راهنمای خرید صندلی ماشین کودک

عصر خودرو- در یک تصادف احتمال پرت شدن کودکان از صندلی عقب به سمت شیشه در مقایسه با افراد بزرگسال 6 تا 7 برابر است و حتی اگر کودکان پرت نشوند احتمال گیر کردن آنها بین دو صندلی بسیار زیاد است.

Sunday 26 June 2016 - 09:25:00

راهنمای خرید صندلی ماشین کودک

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، هنگام خرید صندلی اتومبیل کودک باید برچسب آن را نگاه کرده و صندلی مناسب وزن کودک را انتخاب کرد.

صندلی اتومبیل مخصوص کودکان این امکان را فراهم می‌آورد که در موقع ترمز شدید احتمال صدمه دیدن کودکان به حداقل برسد.

بین 0 تا 3 سالگی صندلی‌ها این‌گونه تقسیم‌بندی می‌شوند:

گروه 0 مناسب از زمان تولد تا زمانی که وزن کودک به 10 کیلوگرم برسد.

گروه 0+ مناسب از زمان تولد تا زمانی که وزن کودک به 13 کیلوگرم برسد.

گروه 1 مناسب برای کودکانی با وزن 9 تا 17 کیلوگرم

گروه 2 و 3 مناسب برای کودکانی با وزن 15 تا 25 کیلوگرم و 25 تا 36 کیلوگرم

توجه کنید که روی برچسب صندلی علامت «universal» نوشته شده باشد. بودن این علامت یعنی صندلی برای انواع اتومبیل‌‌ها مناسب است. تا 9 ماهگی بسیار مهم است صندلی‌ای را انتخاب کنید که از گردن و سر کودک محافظت کند و به همین دلیل بهتر است صندلی گروه 0 را انتخاب کنید.

بهترین مکان برای قرار دادن صندلی کودک، صندلی پشت اتومبیل است اما اگر می‌خواهید کودک‌تان را ببینید در صورتی که اتومبیل شما مجهز به ایربگ یا کیسه هوا نباشد می‌توانید او را روی صندلی جلو نیز بگذارید.

مراقب باشید زیرا اگر اتومبیل کیسه هوا داشته باشد، در حین تصادف احتمال خفه شدن کودک شما وقتی در صندلی جلو باشد، بسیار زیاد است. در حال حاضر صندلی‌های پیشرفته‌‌ای وارد بازار شده است که سیستم رگلاژ داشته و قابل تنظیم برای هر سنی است.

قیمت این نوع صندلی‌ها بالاتر از انواع کلاسیک است اما از آنجا که برای هر سنی مناسب است درنهایت در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند. در ضمن این صندلی‌ها به شکل سبد نوزاد هم درمی‌آیند و در دوران نوزادی می‌توان از آنها هم به عنوان سبد حمل و هم به عنوان صندلی مخصوص اتومبیل استفاده کرد.

نکات مهم در انتخاب صندلی کودک

1. حتما صندلی‌ای انتخاب کنید که علامت استاندارد داشته باشد.علامت E نیز در محصولات خارجی نشانه تست شدن آنهاست.

2. از خرید صندلی‌های دست دوم خودداری کنید، حتی اگر فروشنده بگوید که مدت کوتاهی از آن استفاده کرده است. فراموش نکنید که این صندلی ایمنی کودک شما را تضمین می‌کند.

3. بعد از تصادف صندلی را تعویض کنید. این احتمال وجود دارد که صندلی دچار صدماتی شده باشد که با چشم قابل دیدن نباشد و در نتیجه در تصادف بعدی موثر عمل نکند.

4. اگر مدام در حال تعویض صندلی از یک اتومبیل به اتومبیل دیگر هستید، انواعی را انتخاب کنید که آسان باز و بسته می‌شوند.

یک صندلی استاندارد کودک چه ویژگی‌هایی دارد؟

براساس نظر متخصصان، صندلی استاندارد کودک باید قابل اتصال به بدنه اصلی باشد. در واقع تعدادی از صندلی‌ها فقط به روکش یا کمربند ایمنی خودرو متصل می‌شوند که این حالت ضریب امنیت را تا حد بسیار زیادی کم خواهد کرد. پس اگر بتوان صندلی کودک را به بدنه سخت و فلزی صندلی اتومبیل متصل کرد، بیشترین ایمنی هم برای کودک فراهم خواهد شد.

کمربند صندلی

علاوه بر این، صندلی کودک باید دارای کمربند ویژه‌ای هم باشد تا او در اثر تکان‌های شدید خودرو، به اطراف پرتاب نشود. این کمربند باید از جنس نرمی ساخته شده باشد تا بدن کودک را نیز آزار ندهد و در اثر ترمزهای شدید، باعث زخم شدن یا وارد شدن فشار بیش از حد روی بدن و استخوان‌بندی ظریف کودک نشود. این نوع کمربندها که معمولاً به صورت ضربدری است، با یک لایه محافظ بسیار لطیف و نرم پوشانده می‌شود تا کودک به هیچ عنوان صدمه نبیند.

دوام صندلی

هنگام خرید هم باید توجه داشته باشید که صندلی کودک برای مدت زمانی طولانی قابل استفاده باشد تا خیلی زود مجبور به تعویض آن نشوید. با این کار می‌توانید از این صندلی‌ها در تمام مدت نوزادی و خردسالی کودک خود استفاده کنید.

تمیز بودن صندلی

همچنین باید این صندلی را تمیز نگه دارید تا در این دوره طولانی، به خوبی بتوانید از آن استفاده کرده و کودک تان را با راحتی از مکانی به مکان دیگر ببرید. به همین دلیل بهتر است صندلی‌هایی را انتخاب کنید که روکش آن‌ها قابل تعویض یا شست‌وشو باشد.

اول ایمنی،‌ بعد حرکت!

زمانی که صندلی مناسب را خریده‌اید و آن را در ماشین نصب کرده‌اید نیز فراموش نکنید که همیشه باید قبل از شروع حرکت، آن را بررسی نمایید تا از اتصال کامل و صحیح آن مطمئن شوید و سپس کودک و نوزاد دلبند خود را در آن قرار دهید.

برچسب ها

صندلی کودک
مطالب مرتبط بیشتر
اجباری شدن استفاده از صندلی کودک در خودروها الزام داشتن صندلی کودک در خودروهای سواری و کلاه ایمنی برای تمامی سرنشینان موتور استفاده از صندلی کودک در خودروها اجباری می‌شود پیشنهاد پلیس راهور برای افزایش 6 عددی کیسه هوا در خودروها روزانه 2 کودک قربانی تصادفات رانندگی می‌شود 8درصد جان باختگان تصادفات کودکان هستند استانداردهای استفاده از صندلی‌ کودک در خودرو اما و اگرهای استفاده از "صندلی کودک در خودرو" لایحه الزام صندلی کودک در خودرو به مجلس رفت لایحه الزام استفاده از صندلی کودک در خودرو در انتظار تصویب مجلس الزام استفاده از صندلی کودک در خودروهای حامل کودکان خطرات صندلی جلوی خودرو برای کودکان پیامد بی احتیاطی بزرگترها به خطر افتادن جان کودکان است ضرورت استفاده از صندلی و قفل کودک به هنگام رانندگی با صندلی ماشین کودک، جان کودک خود را حفظ کنید بررسی سیستم Rear Seat Reminder موسوم به هشدار صندلی عقب مرگ کودکان در صندلی جلوی خودرو پیشگیری از مرگ و میرکودکان انواع صندلی خودرو کودک چند؟ +جدول انواع صندلی خودرو کودک چند؟ +جدول صندلی لرزان کودکان در وسایل حمل و نقل ایونفلو 56 هزار صندلی کودک در خودرو را فراخواند
Back to top