به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از عصربازار ، امروز گروه خودرو مملو از خبرهای ناامید کننده و تعدیل منفی های سنگین بود، خساپا که بودجه شش ماهه را با شناسایی زیان و تعدیل منفی دو رقمی انتشار داده بود، دوباره متوقف شد که تاثیر زیادی روی سرخپوشی، افت حجم و ارزش معاملات گروه داشت.به این ترتیب، ارزش معاملات گروه ۷.۷ میلیارد تومان و حجم معاملات ۸۷.۴ میلیون شد.
با این وجود خساپا تنها نمادی در گروه نبود که با گزارشات ناامید کننده شش ماهه روبهرو شد، خاذین گزارش شش ماهه را با ۷۸ درصد تعدیل منفی همراه کرد، خزامیا شش ماهه زیان ۶۵ ریالی برای هر سهم شناسایی کرد، خودرو تنها ۲ درصد تعدیل مثبت داد، خاور با ۵۷ درصد تعدیل منفی همراه شد، خلنت با تعدیل منفی ۱,۷۹۳ درصدی زیان ۱۴ ریالی بودجه قبل را به ۲۳۷ ریال افزایش داد، خریخت نیز سود ۳ ریالی بودجه را به زیان ۷۰ ریالی تغییر داد و با تعدیل منفی ۲,۴۳۳ درصدی مواجه شد، خفنر دیگر قطعه سازی بود که با تعدیل منفی سنگین سود ۴۲ ریالی پیش بینی شده را به زیان ۱۵۹ ریالی تغییر داد.
از این رو طی بازار امروز نمادهای خساپا، خلنت، خاذین، خاذینح، خریخت، خاور و خفنر متوقف شدند.
علی رغم ریزش شدید قیمتی نمادهای این گروه طی ماه های اخیر، همچنان شاهد ادامه افت و معاملات کم رمق هستیم، ریسکهای سیستماتیک و توقفهای طولانی مدت سایپا نیز به بی اعتمادی سهامداران به گروه خودرو دامن زده است.
خودرویی ها در بازار سرمایه / ۱ آبان ۹۶
اوضاع قمر در عقرب خودرویی ها با اعلام گزارشات شش ماهه
طی معاملات روز جاری بازدهی گروه خودرو ۱ درصد کمتر شد و شاخص با افت ۱۶۶ واحدی در ارتفاع ۱۶ هزار و ۱۱۴ واحد ایستاد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.