فونیکسریمکسبهتام

ایران‌خودرو شایعات کاهش تولید و عدم پرداخت صورت‌حساب قطعه‌سازان را رد کرد

تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه تولید؛ رشد ۱۶ درصدی نسبت به سال گذشته

عصر خودرو- گروه صنعتی ایران‌خودرو در واکنش به انتشار اخبار نادرست برخی رسانه‌ها درباره کاهش تولید و عدم پرداخت صورت‌حساب قطعه‌سازان براساس قراردادهای فی‌مابین، این ادعاها را کذب دانست.

تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه تولید؛ رشد ۱۶ درصدی نسبت به سال گذشته
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایکوپرس،  بر اساس گزارش دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه، ایران‌خودرو تا پایان اردیبهشت‌ماه با تولید بیش از 81 هزار دستگاه خودرو، نه‌تنها 106 درصد برنامه مصوب را محقق کرده، بلکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 16 درصد رشد تولید داشته است. این عملکرد، جایگاه این خودروساز را در ردیف نخست تولیدکنندگان خودروی کشور تثبیت کرده است. 

    باوجود چالش‌های تخصیص ارز و ثبت سفارش و همچنین کاهش چشم‌گیر تولید بسیاری از خودروسازان کشور، ایران‌خودرو با به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های خود، روند تولید و عرضه به بازار را افزایشی نگه داشته است. این در حالی است که برخی رسانه‌ها با انتشار اطلاعات نادرست، به جای حمایت از تولید ملی، به ترویج ادعاهای بی‌اساس پرداخته‌اند. 

    ایران‌خودرو با تاکید بر تعهد خود به تولید پایدار و پرداخت صورت‌حساب قطعه‌سازان براساس قراردادهای فی‌مابین، هشدار داد، پی‌گیری قانونی انتشار اخبار کذب که هم‌سو با اهداف دشمنان پیشرفت اقتصاد کشور است را از طریق مراجع ذی‌صلاح دنبال خواهد کرد.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        • خودرو امروز ۷۳۹
        آخرین بروزرسانی ۱۳ روز پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار