فونیکسبهتام

معاون عملیات سازمان امداد و نجات اعلام کرد

یک کشته و ۲۰ مصدوم به دلیل واژگونی وانت‌نیسان در اصفهان

عصر خودرو- معاون عملیات سازمان امداد و نجات اعلام کرد: به دلیل واژگونی وانت‌نیسان در محور آباده ـ اصفهان یک مسافر جان خود را از دست داد و ۲۰ نفر مصدوم شدند.

یک کشته و ۲۰ مصدوم به دلیل واژگونی وانت‌نیسان در اصفهان
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، شاهین فتحی  در ارتباط با حادثه واژگونی وانت‌نیسان در اصفهان اظهار داشت:‌این حادثه ساعت 2:40 بامداد امروز در کیلومتر 28 محور آباده به اصفهان به وقوع پیوست.

    وی افزود: بر اثر این حادثه 20 مسافر مصدوم شده و یک نفر جان خود را از دست داد که تعدادی از مصدومان توسط نیروهای هلال‌احمر به نزدیک‌ترین مرکز درمانی انتقال یافتند.

    معاون عملیات سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: به دلیل واژگونی خودروی 206 در کیلومتر 53 محور رشت ـ‌ خوار به جنگل در خراسان رضوی بعدازظهر روز گذشته 9 نفر مصدوم شدند که مصدومان این حادثه نیز به بیمارستان انتقال یافتند.

    انتهای پیام/

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو