خودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشت

عصر خودرو: پس از قطع واردات خودرو در اواسط دهه 70 بود که بازار خودرو ایران بیش از پیش انحصاری شد. پژو 405، پراید، پاترول، رنو 5 و دوو ریسر و بعدها ...

Friday 17 March 2017 - 12:59:00

خودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشتخودرویی که در ایران سرنوشت تلخی داشت

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایران جیب، پس از قطع واردات خودرو در اواسط دهه 70 بود که بازار خودرو ایران بیش از پیش انحصاری شد. پژو 405، پراید، پاترول، رنو 5 و دوو ریسر و بعدها سیلو تنها خودروهایی بودند که می‌توانستید به عنوان یک خودرو صفر خریداری کنید. این وضع تا سال‌های اول دهه 80 و پیش از معرفی امثال دوو ماتیز، پژو 206، نیسان ماکسیما و سیتروئن زانتیا کم و بیش ادامه داشت و بسیاری امیدی به بهبود وضع نداشتند. با این حال در ابتدای همین دهه 80 بود که خودروسازی گمنام پا به عرصه وجود نهاد و محصولی را به بازار ارائه کرد که از هر نظر ساختارشکن و جدید بود. سیناد محصول کیش خودرو سعی داشت تا انحصار و یکنواختی بازار ایران را از پایه و اساس بلرزاند و به خاص‌ترین خودرو تولیدی کشور بدل شود؛ با این حال مشکلات متعددی سد راه سیناد شد و در نهایت این خودرو به تاریخ پیوست. شاید برای بسیاری طلوع و انحطاط این خودرو ایرانی همواره مرموز و سوال‌برانگیز بوده باشد.

در این مطلب به طور خلاصه به پایه و اساس ظهور این خودرو و سرانجام و برخی نکات جالب پیرامون آن می‌پردازیم.

شرکت کیش خودرو در سال 1374 با مشارکت بخش خصوصی ، سرمایه‌گذار خارجی و بانک صنعت و معدن به منظور تولید سالانه 5000 دستگاه خودرو سواری در منطقه آزاد کیش تاسیس شد. از ابتدای راه این شرکت تصمیم گرفت تا یک تجربه کاملا جدید را در صنعت خودرو ایران عملی کند؛ ساخت خودرویی با طراحی مدرن و بدنه کامپوزیت. در بازار کم‌تنوع خودرو ایران اتخاذ چنین تصمیمی یک شمشیر دو‌لبه محسوب می‌شد؛ چرا که در نگاه اول با آنکه ورود یک محصول جدید می‌توانست روح تازه‌ای به این بازار ببخشد، اما ممکن بود بسیاری از خریداران خودرو در کشور با رویی گشاده به استقبال این ایده عجیب نروند. در نهایت از ابتدای سال 76 طراحی و ساخت پیش‌نمونه‌های محصول جدید با همکاری شرکت BMS انگلستان آغاز شد. نوع خاصی از فایبرگلاس (پروسه Vacuum Injection Shell Process (ا‌VISP)) برای ساخت بدنه خودرو انتخاب شد و شاسی و سایر متعلقات فنی این خودرو به جز پیشرانه و گیربکس با کمک همان کمپانی مذکور طراحی و ساخته شد. برای این خودرو باید پیشرانه‌ای مدرن با بازدهی مناسب و در عین حال کم‌مصرف و اقتصادی انتخاب می‌شد. در اواخر دهه 90 میلادی نسل اول رنو مگان به پرفروش‌ترین خودرو اروپا بدل شده بود و همین امر کافی بود تا در کنار ارتباطات خوب صنایع خودروسازی ایران و فرانسه، نهایتا مدیران و مهندسان شرکت به سمت انتخاب پیشرانه 1.6 لیتری کد K7M این خودرو برای محصولشان سوق داده شوند. پس از ساخت اولین پیش‌نمونه از این خودرو که تحت عنوان Sultan (سلطان) شناخته می‌شد، تست‌های ایمنی در موسسه MIRA انگلستان انجام گرفت و ایمنی سلطان توسط این موسسه تایید شد؛ به نحوی که این خودرو قابلیت دریافت مجوز صادرات به کشورهای اروپایی را داشت. در نهایت در نمایشگاه خودرو تهران در سال 1378 این خودرو با نام سیناد معرفی شد.

شکل عجیب سیناد از کجا آمده است؟
بنا بر شایعاتی نام این خودرو برگرفته از نام فرزندان مدیرعامل کیش خودرو (سینا و نادر) بوده است. پیش فروش سیناد اندکی بعد آغاز شد و خودرو در سال 1379 رسما به بازار معرفی شد. به گفته مدیران کیش خودرو قرار بود تا سالیانه حدود 4000 دستگاه سیناد تولید و این خودرو با نام Sultan به کشورهای اروپایی و ترکیه نیز صادر شود.
برخلاف شایعاتی که عنوان می‌کند طراحی سیناد به طور سفارشی برای کیش خودرو انجام شده است، ظاهر این خودرو سال‌ها قبل و توسط استودیو طراحی مشهور I.A.D شکل گرفته بود.  استودیو I.A.D (کوتاه شده International Automotive Design)  که در سال 1976 برای توسعه طراحی ترن‌های شهری در انگستان تاسیس شد، در ابتدای دهه 80 به سمت طراحی خودرو گرایش پیدا کرد و به طور جدی وارد رقابت با استودیوهای مشهور ایتالیایی همانند پینین فارینا، ایتال دیزاین و برتونه شد. برخلاف رقبای ایتالیایی که بیشتر مشغول به نمایش گذاشتن ایده‌های ناب خود در خودروهای مفهومی عجیب بودند، I.A.D تصمیم گرفت تا هر سال از یک یا 2 خودرو مفهومی جالب در یکی از نمایشگاه‌های معتبر جهانی رونمایی کند و در کنار آن به همکاری با خودروسازان مطرح جهان در پروسه طراحی و ساخت محصولات جدید کمک کند و در حقیقت نقش یک پیمانکار طراحی را داشته باشد. در اواخر دهه 80 تعداد پرسنل این استودیو حدود 1400 نفر بود و شاید مهم‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه این شرکت در ساخت نسل اول مزدا میاتا بود که به نحوی روح انگلیسی مورد نیاز مزدا به واسطه این شرکت در آن دمیده شد. با این حال در سال 1993 دوو استودیو I.A.D را خریداری کرد و نهایتا فعالیت‌های آن محدودتر شد. اما I.A.D در سال 1987 و در نمایشگاه فرانکفورت از یک خودرو شاسی بلند مفهومی عجیب و جمع و جور پرده‌برداری کرد که Interstate نام داشت. این خودرو برپایه پلت‌فرم دودیفرانسیل فورد Sierra XR 4X4 پدید آمده بود و مجهز به یک پیشرانه V6 از نوع OHV به حجم 2.8 لیتر و قدرت 150 اسب بخار و گشتاور 220 نیوتن متر بود. طول این پیش‌نمونه 4220 میلیمتر، عرض آن 1750 میلیمتر و فاصله محورهای آن 2610 میلیمتر عنوان شده‌ و وزن آن نیز 1275 کیلوگرم است. این خودرو پایه و اساس طراحی نمونه نهایی سیناد است که بنا بر گفته‌هایی، در ابتدا توسط شرکت BMS به یک کمپانی ترکیه‌ای پیشنهاد داده شده است، اما پس از مدتی مورد توجه کیش خودرو قرار گرفت و به عنوان پایه و اساس نمونه نهایی سیناد برگزیده شد. در مقایسه با نمونه نهایی سیناد باید بگوییم علاوه بر متعادل‌تر شدن طرح و حذف برخی المان‌های انقلابی نامتعارف، ارتفاع خودرو کاهش یافته،  طول خودرو نیز اندکی کاهش یافته است (4130 میلیمتر در نمونه نهایی)‌، اما فاصله دو محور بدون تغییر مانده، عرض نیز اندکی افزایش یافته است (حدود 1780 میلیمتر). به دلیل حذف سیستم دو‌دیفرانسیل و استفاده از پیشرانه کوچک‌تر 1.6 لیتری، وزن سیناد رقمی کمتر از Interstate و در حدود 1110 کیلوگرم عنوان شده است. با این حال ایده کلی طرح و المان‌های جذابی همانند طرح جالب دماغه و فرورفتگی پشت گلگیرهای جلو تقریبا دست‌نخورده مانده است. بعدها همین ظاهر خاص سیناد به یکی از مهم‌ترین عوامل شکست آن بدل شد و کیش خودرو نیز برای بهبود آن دست به اصلاحاتی زد.

واکنش بازار و متخصصان

ورود یک خودرو جدید و ناشناخته با ظاهری انقلابی و البته نامتعارف موجی از بحث‌های خودرویی را در اواخر دهه 70 پدید آورد. با این حال سیناد وارد بازار شد و در سال 1379 حدود 900 دستگاه از آن با قیمتی نزدیک به دوو سیلو (یکی از خودروهای مطرح آن دوران) به فروش رسید. عملکرد پیشرانه رنو مورد توجه بسیاری قرار گرفت؛ چرا که به مدد همین پیشرانه 92 اسب بخاری و وزن کم خودرو، سیناد توانایی شتابگیری از صفر تا 100 کیلومتر در ساعت را در حدود 10.5 ثانیه و حداکثر سرعتی در حدود 210 کیلومتر در ساعت را داشت که در مقابل تمامی تولیدات داخلی تقریبا بهترین وضعیت را داشت. مصرف سوخت این خودرو نیز رقمی مناسب و در حدود 8.5 لیتر در 100 کیومتر در شهر و 6.7 لیتر در 100کیلومتر در بزرگراه بود. اما مشخصات فنی تمامی آن چیزی نیست که یک خودرو برای موفقیت در بازاری همانند بازار ایران به آن نیاز دارد. آزمایش‌های نشریات خودرویی کشور در آن دوره نسبت به همین نکات مثبت روی خوشی نشان دادند، اما ظاهر عجیب و تقریبا سردرگم سیناد که چیزی بین یک مینی ون، اس‌یو‌وی و کوپه کاربردی بود، نتوانست نظر مثبت متخصصان و مردم را به‌دست آورد. علاوه بر این کیفیت ساخت سیناد نیز چندان مناسب نبود و مواردی همچون عدم اتصال مناسب برخی قطعات بدنه و صدای بیش از حد پیشرانه در کابین آزار‌دهنده ارزیابی می‌شد. در مورد مشکلات فنی باید به دورگیری خاص پیشرانه نیز اشاره کرد که تا دور موتور 3000 به نرمی صورت می‌گرفت، اما پس از آن بسیار سریع و خشن انجام می‌شد و تا حدودی شتابگیری ثانویه خودرو را بیش از حد انتظار سریع می‌کرد. اما برخی مالکان برای بهتر شدن ظاهر خودروشان دست به پر کردن فضای خالی پشت چرخ‌های جلو به وسیله قطعاتی زدند که در ابتدا توسط کارگاه‌های مستقل تولید شده، بعدها توسط خود کیش خودرو عرضه شد. با این حال هنوز هم بازار دست دوم این خودرو به خاطر ظاهر نه چندان دلچسبش گرم نبود.

وضعیت کنونی سیناد

بازار دست‌دوم سیناد پس از مدتی به دلیل خارج شدن این خودرو از مرکز توجهات وضعیت بدتری یافت. با این حال هنوز هم این خودرو بازار و طرفداران خاص خود را دارد. با اینکه شایعاتی مبنی بر وضعیت بدنه این خودرو و خورده‌شدن آن توسط احشام عنوان شده است، اما تعمیرات آن به مدد رواج بیشتر صنایع فایبرگلاس در ایران در سال‌های اخیر، به راحتی صورت می‌گیرد. به دلیل سادگی فرم‌دهی به فایبرگلاس و بدنه سیناد، بسیاری از مالکان نیز به سلیقه خود تغییراتی در بدنه سیناد خود داده‌اند. اما در صورت شدید بودن تصادف و وارد شدن خسارتی اساسی به بدنه سیناد، مخارج کلی بیش از یک خودرو فلزی خواهد بود. از نظر قطعات یدکی نیز سیناد اشتراکات فراوانی با برخی خودروهای تولید داخل دارد که از این نظر وضعیت آن را بهتر از آن چیزی می‌سازد که برای بسیاری متصور است. برای مثال، لنت‌های ترمز، پلوس، گردگیر پلوس و برخی قطعات شاسی آن با رنو 21، بالابر شیشه، پمپ قفل مرکزی، فیلتر روغن و بنزین و رادیاتور کولر آن با پژو 405 و برخی محصولات دیگر ایران خودرو، منبع انبساط آن با دوو سیلو و تیغه برف‌پاک‌کن و برخی بخش‌های سیستم تهویه متبوع آن نیز با پراید مشترک است. اما مهم‌ترین اشتراکات سیناد در بخش پیشرانه و همچنین تزئیناتی همچون دسته راهنما و اهرم برف‌پاک‌کن است که با تندر 90 یکسان است. مهم‌ترین نکته این است که پیشرانه مورد استفاده در تندر 90، در حقیقت همان پیشرانه سیناد است؛ با این تفاوت که نمونه مورد استفاده در سیناد 8 سوپاپه است (در برابر 16 سوپاپ برای تندر) و به همین جهت قدرت پیشرانه در سیناد حدود 18 اسب بخار کمتر است. اما نباید نهایتا انتظار آن را داشته باشید که تمامی تجهیزات و لوازم این خودرو را به آسانی و در تمامی شهرهای کشور بیابید. بنا بر گفته‌های مالکین، سیناد از نظر داخلی خودرویی نسبتا راحت است و به مدد پایین بودن مرکز ثقل هندلینگ مناسبی دارد. برخلاف سایر خودروهای تولیدی در دهه 70 شمسی فضای داخلی آن اندکی جذاب و شتابگیری آن نیز مناسب است. در مقابل نقاط کور زیادی در کابین وجود داشته، درهای خودرو سنگین هستند و تا زاویه اندکی باز می‌شوند، تنظیمات صندلی‌ها ابتدایی است و برای همگان مناسب و ایده‌آل نیست. اگر همه این موارد را به ظاهر عجیب، بازار دست دوم سرد و مشکلات قطعات یدکی بیفزاییم، علت اصلی محدود بودن بازار این خودرو را درمی‌یابیم؛ خودرویی که در اواخر دهه 70 شمسی بارقه‌ای از امید را در دل خودرو‌دوستان ایرانی روشن کرد؛ کسانی که از دیدن پژو 405، دوو سیلو، رنو 5، نیسان پاترول، پیکان و پراید در خیابان‌های کشور خسته شده بودند و به دنبال خرید یک خودرو خاص و مدرن با امکاناتی قابل قبول بودند. سیناد امروز یکی از صفحات جذاب تاریخ صنعت خودرو ایران تلقی می‌شود.

 

سرانجام سیناد

در پایان سال 1384 و در حالی که به روایتی تنها 1800 دستگاه (به نظر برخی 2300 دستگاه) سیناد و سیناد 2 خط تولید را ترک گرفته بودند، تولید این خودرو متوقف شد. تعداد محدودی از سیناد2 نیز در سال 85 عرضه شد که در حقیقت همان نمونه‌های تولید شده در سال 84 بودند. فقط یک دستگاه از سیناد وانت و سیناد Axon تولید شد و به روایتی 5 تا 6 دستگاه از سیناد کوپه تولید شد. پیش نمونه‌های نقره‌ای و زرد‌رنگ  سیناد کوپه به سرنوشتی نامعلوم دچار شدند و نمونه قرمز‌رنگ تیون شده و قرمز‌رنگ ساده نیز گویا در دست خود کیش خودرو باقی ماند. ‌تنها نمونه سیناد کوپه که روانه خیابان‌های شهر شد، نمونه‌ای مشکی‌رنگ بود که با پلاک آزمایشی گذر موقت به تهران آمد و پس از مدتی در پارکینگ یکی از مجتمع‌های مسکونی مشهور حوالی اتوبان کردستان رها شد. به دلیل مشکلات اقتصادی و دشواری‌های مدیریتی به طور کلی پروژه سیناد از دستور کار کیش خودرو خارج شد و برنامه صادرات آن به کشورهای انگلستان و آلمان نیز به طور کمل منتفی شد. به روایتی یک تا 2دستگاه از سیناد به انگلستان صادر شده ‌که بنا بر تصاویر موجود فقط یکی از آنها موفق به اخذ پلاک و مجوز تردد شد. پس از مدتی کیش خودرو به سراغ همکاری با کمپانی‌های چینی و واردات اتوبوس‌های شهری روی آورد و هم اکنون نیز با کمپانی BAW برای واردات وانت بارهای کاربردی همکاری دارد.

سینادهای جدید

کیش خودرو تصمیم گرفت تا نمونه بهبود یافته سیناد را با نام سیناد 2 در سال 82 معرفی کند. این خودرو از نظر ظاهری دچار اصلاحاتی اساسی شده بود و طرح دماغه، جلوپنجره، چراغ‌ها، گلگیرهای جلو و سپر و برخی جزئیات کابین آن مورد بهسازی قرار گرفته بود. سیناد 2 از همان سال جانشین سیناد و تولید آن آغاز شد. در کنار این نمونه فیس‌لیفت شده، در سال 83 نمونه‌های جدید سیناد یعنی سیناد کوپه و سیناد Axon به نمایش درآمدند. سیناد کوپه که طراحی کاملا متفاوتی با نمونه عادی داشت، از همان متعلقات فنی و مشخصات سیناد بهره می‌جست؛ با این حال به تدریج نمونه نهایی فیس‌لیفت شده آن به نمایش درآمد و عنوان شد که لیست بلندبالایی از امکانات و تزئینات جدید همانند رنگ‌بندی متفاوت، طرح‌های روی بدنه، چراغ‌های عقب با طلق شیشه‌ای، تودوزی چرمی اسپرت و سیستم صوتی مناسب برای این خودرو قابل سفارش است. Axon نیز نمونه چهار‌در (در حقیقت پنج‌در) سیناد بود که علاوه بر طول بیشتر، از ظاهری لوکس‌تر و امکانات رفاهی بیشتری بهره می‌جست.‌ استفاده از قطعات و تزئینات کرومی و رنگ‌بندی خاص به نحوی بر طبیعت لوکس‌تر Axon تاکید بیشتری می‌کرد. علاوه بر این پیش‌نمونه سیناد پیکاپ (وانت) نیز در همان سال‌ها تولید شد و به نمایش درآمد. اما در سال 1384 بود که سیناد جدید با نام ویک (Veek) معرفی شد. این مینی ون کوچک که برپایه رنو سنیک (مگان سنیک) پدید آمده بود، از نظر ظاهری نیز شباهت‌های زیادی به برادر فرانسوی خود داشت. با این حال متعلقات فنی آن دقیقا مشابه سیناد بود و از همان پیشرانه 1.6 لیتری 92 اسب بخاری در ویک استفاده شده بود. حتی فضای داخلی ویک نیز ملغمه‌ای از قطعات سیناد 2 و رنو سنیک بود.

برچسب ها

خودرو سازیخودروسازان ایرانی
مطالب مرتبط بیشتر
قیمت خودرو کاهشی شد یک لیست جالب از خودروهای 10 هزار دلاری در جهان +عکس وسایل ضروری داخل خودرو کدامند؟ فرصت دوباره خرید خودرو برای 3 درصد باقیمانده متقاضیان تایرسازان 352 میلیون دلار ارز گرفتند هجوم کاربران، علت کندی سامانه یکپارچه فروش خودرو است خودرویی برای زیر 18 سال ها دریافت عوارض هوشمند بر اساس نوع خودرو آیا دولت رئیسی، یک فقره خودرو را هم مشمول مالیات می‌کند؟! مزایا و معایب سراتو را بشناسید بحران برگزاری نمایشگاه خودرو به اوج رسید لیست خودروهای دومین طرح فروش یکپارچه اعلام شد دلخوش: جلوی انتشار اسامی جعلی نمایندگان تحویل گیرنده خودرو را بگیرید میانگین عمر خودرو پنج سال است سیاهکلی: شاید «میرسلیم» در رد مصوبه واردات موثر باشد؛ مافیای خودرو می‌داند مردم پراید سوار نمی‌شوند تور جی پی اس خودرو برای سارقان ماشین در تهران قانون بیمه خودروهای نامتعارف اعمال قانون 138 هزار خودروی حادثه‌ساز از ابتدای طرح نوروزی فرصت جدید ثبت نام خودرو برای دارندگان حساب وکالتی خودروهایی که در کشور سازنده مصرف نمی‌شوند! نوبت بعدی ثبت‌نام خودرو در پایان بهار صعود 3پله‌ای ایران در رده‌بندی تولیدکنندگان بزرگ خودرو گروه بهمن؛ صاحب مدرن‌ترین و به‌روزترین خط تولید کامیون در ایران است طرح فروش یکپارچه خودرو راهکاری مناسب برای کنترل بازار است بورس کالا، جایگزینی برای مدل‌های سنتی عرضه خودرو عرضه چند صد هزار خودرو در هفته آینده روسیه: خودروهای ایرانی مورد تأیید نیست از هفته آینده مدل خودروها 1402 می‌شود آخرین تصمیم درباره عرضه خودرو در بورس وزیر اقتصاد: توقف عرضه خودرو در بورس منوط به تصمیم شورای رقابت است اعلام زمان ثبت نام فروش فوق العاده سایپا مخالفان عرضه خودرو در بورس کالا چه می‌گویند؟ گزارش وزارت صمت به رئیس‌جمهوری درباره واگذاری خودرو خارج از ضوابط به برخی دستگاه‌ها دستور رئیس‌جمهور برای برخورد با فروش رانتی خودرو روند قیمتی خودروهای عرضه شده در بورس منطقی است پلاک سوم روی وسایل نقلیه می‌نشیند شرط جدید برای خرید خودرو از بورس کالا اعلام شد این خودرو 336 میلیون تومان ارزان‌تر از بازار، در بورس کالا فروخته شد عرضه یک خودروی جدید در بورس کالا قرعه کشی خودرو حذف نشده است 50 درصد از خانوارهای ایرانی خودرو ندارند کشنده امپاور BD500 برای سومین بار به بورس کالا می‌رود چرایی رشد بالای قیمت خودروها در یک هفته گذشته خودروی اپل به طور کامل خودران نیست شکست ترس از آزادسازی قیمت‌ها، با عرضه خودرو در بورس هوراکان استراتو: تصاویر دقیق از متفاوت ترین گاو وحشی ایتالیایی! آشنایی با شرایط فروش اقساطی شاهین با اقساط بلند مدت در کیان خودرو سر انجام خصوصی‌سازی صنعت خودرو به کجا رسید؟ مراحل خرید خودرو در بورس کالا+جزئیات خودرو شاسی بلند داخلی سال آینده رونمایی می‌شود چرا ماشین های ایرانی از روز تولید تا روز تعطیلی یک شکل دارند؟ برنامه دولت برای افزایش عرضه خودرو تشریح شد بررسی و انتخاب بهترین وسیله برای جلوگیری از سرقت اتومبیل کارنامه نیمساله سیاستگذار خودرو تاخیر در تحویل خودرو به خریداران بورس کالا، جریمه خودروساز را در پی دارد تولید انواع خودروها افزایشی شد زیان خودروسازان 37.4 درصد کمتر شد خودروسازان در مسائل کیفی انتظارات سازمان ملی استاندارد را برآورده نکردند تصاویر خودروهای لاکچری در گمرک تهران؛ از فورد موستانگ تا بنز و بی ام و برنامه ریزی دولت برای واگذاری سهام خودروسازان بازار روسیه، فرصتی برای خودروسازان و قطعه سازان ایرانی کاهش 35 درصدی سود خودروی چینی جیلی دو سناریوی صنعت خودرو از دید معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با و بدون برجام وضعیت کیفی خودروهای داخلی از زبان سخنگوی وزیر آمادگی‌ ایران برای صادرات فلزات، خودرو و تجهیزات پزشکی به بلاروس آیا شرکت زرماکارون سرمایه لازم برای راه‌اندازی خودروسازی را دارد؟ شرایط ورود موقت خودروهای سواری ابلاغ شد افت 4 درصدی تولید سواری‌ها در مقابل رشد 101 درصدی سنگین‌های باری موتور خودرو های فعلی درونسوز اند؟ خودرو‌های ارزان در راه است؟ خودروسازی؛ تداوم نارضایتی مردم و مسئولان تولید دانش‌بنیان 5 گروه از محصولات در پاریزان صنعت خودروسازی به صنعتی سودده و با کیفیت تبدیل می‌شود سوددهی سهام گروه خودرویی به شرط رفع قیمت گذاری دستوری و آزدسازی واردات اجرای دستورات خودرویی رئیس‌جمهور سرعت گرفت تولید بیش از 902 هزار دستگاه خودرو تا پایان بهمن‌ماه 1400 سهام درون گروهی خودروسازان واگذار می شود کیفیت خودرو به 500 صنعت بستگی دارد تولیدات خودروسازان پاسخگوی نیاز داخل نیست تولید خودروسازان بزرگ از 828 هزار دستگاه گذشت خودروسازان برتر در بازاری که یک ساله 109 درصد رشد داشته است! +عکس ماموریت جدید رئیس جمهور به مخبر در حوزه صنعت صنعت خودرو سازی کشور عملکرد خوبی در کیفیت و قیمت نداشته است تشکیل کارگروه مشترک صنعت خودرو برای پاسخ‌گویی به دغدغه‌های نمایندگان مجلس وعده خصوصی‌سازی خودروسازان چه زمانی اجرایی می‌شود؟ 210 میلیارد دلار زیان خودروسازان جهان در سال 2021 به خاطر کمبود تراشه الکترونیکی و چیپ‌ست هزینه تولید خودرو کاهش می‌یابد؟ چرا وعده کاهش خودروهای دپوشده در پارکینگ‌های خودروسازان محقق نشد؟ نتیجه اصلاح قیمت خودرو، کاهش زیان خودروسازان و ایجاد تعادل در بازار است مذاکره مقامات اسپانیا برای تصاحب کارخانه‌های نیسان ژاپن رشد متزلزل فروش در شهریور پیش‌بینی ضرر 210 میلیارد دلاری خودروسازان جهان در سال 2021 پیشتازی ایران خودرو در تولید و تامین بازار خودرو چرا خودرو دوباره گران شد؟ کاهش تولید در 3 خودرو‌ساز بزرگ کشور ایران خودرو، سربلند از کارزار تحریم از تولید خودروی جدید تا قطعه سازی داخلی قیمت مواد اولیه در صنعت خودرو رو به افزایش گذاشت افت 60 درصدی صادرات خودروسازان گروه بهمن یک گروه منسجم در خودروسازی به شمار می رود راهکارهایی برای کاهش قیمت خودرو در بازار ساخت خودروهای ایرانی با کیفیت محقق می شود؟ نحوه مدیریت، بیشترین آسیب را به شرکت‌های خودرویی وارد کرده است آیا نظامی‌ها به خودروسازی ایران ورود می‌کنند؟ بن بست خطرناک صنعت خودرو هفته آینده؛ تصمیم گیری نهایی مجلس درباره عرضه خودرو در بورس نحوه همکاری با خودروسازان خارجی باید تغییر کند کروز در سال گذشته 30 درصد افزایش تولید داشته است خودروسازان خصوصی باید نگاه صادراتی داشته باشند خودروی ایرانی در عراق و آلمان! خودروسازان مکلف به عرضه خودرو در بورس کالا با قیمت مصوب شورای رقابت شدند خودروسازان خصوصی با « ادغام بزرگ» موفق می‌شوند خیال خام «خودروسازی جزیره‌ای» مسیر بازار خودرو در 1400 رویای خودروسازی بدون همکاری خارجی! انحراف به چپ قیمت‌گذاری خودرو مزایای پیشرانه های TGDI چیست؟ برنامه تولید خودرو در سال 99 محقق نشد+جزئیات کاهش تعهدات معوق ایران خودرو به شش هزار دستگاه هر خودرو 22 میلیون تومان هزینه فولاد دارد کاهش قیمت و افزایش کیفیت با رقابتی‌شدن صنعت خودرو تولید بیش از 653 هزار دستگاه خودرو توسط خودروسازان بزرگ داخلی تسریع در تحقیق و تفحص از خودروسازی خودکفایی و تنوع محصولات بدون توقف! بنیانگذار لکسوس را بشناسید اخراج 15 هزار نفری در شرکت زد اف آلمان رنو 15 هزار نفر از کارکنان خود را در سراسر جهان اخراج می‌کند پاسخگویی به مشتریان سایپا 24‌ساعته شد جزییات عملکرد 2 مفسد اقتصادی با مشارکت 2 نماینده مجلس و مدیرعامل سایپا رونمایی از موتور کم مصرف ایران خودرو در آبان ماه امسال 50 درصد تولیدات سایپا به خانواده پراید مربوط بود خودروسازی نیسان دفاتر مرکزی خود در سراسر جهان را تعطیل می‌کند وعده تولید 15 هزار خودروی برقی و هیبریدی محقق می شود؟ وضعیت قیمت‌ خودرو در سال 99 چگونه خواهد شد؟ شرکت‌های خودروسازِ گروه سایپا لوگوی خود را تغییر دادند خودروسازان در صف تولید ماسک ! کارخانه‌های خودروسازی هند هم تعطیل شد درخواست امداد دولت آلمان از خودروسازان امیدی که هنوز به صنعت خودرو نرسیده است صندلی لرزان مدیریت در خودروسازی ایران رونمایی از سومین محصول خودروسازی سمنان +تصاویر طراحی چند مدل جدید خودرو در سایپا امیدوارکننده است نقش خودروسازان در تبدیل کارگاهی خودرو هزینه گریزناپذیر گرانی «پالادیم» کار خودروسازان را سخت کرد آیین‌نامه‌های مورد نیاز FATF در دولت تصویب شده است کارخانه تولید خودرو سواری در منطقه آزاد انزلی احداث می شود شرکت‌های خودروساز را به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم حمایت همه جانبه ایمیدرو از گروه صنعتی ایران خودرو با واگذاری مطلق خودروسازی‌ها به بخش خصوصی فساد در این حوزه ریشه‌کن خواهد شد خودروسازی "بهمن موتور" شرایط فروش نقدی وانت کارا تک کابین و دوکابین را اعلام کرد هشدار خودروسازان اروپایی نسبت به تبعات فاجعه بار برگزیت بدون توافق سایپا تحریم را به فرصت تبدیل کرده است قالپاق دزد ملبس به لباس سربازی در شیراز دستگیر شد تامین کالاهای اساسی شرکت های خودروسازی از طریق بندر چابهار با تولیدکننده متخلف به شدت برخورد می‌کنیم خبرنگاران کاستی ها را گوشزد کنند و درستی ها را حمایت مرگ بنیان‌گذار سیتروئن جلوی پیش‌فروش بدون تاریخ خودرو گرفته شود طراحی پلت‌فرم راه نجات خودروسازان از مونتاژکاری روند داخلی سازی خودروها قابل قبول نیست تولید وانت در ارومیه سواری «فیات» در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم تولید می‌شود تعهدات معوق ایران خودرو تا زمستان امسال به روز می شود خودروسازان افزایش سرسام‌آور قیمت خودرو را سبب شدند بیشتر بفروشید خسارت‌ تحریم آمریکا برای خودروسازان اروپایی رونق تولید خودروسازان نیازمند برنامه ملی است حضورم در مباحث خودرویی برای کمک به وزیر است آسیب شناسی صنعت خودرو در نشست های دانشجویی نیسان تخمین سود سالانه فروش محصولاتش را کاهش داد تخفیف ویژه سایپا به مشتریان جرایم دیر کرد اقساط زلزله زدگان بخشیده می شود ساماندهی خودروسازی در گرو ثبات مدیریت و برنامه‌ریزی است تعزیرات خودروساز بزرگ داخلی را نقره داغ کرد حضور گسترده گروه خودروسازی سایپا در نمایشگاه خودروی ساری دولت دست از سر خودروسازان بردارد سقوط آزاد تولید خودرو اصلاح صنعت خودروسازی نیازمند 2 سال زمان است استعفای مدیران تحقیق و توسعه هیوندای موتورز آریو دنده دستی چهارستاره کیفی گرفت مدیریت تکراری مانع از رشد صنعت خودرو شد نارضایتی جامعه از اوضاع تولید و عرضه خودرو سایپا نیاز به اصلاح ساختار دارد گل به خودی ترامپ در خودروسازی وجود تعدادی خودرو در انبار خودروسازها به منزله احتکار نیست شرکت خودروسازی دایملر آلمان ایران را ترک می‌کند نام نویسی خرید خودرو با نرخ قدیم از چهارشنبه آغاز می‌شود دولت برای قیمتگذاری جدید خودروها تعجیل کند زندان برای مدیر سابق فیات کرایسلر هشدار کارمانیا نسبت به سو استفاده شرکت های مشکوک از طرح امداد سراسری شرایط فروش نقدی تیبا 2 اعلام شد هشدارها جدی گرفته نشد محصولات جدید سایپا در شرایط تحریم نیز وارد بازار می شود شورای رقابت از قیمت‌گذاری خودرو کنار رفت سرمایه‌گذاری خودروسازان در ترکیه کسب بالاترین انطباق با الزمات قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو توسط سایپایدک افزایش تولید ملی، ارتقای کیفیت و کرامت نیروی انسانی تاکنون 23 هزار خودروی سایپا پیش فروش شده است سایپا تحویل تندر 90 به جای ساندرو را تکذیب کرد قیمت انواع دستگاه پخش خودرو + جدول خودروسازان محصولی شایسته ایران و ایرانی تولید نکرده اند چالش قیمت‌گذاری خودرو در سال جدید بیکاری سمنان با توسعه واحدهای خودروسازی کاهش می یابد آماده‌ایم سنگال را به قطب خودروسازی در غرب آفریقا تبدیل کنیم حمایت از کالای ایرانی یک هدف‌گیری عالمانه است دوگانه‌سوز؟! خودرو نما، جشنواره‌ای برای آشتی هنر و صنعت خودرو ارزان است،خودروسازان با زیان می‌فروشند سایپا به هدف تولید خود رسید سایپا هدف تولید امسال خود را محقق می کند بهمن خیال هاوال سواران را راحت کرد تولید نیسان در ایران از سر گرفته می‌شود سال نو، چهره نو سهام خودروسازی‌ها باید به بخش خصوصی واقعی تعلق بگیرد تولید محصول2008 ادامه دارد چرا خصوصی‌سازی؟ استاندارد سازی شرکت‌های خودروساز ؛ برنامه مهم پلیس آگاهی سرمایه‌گذاری در صنعت خودرو چقدر است؟ وزیر اقتصاد و دارایی از واحد تولید خودرو در سمنان بازدید کرد گزارش تصویری از افتتاحیه نمایشگاه خودرو گلستان اطلاعیه شروع به کار و ساعت حرکت سرویس های شرکت سایپا موجود زنده به فضا فرستادیم اما مشکل خودروسازی را حل نکردیم رونق بازار خودرو با حمایت مردم و افزایش کیفیت محصولات شبکه خدمات پس از فروش خودرو در کشور باید توسعه یابد خودروسازان مسیر جدیدی را انتخاب کرده اند انتقال خط تولید وانت پیکاپ "ریچ" به شرکت زامیاد شرکت خودروسازی قایق تفریحی می سازد خودرو ملی هنوز در کشور طراحی نشده است تجربه رانندگی با دومین محصول هایما برای بازار ایران تولید ون افزایش یافت احکام جدید در گروه خودروسازی سایپا افزایش سرعت ریل در مقابل کاهش سرعت خودرو تولید خودرو رکورد می‌زند تولید 9 خودرو سبک و 4 خودرو سنگین با درجه کیفی 4 ستاره در آبان‌ماه امسال 3 دلیل عمده خرابی باتری خودرو در زمستان 10 واقعیت جالب و عجیب پیرامون کمپانی مرسدس بنز که از آن بی اطلاعید اینفینیتی از مدل مفهومی Prototype 9 رونمایی کرد +تصاویر خودروهای گازسوز 9 سال بازرسی نشدند تحقق رویای شیرین پرواز با خودرو‌های پرنده همکاری فولکس واگن با یک شرکت روسی شرح آخرین وضعیت "وساپا" به روایت سازمان بورس الگوی کره یا ترکیه؟ ضرورت توجه به سهم بالای قطعه سازان کوچک دراشتغال مرکز تحقیقات سایپا موفق تر از سایر مراکز تحقیقاتی خودروسازان در سایپا کار محور خواهیم بود راه‌اندازی بزرگترین کارخانه خودروسازی بلاروس + عکس قرارداد تولید فولکس واگن در ایران ماه آینده نهایی می‌شود نظارت دقیق سازمان محیط زیست بر کیفیت خودرو و سوخت‌ آن‌ها همکاری سه‌جانبه بین ایران، چین و خودروسازان اروپایی جزئیات 85 استاندارد خودرویی اعلام شد+ فهرست کامل افزایش استانداردهای خودرو بدون توجه به وضعیت اقتصادی به شکست می‌انجامد رقابت تسلا و نیسان در فروش خودروهای برقی نشست شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی و الگوهای داخلی قیمت نصب گیربکس‌های نسل جدید بر روی محصولات پارس خودرو اعلام شد آرین موتور، رتبه اول رضایت مندی مشتریان را کسب کرد خودروسازان باید در تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند خودروسازان اراده‌ای برای تولید خودروهای برقی ندارند استقبال زیاد از ساندرو استپ وی و تلاش سایپا در پاسخگویی مناسب به متقاضیان آیا خودروسازها به سرنوشت بانک‌ها دچار مى‌شوند؟ هندی ها دوکاتی را می خرند؟ رشد 19.2 درصدی فروش دانگ فنگ در ماه اوت ب ام و در فکر تولید انبوه خودروهای الکتریکی و رولزرویس الکتریکی کره جنوبی دومین خودروساز خارجی در بازار ایران با فناوری «جاذبه صفر» صندلی خودروهای نیسان آشنا شوید ویدئوی تبلیغاتی مرسدس-بنز از کوپه و کانورتیبل کلاس S 2018 فولکس واگن T-Roc در آمریکا عرضه نمی‌شود شرکت های خودروساز اروپایی در معامله با ایران ترسی از ترامپ ندارند راهکارهای افزایش طول عمر باتری خودرو جریمه پرمصرفی داخلی‌ها، چگونه باید پرداخت شود؟ خودروسازان باید تمام تولیدات خود را با استانداردهای اروپایی تطبیق دهند خودرو از نگاه شریعتمداری فراری تمایلی به تولید مدل ارزان قیمت "دینو" ندارد جلسه‌ای برای رفع ابهام‌ خودروسازان در شورای رقابت نداشتیم تغییر قیمت‌ یا تصمیم برای از رده خارج کردن پراید نیازمند تدبیری مدبرانه‌ است افزایش استانداردها موجب افزایش کیفیت خودروها است فولکس واگن هم خودرو فرسوده تعویض می‌کند! رنو در ساوه استارت زد مهندسان مرسدس-بنز از یک کلاس E یک غول آفرود ساختند+تصاویر نمایشگاه خودرو بندرعباس در 6000 مترمربع فضای نمایشگاهی برگزار می شود تویوتا 30 سالگی کرولا GT را جشن گرفت ولوو نام تجاری S50 را برای چه ثبت کرد؟ ایران، سکوی جهش پژو شد ضرر 6000 میلیارد تومانی 2 خودروساز در سال 91 چالش الزام استاندارد یورو5 در ایران تجربه جهانی داخلی‌سازی در مشارکت‌های خارجی کارخانه خودروسازی کرمانشاه با حضور جهانگیری افتتاح می شود فراز قیمت‌های کاذب را می‌شکند دانگ‌فنگ بیش از 250 هزار دستگاه خودرو فروخت در سواری‌سازان چه می‌گذرد وضعیت مناسب بازار خودرو برای خودروسازان خودروی 450 هزار دلاری خودروساز اماراتی را ببینید+تصاویر احتمال ورود فراری به سگمنت SUV ها کارنامه تجارت صنعت خودرو در سال 95 ب ام و سری 3 الکتریکی سپتامبر معرفی می‌شود اعلام رسمی ورود محصولات لینده موسسه کوثر، دیار خودرو را می فروشد طرح بازدید تابستانی رایگان محصولات بی وای دی آغاز شد هیوندای برنامه ای برای خرید شرکت های خودروسازی دیگر ندارد پورشه 911 توربو S Exclusive؛ خاص بودن به معنای واقعی کلمه هیوندای Kona الکتریکی در راه است وزیر صنعت دولت دوازدهم از تصمیمات لحظه‌ای خودداری کند خودروسازی ژاپن حیران از تعرفه‌های ترامپ! خودروهای کارکرده ولی بدرد بخور در بازار ایران - خرداد 96 پیش‌بینی آینده صنعت خودروی جهان در 2020 اثرپذیری صنعت خودرو از الزام به داخلی سازی ورود به زنجیره تولید جهانی خودرو تنها راهکار نجات صنعت خودرو است در سواری‌سازان چه می‌گذرد؟ هیوندای kona در پرتغال دیده شد شرکت فورد 10 درصد نیروی انسانی اش را اخراج می کند ولوو تولید خودرو در هند را امسال شروع می‌کند جنرال موتور فروش خودرو در هند را متوقف می‌کند پیشینه نیم قرن صنعت خودرو در ایران +اینفوگرافیک ب ام و X5 در چین تولید می‌شود اجرای 53 استاندارد اجباری برای تولید خودروهای داخلی 3 خودرو جدید تا پایان سال وارد بازار می شود هزینه کار با چری کمتر از پژو است بازگشت تولید خودرو به جاده رشد بسیاری از قراردادهای خودروسازی براساس رانت بسته می‌شوند فاصله بین اهداف و واقعیت‌های صنعت خودرو! رشد گروه خودرویی ادامه دارد بلاتکلیفی صنعت خودرویی در مونتاژکار یا خودروساز بودن ضرورت اصلاح ساختار صنعت خودرو رقابت بانک‌ها با خودروسازان بر سر نرخ سود بهره برداری از نخستین کارخانه خودروسازی سمنان هدفگذاری تولید 1.5میلیون خودرو در سال 96 ماشین‌بازی به سبک سینمای ایران از جعبه تا قوس جلوگیری از ورود قطعات خودرو ضامن اشتغال جوانان سرمایه‌گذاران خارجی جذب صنعت خودرو شوند استخوان‌بندی خودروسازی در 2050 طرح ویژه امداد خودروی نوروز شرکت خودروسازی کارمانیا خودروساز واقعی خواهیم شد خودرو با برند ملی تولید شود رتبه نخست رشد تولید خودرو در جهان به ایران رسید تحقق صد در صدی برنامه تولید خودرو در سال 95 سایپا و سیتروئن توان پاسخگویی به نیاز بازارهای منطقه را دارند جلب رضایت مشتریان، مهم ترین وظیفه خودروسازان است ترسیم افق تولید 500 هزار خودرو در صنایع خودروسازی بم دلایل افزایش ارزش سهام سایپا در روزهای گذشته نکاتی برای انتخاب راحت‌تر خودرو سرشناس‌ترین میهمانان همایش بین‌المللی خودرو سایت‌های شهرستانی خودروسازان در لیست فروش خودروسازی تایوان هم به دنبال حضور در بازار ایران فنر تولید خودرو پرید چرا امسال صنایع خودروسازی، افزایش تولید داشته‌اند؟ واردات به شرط تولید، داخلی‌سازی و صادرات سهم 8 درصدی بخش خصوصی در تولید خودرو روایت تولید از رشد فروش خودرو طرح جایگزینی پراید و پژو 405 به تدریج اجرا می شود توسعه توانمندی های صنعت خودرو با مشارکت خارجی حق دولت در خودروسازی ضایع شد؟ نقش خودروهای جدید در رفع بحران آلودگی ساخت سپرخودرو با استفاده از فناوری نانو عمر کوتاه قراردادهای خودرویی چرا خودروسازی مزیت نسبی در تولید و صادرات ندارد؟ فیات همچنان به دنبال شریک می‌گردد استقبال چشمگیر از غرفه سایپا در نمایشگاه بین المللی بغداد مفهوم لوگو خودروسازان جهان فروش سهام گروه خودروسازی گاک چشم‌انداز ناخوشایند برای آئودی ب ام و برای محصولاتش در بازار آمریکا و کانادا فراخوان رفع نقص داد رضایت مشتریان مهر تایید کیفیت خودرو بزرگترین چالش خودروسازی سایه اروپایی بر خطوط تولید چینی‌ها ایران بیستمین خودروساز جهان شد داخلی‌سازی خودرو به چه قیمتی؟! آمار تولید خودروسازان در 6 ماهه نخست امسال شارژر‌های بی‌سیم در خدمت زمان ممانعت خودروسازان داخلی از تولید خودروهای ارزان خارجی تصمیمی بر کاهش هزینه تولید خودرو آینده سفید خودروسازی در قاره سیاه جاده های آسیای میانه و آفریقا زیر چرخ خودروی ایرانی موقعیت خودرو در مذاکرات خارجی دلیل محرمانه بودن مذاکره با فیات ورود قطعه سازان ایرانی به زنجیره تامین محصولات پژو رشد فروش 170درصدی سایپا نسبت به مدت مشابه سال قبل قراردادهای فرعی سایپا – سیترون مشابه ایران خودرو - پژو است سبقت خودرو‌سازان در جاده کاهش ارزش سهام خودروسازان آمریکایی در کانادا به اعتصاب تهدید شدند بهترین خودروهای فرانسوی جهان کدامند؟ (+عکس) ساخت خودروهای جدید با 20 درصد داخلی سازی خاک فناوری‌های کهنه با قراردادهای نو زدوده می‌شود؟ پژو 301 سال‌ آینده عرضه می‌شود کیفیت پایین و قیمت بالا پیامد انحصاری بودن بازار خودرو در ایران برجام چه اثری روی عملکرد خودروسازان داشت؟ دور باطل خودروسازان تفاوت در مسیر مشارکت زمینه‌های همکاری ایران خودرو و سایپا الیوموتورز به دنبال عرضه خودروهای ارزان 3 چرخ در آمریکا شرایط تعویض خودروهای معیوب چرا خودروهای آلمانی پرخرج و خودروهای ژاپنی کم‌هزینه‌اند؟ قیمت خودرو در مردادماه چقدر تغییر کرد؟ پنج انتقاد مردم از خودروسازان حمایت از صادرات قطعه با راه‌اندازی خط تولید ارزان تدوین 30 استاندارد جدید خودرویی نیروی مازاد در خودروسازی ایران چقدر است؟ فرصت اندک دولت در قطب سوم خودروسازی 10 ماشین سفارشی غول‌های بزرگ طراحی اولین کامیون تمام برقی دنیا رونمایی شد خودروسازی، صنعت و کشاورزی محور توافق در مسکو چند ضلعی مشارکت با خودروسازان خارجی چرا تجاری‌سازان منبع زیان انباشته‌اند؟ سامسونگ خودروساز می‌شود تفاهم نامه همکاری بانک مهر اقتصاد و شرکت سایپا امضاء شد BMW و 21 نکته‌ ای که درباره آن نمی‌ دانستید بهترین نوع استراتژی همکاری با خارجی‌ها سایپا پراید را 300 تا 570 هزار تومان گران کرد+ تصویر بخشنامه نارضایتی نعمت‌زاده از خودروسازان افتتاح خط تولید باطری‌های پیشرفته خودرویی 8 قرارداد ؛ ارمغان «برجام» در صنعت خودرو کاهش تولید دوگانه‌سوزها با شرکت‌های خودرویی خانوادگی آلمان آشنا شوید کارنامه بهاری خصوصی‌ها دو سنگ بزرگ قراردادهای خارجی صنعت خودرو هجوم خطرناک تقاضا به سمت خودرو سازان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا موجب کاهش فروش خودروسازان خواهد شد تولید خودرو فرانسوی با دستان ظریف ایرانی حضور محصولات سایپا در خیابان های بیروت مدیریت یکپارچه در برون سپاری تولید خودرو 8 استان خودروساز ایران کدامند؟ فناوری هوشمند برای جا نماندن کودکان در خودرو بنز E یا ولوو V90 ،کدام بهتر است؟ کیا 2018 GT را ببنید رویکرد مجلس دهم به صنعت خودرو ایجاد قطب سوم خودروسازی در دستور کار مناطق آزاد فقدان نسل جدید خودروهای مونتاژی ایران تحقق بهبود کیفیت خودروهای داخلی افزایش فروش شرکت خودروسازی اُپل تویوتا به دنبال خودروسازی در ترکیه است مردم دنیا عاشق این خودروها هستند برو بیای خودروسازان اروپایی با هواپیمای اختصاصی چالش نیروی انسانی مازاد در خودروسازی ایران افزایش قیمت خودرو باید متناسب با کیفیت باشد آغاز چالش‌های اقتصادی با تاکید بر خود کفایی 100درصدی چرخش چرخ خودرو به کام دولت می‌شود؟ ماموریت ناتمام خودرو در رشد اقتصادی رونمایی از خودروی خودران اوبر در خیابان‌های آمریکا کامیون های روباتیکی وارد جاده ها می شوند چرخ فیبر کربنی برای ابرخودروها ورود به دریاچه یخبندان به دلیل اعتماد به نویگیشن خودرو! بازار خودرو جان نگرفت عمل زیبایی خودروها؛ از مرسدس تا کیا افزایش همکاری شرکت‌های آلمانی با قطعه‌سازان ایرانی نرخ دوم بنزین 1500 تومان محاسبه شد نشست مشترک قطعه سازان و خودرو سازان ایرانی و اروپایی در اسلواکی رکود بازار خودرو توهم است؟ سرمایه گذار بعدی صنعت خودرو کدام شرکت است؟ تحلیل اکونومیست از جنجال تقلب خودروسازان مرحله‌گذار خودرو از مونتاژکاری؟ میزان سود مشارکت خرید خودرو تعیین شد چرا تب خودروهای اتومات داغ شد؟ قیمت اولیه خودرو چانگان 64 میلیون تعیین شد تمایل خودروسازان انگلیسی برای ورود به بازار ایران شرط جدید وزارت صنعت برای خودروسازان خارجی گام‌های خودرویی برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی بیشتر خودروهای دیزلی تست های آلایندگی در شرایط واقعی را پاس نمی کنند اصلاح ساختار مالی سایپا نتیجه مدیریت اثر بخش است شرکت خودروسـازی کارمانیا دعوت به همکاری می کند رشد 7 برابری مونتاژ محصولات رنو در ایران پس از برجام فولکس به هر قربانی رسوایی تقلب 5 هزار دلار می پردازد تویوتا در تدارک از سرگیری تولید در مناطق زلزله زده است نامه خودرویی نعمت‌زاده به شورای رقابت ادامه مذاکرات برای تاسیس شرکت مشترک با ایتالیا بسته ضدرکود دیگری در راه است؟ برنامه تامین مالی امسال یک خودروساز داخلی در بورس پژو مجوز رسمی سرمایه گذاری در ایران را گرفت برنامه امسال خودرو دستیابی به 84 درصد تولید سال 90 خودرو از کارخانه گران شد توقف خصوصی‌سازی در ایستگاه رفتارشناسی خودرو با کیفیت با قیمت مناسب تولید شود تکمیل پازل خودرویی با سرمایه‌گذاری خارجی سناریوهای خودروسازی 95 آیا تاپ گی یر بدون کلارکسون موفق می شود؟ آغاز مهندسی معکوس «خودرو سبز» در کشور دو ضرورت صنعت خودرو در سال جدید بازگشت لینکن با شگفتی تازه آغاز خواب بهاری بازار خودرو با اقتصاد مقاومتی صنعت خودرو اصلاح می‌شود راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت خودرو رونمایی از بزرگ‌ ترین ماشین چوبی ایران در گچساران فقط 100 دستگاه پاگانی هوآیرا کروکی ساخته خواهد شد امکان‌سنجی چهار فرمان خودرویی رئیس‌جمهوری روحانی، میهمان ویژه همایش خودرو ایران تغییر معادلات در خودروسازی ایران ب.ام.و با خودروسازان ایرانی مشارکت می‌کند؟ کیفیت مهم‌تر است یا قیمت؟ ژاپنی ها در خودروسازی ایران سرمایه گذاری می کنند صنعت خودرو نیازمند انقلاب ساختاری است کدام خودروسازان بهترین وبسایت ها را دارند؟ الزام ساخت داخلی 40 درصد برای شرکای خارجی؟ رقابت سرعت و سوخت در غول های خودرو انقلاب ساختاری در صنعت خودرو مخالفان قراردادهای خودرویی پساتحریم لزوم ارزیابى خودروهاى در حال تردد رونمایی از پرفروش ترین خودروهای سال 2015 کنسرسیوم ایرانی- اروپایی برای راه‌اندازی قطب سوم خودروسازی بزرگترین خودروساز جهان به داد ونزوئلا رسید صنعت ماشین آلات کشاورزی نیازمند نگاهی متفاوت از صنعت خودروست سرنوشت خودروسازان در پساتسهیلات جبران افت تولید با تسهیلات 25 میلیونی؟ خودرویی بی نیاز از «صافکاری» محل قرارگرفتن موتور خودرو چه اثری در رانندگی دارد؟ عزم دولت در حمایت از خودروسازی محل هزینه پول در خودروسازی لغو موقت «الزام داخلی‌سازی 40 درصدی» نیاز صنایع نباید در دوران پساتحریم از محل واردات تأمین شود اولین خودروی خورشیدی در افغانستان رونمایی شد خودروسازان منفور و محبوب قطعه‌سازان خودورسازان مجبور به خرید باشگاه ها می شوند؟ جدیدترین وضعیت تولید دوگانه‌سوزها در کشور تورم در قیمت خودرو تأثیرگذار است
Back to top