فونیکسریمکسبهتام

سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو:

بهترین شاخص پیشرفت صنعت خودرو، رضایت مشتری است

عصر خودرو : سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو گفت: بازار خودروی ایران در رتبه‌بندی جهانی دارای جایگاه سیزدهم است که این رتبه در عرصه تولید هیجدهم دنیاست.

بهترین شاخص پیشرفت صنعت خودرو، رضایت مشتری است
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل ازشاتا، ساسان قربانی گفت: در نخستین جلسه سیاست‌گذاری خودرو در سال94 وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر لزوم ایجاد یک شرکت‌ صادراتی و ایجاد واحدهای طراحی ـ مهندسی مشترک ، فعال شدن واحد صادرات در مجموعه‌سازان بزرگ و برنامه‌ریزی و یافتن راهکار کیفی جهت حل مشکلات را خواستار شد.
    وی گفت: نعمت زاده تاکید کرد که خودروسازان باید پشتیبانی خود را از قطعه‌سازان به عمل آورند تا با استفاده از فناوری روز، بتوانند با برندهای جهانی مشارکت کنند.
    وی گفت: در این نشست وی مطرح کرد قرارداد یکساله در هیچ قطعه‌سازی انگیزه لازم به سمت ارتقاء فناوری را ایجاد نمی‌کند و باید قراردادها 3 تا 5 ساله باشد تا سرمایه‌گذاران و صاحبان فناوری انگیزه لازم را برای سرمایه‌گذاری در ایران داشته باشند.
    قربانی با اشاره به سخنان وزیر درباره مشارکت خارجی‌ها اظهار داشت: نعمت زاده تأکید دارد باید مشارکت شرکت‌هایی را انتخاب کنیم که بهتر از ما باشند.
    وی گفت: نعمت زاده معتقد است ما باید ارزش و اهمیت بازار ایران را به اندازه کشورهای دیگر بدانیم و همه ما مسئول هستیم از این بازار حراست کنیم و تولید ملی را توسعه دهیم و هیچکس حق ندارد بدون دلیل منطقی و علمی این بازار را به خارجی واگذار کند و باید بستری فراهم کنیم که صاحبان فناوری روز اگر تمایل دارند از این بازار استفاده کنند. تولید را از طریق سرمایه‌گذاری مشترک در ایران انجام دهند.
    در این جلسه وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما سه محور اصلی را در توسعه تولید دنبال می‌کنیم اول توسعه صنعت خوردوسازی و رسیدن به کلاس جهانی دوم فولاد و سوم توسعه و توانمندسازی تولید لوازم خانگی و نباید به خود اجازه دهیم قطعه‌ معیوب تولید کنیم و تا زمانی که چشم به واردات داریم صادرات محقق نخواهد شد.
    نعمت‌زاده افزود: برای انتقال فناوری و سرمایه‌گذاری به منظور نوسازی صنعت قطعه‌سازی، وزارتخانه آمادگی همکاری دارد. و عنوان می کند در صورت رفع تحریم ما باید اولویت اصلی‌مان صادرات باشد. آنها که از هم‌اکنون فکر توسعه واردات را دارند به منافع مملکت لطمه می‌زنند.
    وی گفت: استفاده از تجارب کشورهایی که مسیر صحیح توسعه صنعت خودرو را طی کرده‌اند کار مفیدی است و باید از خبرگان و کارشناسان بین‌المللی برای توسعه صنعت قطعه‌سازی و خودروسازی استفاده کنیم.
    وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت: شرکت‌های داخلی برای همکاری با شرکت‌های خارجی به هیچ وجه رقابت نکنند که این امر باعث سوءاستفاده خارجی می‌شود.
    وی افزود: بهترین شاخص پیشرفت ما رضایت مشتری است و باید اصلاح را از خودمان شروع کنیم و نباید منتظر کسی باشیم و وزارت صنعت برای ارتقاء سطح کیفی تولیدات حتی در شرایط تحریم آمادگی همکاری دارد.
    سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو با اشاره به سخنان وزیر درباره ضرورت حمایت از توسعه سهم ساخت داخل گفت: نعمت زاده می گوید در صورت وجود قطعات با کیفیتی که ساخت داخل دارد، قطعات از خارج وارد نشود.
    سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو گفت: با توجه به ارائه پیشنهادات برای رفع موانع پس از ارائه‌ راهکارهای پیشنهادی وزیر دستورات مقتضی را برای پیگیری و عملیاتی کردن آنها صادر کرد.
    قربانی افزود: با توجه به اهمیت صنعت قطعه‌سازی کشور مقرر شد به صورت فصلی یک جلسه ویژه به صنعت قطعه‌سازی اختصاص داده شود.
    سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو در ادامه این نشست ،گزارش تولید شرکت‌های خودروسازی ازجانب اداره کل خودرو و نیروی محرکه را بیان و تصریح کرد که آمار ارائه شده در باره تولید خودرو در فروردین 57 هزار و 895 خودرو بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیش از 7/40 درصد رشد داشته است.
    قربانی در این گزارش ضمن ارائه آمار و اطلاعات مقایسه‌ای و پیشنهادات رفع موانع تولید گفت: در سال 93 حدود 30 هزار شغل مستقیم در صنعت قطعه‌سازی خودرو ایجاد شده که این موضوع صرفاً به دلیل افزایش تیراژ تولید خودرو بوده است.
    وی افزود: سرمایه‌گذاری در صنعت قطعه‌سازی 9 هزار و 500 میلیارد تومان، سرمایه در گردش 14 هزار و 300 میلیارد تومان، فروش قطعات 22 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است که سهم قطعه‌سازی از ارزش افزوده کل صنعت در حدود 9 درصد است.
    قربانی یاد آور شد: مطالبات قطعه‌سازان از شرکت‌های خودروسازی در حدود 4 هزار و 500 میلیارد تومان است.
    وی گفت: صرفه‌جویی ناشی از ساخت داخل قطعات خودرو در حدود 8.4 میلیارد دلار بوده است.
    قربانی گفت: بازار قطعه‌سازی دنیا در سال 2015 به میزان 1650 میلیارد دلار پیش‌بینی شده است.
    وی گفت در این جلسه مدیرعامل ساپکو نیز اعلام کرد: پرداختن به ارتقای کیفیت برنامه اصلی ایران خودرو در سال 94 است و هدف‌گذاری شده که خودروهای تولیدی این شرکت بابت مسایل کیفی تا 10 هزار کیلومتر به تعمیرگاه مراجعه نکنند.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۷۱
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        • خودرو امروز ۶۶۲
        آخرین بروزرسانی ۴ روز پیش
        آرشیو