انهدام باند سارقان محتویات خودرو در ملارد

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد از انهدام باند سارقان حرفه ای محتویات خودرو و کشف ۵۱ فقره سرقت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از مهر، سرهنگ برزو همتی گفت: با به دست آوردن اخبار و اطلاعاتی مبنی بر اینکه چند نفر اقدام به خرید و فروش قطعات مسروقه خودرو و اتومبیل در مارلیک شهرستان ملارد می کنند، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از چند روز کار اطلاعاتی موفق شدند مخفیگاه متهمان را در شهرستان ملارد شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه پنج متهم را دستگیر کنند.

این مقام انتظامی بیان داشت: متهمان دستگیر شده در ابتدا منکر بزه انتسابی خود بودند اما با ارائه دلایل و مدارک لب به اعتراف گشوده و به ۴۰ فقره سرقت محتویات خودرو، ۶ فقره سرقت خودرو و پنج فقره سرقت انباری در مارلیک شهرستان ملارد اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد در پایان گفت: سارقان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.