نمایشگاه توانمندی های صنعت خودرو ایران (۷)

بازدید مجازی از خطوط تولید ایران خودرو در نمایشگاه

گروه صنعتی ایران خودرو در نمایشگاه توانمندی های صنعت خودرو،‌ امکان بازدید از سالن های تولید محصولات خود را برای علاقه مندان فراهم کرده است.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» ایکوپرس، در این اقدام که به ابتکار مدیریت ارتباطات و امور بین الملل ایران خودرو صورت گرفته، در غرفه ویژه بازدید مجازی در سالن ایران خودرو، فرآیند تولید محصول در سالن های پرس، بدنه سازی، موتورسازی، مونتاژ به صورت تصاویر ۳۶۰ درجه پاناروما به بازدیدکنندگان نمایش داده می شود.

۱۴ ایستگاه سالن پرس، از تولید ورق، قطعات پرسی، ایستگاه های پرس تا بازرسی های کیفی و تعویض قالب در این غرفه به تصویر کشیده شده است.

فعالیت های سالن تولید موتور نیز در اسلایدهای جداگانه ای به نمایش گذاشته شده است. نکات مهم و کلیدی خط تولید مانند سیستم ضد خطا، تست گرم موتور،‌شرایط تعمیرات از جمله تصاویر چرخشی مورد نمایش در این بخش است.

سالن بدنه سازی ۵ موسوم به سالن خلیج فارس ایران خودرو که در آن بدنه محصولات رانا و ۲۰۶ تولید می شود، نیز در تصاویر ۳۶۰ درجه که قابلیت رویت از زوایای مختلف را دارد به نمایش گذاشته شده است. در این تصاویر پنج زون اصلی کفی و سرشاسی، بدنه جانبی، درسازی، خط اصلی و کانوایر به بازدیدکنندگان معرفی می شود.

فعالیت های سالن مونتاژ ۴ که مونتاژ محصولات ۲۰۶ و رانا را برعهده دارد،‌نیز در خطوط اصلی و فرعی به نمایش گذاشته شده است. خطوط اصلی شامل تزئینات،‌خط هوایی و نهایی خطوط فرعی شامل موتور، درب ها،‌داشبورد و پنل است.

ربات شیشه کاملا اتوماتیک که شیشه را بعد از تشخیص نوع محصول روی آن نصب می کند از تصاویر جذاب برای قشر جوان بازدیدکننده از این بخش است.

این تصاویر در ۱۲۰ فریم با استفاده از تکنیک و شیوه پاناروما یا مدل ۳۶۰ درجه تهیه شده است. از ویژگی های منحصر به فرد بازدید مجازی،‌ امکان بخش هایی از خطوط تولید است که در فضای واقعی امکان حضور به علت ملاحظات ایمنی وجود ندارد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.