فونیکسریمکسبهتام

شش سال پیش در چنین روزی؛

درخواست خروج خودرو سواری از فهرست کالاهای انحصاری

عصر خودرو- شش سال پیش در چنین روزی دبیر انجمن خودروسازان ایران از درخواست تشکل‌های صنعت خودرو از شورای اقتصاد برای خروج خودروی سواری از فهرست کالاهای انحصاری خبر داد. احمد نعمت بخش اظهار کرد: شورای اقتصاد در جلسه دی ماه سال گذشته خود در مصوبه ای خودروهای سواری را جزو کالاهای انحصاری قرار داد.

درخواست خروج خودرو سواری از فهرست کالاهای انحصاری
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، وی با بیان اینکه این مصوبه در سوم اردیبهشت ماه امسال ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: به این ترتیب با انحصاری محسوب شدن خودروهای سواری، قیمت گذاری آنها مانند سایر کالاهای انحصاری بر عهده سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان است.
    دبیر انجمن خودروسازان ادامه داد: این در حالی است که شورای اقتصاد در مصوبه سال 1373 خود به دلیل وجود تفاوت بین قیمت کارخانه و بازار آزاد خودرو مصوب کرده بود که قیمت خودرو در حاشیه بازار تعیین شود، تا اینکه در سال 1377 قیمت گذاری در حاشیه بازار به وزارت صنایع محول شد.
    نعمت بخش افزود: اعضای شورای اقتصاد استدلال کرده اند که به دلیل آنکه دو خودروساز بزرگ ایران بخش اعظم بازار خودروهای سواری را در اختیار دارند، بنابراین این محصولات جزو کالاهای انحصاری محسوب می شوند.
    وی اظهار کرد: این در حالی است که در آمریکا دو خودروساز بزرگ جنرال موتورز و فورد، در فرانسه رنو و پژو، در کره جنوبی کیا و هیوندای و در آلمان فولکس واگن، بی.ام.و و بنز فعال هستند، بنابراین نمی توان گفت که در این کشورها به دلیل فعالیت دو خودروساز اصلی، خودرو جزو کالاهای انحصاری محسوب می شود.
    وی تصریح کرد: انجمن های خودروسازان، قطعه سازان و خدمات پس از فروش خودرو به زودی طی نامه ای به شورای اقتصاد این موارد را مطرح خواهند کرد تا با خروج خودروهای سواری از لیست کالاهای انحصاری، قیمت این محصول در حاشیه بازار تعیین و از اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار و رانت خواری دلالان جلوگیری شود.
    http://www.asrekhodro.com/News/19729

    صادرات ایساکو 2.5 برابر شد
    شش سال پیش در چنین روزی صادرات شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو (ایساکو)، در چهارماهه ابتدای سال 91 نسبت به چهار ماه پایانی سال 90 بیش از 2.5 برابر شده است. بهنام افخم مدیر سابق صادرات شرکت ایساکو با بیان این مطلب گفت: با توجه به هدف گذاری صادرات 10 میلون قطعه یدکی در سال تولید ملی ، این شرکت درچهار ماه ابتدایی سال 91 بیش از دو میلیون دلار قطعه صادر کرد .
    مدیر سابق صادرات ایساکو ادامه داد: کشورهای هدف صادراتی شامل عراق، فرانسه و بلاروس بوده اند که با پیگیری های صورت گرفته در طول 4 ماه گذشته بازارهای کشورهای روسیه، آذربایجان و تاجیکستان نیز فعال تر شده اند
    افخم همچنین افزود: با توجه به وجود 100 هزار خودرو با برند ایران خودرو در کشور عراق بیشترین صادرات ایساکو به این کشور صورت گرفته است. در حال حاضر نیز پیگیر افزایش حجم صادرات به نمایندگان طرف قرارداد با ایران خودرو در کشورهای مختلف هستیم.
    http://www.asrekhodro.com/News/19745


    عزم ایران خودرو برای دست یابی به خودکفایی در تولید خودرو و قطعات
    شش سال پیش در چنین روزی مدیرعامل سابث گروه صنعتی ایران خودرو از مدیریت نیروهای متخصص و جوان ایران خودرو بر پیچیده ترین فناوری روز تولید خودرو در سال تولید ملی خبر داد. جواد نجم الدین افزود: اینک صنعت خودروی ایران به طور اعم و گروه صنعتی ایران خودرو به طور اخص دارای نیروهای انسانی توانمند و صاحب دانشی است که توان طراحی، ساخت، مهندسی محصول و مدیریت فناوری نوین را دارند و این دانش بزرگ ترین سرمایه صنعت خودرو و کشور است .
    وی با اشاره به این که ایران خودرو کانون جذب نخبگان دانشگاهی است، گفت: ایران خودرو با اتکا به منابع انسانی ماهر و متخصص خود قصد دارد گام های موثر و جدی در مسیر بازارهای صادراتی و تعمیق ساخت داخل قطعات تا خودکفایی کامل بردارد.
    نجم الدین تاکید کرد: ایران خودرو در سه سال اخیر با سرمایه گذاری در بخش ساخت قطعات و مجموعه های خودرو و انتقال فناوری های نوین در این بخش، به مرحله ای از توانمندی صنعتی رسیده است که بیش تر محصولات آن بالای 80 درصد ساخت داخل هستند.
    مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با تاکید بر تلاش صنعتگران کشور در زمینه تحقیق و توسعه، این فرآیند را یکی از عوامل دست یابی به پیشرفت ذکر کرد و گفت: تحقیق و توسعه باید در راستای ارتقای کیفیت محصولات تولیدی بنگاه های اقتصادی باشد.
    وی تصریح کرد: مدیران بنگاه های اقتصادی باید با اتکا به فناوری جدید، برای بهبود کیفیت محصولات تلاش کنند.
    نجم الدین اظهار کرد: از آن جا که نتایج تحقیق و توسعه دیر بازده و هزینه بر است، بیش تر موسسه های اقتصادی ترجیح می دهند به منظور کاهش هزینه ها، برنامه های خود را به صورت مشترک انجام دهند.
    وی تاکید کرد: مطالعات نشان می دهد که تنها یک درصد از بنگاه های اقتصادی کشور کار انتقال فناوری را به عنوان بخشی از فرآیند تحقیق و توسعه، به درستی انجام می دهندکه مرکز تحقیقات ایران خودرو در زمره همین گروه قرار دارد و ساپکو به عنوان یکی دیگر از زیرمجموعه های ایران خودرو نیز در حال رسیدن به این گروه است.
    مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به این که وارد شدن به صحنه جهانی نیازمند داشتن مدیران خلاق است، خاطر نشان ساخت: این گروه صنعتی تلاش خود را برای دست یابی به خودکفایی کامل در تولید خودرو و قطعات متمرکز کرده است.
    http://www.asrekhodro.com/News/19756

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۷۱
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        • خودرو امروز ۶۶۲
        آخرین بروزرسانی ۴ روز پیش
        آرشیو