ب ام و به نبرد خودروهای الکتریکی می‌رود

به دلیل ترس از عقب افتادن از رقبا در زمینه ی خودروهای الکتریکی، ب‌ام‌و در حال استفاده از تاکتیک‌های تکان‌دهنده و شوکه کننده برای ترساندن کارکنان خود است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از خبرآنلاین، در سه ماه گذشته، ب‌ام‌و ۱۴ هزار مهندس، مدیر کارخانه و بازاریاب را به مراسم‌هایی فرستاده که برای آماده کردن آن‌ها برای آینده‌ی حمل‌ونقل و بحث درباره‌ی همه‌چیز، از باتری‌ها گرفته تا برنامه‌های اشتراک خودرویی و حسگرهای لیزری طراحی شده‌اند.

همه‌ی این موضوعات به خاطر فشارهایی است که از سوی مدیرعامل شرکت هارالد کروگر وارد می‌شود. او می‌خواهد ب‌ام‌و در زمینه‌ی توسعه‌  تکنولوژی‌های بیشتر و خودروهای پیشرفته‌تر از رقبا عقب نیفتد.

یکی از مدیران رده بالای ب‌ام‌و گفته است:یا ما بخشی از این تغییر جهت بازار خواهیم بود و یا اینکه بازار بدون ما رو به جلو حرکت خواهد کرد.

در سال ۲۰۱۳ ب‌ام‌و با معرفی هاچبک i۳ و مدل اسپورت i۸ در سال بعد از آن موج‌هایی را ایجاد کرد. هرچند از آن زمان تاکنون این برند از نظر مدل‌های الکتریکی پشت سر رقبا قرار گرفته و تلاش دارد تا سال ۲۰۲۰ تنها دو خودروی الکتریکی جدید معرفی کند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.