معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای:

۸۰ درصد رانندگان، تسهیلات بانکی ۶۰ میلیون ریالی دریافت کرده‌اند

عصر خودرو- معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با اشاره به اقدامات این سازمان در بخش‌های مختلف از زمان شیوع کرونا گفت: ۸۰ درصد رانندگان، تسهیلات بانکی ۶۰ میلیون ریالی دریافت کرده‌اند.

جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲:۰۰

۸۰ درصد رانندگان، تسهیلات بانکی ۶۰ میلیون ریالی دریافت کرده‌اند

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرساری، اقدامات و عملکرد حوزه حمل و نقل جاده‌ای کشور در مقابله با شیوع ویروس کرونا در بخش‌های حمل و نقل مسافر، حمل و نقل کالا، حمل و نقل بین‌المللی، ایمنی و ترافیک و مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای تشریح شد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص عملکرد حوزه حمل‌ونقل در مقابله با شیوع ویروس کرونا گفت: در بخش حمل‌ونقل مسافر از اول اسفند ماه سال 1398 تا پایان مهرماه 1399، حدود 56.1 میلیون نفر مسافر توسط ناوگان عمومی حمل و نقل جابه‌جا شده که در مقایسه با 99.7 میلیون نفر مسافر جابه‌جا شده در مدت مشابه سال گذشته، این رقم 43.7 درصد کاهش پیدا کرده است. طی همین مدت به دلیل کاهش 15 درصدی ضریب اشغال صندلی در ناوگان اتوبوسی درآمد بخش حمل و نقل مسافر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به بیش از 2 هزار میلیارد تومان کاهش یافته است.

«مهران قربانی» افزود: اقدامات مهم سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در بخش حمل و نقل مسافر به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا شامل سرفصل‌های اطلاع‌رسانی و ارسال ابلاغیه‌ها، اقدامات پیشگیرانه، اقدامات حمایتی از شاغلان بخش، اقداماتی در جهت حذف مراجعات حضوری و اعلام گزارش‌ها بوده است.

60 میلیون ریال تسهیلات بانکی برای رانندگان

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اقدامات حمایتی صورت گرفته از رانندگان و شاغلان بخش حمل و نقل مسافر جاده‌ای گفت: تسهیلات بانکی به رانندگان متقاضی به مبلغ 60 میلیون ریال برای هر راننده و شرکت‌های حمل‌ونقل متقاضی به ازای هر شاغل 120 میلیون ریال اختصاص یافته است. تا این تاریخ 85 درصد رانندگان مسافری و 57 درصد شرکت‌ها وام مذکور را دریافت کرده‌اند، همچنین پیگیری معوق نمودن پرداخت حق بیمه رانندگان تا پایان اردیبهشت ماه سال 99 از سازمان تأمین اجتماعی محقق شد.

وی افزود: از طرفی بخشودگی اجاره بهاء غرف حمل‌ونقلی، هزینه آب و برق مصرفی، مالیات عملکرد سه ماهه و عوارض جابه‌جایی مسافر به دستگاه‌های ذیربط در دست پیگیری قرار دارد که اگرچه بخشودگی اجاره بهاء غرف مسافری در اکثر استان‌ها محقق شده است اما میزان آن کافی نیست و همچنین پیگیری بازگشایی خوابگاه رانندگان در پایانه‌های عمومی مسافری از دیگر اقدامات انجام شده است.

قربانی درخصوص اقدامات انجام شده در حوزه حمل و نقل کالا خاطرنشان کرد: اسفندماه 98 تا نیمه آبان 99 بر اساس بارنامه‌های صادره بیش از 22.2 میلیون سفر کامیون با حدود 342 میلیون تن بار جابجا شده که میزان بار حمل شده نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 4.7 درصدی برخوردار بوده است. 

وی درخصوص اقدامات مهم سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در بخش حمل و نقل کالا گفت: با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا تمدید غیرحضوری و سیستمی کارت هوشمند رانندگان و کارت سلامت رانندگان و پروانه فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقل، تجهیز درمانگاه‌های مستقل در پایانه‌ها و استقرار پزشک و تأمین فضای مورد نیاز مأموران بهداشت برای غربالگری افراد، نظارت و کنترل وضعیت بهداشتی، خروج بارهای قابل ارائه در خارج از سالن‌های اعلان بار تا حد امکان، پیگیری و نظارت بر ضدعفونی سالن‌های اعلان بار و محل تجمع رانندگان و جلوگیری از ورود افراد متفرقه، یکسره کردن اعلام بار و برداشت محدودیت‌های زمانی قبلی، توقف موقت اجرای طرح ثبت اثر انگشت در تمامی مراحل دریافت بار و ابلاغ دستورالعمل اتخاذ تدابیر لازم در پایانه‌ها و سالن‌های اعلام بار انجام شده است.

بسته‌های بهداشتی حامل کالاهای اساسی

معاون حمل و نقل افزود: همچنین پروتکل‌های تهیه شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص تدابیر لازم و پیشگیرانه به ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سراسر کشور ابلاغ شده است و بسته های بهداشتی در اختیار رانندگان حامل کالاهای اساسی قرار گرفته است.

وی گفت: به منظور مهار ویروس کرونا راه‌اندازی قرارگاه مدیریت بحران در ستاد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، پیگیری مستمر و لحظه‌به‌لحظه وضعیت ناوگان ترددکننده و متوقف در خارج از کشور، مشارکت فعال با دیپلمات‌های ایرانی منطقه و همکاران وزارت امور خارجه و رایزنی‌های مداوم با مراجع ذی‌ربط بین‌المللی مانند ایرو، اکو و دبیرخانه راهگذرهای حمل و نقل بین‌المللی انجام شده است، همچنین برگزاری جلسات با کشورهای منطقه به صورت دورسخنی و تبادل نظر برای ارائه راهکارهای برون رفت از مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا، مشارکت در تنظیم پروتکل‌های مشترک بهداشتی با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طرح و تصویب تفکیک وظایف دستگاه‌های مستقر در مبادی خروجی در کارگروه ویژه شورای ساماندهی و تمدید غیرحضوری پروانه فعالیت شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی تا پایان سال 99 از دیگر اقدامات بوده است.

اطلاع‌رسانی و توزیع ماسک

وی افزود: همچنین برگزاری جلسات با کشورهای منطقه، همکاری با نمایندگان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برای کنترل‌های مربوطه و استقرار در قرنطینه های انسانی پایانه های مرزی و پیش بینی فضای مورد نیاز در سالن مسافری و کریدورهای عبوری، اطلاع‌رسانی از وضعیت روزانه تردد در حوزه مسافری و تجاری برای ارگان‌های مربوطه ستادی، ‌تهیه گزارش آخرین میزان توقف وسایط نقلیه در پایانه‌های مرزی، درصد ورود اتباع خارجی و ارسال گزارش برای وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی برای کنترل‌های لازم از دیگر اقدامات پیش‌بینی شده برای مقابله با شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا در بخش حمل و نقل بین‌المللی بوده است.

وی گفت: از دیگر اقداماتی که در حوزه حمل و نقل بین‌المللی منظور شد می‌توان به احداث گیت‌ها و تونل‌های ضدعفونی در مرزهای مشترک با ترکمنستان، برگزاری جلسه هماهنگی مرز، اطلاع‌رسانی از طریق توزیع بروشور و نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، توزیع ماسک، دستکش، مایع ضدعفونی و دیگر اقلام بهداشتی برای رانندگان و ضدعفونی مستمر ناوگان عبوری و محوطه‌های تجاری و مسافری اشاره کرد.

کاهش 15 درصدی تصادفات فوتی

قربانی با اشاره به آمار پلیس راه راهور ناجا اظهار داشت: این آمارها حاکی از کاهش 15 درصدی تصادفات فوتی با 558 فقره کاهش و 17 درصد کاهش در کشته‌های سر صحنه با 826 نفر کاهش است، همچنین تعداد تصادفات جرحی و مجروحین سرصحنه به میزان حدود یک پنجم سال قبل و مجموع تصادفات جاده‌ای نیز به میزان یک چهارم سال قبل کاهش داشته است.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص اقدامات مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا در کشور، صفحه ویژه کرونا در سایت و اپلیکیشن 141 برای اطلاع‌رسانی بهینه محدودیت‌های اعمال شده در راه‌های کشور ایجاد شده است، همچنین برنامه‌ریزی لازم برای افزایش ظرفیت پاسخگویی مرکز تماس 141 در زمان محدودیت‌های تردد اعمال شده توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا صورت گرفته است.

وی افزود: وضعیت تردد در راه‌ها و اثر آن بر شیوع بیماری کرونا در این مرکز بررسی و آمار آن همواره منتشر شده است، تهیه گزارش‌های مقطعی و مستمر بویژه در تعطیلات و مناسبت‌ها و زمان‌های ایجاد محدودیت‌ و استفاده از ظرفیت‌های در اختیار برای اطلاع‌رسانی محدودیت‌ها به هموطنان از جمله اقدامات صورت گرفته توسط مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای بوده است.

برچسب ها

رانندگانتسهیلات بانکی
مطالب مرتبط بیشتر
آخرین وضعیت بیمه رانندگان تاکسی آغاز واکسیناسیون رانندگان و فعالان حوزه حمل و نقل بار شهری کشور از فردا احتمال آغاز واکسیناسیون رانندگان اتوبوس اواخر هفته آینده آیا رانندگان اتوبوس‌های برون شهری در لیست مشاغل سخت و زیان آور قرار می‌گیرند؟ توصیه‎ های پلیس به رانندگان در ماه مبارک رمضان واگذاری ۳میلیون حلقه لاستیک سنگین دولتی به رانندگان در ۳ سال اخیر آخرین جزئیات از تسهیلات کرونایی ارائه شده به رانندگان تاکسی اعلام آمادگی تأمین اجتماعی برای پوشش بیمه‌ای رانندگان تاکسی رانندگان بیشترین تسهیلات کرونا را گرفتند کلاهبرداری از رانندگان اتوبوس به اسم وام ۶ میلیون تومانی کرونایی! آخرین جزئیات وام کرونایی رانندگان بین‌شهری وام ۶ میلیون تومانی به رانندگان پرداخت نشد جزئیات تسهیلات ۶ میلیون تومانی رانندگان اعلام شد وازیر کمک معیشتی ۶ میلیون تومانی به ۱۱۳ هزار راننده اتوبوس وام کرونایی رانندگان اتوبوس ۶ میلیون تومان شد حل بلاتکلیفی بازنشستگی رانندگان اتوبوسرانی در تعامل با تأمین اجتماعی اعطای تسهیلات ۶۰میلیون ریالی به رانندگان با بیمه خویش فرما حل مشکل بیمه رانندگان بازنشسته اتوبوسرانی پایتخت ارسال لیست ۳۲۰ هزار تاکسیران برای دریافت بسته معیشتی به وزارت کار تعقیب قضایی «اوبر» و «لیفت» در حمایت از رانندگان خبری از وام ۲ میلیونی راننده های جاده ها نیست پرداخت وام قرض‌الحسنه به ۱۱۳ هزار راننده افزایش ابتلای تاکسیرانان به بیماری کرونا توصیه پلیس به رانندگان خودروها رانندگان اتوبوس وام کرونا میگیرند رانندگان اتوبوس در تسهیلات کرونایی فراموش شده اند؟! ۸۰ درصد ابتلای رانندگان تاکسی به کرونا پیش از اجرای محدودیت‌های ترددی بود پرداخت تسهیلات و بسته‌های حمایتی به رانندگان تاکسی ارسال لیست رانندگان مشمول بسته حمایتی به وزارت کار افزایش دوبرابری سهیمه صدور بارنامه‌ها به رانندگان کامیون رانندگان چقدر از کرونا خسارت دیدند؟ رانندگان اتوبوس و مینی بوس مشمول دریافت بیمه بیکاری شدند تسهیلات قرض‌الحسنه برای ۱۱۱ هزار راننده آغاز ثبت نام رانندگان بخش خصوصی برای استفاده از بیمه بیکاری اختصاص بسته حمایتی ویژه ۱۰۳ هزار راننده بین شهری مسافری دارای کارت هوشمند سقف جدید برای تسهیلات خودرو مذاکره خودروسازان با بانک مرکزی برای دریافت تسهیلات انتظارات صنعت خودرو از سیستم بانکی چیست؟ انتظارات صنعت خودرو از سیستم بانکی چیست؟ سهم هر ایرانی از سود وام بانکی خودروسازان چقدر است؟ پرونده تخلف رانندگان اربعین روی میز آموزش امداد و نجات به رانندگان تاکسی آغاز ثبت نام رانندگان اسنپ در دفاتر پیشخوان دولت ۴۰۰ هزار تومان جریمه برای حرکات نمایشی رانندگان «چاه ویل» خودروسازی مخالفت قطعه سازان با تصمیم اخیر بانک مرکزی جزئیات دستور بانک مرکزی برای پرداخت وام به قطعه‌سازان اعطای تسهیلات صفر درصد تا سقف ۶ میلیون تومان به رانندگان حمل و نقل عمومی برای اعتراض به قبوض جریمه رانندگی چه مدارکی نیاز است؟ منابع ارزی و ریالی باید در اختیار صنایع اشتغالزا و صادرات محور قرار گیرد انحراف در اعطای تسهیلات بانکی به خودروسازان
برگشت به بالا