رئیس اتاق تهران:‌

امضای قرارداد ساخت گیربکس میان بخش خصوصی ایران و اتریش

رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: قراردادی در زمینه ساخت گیربکس میان بخش خصوصی ایران و اتریش بسته شد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از آنا ، مسعود خوانساری در همایش توسعه همکاری‌های تجاری ایران و جمهوری اتریش با بیان اینکه اتریش منطقه‌ای ژئوپلیتیک در قلب اروپاست‌، افزود: در طول سالیان گذشته روابط بسیار خوبی میان دو کشور برقرار بوده است که دو طرف در مدت تحریم‌ها تلاش کردند این روابط تحت تأثیر فراز و نشیب‌ها قرار نگیرد.

وی ضمن تأکید بر اینکه دو کشور از ظرفیت‌های بالایی برخوردار هستند،‌ عنوان کرد: اکنون ما می‌توانیم از پتانسیل‌های بالای دو کشور استفاده کنیم.

خوانساری به برنامه پنج ساله توسعه ششم اشاره کرد و گفت: در این برنامه رشدی ۸ درصدی در نظر گرفته شده است که برای رسیدن به آن باید ۲۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی علاوه بر سرمایه‌گذاری‌های داخلی جذب شود.

وی ادامه داد: ایران با جمیتی ۸۰ میلیونی بازار بسیار خوبی است و همچنین ۱۵ کشور در اطراف ایران با جمعیت‌های ۳۰۰ میلیون نفری وجود دارد که می‌تواند بازار مناسبی برای اروپایی‌ها باشد.

خوانساری تأکید کرد: اتریش با جمعیت نه میلیونی خود امتیازاتی در اتحادیه اروپا دارد و همچنین زیرساخت‌ها و تکنولوژی قوی این کشور می‌تواند باعث افزایش سطح روابط تجاری با این کشور شود.

رئیس اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: حجم تجارت ایران و اتریش در سال ۲۰۱۴ تنها ۲۱۸ میلیون دلار بوده است و اکنون اتاق بازرگانی می‌تواند این حجم تجارت را گسترش دهد.

وی با تأکید بر اینکه افق‌های تازه‌ای پیش روی ایران و اروپا باز شده است، گفت: پس از ۱۲ سال تحریم بازارهای بین‌المللی به روی ایران باز شده است که باید برنامه‌هایی دقیق برای استفاده از آن داشته باشیم.

خوانساری تاکید کرد: در این مدت بیش از ۱۰۰ هیئت خارجی وارد کشور شده و تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای خوبی میان ایران و این کشورها بسته شده است که اوج آن در سفر اخیر رئیس‌جمهوری به ایتالیا و فرانسه بود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.