به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، آن زمان اعلام شد با توجه به برنامه های آتی شرکت سایپا سوریه و همگام با استراتژی و حرکت در خصوص تکمیل سبد محصولات این شرکت، تا پایان سال جاری میلادی خودروی سایپا ۱۱۱ به صورت CBU و در ابتدای سال میلادی ۲۰۱۲ خودروی ملی تیبا به محصولات گروه خودروسازی سایپا اضافه خواهند شد.
http://asrekhodro.com/News/۱۱۹۹۹
برگزاری بزرگترین نمایشگاه خودروهای کلاسیک درکاخ نیاوران
۶ سال پیش در چنین روزی اعلام شد مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران به مناسبت اعیاد خجسته قربان و غدیر، میزبان بزرگترین نمایشگاه خودروهای کلاسیک از ۱۶ تا ۲۴ آبان ماه می شود.
http://asrekhodro.com/News/۱۲۰۰۳
سریع ترین و ارزان ترین خودروهای ۲۰۱۱
۶ سال پیش در چنین روزی خودرو هایی مانند میتسوبیشیLancer Ralliart و مزدا Mazdaspeed۳ از ۰ تا ۶۰ را در ۵.۸ و ۶.۴ ثانیه پر می کنند و به موتور توربوشارژ مجهز و بسیار سبک وزن هستند به عنوان سریع ترین و ارزان ترین خودروهای ۲۰۱۱ معرفی شدند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.