فونیکسریمکسبهتام

پوشش های بیمه ای برای تردد خودروها به مقصد کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچنان ارائه می شود

عصر خودرو- همزمان با پیگیری جدی رفع تعلیق کارت سبز، امکان تردد وسایل نقلیه دارای پلاک ایرانی به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و تهیه بیمه نامه شخص ثالث معتبر بین المللی فراهم شده است.

پوشش های بیمه ای برای تردد خودروها به مقصد کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچنان ارائه می شود
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی با وجود برخی محدودیتهای اعمال شده در خصوص کارت سبز، امکان تردد خودروهای دارای پلاک ملی به کشورهای عضو این اتحادیه تسهیل شده است.

    بر اساس این گزارش در حال حاضر شرکت بیمه البرز با انعقاد قراردادی بین المللی، امکان خرید و ارائه بیمه نامه فرانتیر را فراهم کرده است.

    شایان ذکر است که صدور بیمه نامه توسط شرکت خارجی انجام می شود و شرکت بیمه البرز صرفا به عنوان تسهیل گر، ایفای نقش می کند.

    گفتنی است بیمه مرکزی در راستای تسهیل گری و گسترش فضای رقابتی و نیز جلوگیری از ایجاد انحصار هیچگونه محدودیتی در ورود شرکتهای بیمه ای به این حوزه قائل نیست و پس از اخذ مجوزهای لازم می توانند در این بخش به فعالیت بپردازند.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۷ ساعت پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار