل طی سال‌های سخت گذشته تحسین می‌کند. تقاضای خودرو در برزیل طی چهار سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته است. 

تویوتا، پنجمین خودروساز بزرگ برزیل به لحاظ میزان فروش، اعلام کرد، چانگ پس از هدایت فعالیتهای این شرکت در ونزوئلا به تویوتا در توسعه سریع تر کمک خواهد کرد.

تویوتا در سال ۲۰۱۴ رقم ۴.۳ بازار خودروهای سواری برزیل را در اختیار داشت. اما اکنون ۸.۳ درصد این بازار را در اختیار دارد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.