به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کیومرث عزیزی افزود: مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ از مدتی قبل گزارش هایی از سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو داشت که عمده این گزارش ها شکستن شیشه خودروهای بدون سرنشین را مطرح می کرد.
وی بیان کرد: در این راستا تیمی از ماموران تخصصی آگاهی استان مسئولیت رسیدگی بر این پرونده را برعهده گرفتند و با تحقیقات فنی و تخصصی سه سارق سابقه دار در این خصوص شناسایی شدند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: با ادامه بررسی ها سرنخ هایی از مخفیگاه سارقان به دست آمد و با شناسایی محل اقامت آنان،در یک عملیات هر سه سارق در اوایل هفته جاری دستگیر شدند.
سرهنگ عزیزی اظهار کرد: از مخفیگاه متهمان دستگیر شده هشت دستگاه ضبط خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شد و متهمان برای تکمیل تحقیقات به یگان انتظامی انتقال داده شدند.
وی گفت: در بازجویی های متهمان مبادرت به ۶۰ فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو در شهر اراک اعتراف شده و مراحل کار ادامه دارد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: تاکنون ۳۰ نفر از شاکیان پرونده های یادشده شناسایی شده اند.
سرهنگ عزیزی بیان کرد: خریدار اموال مسروقی این پرونده نیز شناسایی شده و تلاش برای دستگیری آن ادامه دارد.
سال گذشته وقوع سرقت در استان مرکزی شش درصد کاهش یافت.
باند سرقت قطعات خودرو در اراک متلاشی شد
فرمانده انتظامی استان مرکزی، از متلاشی شدن باند سرقت قطعات خودور در اراک خبر داد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.