برخورد با خودروهای آلاینده در سراسر کشور در آستانه فصل سرما و وارونگی هوا

رییس پلیس ترافیک شهری از اجرای طرح برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا در کلانشهرهای سراسر کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، سرهنگ داوود قاسمیان  درباره برخورد پلیس با خودروهای آلاینده و دودزا اظهارکرد: با توجه به آغاز فصل سرما و شیوع پدیده وارونگی هوا که منجر به افزایش آلودگی هوا در سطح شهرها می‌شود طرح برخورد با خودروهای آلاینده، دودزا و فاقد معاینه فنی در سراسر کشور اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: ماموران پلیس در این طرح با خودروهای آلاینده، دودزا و فاقد معاینه فنی برخورد کرده و تعدادی از آنها پلاک اعزام به تعمیرگاه دریافت کرده یا توقیف می‌شوند.

رییس پلیس ترافیک شهری کشور درباره اینکه این طرح در کدام شهرها اجرا می‌شود به ایسنا گفت: اجرای این طرح سراسری و در سطح کشور استاما تمرکز ما ببشتر روی کلانشهرها و شهرهای دازای آلودگی هواست.

قاسمیان با بیان اینکه این طرح در حال حاضر اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در روزهای آتی همچنان به قوت خود ادامه خواهد داشت‌.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.

  1. حبیب

    سلام

    دولت را بفرمایید شما زیر ساخت و بستر خروج این خودروهای دود زا را از چرخه حمل و نقل فراهم کن دشمن افرینی و برخورد پیش کش ….