آماده بودن بیش ۲۰ هزار جای پارک در مشهد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری گفت: تا کنون در سطح شهر مشهد بیش از بی از ۲۰ هزار جای پارک در سطح شهر اماده و زیر بار است .

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرگاران، غلامزاده نشست خبری معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهدبا بیان اینکه ۱۰۰ درصد شرکت الیت متعلق به شهرداری است افزود: در سال گذشته ٣٣ معبر برای پارک خودرو ها موجود بوده ولی امسال ١١٨ معبر مصوب شده است و از این تعداد ٩٤ معبر زیر بار میباشد.

وی گفت: توقف زیر نیم ساعت که رایگان میباشد از ٢٦ درصد به ٧٥ درصد در سال جاری رسیده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری افزود: در شهر مشهد ٥٦١ پارکینگ مکانیزه و ٣٧٨٩ پارکینگ طبقاتی وجود دارد و در حال حاضر ٣٧٢٦ جای پارک برای سال جدید اماده شده است و ٢٥٠٠ جای پارک در مرحله مطالعه است.

غلامزاده افزود: شرکت الیت تاکنون ١٠ میلیارد تومان از مردم طلبکار است.

مدیر عامل شرکت الیت گفت: ٧٠٠ نفر پارکبان در شهر مشهد مشغول به کار میباشند و هر پارک بان ٦٠ الی ٩٠ جای پارک را پوشش میدهند.

هاشمی زادگان گفت :کسانی که از طریق اینترنت و همراه پارک برای شارژ الیت خود استفاده میکنند از ١٠ در صد شارژ هدیه بهره مند میشوند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.