نیویورک تایمز فاش کرد:

مهندسان تاکاتا درباره دستکاری نتایج تست ایربگهای این شرکت شوخی می‌کرده اند

عصر خودرو- روزنامه نیویورک تایمز از ایمیلهایی پرده برداشت که در آن کارکنان شرکت سازنده ایربگ‌های تاکاتا با هیجان از دستکاری اطلاعات تست محصولات این شرکت صحبت کرده اند.

Tuesday 05 January 2016 - 19:00:00

مهندسان تاکاتا درباره دستکاری نتایج تست ایربگهای این شرکت شوخی می‌کرده اند

به گزارش پایگاه خبری« عصرخودرو»  به نقل از اتوبلاگ، کارکنان تاکاتا حتی ظاهرا در این ایمیلها درباره ارائه اطلاعات غلط در تستها شوخی کرده اند. 

این ایمیلها بخشی از پرونده حقوقی علیه این شرکت در فلوریدا است که باز شدن انفجاری ایربگ ساخت این شرکت در یک خودرو باعث فلج شدن وی شده است.

متهم ترین ایمیل افشا شده در گزارش نیویورک تایمز ظاهرا از سوی باب شوبرت یکی از مهندسان تاکاتا است که در آن می‌گوید: "دستکاری مبارک!!! "

وی همچنین نوشته است که بارها اطلاعات تغییر داده شده را به مشتری ارائه داده است.

این مهندس در پیام دیگری می‌گوید: تغییر اطلاعات فراتر از تمام مرزهای منطقی رفته و اکنون جنبه تقلب و کلاهبرداری گرفته است.

تاکاتا در بیانیه ای اعلام کرد: نیویورک تایمز بخش های گزیده شده ای از سخنان شوبرت را منتشر کرده است. شوبرت درباره قالب بندی ارائه صحبت میکرده نه تغییر اطلاعات و ایمیل هایی که از آنها صحبت شده هیچ ارتباطی با فراخوان کنونی ایربگهای این شرکت ندارند.  

اگرچه این ایمیلها آشکار ترین نشانه اطلاع کارکنان تاکاتا از نقص ایربگهای این شرکت است ولی اولین مورد نیست.

روزنامه وال استریت ژورنال سال 2015 گزارش داد که تحقیقات نشان میدهد کارکنان تاکاتا دستکم در یک دهه گذشته نتایج تست محصولات این شرکت را دستکاری کرده اند.

ظاهرا کارکنان تاکاتا در ژاپن تاییدیه محصولات خود را از آمریکا دریافت میکرده ولی طبق نیازهای شرکت آنها را تغییر داده اند.

شرکت ژاپنی تاکاتا که به بیشتر خودروسازان بزرگ جهان همکاری دارد، با رسوایی نقص در ایربگهای خود مواجه شده که خودروسازان بزرگ را به فراخوان خودروهای خود مجبور کرده است.

تاکنون تویوتا، مزدا، فورد و هوندا استفاده از ایربگهای تاکاتا را کنار گذاشته و حمایت مالی از این شرکت را متوقف کرده اند.

سازمانهای نظارتی و قانونگذاری آمریکایی اعلام کرده اند که تاکاتا در ایربگهای خود از مواد شیمیایی همچون نیترات آمونیوم استفاده می کند که باعث میشود ایربگ با نیروی بیشتری باد شود.

نیترات آمونیوم ماده ای است که بویژه در نواحی مرطوب در با گذشت زمان در معرض خرابی قرار دارد و ماده تغییر یافته می تواند انفجاری ایجاد کند که نیروی آن برای منفجر کردن کپسول باد کننده ایربگ کافی خواهد بود و اصابت ترکشهای این کپسول به سرنشینان مرگبار خواهد بود.

تاکاتا از سوی سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراههای آمریکا به پرداخت 70 میلیون دلار جریمه نقدی محکوم شده و در صورتیکه نتواند فهرستی از تعهدات را انجام دهد 130 میلیون دلار دیگر جریمه خواهد شد.

شرکت خودروسازی هوندا هفته گذشته تایید کرد که ترکیدگی ایربگ شرکت تاکاتا در تصادف خودروی هوندا آکورد در ماه ژوئیه به مرگ راننده جوان این خودرو منجر شده است. این فرد نهمین قربانی نقص ایربگهای شرکت ژاپنی تاکاتا در جهان بوده است.

مرگ این راننده که اولین بار هفته گذشته توسط سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراههای آمریکا اعلام شد، هشتمین مورد در آمریکا و نهمین مورد قربانیان نقص این ایربگها در جهان بوده است.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب ها

تاکاتا
مطالب مرتبط بیشتر
مدیران ارشد تاکاتا کناره گیری می‌کنند "اتولیو" گزینه‌ نهایی خودروسازان برای سرمایه‌گذاری در تاکاتا فراخوان بزرگ خودروساز ژاپنی به دلیل ایربگ تاکاتا مرگ شانزدهمین قربانی بر اثر نقص ایربگ تاکاتا مواد منفجره ایربگهای تاکاتا حادثه آفریدند فراخوان 7 میلیون خودرو در ژاپن دستور دولت ژاپن به خودروسازان برای فراخوان هفت میلیونی 40 میلیون خودرو دیگر درگیر مشکل ایربگهای تاکاتا شدند اختصاص 189 میلیون دلار برای هزینه فراخوان ایربگها فراخوان ایربگ های معیوب تاکاتا 24 میلیارد دلار آب می خورد بزرگترین و پیچیده‌ترین فراخوان قرن گسترش فراخوان تویوتا برای ایربگهای معیوب سندروم تاکاتا مرسدس- بنز را هم گرفتار کرد تاکاتا به رغم رسوایی گسترده سودده شد مشکل تولیدکننده ایربگ‌های انفجاری معلوم شد صدور فراخوان جدید برای پنج میلیون ایربگ مرگبار مهمترین رویدادهای خودرویی سال 2015 هوندا: به تاکاتا کمک نخواهیم کرد هوندا به قطعه ساز ژاپنی وام جدید نمی‌دهد استفاده از بادکننده‌ ایربگ خطرناک تاکاتا ممنوع شد تاکاتا از سال 2000 از نقص ایربگهای خود خبر داشته است فورد هم ایربگ‌های تاکاتا را تحریم کرد نیسان و تویوتا کنار گذاشتن ایربگ های تاکاتا را تایید کردند فرار غولهای ژاپنی از ایربگ تاکاتا افزایش هزینه‌های هوندا از فراخوان ایربگ‌ها "تاکاتا" بزرگترین مشتری خود را از دست داد تاکاتا 70 میلیون دلار جریمه شد جزییات قطع همکاری هوندا با یکی از قطعه سازان همکار مشکل ایربگ تاکاتا به خودروهای جدید رسید فراخوان 4.5 میلیون خودرو دیگر هوندا در سراسر دنیا عذرخواهی برای ایربگهای مرگبار جایگزینی کیسه هوای تاکاتا 5 سال طول می‌کشد شرکت تاکاتا 34 میلیون کیسه هوا را جمع‌آوری می‌کند
Back to top