فونیکسریمکسبهتام

حضور ایساکو در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو تهران

عصر خودرو- شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو (ایساکو) در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تهران حضور دارد.

حضور ایساکو در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو تهران
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایکوپرس، این حضور با هدف تعامل مستقیم با مخاطبان، دریافت بازخوردهای مردمی، تقویت تصویر برند در اذهان مشتریان و هم‌سویی با رویکردهای نوین مدیریتی گروه صنعتی ایران‌خودرو صورت می‌گیرد.

ایساکو در این رویداد تخصصی، با تمرکز بر توسعه کمی شبکه فروشگاه‌های مجاز و منبع‌یابی تامین قطعات، به‌ویژه از منابع داخلی در راستای افزایش عمق ساخت داخل، همچنین شناسایی بازارهای بالقوه صادراتی، مشارکتی فعال دارد. شناسایی فرصت‌های جدید کسب‌وکار و تبادل دانش فنی نیز از دیگر اهداف این شرکت از حضور در نمایشگاه عنوان شده است.

در بخشی از غرفه این شرکت، آموزش و اطلاع‌رسانی در زمینه شناسایی قطعات تقلبی در دستور کار قرار دارد و بازدیدکنندگان می‌توانند با نحوه استفاده از سامانه اصالت کالا، کاربرد سرشماره پیامکی 300031 و اپلیکیشن ایساکو  به‌صورت تشریحی آشنا شوند.

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو، با حضور بیش از 400 شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت 45 هزار مترمربع برگزار می‌شود و یکی از رویدادهای شاخص صنعت خودرو کشور به شمار می‌رود؛ این نمایشگاه بستر مناسبی برای تبادل دانش، معرفی فن‌آوری‌های نوین و توسعه همکاری‌های صنعتی فراهم می‌آورد.

ایساکو در این نمایشگاه از تاریخ 8 تا 11 خرداد 1404، از ساعت 8 تا 15، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، سالن 44 (خلیج فارس)، طبقه هم‌کف، غرفه شماره 12، پذیرای بازدیدکنندگان است.

 

برچسب ها
کرمان موتوراکستریم
مطالب مرتبط
پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
    پربازدیدترین های هفته
      دکه مطبوعات
      • خودرو امروز ۷۴۷
      • خودرو امروز ۷۴۶
      • خودرو امروز ۷۴۵
      • خودرو امروز ۷۴۴
      • خودرو امروز ۷۴۳
      • خودرو امروز ۷۴۲
      • خودرو امروز ۷۴۱
      • خوو امروز ۷۴۰
      • خودرو امروز ۷۳۹
      آخرین بروزرسانی ۱۲ روز پیش
      آرشیو
      آخرین اخبار