فونیکسریمکسبهتام

واژگونی اتوبوس در جاده سقز جان یک نفر را گرفت

عصر خودرو- مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان از کشته شدن یک نفر و مصدومیت ۲۱ نفر دیگر بر اثر واژگونی اتوبوس مسافربری در محور سقز گردنه صاحب خبر داد.

واژگونی اتوبوس در جاده سقز جان یک نفر را گرفت
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، محمدباقر محمدی روز جمعه   اظهار داشت: این اتوبوس از ارومیه به سمت اهواز در حال حرکت بود که ساعت 6:25 امروز در 21 کیلومتری محور اصلی سقز - دیواندره (گردنه صاحب) روی پل آدینان دچار حادثه شد و واژگون گردید.
    وی تعداد سرنشینان این اتوبوس را 28 نفر اعلام کرد و افزود: بر اثر این واژگونی 21 نفر مصدوم، یک نفر نیز جان باخت که مصدومان توسط نیروهای هلال احمر و اورژانس 115 به بیمارستانی در سقز منتقل شدند.
    مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان با بیان اینکه پل آدینان 500 متر طول و جاده آن کم عرض و نامناسب است، یادآور شد: امسال حدود پنج نفر بر اثر واژگونی خودرو در این مسیر جان خود را از دست داده‌اند.

    استان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان 6 هزار و 100 کیلومتر آن راه روستایی و یک هزار و 900 کیلومتر آن راه بین‌شهری است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۱۳ روز پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار