فونیکسریمکسبهتام

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو مطرح کرد:

احتمال آغاز به کار نمایشگاه‌داران خودرو در اول اردیبهشت

قیمت خودرو ثابت مانده است

عصر خودرو- رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو می‌گوید: فعلا در بازار خریدار و فروشنده خودرو مشاهده نمی‌شود و قیمت خودروها نیز همانند قبل از عید ثابت باقی مانده است. با تصمیم‌گیری ستاد کرونا احتمالا نمایشگاه‌داران خودرو در اردیبهشت ماه فعالیت خود را آغاز کنند.

احتمال آغاز به کار نمایشگاه‌داران خودرو در اول اردیبهشت
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تجارت نیوز، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو درباره وضعیت بازار خودرو گفت: با شیوع ویروس کرونا قیمت خودروهای داخلی و خارجی نسبت به ماه اسفند تغییری نکرده است و فعلا تقاضایی برای خرید خودرو مشاهده نمی‌شود.

    سعید موتمنی درباره زمان آغاز به کار نمایشگاه‌داران خودرو اظهار کرد: نمایشگاه‌داران خودرو نیز تا 30 فروردین تعطیل هستند و حالا ممکن است با تصمیم‌گیری ستاد کرونا نمایشگاه‌داران خودرو در اردیبهشت ماه فعالیت خود را آغاز کنند.

    او افزود: افزایش قیمت خودرو به قیمت دلار و نرخ دستمزد کارگران بستگی دارد. فعلا در بازار خریدار و فروشنده خودرو مشاهده نمی‌شود و قیمت خودروها نیز همانند قبل از عید ثابت باقی مانده است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۱۷ روز پیش
        آرشیو