فونیکسریمکسبهتام

کسادی بازار خودرو در کشورهای اروپایی

عصر خودرو- آمارها حاکی از این است که میزان فروش خودرو در بسیاری از کشورهای اروپایی شاهد یک رشد منفی بوده است.

کسادی بازار خودرو در کشورهای اروپایی
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰:۰۰

    به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، از آنجایی که بازار خودروی کشورهای اروپایی از اهمیت بالایی برخوردار است، این گزارش به وضعیت فروش خودرو در کشورهای اروپایی و همچنین مقایسه آمارهای مربوطه در نیمه نخست سال 2018 و 2019 میلادی می‌پردازد.

    با توجه به آنکه در هر فصل آمار فروش خودروهای فروخته شده در کشورهای مختلف به خصوص بازارهای پراهمیت جهان همچون چین، ایالات متحده و کشورهای اروپایی از سوی مؤسسات آماری و تحقیقاتی منتشر می‌شود، حالا به‌تازگی فهرست جدیدی از میزان فروش خودرو و همچنین رشد بازار در این کشورها در بازه زمانی شش ماهه نخست سال 2019 میلادی منتشر و ارائه شده است که نشان می‌دهد مشتریان در بسیاری از کشورهای اروپایی در این مدت بیشتر تمایل زیادی به خریداری خودرو نشان نداده و بازار فروش خودرو را در اکثر کشورهای اروپایی همچون بازه های زمانی قبلی به مرحله رکود رسانده‌اند.

    بر اساس گزارش وب سایت best selling cars، جدول زیر میزان فروش خودرو در بازار اروپا را به تفکیک کشور در بازه زمانی شش ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به  مدت مشابه آن در سال گذشته مقایسه می‌کند:

    طبق جدول بالا، بازار فروش خودرو در کشورهای زیادی نظیر اتریش، بلژیک، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، ایرلند، ایتالیا، هلند، پرتغال، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، انگلستان، ایسلند و سوئیس با رشدی منفی مواجه بوده است این در حالیست سایر کشورهای این قاره سبز همچون  نروژ، اسلوواکی، رومانی، لهستان، لوکزامبورگ، لیتوانی، لاتویا، مجارستان، یونان، آلمان، دانمارک و بلغارستان رشدی مثبت را در شش ماهه نخست سال جاری میلادی تجربه کرده‌اند.

    در این میان، کشورهای ایسلند، قبرس، سوئد، فنلاند، جمهوری چک و هلند به ترتیب با رشدی منفی  38.7 درصد ،25.6 درصد، 14 درصد، 13.4 درصد ، 10.6 درصد و 10.5 درصد بیشترین کاهش و ریزش فروش خودرو را تجربه کرده‌اند و در صدر فهرست کم رونق ترین بازارهای فروش خودرو در اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند.

    میزان فروش خودرو در بازار ایسلند که کمترین میزان رشد بازار را به نام خود ثبت کرده، در شش ماهه نخست سال 2018 میلادی 11 هزار و 883 دستگاه بوده که در سال جاری به هفت هزار و 283 دستگاه رسیده است.

    در قبرس هفت هزار و 651 دستگاه خودرو در سال گذشته به فروش رسیده در حالی که این رقم برای سال جاری میلادی به شش هزار و 578 دستگاه رسیده است.

    میزان فروش خودرو در سوئد نیز با رشدی منفی 25.6 درصدی، از 225 هزار و 543 دستگاه در شش ماهه نخست سال گذشته به 167 هزار و 882 دستگاه خودرو در مدت مشابه 2019 رسیده است.

    فنلاند نیز با فروش 69 هزار و 612 دستگاه خودرو در نیمه نخست سال قبل رشدی منفی 13.4 درصدی را تجربه کرد و میزان فروش آن به 60 هزار و 277 دستگاه رسید.

    میزان فروش خودرو در جمهوری چک نیز در مدت مشابه از 143 هزار و 784 دستگاه به 128 هزار و 498 دستگاه رسید و رشدی منفی 10.6 درصدی را برای این کشور رقم زد.

    آمار فروش خودرو در هلند نیز  از 252 هزار و 988 دستگاه خودرو در نیمه نخست سال گذشته به 226 هزار و 482 دستگاه در سال جاری میلادی رسید.

    به طور کلی، با نگاهی اجمالی به جدول میزان فروش خودرو در بازار کشورهای اروپایی می‌توان نتیجه‌گیری کرد که وضعیت بازار بسیاری از کشورهای اروپایی در نیمه نخست سال 2019 میلادی چندان خوشایند خودروسازان نبوده و مشتریان در این کشورها تمایل چندان زیادی به تعویض و خرید خودروهای خود نشان نداده‌اند.

    از طرفی دیگر، کشورهایی نظیر لیتوانی و رومانی به ترتیب با رشدی معادل 47.1 درصد و 19.2 درصد شاهد بیشترین رشد و افزایش در میزان خرید و فروش خودرو در این قاره سبز بوده‌اند.

    بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه خودرو خاطرنشان کرده‌اند یکی از علت‌های کاهش میزان فروش خودرو و ثبت رشدی منفی در بازارهای کشورهای بزرگ این قاره سبز ، توسعه خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست است که موجب شده است بسیاری از مشتریان و علاقمندان به فناوری‌های نوین، برای تعویض یا خرید خودرو دست نگه دارند تا در صورت عرضه خودروهای باکیفیت، قدرتمند و لوکس برقی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی که آلایندگی بالایی برای جو زمین و محیط زیست ندارند، به خریداری و استفاده آنها اقدام کنند.

    برخی دیگر از تحلیلگران بر این باورند که جنگ تجاری آمریکا با اروپا و چین و همچنین کاهش نرخ رشد اقتصاد جهانی یکی دیگر از دلایل تاثیرگذار در کاهش استقبال مشتریان و رشد بازار خودرو در این کشورها بوده است. این بدان معناست که وضعیت ناخوشایند اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان موجب شده است که هزینه‌های نهایی برای خودروسازان و مصرف‌کنندگان افزایش یابد و در نتیجه، مشتریان ترجیح می‌دهند که همچنان از محصولات و خودروهای خود استفاده کنند و هزینه گزافی برای خریداری یا تعویض خودرو پرداخت نکنند.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        • خودرو امروز ۶۶۲
        • خودرو امروز ۶۶۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو