با بررسی 31 محصول داخلی و خارجی زیر 100 میلیون مشخص شد

میزان رضایت مشتریان از خودروهای اتومات

عصر خودرو- با افزایش مدل‌های اتومات در بازار خودرو کشور، شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران این بار به سراغ مشتریان این خودروها رفت و نتایج رضایتمندی از این مدل محصولات را منتشر کرد.طبق گزارش موردنظر که به سال 95 مربوط است، در مجموع با مشتریان 31 خودرو گیربکس اتومات موجود در بازه قیمتی زیر 100 میلیون تومان، مصاحبه و مکاتبه شده تا میزان رضایتمندی آنها از خودروهای مربوطه مشخص شود.

Sunday 17 September 2017 - 00:15:00

میزان رضایت مشتریان از خودروهای اتومات

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، بنابر اعلام شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، مشتریان داخلی در سال گذشته شاهد عرضه ٣١ مدل خودروی گیربکس اتوماتیک زیر 100 میلیون تومان بوده‌اند و این در شرایطی است که برخی از این خودروها پیش‌تر به شکل گیربکس دستی نیز در بازار به چشم می‌آمدند. در تحقیق انجام شده از سوی شرکت بازرسی اما با بیش از ١٣١ هزار نفر از صاحبان خودروها در سه ماهه اول مالکیت، مصاحبه و مکاتبه صورت گرفته و 31 خودرو موردنظر با توجه به امتیازهای کسب شده، رده‌بندی شده‌اند. بر این اساس در رده خودروهای گیربکس اتوماتیک زیر 100 میلیون تومان، ١٩ خودرو امتیاز رضایت بالای 700 از سقف 1000 را کسب کرده و باقی آنها دارای نمره‌ای بین 600 تا 700 هستند. در صدر این رده بندی اما با سه محصول هاچ‌بک خارجی یعنی کیا پیکانتو، میتسوبیشی میراژ و هیوندایی i20 مواجه می‌شویم و در قعر جدول نیز تماما خودروهای چینی به چشم می‌آیند.

گزارش منتشره اما دارای نکات ویژه‌ای است، از جمله اینکه برخی خودروها با وجود سطح کیفی بالا از دید آمارهای کاغذی، نتوانسته‌اند متناسب با آمارهای موردنظر، رضایت مشتریان را کسب کنند. به عنوان مثال، رنو ساندرو در حال حاضر جزو معدود خودروهای داخلی چهار ستاره (بالاترین سطح کیفی فعلی در خودروسازی کشور) است، با این حال در جدول رده بندی رضاتمندی مشتریان از خودروهای گیربکس اتومات زیر 100 میلیون تومان، جایگاهی بهتر از سیزدهم نصیب آن نشده است. عجیب‌تر آنکه خودروهایی مانند چانگان و لیفان و ولیکس با وجود کیفیت نازل‌تر نسبت به ساندرو در آمارهای کاغذی، رتبه بهتری را در رضایتمندی مشتریان کسب کرده‌اند.

مثال دیگر اما به کیا سراتو مربوط می‌شود، خودرویی مونتاژی در سایپا که اگرچه در بالاترین سطح کیفی خودروسازی کشور تولید می‌شود، با این حال نتوانسته خود را در جمع محصولات برتر گیربکس اتومات بازار ایران، جای دهد. اگر ملاک را آمارهای کیفی منتشره بدانیم، طبعا محصولاتی مانند رنو ساندرو و کیاسراتو باید در رده‌های بالای جدول قرار گیرند، با این حال مشتریان نظر دیگری داشته و طبق گزارش شرکت بازرسی، محصولاتی مانند هایما و چانگان و لیفان را بیشتر پسندیده‌اند. نکته مهم دیگر در گزارش موردنظر اما به اقبال بلند خودروهای گیربکس اتومات چینی نزد مشتریان ایرانی طی سال 95 است. بر این اساس، به جز سه رده اول، رتبه‌های چهارم تا هشتم را خودروهای چینی تصاحب کرده اند، آن هم در شرایطی که کیفیت آنها در آمارهای ارائه شده از سوی شرکت بازرسی، در سطوح برتر قرار ندارد. جدای از این موضوع، معمولا شنیده می‌شود که خودروهای چینی در بازار خودرو ایران چندان جایگاهی در مقایسه با برندهای کره‌ای و ژاپنی و اروپایی ندارند، با این حال آمار مربوط به رضایتمندی مشتریان از کیفیت خودروهای گیربکس اتومات، این شنیده‌ها را به نوعی نقض می‌کند.

اما این آمار اگرچه تنها به مدل‌های اتومات مربوط بوده و برخی گمان می‌کنند بازرسان شرکت بازرسی در مکاتبه و مصاحبه با مشتریان آنها، «اتومات بودن» را محور گفت و گوها و پرسش‌های خود قرار داده اند، با این حال در بررسی رضایتمندی عمومی، کل مسائل فنی و ظاهری خودروها ملاک قرار گرفته است. با این حساب، رضاتمندی مشتریان از خودروهای اتومات به‌خصوص چینی‌ها را باید به کل ویژگی‌های فنی و ظاهری این مدل محصولات تعمیم داد نه فقط گیربکس اتومات آنها. البته این نکته را نباید فراموش کرد که آمار مربوطه متعلق به سه ماه نخست استفاده از خودروهای چینی است و این در حالی است که معمولا رضایتمندی عمومی از این خودروها طی ماه‌های بعد، افت می‌کند.

اما آن طور که یک مقام مسوول در شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران می‌گوید، رضایت مشتریان از کیفیت اولیه خودروهای گیربکس اتومات زیر 100 میلیون تومان، به واسطه سه روش مصاحبه حضوری، مصاحبه تلفنی و همچنین مکاتبه صورت گرفته است. به گفته وی، مصاحبه‌ها و مکاتبه‌ها در قالب ٢٤ پرسش و پنج شاخص اصلی شامل بدنه خودروها، سیستم موتور و نیرومحرکه، سیستم تعلیق و انتقال قدرت، ایمنی و در سیستم تهویه و وسایل برقی مورد بررسی و ارزیابی انجام می‌شود. با توجه به اظهارات این مقام مسوول، روش ارزیابی کیفی خودروهای گیربکس اتومات، تفاوت خاصی با روش بررسی سایر خودروها نداشته و بنابراین میزان رضایتمندی به دست آمده از اتومات‌ها، به کل ویژگی‌های آنها مربوط می‌شود. به عبارت بهتر، آنچه سبب شده خودروهایی مانند پیکانتو و چانگان در رده‌های بالای جدول رضایتمندی مشتریان جا خوش کنند و امثال ساندرو و سراتو رده‌های پایین‌تر را صاحب شوند، نه فقط گیربکس اتومات، بلکه مجموع تمام ویژگی‌های فنی و ظاهری آنها بوده است.

در این مورد، یک مقام مسوول در شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران می‌گوید:برای ارزیابی میزان رضایتمندی مشتریان از کیفیت خودروهای گیربکس اتومات زیر 100 میلیون تومان، 24 خصوصیت این محصولات در پنج رشته و محور اصلی (بدنه خودروها، سیستم موتور و نیرومحرکه، سیستم تعلیق و انتقال قدرت و ایمنی و در سیستم تهویه و وسایل برقی) مورد ارزیابی قرار گرفته و مجموع آنها در قالب «امتیاز از شاخص 1000»، تعیین شده است.وی در پاسخ به این پرسش که چرا خودروهایی با سطح کیفی پایین‌تر توانسته‌اند رضایتمندی بیشتری را در مقایسه با محصولات با کیفیت‌تر کسب کنند، می‌افزاید: علت اصلی این موضوع به نوع آپشن‌های به‌کار رفته در خودروهای تحت بررسی، مربوط می‌شود.این مقام مسوول با بیان اینکه خودروهای چینی از آپشن‌ها و امکانات به روز بهره می‌برند، تاکید می‌کند:این موضوع به نوبه خود تاثیر زیادی روی بالا رفتن رضایت مشتریان از خودروهای موردنظر و در مقایسه با محصولاتی مانند ساندرو و سراتو، دارد.

به گفته وی، امثال ساندرو و سراتو اگرچه از نظر ایمنی و کیفیت فنی دارای شرایط مناسبی بوده و بهتر از مدل‌های چینی هستند، با این حال چون امکانات و آپشن‌های آنها (خودروهای چینی) را نداشته و به روز نیستند، نتوانسته‌اند رضایت مشتریان را آن طور که باید، به دست بیاورند.وی اما با تاکید بر اینکه اتفاقا خودروهای دنده معمولی چینی از گیربکس بهتری در مقایسه با مدل‌های مشابه اتومات خود برخوردارند، می‌گوید:با این حال آنقدر امکانات و آپشن‌های به روز در مدل‌های گیربکس اتومات چینی به‌کار رفته که سبب شده محصولات با کیفیت‌تری مانند ساندرو و تندر-90 و سراتو، قافیه رضایتمندی مشتریان را به آنها ببازند.این مقام مسوول اما در نهایت تاکید می‌کند که میان آمارهای کاغذی مربوط به کیفیت خودروهای گیربکس اتومات و گزارش‌های منتشر شده از میزان رضایتمندی مشتریان از آنها، تناسب لازم موجود نیست. وی ادامه می‌دهد: البته در برخی خودروها می‌توان انطباق کامل میان گزارش کیفی و میزان رضایتمندی عمومی را مشاهده کرد، با این حال وقتی پای سلیقه مشتریان به میان می‌آید، انطباق لازم وجود ندارد.

جزئیات رضایتمندی از خودروهای اتومات

اما نگاهی بیندازیم به جدول رده بندی میزان رضایتمندی مشتریان از خودروهای گیربکس اتومات کشور در سال 95.

طبق گزارش منتشرشده، سه رده ابتدایی این جدول را سه خودرو کوچک و هاچ بک آسیایی به خود اختصاص داده‌اند. بر این اساس، کیا‌پیکانتو با امتیاز 755 توانسته جایگاه نخست جدول را به خود اختصاص بدهد و میراژ و هیوندایی i20 نیز به ترتیب با 747 و 745 امتیاز، رده‌های دوم و سوم را در اختیار دارند. در رده‌های چهارم تا هشتم اما با خودروهای چینی روبه‌رو می‌شویم و در بین آنها، بیشترین سطح رضایتمندی مشتریان نصیب چانگان با 744 امتیاز شده است. هایما توربو نیز با 743 امتیاز جایگاه پنجم را تصاحب کرده و لیفان 820 نیز با 738 امتیاز رده ششم را در اختیار دارد. جایگاه هفتم و هشتم جدول نیز به ترتیب به تیگو 5 و جک S5 رسیده که اولی 732 امتیاز دارد و دومی 729.

اما در رده نهم جدول به کیاسراتو برمی‌خوریم، خودرویی که 716 امتیاز کسب کرده و بالاتر از چری آریزو 5 با 715 امتیاز ایستاده است. در رده‌های یازدهم و دوازدهم جدول نیز اما با دو خودرو چینی دیگر یعنی هایمای معمولی و ولیکس C30 مواجه می‌شویم و این در شرایطی است که هر دو خودرو امتیاز مشابه 715 را در رضایتمندی مشتریان به دست آورده‌اند. در حالی که ساندرواستپ وی با دو امتیاز کمتر، جایگاهی بهتر از سیزدهم را به دست نیاورده و همنشین بسترن B50 شده است. این خودرو چینی نیز مانند ساندرو استپ‌وی امتیاز 713 را در رضایتمندی مشتریان به خود می‌بیند.در رده پانزدهم جدول اما به ام وی ام X33 برمی خوریم، خودرویی که 709 امتیاز دارد و بالاتر از تندر-90 اتومات 706 امتیازی قرار گرفته است. در کنار تندر-90 اما هاوال نیز 706‌امتیاز را کسب کرده تا در جدول رضایتمندی مشتریان، جایگاه هفدهم را به نام خود کند. این در شرایطی است که ساندرو اتومات معمولی با 700 امتیاز در رده هجدهم جا خوش کرده است.

اما در رده‌های نوزدهم و بیستم جدول در شرایطی به دو خودرو چینی دیگر برمی‌خوریم که اولی برلیانس H330 پارس خودرو نام دارد و دومی دانگ فنگ ایران خودرو. در این بین، برلیانس توانسته 700 امتیاز کسب کند و دانگ‌فنگ نیز امتیاز 699 را به نام خود ثبت کرده است. از برلیانس پارس خودرو و دانگ فنگ که بگذریم، رده‌های بیست‌ویکم و بیست‌ودوم را نیز چینی‌ها اشغال کرده‌اند، به نحوی که ام وی ام X22 امتیاز 698 را به دست آورده و جک S5 نیز 696 امتیاز را داراست. اما در رده بیست‌وسوم به رنو سیمبول برمی‌خوریم که 694 امتیاز به دست آورده و بالاتر از برلیانس H230 پارس خودرو با 693 امتیاز ایستاده است. آن‌طور که آمار منتشرشده می‌گوید، رده‌های بیست‌وپنجم تا سی و یکم را تماما خودروهای چینی تصاحب کرده‌اند و در این بین، ام وی ام 550 با 689 امتیاز رضایتمندی بیشتری را در مقایسه با دیگر هموطنان خود دارد. در رده‌های بعدی اما به ترتیب با خودروهای برلیانس H320، برلیانس H220، سابرینا، لیفان X50، آریو S300 و لیفان X60 مواجه می‌شویم که امتیازاتی بین 688 تا 671 را کسب کرده‌اند.

برچسب ها

بازرسی کیفیت و استاندارد ایراندنده اتوماتیکگزارش فصلی رضایت مشتریان
مطالب مرتبط بیشتر
قیمت تارا اتوماتیک مشخص شد آسنا اتوماتیک به زودی می آید آمادگی شبکه خدمات پس از فروش ایران‌خودرو برای ورود «تارا» اتوماتیک آغاز تولید انبوه تارا اتوماتیک با حضور وزیر صمت نسخه اتوماتیک تارا به زودی به بازار می‌آید بهبود 10 نمره ای شاخص رضایت مشتریان راناپلاس اشتباهاتی که خودرو اتوماتیک را خراب می‌کند آغاز تولید تارا اتوماتیک از تیرماه امسال استمرار در افزایش رضایتمندی مشتریان سایپایدک غیبت خودروهای جدید در گزارش ارزشیابی کیفی گزارش ارزشیابی کیفی خودرو اسفند 99 منتشر شد اقتصادی‌ترین خودرو اتوماتیک بازار طرح تبدیل تندر پلاس اتوماتیک به 207 صندوقدار اتوماتیک برای تعهدات فاقد دعوتنامه خدمات پس‌از فروش در صدر شکایات خودرویی توسعه خدمات پس از فروش در شرکت مدیران خودرو بر اساس دستورالعملهای ISQI گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آبان99 نکات مهم در رانندگی با خودرو‌های دنده اتوماتیک گزارش ارزشیابی کیفی خودرو مهر 99 منتشر شد تجلیل از استاد میرخانی به پاس سالها خدمت به صنعت خودروی کشور ارتقاء رتبه شرکت ستاره ایران در ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نکات مهم در رانندگی با خودروهای دنده اتوماتیک اختتامیه ارزیابی خدمات پس از فروش صنعت خودرو کدام برندهای خودرویی بیشترین امتیاز عملکرد، اجرا و چیدمان را از آن خود کردند؟ تولید 10 خودروی سواری 4 ستاره اوضاع کیفی خودروها رو به بهبودی است پرشیا خودرو برترین شرکت در حوزه پاسخگویی به شکایات مشتریان در میان واردکنندگان خودرو انتشار گزارش کیفی خودروهای داخلی از سر گرفته می‌شود برنامه‌های شرکت بازرسی کیفیت در سال سخت خودرویی ها اعلام شد مصوبه توقف تولید پراید لازم‌الاجراست جایگزین‌های پراید و پژو 405 باید استانداردهای 85 گانه را پاس کنند افت محبوبیت گیربکس‌های دستی ارزان‌ترین خودروهای اتوماتیک بازار را بشناسید افتتاح آزمایشگاه اندازه گیری ذرات معلق خودروهای دیزلی برای اولین بار در کشور تعلیق اجرای سه استاندارد خودرویی تحویل خودروهای مشتریان براساس استانداردهای زیست محیطی مصوب پژو 2008، با کیفیت ترین خودرو تولیدی سال 97 سازمان استاندارد کیفیت بنزین را تایید کرد خبر مهم رئیس سازمان استاندارد در حوزه خودرو تداوم حذف خودروهای قدیمی توقف تولید پراید و پژو405 از خرداد 99 سورن ایران خودرو تبریز سه ستاره شد توقف تولید خودروهای غیراستاندارد به کجا رسید؟ 6 نکته ضروری برای دارندگان خودروی دنده اتومات توقف تولید 2 خودرو در انتظار تصمیم شورای عالی استاندارد تصمیم‌گیری برای توقف تولید خودروهای قدیمی در جلسه هفته آینده شورای عالی استاندارد اعلام توقف خودروهای غیراستاندارد دوشنبه آینده خودروهای حذفی از سوی سازمان ملی استاندارد از بن‌بست دیزلی‌ها تا ستاره‌های کیفی حذف تدریجی مونتاژی‌ها از گزارش کیفی پژو 2008 پنج ستاره کیفی گرفت رعایت 85 استاندارد خودروسازی از ابتدای زمستان امسال الزامی است توقف تولید خودروهایی که ارتقاء کیفیت نداده‌اند حذف و اضافه خودروها در گزارش کیفی وانت‌ بالاتر از 3 ستاره تولید نمی‌کنیم! گزارش ارزشیابی کیفی خودرو در تیرماه 98 منتشر شد پژو 2008 و سیتروئن C3 پنج ستاره ای کیفی گرفتند کاهش 11درصدی تأمین قطعات خودرو در شبکه خدمات پس از فروش اهداف وزارت صمت درحوزه رضایت مشتریان از محصولات ایران خودرو محقق شد چرا رتبه اول خدمات پس از فروش سال 97 به ایساکو رسید؟ بهبود یک و نیم درصدی کیفیت خدمات پس از فروش شرکت‌های واردکننده خودرو کسب مقام اول آموزش گروه بهمن برای دومین سال متوالی در ارزیابی ISQI اسامی متخلفان واردات خودرو به قوه قضا رفت پرشیا خودرو برای دومین سال متوالی رتبه اول ارزیابی خدمات پس از فروش را کسب کرد رتبه‌بندی بازیگران خدمات پس‌از فروش خودرو جدیدترین ستاره‌های خودروهای سنگین توقف خط تولید و اصلاح خودرو‌ها در دستور کار سازمان استاندارد وانت‌های داخلی همچنان بی‌کیفیت تولید می‌شوند کیفیت خودروها در مدار ثبات تولید 13 خودروی سبک با 4 ستاره کیفی در خردادماه 98 استاندارد‌های 85گانه خودرو اجرا خواهد شد یاران روزهای پرترافیک مهر استاندارد بر سوخت خودروهای دیزلی حذف پنج خودرو از گزارش کیفی گزارش ارزشیابی کیفی خودرو فروردین 98 منتشر شد معرفی نخستین خودرو 5 ستاره کیفی تولید داخل کشور اتفاق خوب در کیفیت خودرو قیمت جدید خودروی جک S3 از سوی کرمان موتور اعلام شد گزارش ارزشیابی کیفی خودرو در سال 97 خودروهای پرستاره های کیفی اسفند 97 مشخص شدند سیبا موتور مقام اول و بهمن دیزل مقام دوم خدمات فروش در سال 97 را کسب کردند جلوگیری از تولید خودروهای غیراستاندارد از اوایل سال 98 خودروهای سنگین باکیفیت‌تر درآمدند تعداد زیادی از قطعات خودرو مشمول استاندارد اجباری نیستند وانت‌های تولیدی بهمن در رده یک تا سه ستاره کیفی گزارش ارزشیابی کیفی خودرو بهمن 97 منتشر شد هیچ خودروی سنگینی 5 ستاره نگرفت گزارش ارزشیابی کیفی خودرو دی 97 منتشر شد 17 خودروی سواری 4 ستاره کیفی گرفتند استاندارد خودروسازان در سال 98 متحول می‌شود؟ امکان سنجش آزمون برخی استانداردهای 85گانه در داخل کشور وجود ندارد قطعا پس از بررسی‌ها تعدادی خودرو از رده خارج می‌شود محصول جدید ایران خودرو در NAST چین تست می شود اعمال 50 استاندارد از 120 استاندار اروپایی برای خودروهای داخلی نیمی از خودروها نمی‌توانند استانداردهای لازم را کسب کنند خودروهایی که در آزمایش استاندارد قبول نشوند، متوقف خواهند شد کیفیت پایدار خودروهای داخلی بررسی تاثیر تایر بر استانداردهای خودرو و رضایت مشتریان از خودرو در چهاردهمین همایش لاستیک ایران همراهی ISQI در اجرای استانداردهای 85گانه صنعت خودرو 5 عملی که نباید در خودرو های اتوماتیک انجام داد زیرساخت برای اجرای استاندارد 85گانه فراهم نیست آیا خودروسازان نقره داغ می شوند؟ رضایت مشتریان از خدمات ایساکو افزایش یافت بازرسی استانداردهای 85گانه خودرویی آغاز شد آغاز طرح ارزیابی استانداردهای 85 گانه از اول دی شرکت مدیران خودرو ( ام وی ام-چری ) رتبه نخست SSI را بدست آورد گزارش ارزشیابی کیفی خودرو ها منتشر شد خودروهای مغایر با استاندارد شماره‌گذاری نمی‌شوند رضایتمندی مشتریان از شرکت خدمات فنی رنا افزایش یافته است شماره‌گذاری برخی اتوبوس‌ها متوقف شد گزینه‌ای به شاخص‌های استاندارد خودرو اضافه نشده است حذف ایربگ و ترمز ای.بی.اس خودروها دروغ محض است آیا شاخصی برای تعیین کیفیت خودروهای داخلی وجود دارد؟ نظارت غیر مستقیم سازمان ملی استاندارد بر استاندارد جاده‌ای از ابتدای دی‌ماه چه اتفاقی برای خودروها رخ می‌دهد؟ زیرساخت‌های خودروسازی و استاندارد آلایندگی به طور کامل فراهم نشده است توقف تولید خودروهای فاقد استاندارد تا یکسال آینده افت 3.7 درصدی رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای ساخت داخل پس از یک سال 60 روز سرنوشت‌ساز برای خودروسازان پاسخ سازمان استاندارد به خبری درباره همکاری با مراکز معاینه‌فنی استانداردهای 85گانه مطابق با ایران نیست گزارش ارزشیابی کیفی خودرو شهریور 97 منتشر شد آغاز بازرسی استانداردهای 85 گانه خودرو از دی ماه پاسخ استاندارد در مورد خودروهای پیش فروش 98 خودروهای پیش‌فروش‌ شده در دست‌انداز استاندارد استانداردهای 85 گانه خودرو تغییر نکرده و طبق زمان‌بندی اجرا می‌شود کسب دومین ستاره کیفیت برای وانت «آریسان» نوسازی ناوگان فرسوده، گامی بزرگ در مسیر کاهش آلایندگی‌های محیطی است مهلت دوساله به خودرو سازان برای کاهش مصرف سوخت جدیدترین رده‌بندی کیفی خودروهای تجاری گزارش کیفی خودروهای ساخت داخل منتشر شد تولید خودرو‌های نا ایمن متوقف می‌شود اهداف کیفی صنعت خودرو تعیین و ابلاغ شد خودروسازان 5 ماه فرصت استانداردسازی خودروها را دارند رضایتمندی مشتریان در سراشیبی تحریم خودروسازان برای اجرای استانداردهای ٨٥گانه خودرو برنامه دهند خبر جدید پیروزبخت درباره استانداردهای 85‌گانه خودرویی شماره‌گذاری 42 مدل موتورسیکلت متوقف شد پیشنهاد دولت ترامپ برای کاهش استاندارد‌های خودرو‌ها صدور مجوز 3 خودرو جهت ورود به بازار + اسامی سکوت سازمان استاندارد یک‌ماهه شد گزارش ارزیابی کیفی خودروها منتشر شد پرشیا خودرو رتبه اول خدمات پس از فروش در ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در سال 96 تدوین راهبرد یکپارچه کیفیت، کلید حل مشکلات صنعت خودرو ارزیابی خدمات پس از فروش خودروهای سنگین در سال 1396 هاوال H2 با یکه تازی، فاتح 4 ستاره کیفی شد 16 خودرو موفق به رعایت استانداردهای جدید شدند خداحافظی با تک‌ستاره‌ها نماینده رسمی نیسان در ایران، باز هم قهرمان نظرسنجی مشتریان طبق گزارش سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) شد قرارداد همکاری بین ISQI و IDIADA اسپانیا امضا شد دو ستاره کیفی برای سایپا 131 و 132 جدیدترین رده‌بندی باکیفیت و بی‌کیفیت ترین خودروهای تولید داخل منتشر شد اجرای استانداردها در شرایط فعلی جنگ صنعتی با صنعت خودرو است مخالفت با تعویق یکساله استاندارهای 85گانه‌ خودرویی الزام به اجرای استانداردهای 85گانه خودرو بلندپروازانه است نماینده رسمی نیسان ژاپن در ایران،رتبه اول رضایتمندی مشتریان از خدمات پس از فروش را در ارزیابی ISQI بدست آورد خودروسازان زیر منگنه سازمان استاندارد اجرای پلکانی استانداردهای هشتاد و پنج گانه صنعت خودرو تولید 13 خودرو سبک و سنگین با درجه کیفی 4 ستاره در فروردین ماه امسال 65درصد محصولات ایران خودرو درسطح کیفی 3 و 4 ستاره خط و نشان رئیس سازمان استاندارد برای خودروسازان اولتیماتوم استاندارد به خودروسازان واگذاری اجرای استانداردهای هشتادوپنج گانه به شرکای خارجی صنعت خودرو خودرویی که 63 نشان استاندارد را رعایت نکند متوقف می‎شود 9 نکته که باید در مورد نیسان آلتیما جدید بدانید استانداردهای هشتادو هشت گانه ای در کار نیست دپوی هزار خودرو فاقد استاندارد در گمرکات کشور رعایت استاندارد‌های 85 گانه برای خوروسازان به قوت خود باقی است 5 مورد ممنوعه در خودرو‌های اتوماتیک را بشناسید! فرصت‌سوزی خودروسازان برای عرضه محصولات جایگزین فروش نقدی آریو اتوماتیک آغاز شد پایان چانه‌زنی برای استاندارد‌سازی وانت پیکان دوباره مجوز شماره‌گذاری گرفت دور جدید توقف تولید خودروهای غیر استاندارد احتمال رکود در بازار خودروهای وارداتی در سال‌97 تحویل قطعات غیراستاندارد توسط خودروسازان در سال 97 ممنوع است اختلاف خودروسازان با استاندارد، موضوعات فنی و اجرایی است استانداردهای 85 گانه خودرو تعدیل نمی شود یک خودروی داخلی استانداردهای 85 گانه جدید را پاس کرد رایزنی با سازمان ملی استاندارد برای مهلت دهی به خودروسازان استانداردهای 85 گانه، راهگشای خودروسازی با چارچوب های جهانی چالش ادامه‌دار خودروسازان و سازمان استاندارد پژو 207 صندوقدار اتوماتیک در شهر رؤیت شد بازدید نمایندگان اداره کل بازرسی و ارزیابی در شرکت ایرتویا دو تصمیم مهم درباره موتورسیکلت ها زور خودروسازان به سازمان استاندارد می رسد؟ وزارت صمت به دنبال بازگشت به استاندارد یورو4 در خودرو های دیزل جزئیات چگونگی تغییر استانداردهای 85گانه خودرویی سایه سنگین دولت بر خودروسازی های کشور وضعیت "ژله‌ای" استانداردهای 85 ‌گانه خودرویی تا دی‌ 97 از اجرای استانداردهای 85گانه عقب‌نشینی نمی‌کنیم توپ امحاء خودروهای قاچاق در زمین سازمان استاندارد نیسان ایکس‌تریل، رتبه نخست کیفیت را از آن خود کرد واکاوی استانداردهای جدید خودرو در ایران و اروپا تک‌ستاره‌ها در آستانه حذف پیشتازی با اقتدار ایسوزو در بازار کامیونت تداوم روند صعودی رضایت مشتریان ایران خودرو از خدمات پس از فروش 25 تا 50 میلیونی‌ها، پرتقاضاترین خودروهای بازار ب ام و سری 5 در صدر نظرسنجی رضایت مشتریان در ایران کیفیت ساخت ام وی ام ایکس22 مهمترین مزیت رقابتی پریوس با کیفیت ترین خودرو از دیدگاه مشتریان صدرنشینی دو محصول مدیران خودرو در دسته قیمتی 75-50 میلیون تومان رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای سواری افزایش یافته است جلوگیری از تولید خودروهای غیراستاندارد از سال آینده اسامی 25 استاندارد اجباری موتورسیکلت‌ها + جدول استاندارد موتورسیکلت‌ها ٢٥ گانه شد احتمال توقف خط تولید 10 مدل خودرو تا تابستان 97 چینی‌ها به استانداردهای خودرویی ایران تن می‌دهند 6 خودرو در آستانه توقف تولید خودروهای داخلی چه کیفیتی دارند؟ دوراهی استانداردسازی یا خروج از خط تولید برای خودروسازان شرط افزایش یک‌ساله مهلت رعایت استانداردهای 85 گانه خودروسازان تیبا و پراید هفته ‌آینده تعیین تکلیف می‌شوند خودروهای پرتیراژ استانداردهای جدید را پاس نمی‌کنند + اسامی اتاق فکر برای مقابله با بحران خودروسازی استانداردسازی، کلید حذف تدریجی خودروهای قدیمی ازسرگیری شماره‌گذاری 25 خودروی غیراستاندارد به‌یک‌شرط خودروهای در لیست توقف تولید با کسب استانداردها به بازار برمی گردند مشتریان بازار خودرو تمایل به خرید خودروهای 50 تا 100 میلیونی دارند نگاهی به ارزان‌ترین خودروهای اتوماتیک بازار ایران؛ 1+5 انتخاب اتوماتیک، با کمتر از 50 میلیون! برند پرمیوم فرانسوی بر بام رضایت مندی مشتریان دپوی 1000 دستگاه خودروی وارداتی غیراستاندارد مقایسه 5 خودروی اتوماتیک ارزان در ایران تولید 9 خودرو سبک و یک خودرو سنگین با درجه کیفی 4 ستاره در مهرماه امسال تعویض دنده‌ بدون ترتیب باعث آسیب به خودرویتان می‌شود؟ طراحی مدل جدید ارزیابی کیفی خودروها رتبه‌بندی فعلی خودروها نظر سازمان استاندارد نیست اجرای استاندارد اجباری گازوئیل از سال 99 استانداردهای جدید نباید بهانه افزایش قیمت خودرو شود جزئیات 85 استاندارد خودرویی اعلام شد+ فهرست کامل سازمان ملی استاندارد برای خودروسازان ضرب‌الاجل تعیین کرد دلایل استقبال از خودروهای دنده اتومات در بازار ایران رتبه اول رضایت مندی مشتریان از خدمات فروش در بین تولید کننده ها به مدیران خودرو رسید با تولیدکنندگان تعارف نداریم از زمستان آینده هیچ خودروی ایرانی و خارجی غیراستانداردی وارد بازار نمی‌شود دو ماه تا موعد توقف تولید خودروهای غیراستاندارد! تجربه بلندمدت با جک J5 اتوماتیک؛ برخاسته برای آبروخواهی توقف تک ستاره ها با تایید شورای سیاست گذاری 3 مرحله‌ای شدن استانداردسازی خودروها کسب رتبه ی دوم میراژ در ارزشیابی ISQI ثبات در کیفیت سنگین‌وزن‌های خودرویی جدیدترین ارزیابی کیفی سواری‌های داخلی سراتو سایپا همچنان 4 ستاره کیفی را کسب کرده است چند ترفند ساده برای خودروهای اتوماتیک با اعلام خبر احتمال توقف تولید 20 مدل خودرو اعلام شد: استانداردهای جدید دور از دسترس نیست احتمال توقف تولید 20مدل خودرو در سال آینده+اسامی گسترش فعالیت‌های «نگین سرویس» در 6 شهر جدید خودروهایی که جان مردم را به خطر می اندازند، تائیدیه استاندارد نخواهند گرفت چانه‌زنی ممنوع! 10 خودروی باکیفیت ایران در مردادماه کدامند ده خودروی برتر شاسی بلند در دسته قیمتی زیر 100 میلیون تومان از منظر رضایت مشتریان از کیفیت خودرو در سال 95 جدیدترین وضعیت کیفی خودروهای داخلی سختگیری سازمان استاندارد بر واردات خودرو؟ رعایت استانداردها باعث افزایش قیمت نمی‌شود تداوم رشد مدیاموتورز در رضایتمندی مشتریان از خدمات پس از فروش ارتقای رتبه خدمات پس از فروش در ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در سال 1395 تولید خودروهای بی‌کیفیت متوقف می‌شود تولید خودروهای تک‎ستاره از سال 97 متوقف می‌شود معرفی و مشخصات کامل ساینا اتوماتیک محصولی از شرکت سایپا خودروسازان باید تمام تولیدات خود را با استانداردهای اروپایی تطبیق دهند نگین خودرو، رتبه نخست و بالاترین رشد رضایت خدمات پس از فروش سال 1395 را کسب کرد ایرتویا رتبه نخست خدمات پس از فروش در میان واردکنندگان را از آن خود کرد افزایش استانداردها موجب افزایش کیفیت خودروها است سال 97 پایان تولید خودروهای غیر استاندارد توقف خودرو، هزینه خواب و تأمین قطعات 3 دغدغه اصلی مردم در خدمات پس از فروش خدمات پس‌از فروش کدام خودروها بهتر است؟ سروش دیزل مبنا بیشترین امتیاز تلفیقی رضایتمندی مشتریان را کسب کرد رده‌بندی کیفی خودروهای داخلی منتشر شد رشد و بهبود شاخص های مختلف خدمات پس از فروش شرکت مدیا موتورز خودروهایی که گران شد، کیفیت‌شان افزایش یافته است 5 محصول گروه سایپا 4 ستاره کیفیت را دریافت کردند دناپلاس ایران خودرو با سه ستاره کیفی وارد شد استانداردهای خودرویی یک مجموعه همگن است جعل نشان استاندارد بر روی لنت ترمز خودرو در قزوین شناسایی شد رشد 41 امتیازی شرکت مدیا موتورز در رضایتمندی مشتریان از خدمات پس از فروش سود و زیان حذف پرتیراژها آذرماه 97 آخرین فرصت ارتقای کیفی خودروهای داخلی است کاهش قیمت اتوماتیک های داخلی + جدول پژو 206 اتوماتیک و 207 اتوماتیک وارد بازار شدند! + قیمت در گزارش ISQI از کیفیت خودروهای تولید شده در اردیبهشت‌ماه اعلام شد احتمال توقف تولید 4 خودرو تا پایان سال آینده پاسخ سازمان استاندارد به ادعای تولید خودروهای آب‌سوز خودرو بدون گزارش کیفی هندوانه دربسته است! نخستین گواهی استاندارد محصول دانش بنیان اعطا شد جدیدترین رده‌بندی کیفی خودروهای داخلی منتشر شد استفاده از گواهینامه استاندارد جعلی برای واردات خودرو در دوران تحریم آغاز همکاری های ISQI با کره جنوبی در زمینه تست، بازرسی و کالیبراسیون تدوین استانداردهای جدید برای تولید خودروهای داخلی تولید خودروهای فاقد استاندارد از سال 97 متوقف می شود دلیل نوسان کیفی در خودروهای داخلی برای خودروها استاندارد سرعت در نظر گرفته شود خودروهای اتوماتیک زیر 50 میلیون تومان بازار ایران + جدول ثبات کیفی خودروهای داخلی از اولین خودرو ایرانی دنده اتومات در بغداد رونمایی شد افتتاح خط تولید گیربکس اتوماتیک در هفته آینده ساینا با گیربکس اتوماتیک به زودی وارد بازار می‌شود پژو 206 سه ستاره شد استاندارهای جدید خودرویی تا پایان سال ابلاغ می شود گزارش کیفیت خودروهای داخلی تولید خودروهای به روز در کشور انتظارات سازمان استاندارد را برآورده می کند 29 استاندارد برای تولید خودرو اضافه شد + جزئیات خودروهای اتوماتیک زیر 50 میلیون تومان بازار ایران + جدول نمره متوسط برای خدمات پس از فروش خودروسازان دنده اتومات‌های اقتصادی در بازار ایران گزارش درجه‌بندی کیفی خودروها چه تاثیری در بازار دارد؟ تندر ، مزدا3، هایماS7 و رانا در صدر جدول کیفیت سازمان استاندارد فقط ناظر 52 استاندارد اجباری خودرو و قطعات است و لاغیر پیگیری پرداخت خسارت توقف خودرو در تعمیرگاه‌ها لغو مجوز واردات برخی خودروهای وارداتی در سال 95 آلفا رومئو جولیتا رتبه نخست سطح کیفی از دیدگاه مشتریان در بازه قیمتی بیش از 125 میلیون تومان رنو فلوئنس رتبه نخست سطح کیفی از دیدگاه مشتریان در بازه قیمتی 100 تا 125 میلیون تومان کیا سراتو رتبه نخست سطح کیفی از دیدگاه مشتریان در بازه قیمتی 75 تا 100 میلیون تومان کیا پیکانتو رتبه نخست سطح کیفی از دیدگاه مشتریان در بازه قیمتی 50 تا 70 میلیون تومان برلیانس H330 رتبه نخست سطح کیفی از دیدگاه مشتریان در بازه قیمتی 25 تا 50 میلیون تومان ام وی ام110 رتبه نخست سطح کیفی از دیدگاه مشتریان در بازه قیمتی کمتر از 25 میلیون تومان آلفارومئو جولیتا با کیفیت ترین خودروی وارداتی بازار ایران آسمان خودروهای چینی پرستاره شد گزارش رضایتمندی مشتریان از کیفیت اولیه خودرو در سه ماهه اول مالکیت بروزرسانی استاندارد خودروها همزمان با رفع تحریم‌ کیفیت خودروهای داخلی پایین است! رقابت ستاره‌ای خودروها در آزمون‌های کیفی انتخاب شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در جشنواره تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور میتسوبیشی سواران راضی ترین مشتریان بازار خودرو ایران آغاز ارزیابی تعمیرگاه‌های مجاز خدمات پس از فروش کلیه شرکت‌های عرضه‌کننده خودرو کسب رتبه نخست رضایتمندی مشتریان در حوزه فروش توسط آرین موتور آزمون هایCOP خودرو NEW X33 انجام شد کیفیت خودرو ایرانی؛ از سیاه تا سفید بازنگری استانداردهای تولید خودرو در ایران یک واکنش به عدم انتشار گزارش کیفی خودروهای داخلی دلیل مخالفت اولیه با واردات بنز استاندارد خودروهای وارداتی از کشورهای حوزه خلیج فارس قابل قبول نیست دلیل پایین بودن کیفیت برخی خودروهای ایرانی تاخیر در انتشار گزارش کیفی خودروها طولانی شد دلیل عدم انتشار گزارش کیفی خودروهای داخلی جایگاه خودروها در رده‌بندی کیفی تنزل یافت ورود خودروهای آمریکایی ممنوع است آغاز بازرسی مخازن سی‌ان‌جی خودروهای دوگانه‌سوز از اواخر آبان مشتریان برلیانس H330 از کیفیت این خودرو ابراز رضایت کردند ارتقای استاندارد کیفیت خودروها به یورو 5 تا پایان سال 96 استاندارد خودروهای سبک بازنگری شد با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروهای تولید داخل را بشناسید الزام خودروسازان به گارانتی خدمات خودرویی استاندارد خودرویی یورو ان کپ در ایران اجرا می‌شود کیفیت دو وانت داخلی کاهش یافت ارتقا کیفی خودرو های تولید داخل در تیر ماه رابطه رضایتمندی از کیفیت خودروها با قیمت آنها مشاور مرسدس بنز و پورشه در ایران میزان رضایت مشتریان ازفرآیند فروش شرکتهای خودرویی اعلام شد رضایت مشتریان از فروش خودروهای سواری 6.3 درصد افزایش یافت توان فنی بالا علت انتخاب isqi برای بازرسی خودروهاست رضایت مشتریان از فروش خودروهای سواری 6.3 درصد افزایش یافت کمیسیون صنایع و معادن مجلس واگذاری ISQI را بررسی می کند
Back to top