رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد؛

هنوز احتکار در بحث خودرو به ما اثبات نشده است

عصر خودرو- رئیس سازمان بازرسی کل کشور: در حال بررسی میزان تولید و فروش شرکت‌های خودرو سازی هستیم و هنوز احتکار خودرو برای ما ثابت نشده است.

يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۸:۰۰

هنوز احتکار در بحث خودرو به ما اثبات نشده است

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ قاضی ناصر سراج در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا می‌توان امیدوار بود که قیمت خودرو و برخی لوازم به قیمت‌های ابتدای سال 97 برگردد؟ افزود: مجازات و محاکمه گرانفروشان در صلاحیت سازمان تعزیرات است و ما در بخش دولتی با کسانی که بدون مجوز محصولات خود را گران کرده اند برخورد می‌کنیم و اگر تمکین نکنند به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.
وی گفت: خودرو قرار بود یک سال پیش هم گران شود، اما ما جلویش را گرفتیم و البته درصد کمی از این گرانی مربوط به خودروسازان است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: قطعاً اگر احتکار در خودروسازان به ما اثبات شود، این موضوع می‌تواند یکی از عوامل گرانی‌ها باشد و البته خودروسازان وقتی از طریق دلال هایشان ورود می‌کنند قیمت خودرو افزایش می‌یابد.
قاضی سراج گفت:: شورای رقابت افزایش 6 تا 7 درصدی خودرو‌های زیر 45 میلیون تومان را تأیید کرد که فکر نمی‌کنم مبلغ زیادی باشد و کار‌های دیگری صورت گرفت که شاهد افزایش بی رویه و تصاعدی قیمت خودرو شد.
وی افزود: ما از خودروسازان و وزیر مربوطه توضیح خواسته ایم که امیدواریم بتوانیم هفته آینده در بحث عرضه بیشتر خودرو و احتکار نکردن آن ورود کنیم و باید میان عرضه و تقاضا تعادلی وجود داشته باشد.
قاضی سراج گفت: البته خودروسازان در برخی مسائل مقصر نیستند چرا که هزینه‌های سربار زیادی دارند و نیرو‌های انبوه کاری دارند و به لحاظ مسائل اشتغال و معضلات بیکاری نمی‌توانند عذر آن‌ها را بخواهند و برخی صاحب منصبان آن‌ها را به جذب بیشتر نیرو وادار می‌کنند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نظرتان درخصوص ادعای یکی از اعضای کمیسیون اصل 90 مبنی بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور با مجلس همکاری ندارد، چیست؟ افزود: آن آقایی که مصاحبه کرده از کارکنان خود این سازمان است که مأمور شده است و شما عملکرد خودش را در سازمان بازرسی بررسی کنید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: کمیسیون اصل 90 می‌تواند برنامه‌ای را مصوب و به ما ابلاغ کند تا اجرا کنیم و آقایان چند برنامه در کمیسیون تصویب کردند و به ما دادند و ما پیگیری نکردیم؟
قاضی سراج افزود: البته اگر آبروی افراد مطرح باشد و این برنامه‌ها جنبه ملی نداشته باشد، رسیدگی نمی‌کنیم.
قاضی سراج گفت: خیلی مواقع بدون آنکه به ما چیزی ابلاغ شود ما خودمان ورود می‌کنیم و نمونه آن بحث آلودگی هوا بود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سازمان بازرسی کل کشور در خصوص اشتغال دو تابعیتی‌ها و دو شغله‌ها در برخی معاونت‌های اصلی شهرداری تهران ورود کرده است؟ افزود: ما در کل کشور به این موضوع ورود و ابلاغ کرده ایم که طبق ماده 41 کسی حق استفاده از بازنشسته را ندارد و برخی سازمان‌ها تمکین کردند و آن‌ها که تمکین نمی‌کنند تصرف در اموال دولتی کرده اند.
قاضی سراج در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضع واگذاری 21 درصد سهام ایرانسل در بورس هم گفت: مسئولان مربوطه را خواسته ایم و قول داده اند مشکل را حل کنند، اما هنوز پاسخی نداده اند.

افزایش 13 درصدی شکایات ورودی به سازمان بازرسی کل کشور
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: سال گذشته 54 هزار و 771 شکایت به سازمان وارد شد و در مقایسه با سال پیش از آن 13 درصد افزایش ورودی داشتیم.
ناصر سراج در نشست خبری افزود: از این تعداد 50 هزار شکایت بررسی و به مبادی ذیربط و شکات اعلام شد.
وی گفت: در سال 96 در رابطه با مناقصات و مزایده‌ها 41 هزار و 517 ثبت اطلاعات اولیه درباره مناقصات و مزایده‌ها داشتیم که از طریق فضای سایبر کنترل شد و حدود 8 هزار و 595 مزایده و مناقصه را که حجم سنگینی داشت به صورت فیزیکی کنترل کردیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: سال گذشته 9 هزار و 807 گزارش از سازمان خارج شد که این گزارش‌ها در زمینه‌های کیفری، بدوی، دیوان عدالت اداری و دیوان محاسبات بود که در مقایسه با سال 95 حدود 2 هزار گزارش افزایش یافت و در خصوص تشکیل پرونده هم با کاهش 2 هزار پرونده مواجه بودیم و همه تلاش ما این بود که به دنبال کیفیت باشیم نه کمیت.
قاضی سراج گفت: درخصوص اثربخشی‌های غیر مالی در سال 96 هم 109 مورد اصلاح ساختار و فرآیند‌های اداری، هزار و 170 مورد اجرای صحیح قوانین و مقررات و جلوگیری از اقدامات خلاف قانون، 74 مورد صدور لغو یا اصلاح مقررات و دستورالعمل ها، 96 مورد صدور اصلاح و یا لغو پروانه‌ها و مجوز‌ها داشتیم که در زمینه صدور سند مالکیت اراضی عمومی و دولتی هم 7 مورد به مساحت 12 میلیون و 918 هزار و 297 متر مربع داشتیم.
وی افزود: سال گذشته 758 مصوبه در خصوص اصلاح و بهبود امور داشتیم که درخصوص محکومیت اداری و انتظامی هم 2 هزار و 883 مورد و محکومیت کیفری 600 مورد داشتیم و در بحث ابطال مصوبات و مقررات از طریق دیوان عدالت اداری هم 30 مصوبه به تصویب رسید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: درخصوص جلوگیری از تصرفات و تخریب اموال و تغییر کاربری در سال 96 به میزان 38 مورد و به ارزش 100 میلیارد و 676 میلیون و 990 هزار ریال به مساحت 5 میلیون و 838 هزار و 368 متر مربع داشتیم.
قاضی سراج افزود: درخصوص اثربخشی‌های مالی در سال 96 هم درخصوص وصول مطالبات و یا انتقال وجوه 30 هزار میلیارد و 705 میلیون ریال بود که 528 میلیارد ریال و 99 هزار یورو درخصوص استرداد وجوه و اموال بود و 722 میلیارد ریال و 16 هزار میلیون و 700 هزار یورو در بحث جلوگیری از تضییع اموال، هزار و 373 میلیارد ریال در بحث جلوگیری از فرار مالیاتی، 241 میلیارد ریال در بحث جلوگیری از قاچاق و هزار و 514 میلیارد ریال افزایش درآمد دولت داشتیم.


50 درصد سکه‌های خریداری شده دراختیار 5 درصد بود
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: بیش از 7 میلیون و 600 هزار ثبت نام سکه انجام شد که متأسفانه 5 درصد متقاضیان 50 درصد این سکه‌ها را در اختیار گرفته اند.
ناصر سراج در نشست خبری افزود: سازمان بازرسی کل کشور 3 نوع برنامه ریزی مستمر، فوق العاده و موردی دارد که برنامه ریزی مستمر در ابتدای هر سال به همه استان‌ها ابلاغ می‌شود. 
وی گفت: برنامه‌های فوق العاده هم از طریق مسئولان عالی رتبه نظام از سازمان بازرسی کل کشور درخواست و بررسی می‌شود و برنامه ریزی موردی این سازمان هم براساس گزارش‌های مردمی یا گزارش‌های کارکنان خود سازمان انجام می‌شود.
سراج گفت::​ ما امسال در 4 بازار سکه، ​ ارز، خودرو و مسکن وارد شدیم و نتایج آن را در آینده نزدیک مردم احساس خواهند کرد.
سراج درخصوص سکه گفت:​ بیش از 7 میلیون و 600 هزار ثبت نام صورت گرفت که 50 نفر 5 درصد را دراختیار گرفتند و دولت برای ثبت نام هر سکه 1 میلیون و 400 هزار تومان دریافت کرد و هم اکنون که قیمت آن بیش از 2 میلیون و 400 هزار تومان است، افرادی که 7 هزارسکه خریده اند بدون هیچ زحمتی 7 میلیارد تومان سود برده اند و این حجم خرید انبوه قطعاً روی بازار طلا اثر می‌گذارد. 
وی درباره بازار ارز هم گفت:: ​در حوزه‌های خرید و فروش وارد شدیم و هماهنگی‌های خوبی انجام شده است و پاسخ خوبی به مردم خواهیم داد. 
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به رکود در بازار مسکن اشاره کرد و گفت:​ در کمتر از 2 ماه قیمت مسکن حدود 40 درصد افزایش داشت و افراد دلال و سودجو بازار مسکن را ملتهب کردند و در هماهنگی با وزیر مسکن و شهرسازی تلاش خواهیم کرد بازار مسکن را سروسامان دهیم. 
وی درباره بازرسی‌های این سازمان در عرصه خودرو هم گفت:​ نقدینگی بیش از حد و پول‌های سرگردان موجب شد برخی خودرو‌ها تا 100 میلیون تومان مانند سوزوکی افزایش قیمت داشته باشد و خودروی 2008 حدود 80 میلیون تومان و استپ وی 30 میلیون تومان گران شد. 
سراج گفت: ما همه سایت‌ها را بررسی کرده ایم و قیمت‌ها را برخواهیم گرداند و بخش اعظم از این افزایش قیمت‌ها حباب است و مصرف کننده واقعی در این بازار حضور ندارد و دلال‌ها هستند که ورود می‌کنند. 
سراج گفت: فردا جلسه مبارزه با فساد اقتصادی با حضور مسئولان عالی سه قوه برگزار می‌شود که درخصوص خودرو مطالبی مطرح خواهد شد. 
وی گفت: درخصوص خودرو‌های خارجی هم سایت وزارت صنعت معدن و تجارت حک و 5 هزار ماشین مدل بالا وارد کشور شد که تاکنون 4 هزار خودرو ترخیص شده و بقیه در گمرک است. 
سراج گفت:​ اختلاف برخی از این خودرو‌ها مانند ولوو 400 میلیون تومان است که قیمت واقعی ندارد و باید به قیمت واقعی برگردد.

سازمان دیده بان شفافیت حق ورود به پرونده‌های قضایی را ندارد
­رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت:​سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت حق ورود به پرونده‌های قضایی را ندارد.
​قاضی ناصر سراج در ادامه نشست خبری درباره گزارش اخیر سازمان دیده بان شفافیت درباره پرونده خرید هواپیما‌های فلایت چک افزود​: اخیرا گزارشی در این رابطه از سوی سازمان دیده‌بان عدالت و شفافیت مطرح شده است، اما این سازمان مرجع رسیدگی نیست.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا تخلفی در این رابطه محرز شده است؟ گفت: پرونده را بررسی کردیم و افرادی نیز احضار شدند، گزارش در شرف تکمیل است، اما هنوز به دادگاه ارسال نشده است.

برچسب ها

سازمان بازرسی کل کشوراحتکار خودرو
مطالب مرتبط بیشتر
تذکر جدی سازمان بازرسی کشور به وزارت صمت+نامه تحویل ۵۰ هزار خودرو کف پارکینگ شرکت‌های خودروساز در روزهای اخیر ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع تصادف بهبهان مقصر اصلی بی‌سامانی خودروسازان در کشور کیست؟ پرونده دوم خودروسازان در سازمان بازرسی ۱۴۵ هزار خودرو در پارکینگ‌ دو خودروساز تا پایان آبان به صفر می‌رسد سازمان بازرسی کل کشور خواستار ارائه جدول زمان‌بندی ترخیص خودروهای ناقص شد وضعیت ایمنی اتوبوس‌ها بررسی می‌شود آیا ریزش بزرگ قیمت در راه است؟ قیمت خودرو بر اساس نرخ تورم بخشی قطعات اصلی تعیین می‌شود مجلس مخالف تصمیم شورای رقابت است نظر سازمان بازرسی در جلسه طرح‌ می‌شود ولی تصمیم نهایی با شورای رقابت است «نه» به حذف رانت بزرگ خودرو پارکینگ احتکار خودرو در غرب تهران لو رفت باید تلاش کنیم التهاب بازار خودرو کاهش یابد جزئیات جلسه سازمان بازرسی با خودروسازان درباره خودروهای انبارشده خودروهای احتکار شده در لارستان فارس کشف شد ۲۸ دستگاه خودروی احتکاری در کرج کشف شد کشف انبار دپوی ۱۰ میلیارد تومانی خودروی احتکار شده در ورامین موضوع احتکار خودرو در گروه خودروسازی سایپا منتفی است موضوع احتکار خودرو منتفی است منتفی بودن موضوع احتکار در ایران‌خودرو مازندران احتکار خودرو توسط خودروسازان صحت ندارد دستور ویژه سرپرست وزارت صمت برای بررسی دپوی خودروها خودروهای ناقص با تکمیل قطعات روانه بازار می شود کشف ۱۵ دستگاه خودرو احتکاری در کرمانشاه ۵۰۶ دستگاه خودروی ایرانی احتکار شده در اصفهان ضبط شد مالیات‌ستانی از محتکران خودرو مالیات بستن بر دارندگان چند خودرو تا حدی احتکار خودرو را کاهش می‌دهد کشف انبار میلیاردی خودروی خارجی احتکاری توقیف ۵۰۰ خودروی متخلف در ۳ ماهه اول سال کشف پارکینگ احتکار خودرو‌ در ساوه تعیین تکلیف خودروهای احتکار شده در انتظار رأی تعزیرات است ۳۰۰ خودرو خارجی احتکاری در تهران کشف شد نگهداری خودروی صفر بدون پلاک در پارکینگ احتکار محسوب می‌شود برچسب احتکار بر خودروهای ناقص خودرو های ناقص ایران خودرو در انتظار کاتالیست احتکار خودروها سازمان‌یافته باشد در قوه‌قضائیه رسیدگی می‌شود صدور احکام پرونده‌های خودرو‌های بدون پلاک کمتر از ۲ ماه آینده کشف ۵ هزار خودروی بدون پلاک در کشور برخورد هماهنگ سازمان حمایت، پلیس راهور ناجا و تعزیرات با محتکران خودرو کشف بیش از چهار هزار خودرو ظن احتکاری در استان تهران احتکار خودرو در حوزه کاری ما رخ نداده است تشکیل ۳۸ پرونده قاچاق و کشف ۴ هزار و ۶۸۳ خودرو در اردیبهشت ماه کشف ۳۸۶ خودرو در پارکینگ راه آهن شیراز نگهداری خودرو احتکار نیست مالکان انبار‌ها، پارکینگ داران و نمایندگی‌ها از احتکار خودرو خودداری کنند بیش از ۴ هزار خودروی احتکار شده در کشور کشف شد هشدار سازمان صمت استان سمنان به مالکان انبارها و نمایندگی ها درباره احتکار خودرو مالکان ۴ هزار خودروی احتکارشده در کشور چه کسانی هستند؟ عرضه خودروهای احتکار شده به قیمت مصوب هیچ احتکار خودرویی در آذربایجان‌شرقی گزارش نشده است کشف ۱۲۰ میلیاردی انواع خودروهای احتکاری در پایتخت اولتیماتوم پلیس به مالکان انبارها و پارکینگ‌ها درباره احتکار خودرو کشف ۵ هزار خودرو احتکار شده در تهران از ابتدای امسال خودروهای احتکاری کشف شده چگونه به فروش می‌رسد؟ کشف ۱۷۷ خودروی احتکار شده از ۵ پارکینگ در تهران فروش خودروهای احتکار شده به قیمت کارخانه کشف ۱۰۱۴ دستگاه انواع خودرو صفر کیلومتر احتکار شده طی ۷۲ ساعت گذشته تمام خودروهای احتکارشده فاقد شماره‌گذاری و پلاک بوده‌اند کشف بیش از ۴۰۰ خودروی احتکار شده، این‌بار در چیتگر شناسایی ۳ پارکینگ احتکار خودرو در اراک کشف یک تریلیونی خودروهای احتکاری در پایتخت «فروش سبدی» در پشت پرده احتکار خودرو کشف ۲۳۳ دستگاه خودرو احتکار شده در جاده مخصوص کرج کشف انبار احتکار خودرو در میدان انقلاب کشف ۶۵۷ خودروی احتکاری طی ۷۲ ساعت در تهران و گیلان استفاده از ظرفیت بسیج برای شناسایی پارکینگ‌های احتکار خودرو ۴۰۰ خودروی احتکاری در تهران کشف شد تاثیر خودرو‌های مکشوفه فاقد پلاک بر قیمت آن ها در بازار کشف ۱۲۶ دستگاه خودروی ایرانی و خارجی فاقد پلاک در پایتخت برخورد با خودروهای شماره گذاری نشده در خارج از کارخانه ۲۴ دستگاه خودروی احتکاری توقیف شد کشف یک انبار دیگر احتکار خودرو در غرب تهران «صمت» به‌دنبال محتکران خودرو نگهداری خودروی صفرکیلومتر احتکار است ممنوعیت نگهداری خودروی صفر کیلومتر در پارکینگ‌های خراسان جنوبی کشف ۴۸ میلیاردی انواع خودروهای ایرانی و خارجی احتکار شده جزییات دادگاه ۲ مفسد اقتصادی محکوم به اعدام منتشر شد انبار ۳۸ میلیاردی احتکار خودرو در کازرون لو رفت! با زوج خودرویی محکوم به اعدام بیشتر آشنا شوید ۶۴۰ دستگاه خودرو احتکار شده در پایتخت کشف و ضبط شد کشف ۷۹ دستگاه خودروی احتکار شده در پایتخت مجازات ۲۰ سال حبس در انتظار احتکارکنندگان خودرو برخورد قاطع پلیس امنیت اقتصادی با اخلالگران بازار خودرو حکم اعدام برای سلطان خودرو و همسرش کشف ۵۴۰ خودروی بدون پلاک ساخت ایران‌خودرو و سایپا در تهران آغاز فروش فوق العاده خودرو از عید فطر ۳۸۷ خودروی صفر کیلومتر در تهران کشف شد فرودگاه مهرآباد احتکار خودرو در پارکینگ فرودگاه را تکذیب کرد فرودگاه مهرآباد احتکار خودرو در پارکینگ فرودگاه را تکذیب کرد مهلت یک هفته‌ای پلیس به احتکار کنندگان خودرو کشف بیش از ۱۰۰ دستگاه خودروی احتکار شده از دو پارکینگ در غرب تهران کشف دپو ۱۳۸ دستگاه خودرو صفر کیلومتر در قم وجود خودروی بدون پلاک در پارکینگ‌ها احتکار است برخورد قاطع با محتکران خودرو در خراسان جنوبی اعمال محدودیت های جدید برای جلوگیری ازحضور سوداگران در بازار خودرو ۸۹ دستگاه خودروی احتکاری در اصفهان توقیف شد فرمول قیمت گذاری خودرو هفته آینده اعلام می شود وزارت صنعت در افزایش قیمت خودرو باید کارشناسی عمل کند ورود سازمان بازرسی به ماجرای نابسامانی بازار خودرو تحویل ۲۰۰۰۰ خودروی دپوشده به مردم نشست بررسی وضعیت خودرو پرداخت تسهیلات به خودروسازان خروجی ندارد ۱۶۰ هزار خودرو به دلیل کمبود قطعه انبار شده‌اند تکمیل ۱۸۰ هزار خودروی ناقص تا یک‌ماه و نیم دیگر احمدی: تکمیل خودرو های ناقص نیازمند نقدینگی است هشدار وزارت صنعت به خودروسازان: پارک ممنوع استاندارد بگذارد خودروی ناقص می‌فروشیم! عوامل پشت پرده افزایش قیمت خودرو چه کسانی هستند؟ به هیچ عنوان ‌خودرو ‌در پارکینگ‌ها انبار نشود احتمال احتکار خودروسازان با هدف گران فروشی راهکار یک نماینده مجلس برای حل مشکل گرانی خودرو جلسه با وزیر صنعت و خودروسازان در ارتباط با بازار خودرو دو فرضیه درباره خودروهای دپویی ماجرای احتکار خودرو در انبار خودروسازان حقیقت دارد؟ عواملی باعث شد نتوانیم قیمت خودرو را کنترل کنیم سازمان بازرسی نمی‌تواند خواستار بازگشت شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو شود سازمان بازرسی خواستار بازگشت شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو شد تعداد زیادی خودرو در خودروسازی‌ها انبار شده است ارسال گزارش تخلفات بازار خودرو به رئیس قوه قضائیه خودروسازان قیمت‌ها را بسیار بالا برده‌اند برخی درباره طرح ترافیک خبرنگاران شیطنت کردند مذاکره برای ترخیص ۱۰ هزار کانتینر لوازم یدکی جهت حل مشکلات خودروسازان استقرار بازرسان سازمان بازرسی کل کشور در دو شرکت خودروساز بزرگ کشور هیچ خودرویی نباید در پارکینگ ها انبار شود ورود سازمان بازرسی به دریافت عوارض در محدوده زوج و فرد بازرسی از خودروسازان مستمر خواهد شد سایپا و خودروسازی های دیگر مجوزی برای افزایش قیمت ندارند ۱۲۰۲۵ مورد بازرسی از بازار خودرو ۱۱ خودروی احتکارشده در قم کشف شد استقرار بازرسان در دو شرکت خودروسازی اعلام دلایل "گرانی خودرو" مستندات‌ ا‌حتکار‌ خودرو‌ را منتشر ‌کنید به نظر نمی‌رسد "ایران خودرو" کرمانشاه احتکار کرده باشد توضیحات تعزیرات حکومتی درباره خودروهای انبار شده در پارکینگ‌های ایران خودرو کشف ۸۰۰ خودروی احتکارشده در شهرستان البرز رفع اتهام خودروسازان از احتکار با همکاری گمرک میسر می شود موضوع کارخانه ایران خودرو صحنه در حال بررسی است احتکار خودرو فاقد صرفه اقتصادی است با احتکار خودرو برخورد می شود داستان احتکار خودرو از سوی خودروسازان چیست؟! خودروهای غیرتجاری مصداق احتکار نیست احتکار خودرو سود اقتصادی ندارد احتکار برای خودروساز توجیه اقتصادی ندارد واکنش به گرانی واحتکار خودرو در بازار انبار احتکار لاستیک کامیون در تیران و کرون کشف شد قانون محدودیت نگهداری خودرو وجود ندارد در خرداد ۲۰ درصد کاهش تولید داشتیم جزئیات پرونده واردات خودرو فعلا محرمانه است محتکران خودروها را به بازار عرضه کردند پاسخ ایران‌مال به شایعه احتکار خودروهای وارداتی حضور سراج در ایران خودرو حتما آثار خوبی برای مشتریان خودرو دارد کم فروشی خودروسازان؛ شایعه یا واقعیت؟ احتمال احتکار خودرو همچنان در دست بررسی است احتکار خودرو مربوط به ایران‌خودرو نیست سراج به "ایران خودرو" رفت پرونده احتکار خودروسازان رسیدگی نشد! احتکار خودرو غیرقابل تصور است استقرار سازمان بازرسی در ایران خودرو فاز جدید مقابله با احتکار و گرانی امروز کلید خورد مردم به زودی نتایج ورود سازمان بازرسی به بازار خودرو، مسکن و ارز را می‌بینند «احتکار» خودرو را گران کرد؟ مجلس برای بررسی"احتکار خودرو" کارگروه ویژه تشکیل داد احتکار خودرو صحت ندارد احتکاری در کار نیست پرونده احتکار و گرانی خودرو همچنان روی میز مجلس خودروسازان امروز پاسخ می‎دهند فردا احتکار خودرو توسط خودروسازان بررسی می‌شود امضاهای طلایی دستاورد قیمت گذاری دستوری ورود سازمان بازرسی به موضوع خرید و فروش غیرقانونی برگه معاینه فنی ورود سازمان بازرسی به موضوع گرانی خودرو‌ آخرین جزئیات ورود سازمان بازرسی به موضوع طرح ترافیک خبرنگاران فراخوان مناقصه عمومی انجام امور خدمات خودرویی از سوی سازمان بازرسی کل کشور ورود سازمان بازرسی به گرانی خودرو استقرار هیات بازرسی در شرکت کنترل ترافیک تهران
برگشت به بالا