فونیکسریمکسبهتام

صادرکنندگان خودروی اروپا به آمریکا مردد ماندند

عصر خودرو- اپراتور ناوگان حمل خودروی «والنیوس ویلهلمسن» اعلام کرد صادرکنندگان خودرو در اروپا با وجود توافق تجاری ماه گذشته، هنوز با عدم قطعیت در مورد تعرفه‌های آمریکا دست و پنجه نرم می‌کنند.

صادرکنندگان خودروی اروپا به آمریکا مردد ماندند
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از  ایسنا، آمریکا و اتحادیه اروپا در اواخر ژوئیه، توافق تجاری را منعقد کردند که اکثر کالاهای اروپا از جمله خودروها با 15 درصد تعرفه واردات آمریکا مواجه خواهند شد. این تعرفه در ابتدا 27.5 درصد بود.

    با این حال، نرخ تعرفه 15 درصد جدید، هنوز برای خودروها اجرا نشده است، به این معنی که مشتریان «والنیوس» مانند بی‌ام دبلیو، مرسدس بنز و ولوو هنوز هم با نرخ بالاتری روبرو هستند. فقدان دستور اجرایی ترامپ برای کاهش تعرفه خودرو، این صنعت را برای تغییرات احتمالی در آخرین لحظه، در حالت آماده‌باش نگه داشته است.

    «لاس کریستوفرسن»، مدیرعامل شرکت «والنیوس»، پس از نتایج مالی سه ماهه این شرکت، گفت: در حال حاضر، ما واقعا نمی‌دانیم که سطح تعرفه چقدر خواهد بود. مشتریان ما هم نمی‌دانند، بنابراین خیلی زود است که بگوییم چه کاری انجام خواهند داد.

    بر اساس گزارش رویترز، «کریستوفرسن» گفت: خودروسازان در اوایل سال جاری میلادی برای فروش خودرو به آمریکا پیش از افزایش تعرفه به 27.5 درصد، هجوم آوردند و این برعکس شروع سه ماهه دوم بود.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        • خودرو امروز ۷۳۹
        آخرین بروزرسانی ۱۴ روز پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار