بازار داغ لوکس سواری

پلیس: خریدو فروش خودروهای گذرموقت غیرقانونی است

عصر خودرو- انتشار فیلم تصادف یک خودروی رولزرویس ریث که یک خودروی گرانقیمت در جهان شناخته می شود؛ آن هم با یک وانت پراید در خیابان‌های تهران، بار دیگر موضوع تردد خودروهای گذرموقت در کشور را بر سر زبان‌ها انداخته و این پرسش مطرح شده که چرا خودروهای لوکس که واردات رسمی آنها ممنوع است، با این ترفند در خیابان‌ها جولان می‌دهند.

Saturday 14 September 2024 - 08:59:00

پلیس: خریدو فروش خودروهای گذرموقت غیرقانونی است

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، ممنوعیت واردات خودرو به کشور که در دوره ای به دلیل مدیریت منابع ارزی کشور در شرایط تحریم اعمال شد، تشنگان خرید و فروش خودروهای خارجی را ناکام گذاشت و به دنبال آن، کسانی که به دنبال استفاده از این نوع خودروهای لوکس بودند نیز تا مدتها چشم براه تغییر قانون و آزادشدن مجدد واردات ماندند.

اما یک بخشنامه که در تیرماه 1402 از سوی گمرک منتشر شد، امیدها را برای باز شدن مجدد پای خودروهای لوکس و مدرن به خیابان های ایران بیشتر کرد زیرا بر اساس آن تسهیلاتی برای ورود موقت خودروهای سواری درنظر گرفت تا مهلت تردد خودروهای سواری ورود موقت توسط اتباع خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور از تمام کشورها حداکثر 5 ماه «بدون تمدید» تعیین شود.

همین امر سبب شد تا تبلیغات خرید و فروش خودروهای گذرموقت در فضای مجازی نیز در یکسال گذشته شدت یابد و در همین مدت ساکنان کلانشهرها و بویژه تهران نیز شاهد تردد خودروهایی بوده اند که مدل سال های جدید بوده و حتی برخی از آنان حجم موتور بالا دارند که «رولزرویس ریث» تصادفی که در قیمت جهانی آن بیش از 280 هزار پوند اعلام شده - یعنی مبلغی در حدود 22 میلیارد تومان - از جمله آنهاست.

 

بخشنامه گمرک چه می‌گوید؟

همانگونه که گفته شد، گمرک تیرماه سال گذشته با هدف تسهیل ورود موقت خودروهای سواری به کشور، شفافیت و انحصارزدایی شرایط جدیدی را برای خودروهای وارداتی گذر موقت اعلام کرد که البته با هدف حمایت از گردشگران و سرمایه گذاران خارجی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، مسافران غیر مقیم ایران و ساکنان مناطق آزاد نگاشته شده است.

بر اساس این بخشنامه متقاضیان مشمول این تسهیلات می توانند به مدت پنج ماه خودروی سواری را به شیوه ورود موقت وارد کشور کنند. پیش از این مدت زمان یاد شده فقط دو ماه بود و در صورت امکان و موافقت گمرک سه ماه دیگر نیز تمدید می شد اما با تعیین سقف زمان قانونی تعیین شده از ابتدا ضمن از بین رفتن حاشیه فساد احتمالی ، هم اکنون متقاضیان در بدو ورود به کشور می توانند از تسهیلات پنج ماهه ورود موقت خودرو به کشور استفاده نمایند. همچنین با ابلاغ این بخشنامه محدودیت کشورها نیز که قبلاً شامل کشورهای خاصی می شد، برداشته شده است.

در این بخشنامه آمده است، مهلت‌های قانونی اعطا شده غیرقابل تمدید خواهد بود که این امر از سوءاستفاده های احتمالی جلوگیری می‌کند.

جولان تبلیغات گذرموقت‌ها در فضای مجازی

خرید و فروش خودروهای وارداتی با پلاک گذر موقت، داستان جدیدی نیست و مدتهاست که شاهد تبلیغات واردات و فروش این گروه از خودروهای وارداتی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به خصوص توسط دارندگان نمایشگاه خودرو و همچنین خارج نشینان هستیم که البته در یکسال اخیر این موضوع شدت گرفته است.

تبلیغات اغواکننده معامله این نوع خودروها به حدی است که حتی با قوانین کنونی واردات خودرو نیز همخوانی ندارد و به همین دلیل است که پلیس آن را مصداق تبلیغات غیرواقعی دانسته و به مردم هشدار داده است که این تبلیغات شائبه کلاهبرداری و سوءاستفاده دارد.

مهم‌ترین محدودیت قانونی درباره واردات خودرو که حتی در واردات خودروهای کارکرده نیز دیده شده، به حجم موتور مربوط می‌شود؛ طبق قانون واردات خودروهایی با حجم موتور بیش از 2500 سی‌سی ممنوع است در حالی که در تبلیغات صفحات مجازی خودروهایی که دیده می شود که اغلب قدرت موتور بالایی دارند که می توان به سوپراسپرت‌هایی چون مازاراتی، مرسدس بنز، پورشه، شورولت و بی ام دبیلیوهایی اشاره کرد که برخی از آنان حتی بیش از 4 هزار سی سی حجم موتور دارند.

موضوع فقط به تبلیغات این افراد و شرکت‌ها مبتنی بر توانایی واردات خودروهای لوکس خلاصه نمی شود و عمداً بر مقایسه قیمت این خودروها در کشورهای منطقه با خودروهای داخلی و چینی ساخت و مونتاژ داخل مانورد داده می‌شود که به ادعای آنها خودروهای لوکس به مراتب ارزان‌تر از خودورهای داخلی است.

بُعد دیگر مسئله بهره مندی خودروهای مذکور از امکان پلاک گذر موقت است که به ادعای تبلیغ کنندگان تا چند سال قابل تمدید و تردد راحت در سراسر کشور است. البته باید در تایید این ادعا به افزایش روز افزون این خودروهای در سطح خیابان‌های شهر به خصوص در تهران اشاره کرد که بیش از هر زمان دیگر در معرض دید قرار دارند.

در نقد این تبلیغات موهوم این را هم باید گفت که براساس مواد 50 و 78 قانون گمرکات‌، خودروهای پلاک گذر موقت شماره‌گذاری دائمی نمی‌شوند، مالکیت خودروهای گذر موقت امکان نقل و انتقال را ندارند و به تبع ، امکان خرید و فروش و واگذاری حتی به‌صورت موقت نیز برای مالکان این خودروها وجود ندارد.

این در حالیست که در تبلیغات فروشندگان این گروه از خودروها به مخاطبان چنین القا می شود که مالکیت خودرو به صورت وکالتی قابل واگذاری است.

ماده 50 قانون گمرک به ورود موقت کالاها اشاره دارد که بر اساس آن کالاهای معینی می تواند تحت شرایطی به طور موقت به قلمرو گمرکی وارد شود. این کالاها باید ظرف مهلت معینی که گمرک ایران تعیین می نماید بدون این که تغییری در آن ایجاد شود خارج شود.

در ماده 78 این قانون نیز بیان شده که مسافران غیرمقیم ایران می توانند وسیله نقلیه شخصی خود را با رعایت مقررات مربوطه طبق رویه ورود موقت به قلمرو گمرکی کشور وارد نمایند. ایرانیان مقیم خارج درصورتی می توانند از مقررات این ماده استفاده نمایند که قبل از ورود به ایران حداقل سه ماه در خارج از کشور اقامت داشته باشند.

پلیس: خرید و فروش خودروهای گذرموقت همچنان ممنوع است

از آنجا که معاملات خودرویی باید در سامانه پلیس ثبت شود، برای راستی آزمایی امکان خرید و فروش خودروهای گذر موقت به سراغ معاون عملیات پلیس راهور رفتیم؛ وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد که «هرگونه خرید و و فروش خودروهای گذرموقت در کشور ممنوع است».

سردار محمدباقر سلیمی در این باره توضیح داد: خودروها به 2 صورت با استفاده از پلاک گذر موقت می‌توانند در خیابان‌های کشور تردد کنند. نخست خودروهایی هستند که در کشورهای غیر ایران ثبت و پلاک شدند که در صورت تایید گمرک و طی کردن شرایط خاص، حداکثر به مدت یک ماه اجازه ورود به کشور را دریافت می کنند و بیش از این زمان نیز منوط به تاییدیه‌های مختلف است.

این مقام راهور خاطر نشان کرد: طبق ماده 50 و 78 قانون گمرکات کشور، اجاره و نقل‌وانتقال خودروهای با پلاک گذرموقت حتی برای زمان کوتاه هم امکان پذیر نیست. علاوه بر این خودروی گذرموقت با وجود اینکه می‌توانند در تمام جاده های ایران تردد کند، اما حداکثر مدت زمان قانونی تردد آنها 6 ماه است که البته بسته به نوع خودرو و مبدا خودرو این زمان متغییر است. اما در حال حاضر این مدت زمان سه ماهه است.

وی ادامه داد: شرایط دوم مربوط به خودروهایی است که در مناطق آزاد اقتصادی - تجاری پلاک گذاری شده‌اند و به اصطلاح از پلاک منطقه آزاد بهره‌مند هستند؛ این خودروها نیز هر سال فقط یک بار آن هم به مدت 45 روز می‌توانند وارد مناطق داخلی کشور و غیر تجاری شوند.

معاون عملیات پلیس راهور درباره موضوع خودروهای منطقه آزاد توضیح داد و گفت: متاسفانه در دولت دهم و شورای تامین استان خوزستان تصمیم‌گیری شد که خودروهای با پلاک اروند می‌توانند در کل استان خودزستان تردد کنند که این مسئله بعدها به دیگر استانهای دارای منطقه آزاد تسری یافت.

پلیس خودروهای گذرموقتی که مهلت قانونی آنها تمام شده را توقیف می‌کند

سردار سلیمی درباره محدودیت خودروهای گذرموقت توضیح داد و گفت: علاوه بر محدودیت زمانی، خرید و فروش خودروهای گذر موقت نیز در کشور ممنوع است و هیچ مرکز تعویض پلاک اجازه پلاک‌گذاری این خودروها را ندارد.

به گفته او، تمامی خودروهای دارای پلاک گذر موقت باید قبل اتمام اعتبار تعیین شده به مبدا بازگشته و در غیر این صورت در صورت رویت پلیس راهور خودرو توقیف و به گمرک تحویل می شود تا مراحل قانونی خود را طی کند.

معاون عملیات پلیس راهور درباره خودروهای پلاک منطقه آزاد نیز گفت: خرید و فروش خودروهای پلاک منطقه نیز خارج محدوده تعیین شده ممنوع است و باید در شهر و مرکز شماره‌گذاری منطقه آزاد مربوطه تعویض پلاک شود.

سردار سلیمی اضافه کرد: خرید و فروش پلاک منطقه نیز باید توسط افراد دارای شهروندی و هویت ساکن در منطقه باشد و به افراد غیربومی یا غیرساکن در منطقه اختصاصی پلاک نباید فروخته شود.

وی ضمن مهمل خواندن تبلیغات در فضای مجازی هشدار داد که باید مردم نسبت به تبلیغات هیجانی و وسوسه کننده خودروهای خارجی هوشیار باشند و به دام افراد سودجو گرفتار نشوند.

معاون پلیس راهور تصریح کرد: یکی از شگردهای این افراد وعده تمدید مادام العمر پلاک گذر موقت است که این موضوع به هیچ عنوان صحت نداشته و فروشندگان و وارد کنندگان بلافاصله بعد از انجام معامله هیچ تعهدی نسبت به خریدار نخواهند داشت.

برچسب ها

خودرو گذر موقتگمرکپلیس راهنمایی و رانندگیپلیس راهور فراجا
مطالب مرتبط بیشتر
واردات 32‌هزار خودرو در 7ماهه امسال ترخیص خودرو در گمرک از سر گرفته شد الزام خدمات پس از فروش برای یک گروه از واردکنندگان خودرو حذف شد آغاز واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور تصادفات زیر 53 میلیون تومان نیازی به کروکی ندارند ترخیص قطعات خودرو با اخذ تعهد دوماهه از صاحبان کالا مجاز شد صدور مجوز واردات 600 دستگاه کشنده و کامیون چرا برخی خودروهای لوکس با پلاک خارجی در ایران تردد می‌کنند؟ امکان دریافت پلاک ملی برای مالکان فعلی خودروهای مناطق آزاد فراهم شد افزایش 16 درصدی واردات خودرو در نیمه اول امسال اجرای طرح «کروکی آنلاین» با همکاری بیمه مرکزی و پلیس راهور آغاز مجدد تحویل خودروهای وارداتی اسقاط خودروهای فرسوده مستلزم استمرار واردات خودرو ترخیص اولین سری وویا فری 2025 از گمرک؛ تحویل به زودی آغاز می‌شود واردات خودرو از یک مسیر جدید گمرکی ممکن شد پشت پرده‌های واردات خودرو که نمی‌دانید! دولت به جای حل مشکل مغایرت قانونی تعرفه واردات خودرو آن را به گمرکات ابلاغ کرد! پلتفرم جامع خدمات خودرویی به زودی راه‌اندازی می‌شود 2400 خودرو وارداتی رسوبی تعیین تکلیف شدند دستور فوری برای تعیین تکلیف 2 هزار و 800 خودروی وارداتی امضای تفاهم نامه ورود و تردد خودروهای خارجی با پلاک منطقه آزاد ماکو جدیت و تلاش وزارت صمت در جهت ترخیص خودروهای مانده گمرک تخلیه محموله خودروی وارداتی در گمرک بدون ثبت سفارش، ممنوع است مصوبه اصلاحی واردات خودرو ابلاغ شد طرح جامع تحول در نظام شماره‌گذاری تدوین می‌شود بلاتکلیفی در واردات خودرو؛ مشتریان بازنده اصلی تصمیمات متناقض ترخیص 30 درصد خودرو‌های خارجی بلاتکلیف در گمرک خرمشهر افزایش جریمه رانندگی؛ رانندگی در حالت مستی 15 میلیون جریمه دارد حقوق ورودی واردات خودرو در سال 1404 اصلاح شد موتورسیکلت‌ها «شناسنامه دار» می شوند رونمایی از آمار 5 ماهه واردات خودرو مانعی برای واردات خودرو ایرانیان مقیم خارج نداریم جریمه تردد خودروی گذر موقت غیرمجاز در ایران فهرست کشورهای مجاز برای ورود موقت خودرو به ایران اعلام شد گمرک مقررات جدید واردات خودرو را ابلاغ کرد نصف خودروهای وارداتی در گمرک خاک می‌خورند شرایط و ممنوعیت‌های واردات خودرو به سرزمین اصلی اعلام شد واردات 24 هزار خودرو در 4 ماه کدام دستگاه مقصر ترخیص هزاران دستگاه خودرو با عوارض غیرقانونی است؟ پلیس عامل تأخیر شماره‌گذاری‌ خودروهای جدید نیست رشد 40 درصدی ترخیص خودرو از گمرک تعویض پلاک فقط با ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان هیچ مشکلی برای ترخیص خودروهای وارداتی وجود ندارد تغییر ارکان خودرو تنها با مجوز قانونی؛ ممنوعیت قانونی و پیامدهای تخلف دو دستگاه دولتی به پیچیدگی فرآیند «ترخیص» پایان دادند؟ بازپرداخت حقوق ورودی خودروهای وارداتی کلید خورد فوریت ترخیص آمبولانس، خودروی برقی و گوشی تلفن همراه لغو شد بخشنامه جدید گمرک برای ترخیص خودرو با شناسه کالا تعرفه‌های واردات خودرو به گمرک اعلام شد ضوابط جدید خودروهای اروندی زمینه تأمین خودرو با قیمت واقعی را در خوزستان فراهم کرد ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم ترخیص درصدی قطعات خودرو سرعت می‌گیرد چرا خودروهای وارداتی از گمرک ترخیص نمی‌شوند؟ یک ابهام درباره حقوق ورودی خودرو در سال 1404 گمرک: مصوبه دولت برای واردات خودرو تا پایان سال معتبر است 4 اقدام خودرویی گمرک در میانه و پایان جنگ تمدید پروانه های ورود موقت خودروهای سواری تا شهریور دستور معاون وزیر صمت جهت تسریع در ترخیص خودروهای وارداتی از گمرک ابلاغ نحوه ارزش‌گذاری آمبولانس برای افزایش سرعت ترخیص خودروهای گذر موقت در صورت انقضای مهلت، قاچاق محسوب می‌شوند امحای اسناد واردات خودرو در گمرک صحت ندارد رسوب قطعات خودرو در گمرک صدور مجوز ترخیص غیرممکن شد؟ دستورالعمل گمرک برای ملاک محاسبه ارزش گمرکی کالاها+نامه اجرای طرح تسویه تخلفات رانندگی پیش از تعویض پلاک در سراسر کشور تسویه حساب خلافی برای دریافت پلاک جدید خودرو الزامی شد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد آیین نامه اجرایی واردات خودروهای جانبازان ابلاغ شد ابلاغ رسمی نحوه جدید محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی در سال 1404+نامه ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟ مصوبه واردات خودروهای نو و کارکرده به گمرکات ابلاغ شد حقوق گمرکی و سود بازرگانی واردات لاستیک سواری ابلاغ شد وضعیت خودروهای وارداتی بعد از انفجار در بندر شهید رجایی جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث لغو شد شماره گذاری خودروها در بحران جزئیات طرح "خودروی متصل" کارت سوخت وسائل نقلیه فاقد بیمه باطل می‌شود واردات خودرو بدون انتقال ارز بعد از وقفه 10 ساله کلیدخورد تعرفه واردات همه خودروها صد درصد تعیین شد +تعرفه های جدید خودروهای کارکرده وارداتی زیر 1.8میلیارد قیمت نمی‌خورد ارتقای ایمنی و استحکام بدنه خودروها تعرفه واردات خودروهای کارکرده اعلام شد پایان فروردین آغاز تک مرحله‌ای شدن دریافت تاریخچه پلاک ورود اولین نمونه‌های تانک 500 هیبرید شتابران خودرو به گمرک ایران سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404 نشست مشترک مدیران ارشد ایران‌خودرو و رییس پلیس راهور فراجا برگزار شد هشدار پلیس راه به شعب بیمه در خصوص نقض شیوه‌نامه‌های کروکی ترسیمی امدادخودروهای غیرمجاز شناسایی و توقیف می‌شوند گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفرهای نوروزی توقیف می‌شود کمری‌های هایبرید جانبازان از گمرک ترخیص شد راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات ساکن خودروها در 25 نقطه پایتخت مشکلی برای ترخیص خودروی جانبازان وجود ندارد سرنوشت واردات و حقوق ورودی خودرو در سال 1404 ممنوعیت خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت 49 هزار خودروی وارداتی به کشور وارد شد افزایش نرخ جریمه‌های رانندگی در نوروز واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد هزینه اضافه شماره گذاری روی دوش خودروهای وارداتی! 34 هزار خودرو در 15 روز به دلیل تخلفات پلاک اعمال قانون شدند واردات خودروی نو به مناطق آزاد مجاز شد تکذیب شماره‌گذاری خودروهای مدل 1404 در سال جاری رانندگی بدون گواهینامه چه مجازاتی دارد؟ مشکل ترخیص خودروهای وارداتی برقی حل شد کدام خودروها مدل 1404 می شوند؟ واردات 49 هزار خودرو در 10 ماهه امسال آغاز نظارت هوشمند بر رعایت فاصله طولی خودروها در آزادراه و بزرگراه‌ها از 10 بهمن سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت کاهش یافت معرفی بیش از 10 هزار راننده فاقد گواهینامه به مراجع قضائی در تهران شرایط جدید صدور گواهینامه اعلام شد بیمه‌ها نباید درخواست کروکی کاغذی کنند ابطال معاینه فنی 9200 خودرو در 10 ماه خودروهای وارداتی توسط وزارت صمت ارزش‌گذاری می‌شوند تغییرفرآیند تعیین ارزش خودرو در اصلاحیه قانون ساماندهی خودرو رسوب خودرو در گمرک نداریم واردات خودرو در دولت چهاردهم بیش از 7 برابر شد محموله جدید نیسان سیلفی وارد کشور شد مهلت یک هفته‌ای برای ترخیص 626 خودروی وارداتی از گمرک بوشهر واردات 35هزار و 127دستگاه خودرو سواری نو به کشور آغاز شماره‌گذاری خودروهای رانا پس از تمدید مجوز استاندارد تخطی از میانگین سرعت؛ 45 درصد تخلفات مربوط به سرعت است مزایده خودروهای باقی مانده در گمرک تهران خودروهای داخلی از ایمنی کافی برخوردار نیستند خودروهای گذر موقت به هیچ عنوان به پلاک ملی تبدیل نخواهند شد اتوبوس های برقی چینی از گمرک ترخیص شد خودروهای لوکس از چه مسیری وارد می‌شوند؟ اخذ شناسه کالا در ثبت سفارش صنایع خودرو و معدنی الزامی شد تشدید برخورد با وسایل نقلیه پلاک مخدوش جزئیات جدید از پرونده خودروهای وارداتی قاچاق در سال 96 اولین محموله ام جی های وارداتی فردا موتورز ترخیص شدند خسارت ارزی با خطای سیاستگذار آغاز عرضه خودرو‌های وارداتی در سامانه یکپارچه پس از دستور دادستان تهران واردات خودرو در سال جاری از 25 هزار دستگاه گذشت رانندگان قانونمند تشویق می‌شوند حذف کامل کروکی‌های کاغذی تصادفات از امروز تاکسی و اتوبوس‌های برقی در گمرک به نام کیست؟ مجوز واردات 2000 خودروی ماموریتی پلیس صادر شد گمرک ادعای شهرداری تهران درباره محموله خودروهای برقی را تکذیب کرد ترخیص فوری 122 دستگاه آمبولانس پلیس تخلف پارکینگ‌داران طرف قرارداد بنیاد تعاون را تایید کرد تجهیز نیروهای فراجا به خودروهای ضدگلوله عرضه و تحویل اسپورتیج به‌زودی 4 خدمت پلیس راهور اینترنتی شد ترخیص محموله بزرگ خودروهای خارجی از بندر شهید رجایی پس از دستور قضایی الحاق 150 موتورسیکلت سنگین به ناوگان پلیس راهور تهران بزرگ تشریفات گمرکی 660 دستگاه خودرو چانگان در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند خودروهای برقی EQM5 به ناوگان پلیس راهور پیوست ترخیص 249 خودرو سواری از گمرک نخستین خودروهای برقی وارد ناوگان پلیس راه کشور شدند آغاز طرح سراسری ترخیص خودروهای توقیفی در هفته فراجا اعتصاب کارگران بندرهای آمریکا و بحرانی دیگر برای خودروسازان ورود خودرو از ارمنستان به ایران تسهیل شد ترخیص اولین محموله خودرو سواری در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند واردات کامیون و کشنده از گمرکات کشور سه برابر شد واردات خودرو از بندر سیریک دائمی می‌شود واردات روزی 120دستگاه خودرو 22 هزار و 246 خودرو سواری در 6 ماهه امسال وارد کشور شد واردات خودرو به بندر سیریک از امروز آغاز می‌شود امکان ترخیص خودرو از گمرک فرودگاه امام فراهم شد 20 هزار دستگاه خودروی سواری از گمرکات کشور ترخیص شد اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی چینی در کمرگ بندرعباس 110 اتوبوس برقی چینی وارد گمرک شد واردات 4 هزار و 927 خودروی برقی به کشور تا پایان مرداد نصب اولین فانوس چراغ راهنمایی و رانندگی مجهز به زمان‌سنج قرمز در تهران همه ماشین آلات موجود در گمرکات ترخیص می شوند برخورد با درگاه‌های بانکی متخلف در حوزه جرایم رانندگی ترخیص 5 هزار دستگاه کامیون و کشنده جاده‌ای از گمرک در 5 ماهه امسال 15 هزار و 504 خودرو از گمرک ترخیص شد ترخیص 35 اتوبوس در 3 هفته اخیر بازگشت سوت به پلیس راهور پایتخت فرسودگی 90 درصد موتورسیکلت‌ها در تهران داستان تهران بیش از هزار چانگان و 27 دستگاه آمبولانس را ترخیص کرد ترخیص قطعی 13 هزار و 227 دستگاه خودرو سواری از گمرکات در سال‌جاری اختصاص 5 کد جریمه برای «عبورهای غیرمجاز» خودروهای ام جی به گمرک سلفچگان رسیدند جریمه تجاوز به چپ چقدر است؟ جریمه دور زدن ممنوع چقدر است؟ توقف وسایل نقلیه در راه‌ها برای فروش کالا چقدر جریمه دارد؟ نقص چراغ خودرو، 300 هزار تومان جریمه دارد کاهش 19 درصدی تخلفات رانندگی پس از اصلاح نرخ جریمه‌ها رانندگی با سرعت کم در برخی از راه‌ها جریمه دارد مراکز تعویض پلاک تعطیل نیستند تعداد تخلفات حادثه‌ساز رانندگی افزایش یافت جریمه «توقف وسایل نقلیه غیرمجاز در ایستگاه بارگیری و تخلیه بار» چقدر است؟ ترخیص 2886 کامیون و کشنده جاده‌ای از گمرک کشف 1451 خودروی مسروقه در کشور «سد معبر» با وسایل نقلیه چقدر جریمه دارد؟ نمره منفی و ابطال گواهینامه در انتظار رانندگان حادثه‌ساز جریمه جدید «رانندگی در مستی» چقدر است؟ جریمه جدید «عبور وسایل نقلیه از پیاده رو» چقدر است؟ بسیاری از جاده‌های کشور از نظرفنی ناایمن است رانندگی تحت تاثیر مصرف گل و دیگر موادمخدر چقدر جریمه دارد؟ برای خودروهای بی‌کیفیت داخلی فکری شود رقم جدید جریمه «سبقت غیرمجاز» چقدر است؟ وزارت صنعت در بی خبری مطلق واردات خودرو با ضمانتنامه تاکید رئیس پلیس راهور بر افزایش ایمنی خودروها و کاهش نقاط حادثه‌خیز واکنش پلیس به واردات خودرو برای ایثارگران آغاز دور جدید فروش خودرو از هفته آینده گمرک آمار خودروهای وارداتی ترخیص شده بهار را اعلام کرد "معاینه فنی برای موتورسیکلت‌ها" اجباری است موتورسیکلت‌ها باید معاینه فنی داشته باشند توقیف ساعتی خودروی مرتکبان تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت 2900 دستگاه خودرو 10 روزه از گمرک ترخیص شد 500 آمبولانس تا شهریور به ناوگان اورژانس کشور اضافه می‌شود اعمال قانون بیش از 900 هزار موتورسیکلت در طرح10 هزینه آموزشگاه‌های رانندگی 50 درصد افزایش یافت صدور گواهینامه انطباق خودرو در گمرکات کشور پلیس مشکلی برای شماره‌گذاری خودروهای وارداتی ندارد ورود 12 هزار و 704 دستگاه خودروی سواری به محوطه‌های گمرکی هشدارهای پلیس درباره پلاک‌های «گذر موقت» آمایش تابلوهای سرعت همزمان با افزایش مبلغ جرائم رانندگی پلیس درباره تغییر در مشخصات و ظاهر خودروها هشدار داد افزایش نرخ جریمه‌های رانندگی از اول تابستان پرداخت خلافی خودرو فقط از اپلیکیشن‌های مورد تایید پلیس واردات 1.9 میلیارد دلار انواع کامیون به کشور چگونه می‌توان به جرائم رانندگی اشتباه اعتراض کرد؟ گمرک: 3119 خودرو در 2 ماه وارد کشور شد+ جزییات 26 هزار کشنده ترخیص شد رسیدگی به اعتراضات جرایم رانندگی به صورت غیر حضوری از تیرماه آمار قربانیان تصادفات رانندگی دوباره از مرز 20 هزار تن گذشت شمارش معکوس برای افزایش مبلغ جرائم رانندگی آخرین مهلت برای تعویض پلاک‌های سوخته و مخدوش پیامدهای تمدید نکردن اعتبار گواهینامه رانندگی چیست؟ دستگاری ارقام پلاک جرم است افزایش مبلغ جرائم رانندگی به پلیس ابلاغ نشده است مسئولیت تغییر رنگ چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است شیشه دودی 50000تومان جریمه دارد همکاری دستگاه قضا برای ترخیص 2500 خودرو از بندر شهید باهنر هشدار نسبت به افزایش تصادفات مرگبار عابران پیاده در پایتخت ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان کاهش 10 درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید تغییر ارکان خودرو،نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران واردات 734 دستگاه خودرو سواری در فروردین ماه اولویت سیاستگذار خودرو برای تخصیص ارز "طرح ترافیک" جدید امسال اجرا نخواهد شد وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم وزیر صمت: 133 هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شد افزایش مبلغ جریمه‌ها هنوز ابلاغ نشده است آیا مبلغ جرائم رانندگی از امروز افزایش پیدا کرد؟ آیا اتباع خارجی در ایران می‌توانند گواهینامه داشته باشند؟ مبالغ جرائم رانندگی 5 برابر خواهد شد جرائم رانندگی تا 500 درصدافزایش می یابد واردات بیش از 11 هزار خودرو آخرین آمار ترخیص خودروهای وارداتی از گمرک افزایش 80 درصدی نیروهای راهور برای مدیریت تردد روزهای پایانی سال پلاک سوم برای خودروها از سال آینده سرگیجه مشتریان در ماجرای «پلاک خودرو» گمرک فرودگاه پیام به گمرکات تخصصی ترخیص خودرو اضافه شد ترخیص 2500 دستگاه خودروی برقی تا پایان سال از گمرکات کشور 752 میلیون دلار انواع کشنده وارد کشور شد معاینه فنی، شرط پلیس برای سفرهای جاده‌ای نوروز 120 میلیون دلار خودروی ساخته شده وارد کشور شد کروکی آنلاین تا پایان سال به صورت کامل اجرایی می‌شود سود بازرگانی واردات خودروهای سواری برقی به گمرکات کشور ابلاغ شد تعیین تکلیف 56 خودروی انباشتی در انبار متروکه گمرک ترخیص 4997 دستگاه خودرو سواری از گمرک در 10 ماهه امسال خودروی وارداتی ظرف 48 ساعت پلاک ملی می‌شود پلیس راهور خواستار کاهش سن معاینه فنی خودروها شد حضور رییس پلیس راهور فراجا در مجتمع آزمایشگاهی ISQI افزایش 6 درصدی آمار جان‌باختگان تصادفات رانندگی ضرب‌الاجل جانشین فراجا برای برخورد با پلاک‌های مخدوش ثبت آنلاین درخواست کارت سوخت از ابتدای بهمن آغاز می‌شود؟ انتقال 800 موتورسیکلت به پارکینگ درآمد گمرک از واردات خودرو 11 برابر شد+ جدول آغاز طرح 10 پلیس راهور از امروز در پایتخت پیشنهاد پلیس برای افزایش 3 برابری مبلغ جرایم رانندگی وعده تغییر پلاک از گذرموقت به ملی مصداق کلاهبرداری است 2 درصد از برنامه وارداتی خودرو محقق شد واردات 4386 دستگاه خودرو سواری به کشور تا پایان آذر اجرای طرح کنترل «معاینه فنی» کنار جاده‌ای با همکاری پلیس واردات خودرو برای فراجا منافاتی با نظر وزیر کشور ندارد نوسان ارز و چالش‌های گمرکی باعث گران شدن قیمت لاستیک می‌شود 1200 میلیارد تومان خودرو به مزایده گذاشته می‌شود قیمت قطعی 22 خودروی وارداتی جدید اعلام شد برخورد با 1.7 میلیون وسیله‌ نقلیه پلاک مخدوش در کشور آغاز مزایده خودروهای سواری و سنگین اموال تملیکی دستور ترخیص 57 آمبولانس‌ معطل در گمرک تشکیل پرونده قضایی برای 1655 خودروی پلاک مخدوش جزییات جدید اجرای طرح تعویض پلاک‌ از درب منازل مانور خودروهای امدادی گروه بهمن در طرح رزمایش ترافیکی زمستان 1402 اجرای آزمایشی کروکی الکترونیک در سراسر کشور یک میلیون و 120 هزار خودروی حادثه ساز اعمال قانون شدند بیش از 2 هزار پلاک پوشانی و رفع اثر پلاک، اعمال قانون شد گواهینامه‌ها 5 رنگ می‌شوند! چگونه خسارت وارد شده به موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ را بگیریم؟ تراموا به کاهش آلودگی هوا و ترافیک می‌تواند کمک کند هادیانفر: پلیس راهور 4.5 میلیون پلاک رند را برای جلوگیری از سواستفاده قفل کرده است واردات 3488 دستگاه خودرو سواری به کشور در 8 ماهه امسال آغاز طرح رفع اثر از پلاک موتورسیکلت‌های شهر تهران آمبولانس‌های وارداتی از گمرکات ترخیص می‌شوند نظر پلیس درباره اجرای تراموا در تهران صدور دستور قضایی برای تعیین تکلیف 149 خودروی خارجی در بندرلنگه پیامدهای مخدوش کردن پلاک چیست؟ جریمه روزانه 800 خودرو در یک خیابان تهران 720 دستگاه کامیون توقیفی از گمرک جلفا ترخیص شد پلیس راهور: رانندگان حادثه ساز تنبیه اجتماعی می‌شوند پلیس راهور: معاینه فنی خودروهای آلاینده باطل می‌شود پلیس راهور پایتخت: معابر خلوت است؛ آرام برانید تخصیص پلاک رند مسدود شده است اعلام جزئیات و مراحل شماره‌گذاری خودرو مقابل منزل گمرک: ورود و تخلیه خودروی کارکرده بدون ثبت سفارش ممنوع است اعمال قانون 12 هزار خودرو در تهران بخاطر توقف در پیاده‌روها فعالان صنعت: تعرفه مواد اولیه هم کاهش یابد اجرای شماره‌گذاری خودرو از درب منزل در تهران پلیس راهور: بیلبوردهای شعر در تهران موجب افزایش تصادف می‌شود بیش از 10 هزار خودرو متخلف در تهران اعمال قانون شدند طرح تشدید برخورد با تخلفات توقف در پیاده‌روها از امروز در تهران آغاز شد چرا تعیین تکلیف خودروهای رسوبی تا امسال به تعویق افتاد؟ تردد موتورسیکلت هنگام بارندگی در معابر شهری تهران ممنوع است طرح جدید پلیس؛ ابطال آنی معاینه فنی خودروهای آلاینده صدور مجوز واردات خودرو از 2 گمرک کردستان مجوز واردات خودرو به گمرک بندر دیر صادر شد طرح اعطای گواهینامه یک روزه در 15 استان اجرایی شد اجرای کامل طرح کروکی الکترونیکی تا پایان سال جریمه 2 میلیون خودرو در تهران برای نداشتن معاینه فنی پرداخت جریمه خودروهای توقیفی قسطی شد افزایش زمان کاری مراکز تعویض پلاک تا ساعت 16 در هفته پلیس هیچ خودروی دست‌دومی وارد گمرک نشده است ترخیص 7 مدل خودروی وارداتی از گمرک پلیس راهور پایتخت «طرح شکار» را اجرا کرد آیین نامه واردات کشنده و کامیون به گمرک ابلاغ شد+سند درآمد پنج‌ماهه دولت از حقوق ورودی خودرو ممنوعیت ورود هر نوع کشنده بدون ثبت سفارش مشکلی برای ترخیص کشنده‌ها از گمرکات وجود ندارد معاینه فنی موتورسیکلت‌ها اجباری شد «سرهنگ موسوی پور» رئیس پلیس راهور پایتخت شد لزوم پذیرش ضمانتنامه بانکی برای ترخیص خودروهای وارداتی از گمرک جرائم رانندگی به حساب دولت واریز می‌شود تعیین‌تکلیف 207‌ خودرو متروکه در گمرک شهید رجایی تا 10 روز آینده تعداد 1218 دستگاه خودرو از گمرک ترخیص قطعی شد بازار داغ گذرموقت‌ها چرا خودرو از گمرکات خوزستان وارد نمی‌شود؟ از امروز طرح تشدید برخورد با پوشش و مخدوشی پلاک اجرا می‌شود پلیس برگ سبز را ملاک مالکیت خودرو می‌داند کلاس‌های نظری آموزش رانندگی اجباری نیست جریمه 300 هزار تومانی در انتظار متخلفین قانون هوای پاک لغو اجباری بودن کلاس‌های آئین‌نامه رانندگی هشدار پلیس درباره خرید خودروهای کارکرده وارداتی بدون پلاک ملی جزئیات جدید از رفع موانع ترخیص 4هزار کشنده‌ وارداتی خودروهای متوقف شده در گمرک تا پایان شهریور به مزایده می‌روند ترخیص 690 دستگاه خودرو وارداتی از ابتدای سال هشدار پلیس درباره خرید خودروهای گذر موقت 300 خودرو وارداتی پارس‌خودرو به گمرک تهران رسید خاک‌خوردن 1803 کشنده‌ در گمرک و ترخیص فوری خودروی فوتبالیست‌ها خودروهایی که خاک می‏خورند توضیحات گمرک‌ ‌درباره معطلی و احتکار 1010 ‌خودروی وارداتی صدور دستور قضایی برای ترخیص خودروی وارداتی از بنادر هرمزگان خودروسازان پس از دریافت تاییدیه استاندارد، حق دپوی خودرو ندارند خودروهای وارداتی چانگان در انتظار 2 ماهه برای صدور مجوز استاندارد گمرک کرمان هم به ترخیص‌کنندگان خودرو اضافه شد زمان مزایده خودروهای توقیف شده در گمرک اعلام شد واردات خودرو تقریبا هیچ طرح جدید پلیس؛ متخلفین تغییر پلاک به کلاس توجیهی می‌روند تسهیلات جدید گمرک برای ورود موقت خودرو سواری فراوانی دریافت گواهینامه در خانم‌ها بین 30 تا 40 سال دومینوی رانت خودروهای ممنوعه؟ خروج موقت وسایط نقلیه غیرموتوری فاقد شماره انتظامی مجاز شد جزییات واردات خودرو در سه ماهه اول امسال ممنوعیت واردات خودرو بالای 40 هزار دلار ابطال شد جریمه، توقیف و ضبط گواهینامه رانندگان مصرف کننده مشروبات الکلی سامان دهی خودروهای امدادی متفرقه با همکاری ایران خودرو همه چیز درباره دریافت یک روزه گواهینامه موتورسیکلت مجوز فروش سه هزار خودرو در گمرکات گرفته شد ترخیص 4 هزار دستگاه خودرو وارداتی سانروف تفریح نیست محدودیت سیستمی تخصیص ارز را لغو کنید آغاز مزایده بزرگ خودروهای خارجی متروکه در خرداد ماه اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات موتور سیکلت‌سواران پایتخت پیشنهاد پلیس برای رنگبندی گواهینامه‌های رانندگی 6 محصول کیا با چه قیمتی به گمرک ایران رسیدند؟+جدول پلیس راهور: در تصادف جرحی و فوتی صحنه حادثه را به هم نزنید برخورد بدون اغماض پلیس با رانندگان حادثه‌ساز بررسی وضع قوانین بازدارنده، مجازات جایگزین و افزایش جریمه‌های رانندگی ونوسیا به ایران رسید 51 دستگاه خودروی چانگان از گمرک ترخیص شد خودرو‌های پلاک گذرموقت پلاک ملی نمی‌گیرند «بی‌توجهی به جلو» علت 50 درصد از تصادفات تهران در نوروز تجمیع گواهینامه‌های رانندگی در یک کارت ثبت 395 میلیون تردد در نوروز 1402 سرعت غیرمجاز، بی‌توجهی به جلو و خواب آلودگی مهم‌ترین عوامل تصادفات جاده‌ای‌اند هشدارهای سیزده‌بدری پلیس راهور به رانندگان و عابران علت نرخ‌های دوگانه در پارکینگ‌ها برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی چیست؟ آیا در نوروز میزان جریمه‌های رانندگی افزایش پیدا می‌کند؟ آغاز طرح نوروزی در جاده‌های کشور از فردا کاهش 6 درصدی تصادف موتورسیکلت‌ها در سال جاری تاثیر اسقاط وسایل نقلیه بر کاهش آلودگی هوا و ترافیک اشتیاق خرید خودرو بدلیل بحث مالی آن است هراز و کندوان یکطرفه می‌شوند هر تلفات حوادث جاده‌ای 8 میلیارد تومان به کشور خسارت می‌زند افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک از 15 اسفند مجازات‌ها و جرایم رانندگی بازدارنده نیست 32 دستگاه در کاهش تصادفات نقش دارند واریز 10 درصد درآمدهای حاصل از جریمه راهور به خزانه داری کل کشور پیشنهاد پلیس برای افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی تا نوروز 1402 آغاز طرح ویژه ترافیکی نوروز از 24 اسفند ثبت بیش از 7 میلیون نقل و انتقال وسیله نقلیه و ثبت پلاک خودروهای نوشماره از ابتدای سال نکات مهم برای رانندگی در روزهای برفی و بارانی آغاز بازنگری زمان بندی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی پایتخت توصیه‌های پلیس راهور به رانندگان در روزهای برفی و بارانی 18 درصد از جانباختگان تصادفات زیر 18 سال سن دارند رادان: طرح نوروزی پلیس امسال زودتر آغاز می‌شود عدم توانایی کنترل خودرو سهم 35 درصدی در تصادفات دارد! تعرفه‌ 6 تا 31 درصدی واردات خودرو ابلاغ شد + سند کروکی آنلاین چه زمانی به بهره برداری می‌رسد؟ تمامی محورهای شمال شرق تهران برفی و لغزنده است زیرساخت واردات خودرو در بنادر آبادان و خرمشهر فراهم شد شرط گمرک برای صدور پروانه قطعی ترخیص خودروهای وارداتی محدودیت‌های ترافیکی چهارشنبه تا شنبه در جاده‌ها اعلام شد جزئیات اعمال جریمه 105 هزار تومانی برای رانندگان متخلف افزایش 14 درصدی تلفات رانندگی نسبت به سال قبل واکنش پلیس راهور به توئیت اخیر سخنگوی صمت گوش‌شنوایی برای ایمنی خودروها وجود ندارد پلیس با مخدوش کردن پلاک‌ها مقابله کند استمهال خروج موقت تریلر های فاقد شماره تا پایان خرداد 1402 کیفیت و سوخت خودروهای وارداتی زیر ذره‌بین پلیس اظهارات رئیس پلیس راهور درباره واردات خودروی بی‌کیفیت یا هندی از سر بی‌اطلاعی است آمادگی پلیس برای اجرای طرح زوج و فرد از در منازل 75 درصد تلفات جانی تصادفات در جاده‌های اصلی است چه زمانی لاستیک خودرو را تعویض کنیم؟ اظهارنامه خودروهای وارداتی به گمرک ارائه نشده است 16 هزار فوتی در سال به دلیل تصادفات رانندگی 60 درصد آلودگی شهر‌ها حاصل فرسودگی حمل‌و‌نقل عمومی است محدودیت تردد در جاده کرج - چالوس اعمال می شود مخالفت پلیس با 2پیشنهاد وزارت صمت برای اسقاط خودرو انتقاد پلیس راهور از استاندارد برخی خودروهای وارداتی اولین محموله خودروهای وارداتی هفته آینده وارد گمرک ایران می‌شود‌ مصوبه فراجا درباره آموزشگاه‌های رانندگی ابطال شد توپ ایجاد "خط ویژه موتورسیکلت‌ها" در زمین پلیس چگونه به خلافی خودرو اعتراض کنیم؟ کامیون‌داران تا 30 آذر مکلف به نصب حفاظ روی خودرو هستند آغاز طرح زمستانی پلیس راهور از 23 آذر چه عواملی باعث تصادف در تقاطع‌ها می‌شود؟ تاخیر 4 ساله در راه اندازی سامانه‌ای برای مدیریت مصرف سوخت خودروهای وارداتی در مسیر گمرک صدور دستور ترخیص 220 دستگاه خودرو خارجی متعلق به شرکت خصوصی از گمرک تردد موتورسیکلت‌ها در روزهای بارانی ممنوع است افزایش تصادفات زنجیره‌ای جاده‌ای در روزهای اخیر تصمیم جدید پلیس راهور برای کاهش صدمات تصادف خودروهای سنگین تکالیف عمده براى رفع آلودگى هوا با کدام ارگان است؟ نکاتی که رانندگان باید در روز‌های بارانی بدانند ضرورت بازنگری در طرح ترافیک تهران 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان بم انبار شده است فک‌پلاک خودروهای دودزا و دارای نقص فنی نقش 50 درصدی نقص فنی خودروهای داخلی در تصادفات کشور جزئیات ارزش خودروهای وارداتی مدل های 2020 الی 2022 از سوی گمرک اعلام شد + سند اضافه کردن پلاس به اسم خودروها صرفاً برای افزایش هزینه نه کیفیت فرسودگی 35 درصد از ناوگان خودرویی کشور ادامه ترخیص خودرو‌های رسوبی ممنوعیت رانندگی زنان با موتور برقی وسایل نقلیه‌ای که معاینه فنی نداشته باشند به صورت روزانه جریمه می‌شوند خودروهای دودزا متوقف می‌شوند آموزش و آزمون گواهینامه رانندگی الکترونیکی می‌شود 70 خودروی لوکس موجود در اموال تملیکی بندرعباس با اقدامات قوه‌قضاییه به مالکان تحویل داده شد پورشه‌های 4 سیلندر، 6 سیلندر اعلام شده بود زمان دور دوم مزایده خودروهای خارجی اعلام شد الکترونیک شدن کروکی‌های تصادفات در کشور تا آخر آبان کم‌کم خیابان‌های ما به پارکینگ تبدیل می‌شود کاهش 19 درصدی تصادفات فوتی در اربعین امسال فردا آخرین مهلت بازدید و ثبت قیمت در مزایده خودروهای خارجی کف و سقف قیمت خودروهای مزایده‌ای گمرک اعلام شد؛ سراتو 670 میلیون، پورشه 7 میلیارد جزئیات مزایده 1062 خودرو خارجی در سازمان اموال تملیکی از 7 مهر صادرات تایر آزاد شد جزئیات زمان‌بندی طرح ترافیک از امروز مزایده خودروهای قاچاق 6 مهرماه برگزار می‌شود لکسوس، بنز، پورشه، بی ام و، کیا و هیوندا به مزایده می‌روند ایستادن دانش آموزان در سرویس مدرسه ممنوع است سرنوشت خودروهای خارجی چه می‌شود؟ ساعت اجرای طرح ترافیک یک ساعت بیشتر می‌شود تعیین تکلیف بیش از هزار خودرو توقیفی در گمرک طی روزهای آینده جزئیات تازه از عرضه 1000 خودرو خارجی در مهر ماه آغاز شماره‌گذاری خودروهای تیبا، ساینا و سمند از امروز شرایط ترخیص 2 هزار خودروی خارجی دپو شده خدمات پلیس راهور به پنجره واحد خدمات الکترونیک دولت متصل نشده است زائران خودروهای خود را در شهر‌های مرزی رها نکنند ایمنی خودرو تایید نشود، شماره‌گذاری نمی‌کنیم پیامک جریمه ارسال می‌شود حدود 100 دستگاه کامیون رسوبی در گمرک اصفهان وجود دارد تکلیف شماره‌گذاری دو خودروی پرطرفدار ایرانی مشخص شد تعیین تکلیف خودروهای دپو شده واردات کامیون‌های ثبت سفارش شده دست دوم به گمرکات کشور ادامه دارد نقش خودرو در سوانح رانندگی بی‌بدیل است با توجه به شرایط مجاز واردات، چه خودروهایی وارد می‌شوند؟ بالاخره آیین‌نامه واردات ابلاغ شد خودروهای وارداتی جای بنزین، خاک می‌خورند! 2میلیون راننده پرخطر داریم تعیین تکلیف 120 خودروی لوکس موجود در انبار اموال تملیکی بندرعباس پایتخت به پارکینگ بزرگ ماشین تبدیل شده است پیشنهاد ایجاد «کوچه نجات» در برابر خودروهای امدادی پلیس نمی‌تواند مدعی شود، در سال‌های گذشته نقاط پرحادثه اصلاح نشده‌اند سرقت از خودروهای وارداتی در گمرک و بنادر! برداشتن غبار از خودروهای لاکچری توافقنامه نصب سامانه «سپهتن» امضا شد تعداد کشته‌ها در دوره آزاد شدن واردات خودرو کاهش یافت اپلیکیشن مشترک بیمه و پلیس رونمایی می شود "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی ضبط دولت یا ترخیص خودروهای دپو شده تبعات برهم زدن یک توافق کیفیت خودرو هیچ تفاوتی با گذشته نکرده است تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ برای تاسوعا و عاشورا تخلفات پلاک موتور شوخی‌بردار نیست صادرات 366هزار تنی بنزین در چهار ماهه امسال شماره گذاری 17 هزار خودرو در یک هفته 190 دستگاه خودرو تعیین تکلیف شد برای بدحجابی در قانون کد جریمه نداریم خودرو در پارکینگ بلاتکلیفی سمند و تیبا شماره‌گذاری نمی‌شوند گواهینامه رانندگی حداکثر ظرف 72 ساعت تحویل می‌شود ادامه محدودیت های تردد در جاده های شمال تردد موتورسیکلت سنگین در سطح شهر تهران ممنوع است درآمد 18.8 هزار میلیاردی دولت از واردات خودرو پورشه‌ها متعلق به چه کسانی است؟ خودرو‌های متخلف، ساعتی توقیف می‌شوند واردات خودروی 150 میلیون تومانی شبیه آرزو است محاسبات گمرکی با نرخ ارز جدید یک سال عقب می افتد شرایط ورود موقت خودروهای سواری ابلاغ شد خودروی با کیفیت وارد شود نه 6000 دلاری هندی هشدار پلیس درباره خرید و فروش وکالتی خودرو مونتاژ به جای خودروی ملی باز نشدن ایربگ 90 درصد خودروهای تصادفی در یک پارکینگ! آخرین جزییات درباره واردات خودرو راه اندازی سامانه ترخیص اینترنتی وسایل نقلیه توقیفی نمی‌توانیم خودرویی را که یک سال در فضای باز بوده با مدل 1401 پلاک کنیم جریمه در انتظار «زرنگ‌بازی» برخی رانندگان ساعت اجرای طرح ترافیک تهران تغییر می‌کند؟ چرا نباید خودرو را به‌صورت "وکالت‌نامه‌ای" خرید و فروش کنیم؟! کدام یک از تخلفات راهنمایی و رانندگی جرم هم محسوب می‌شود؟ کیفیت خودروها زیر ذره‌بین پلیس خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت غیر قانونی است معاون پلیس راهور: خودروهای پلاک موقت شماره‌گذاری نمی‌شوند نظر پلیس درباره واردات خودرو اجرای طرح تسهیل ترخیص خودروهای ترخیصی تا پایان ماه رمضان مراقب جاعلین گواهینامه‌های رانندگی باشید تردد کامیون‌ها در شب‌های قدر ممنوع شد فاصله کهکشانی کیفیت خودروهای داخلی با استانداردهای روز دنیا رشد هزینه‌های خودروسازان با قانون جدید عوارض گمرکی توضیح پزشکی قانونی به پلیس راهور در مورد آمار تلفات جاده ای نوروز پشتوانه دولت برای واردات خودرو جریمه یک میلیون تومانی 299 هزار خودروی واکسن‌نزده‌ها در نوروز امسال جریمه در انتظار تعقیب‌کنندگان آمبولانس‌ها در معابر تقویت همکاری های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و‌ پلیس راهور در راستای کاهش تصادفات مرگ ساعتی 1.6 نفر در تصادفات در نوروز امسال ابلاغ ضوابط جدید صدور مجوز بغل‌نویسی روی خودروهای وابسته به شرکت‌های خصوصی افزایش 30 درصدی ترافیک تهران با بازگشایی مدارس برخورد با بیش از 102 هزار خودرو در تهران به دلیل تخلفات حادثه‌ساز استفاده از موتور برقی برای کاهش آلودگی هوا منطقی و کارشناسی است بیشترین تصادفات نوروزی امسال بین ساعات 16 تا 20 رخ می‌دهد ماجرای پیامک تشویقی پلیس به رانندگان چه بود؟ با آزادسازی واردات، تکلیف خودروهای متروکه در گمرک چه خواهد شد؟ لزوم پرداخت خلافی برای رفع توقیف موتورسیکلت‌ها در طرح انضباط‌بخشی پلیس توضیح پلیس درباره پیامک‌ جریمه‌های بالای 10 میلیون ریال تسهیلات ویژه برای ترخیص خودروهای توقیفی در پایتخت شماره گذاری خودرو اینترنتی می‌شود برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در دستور کار پلیس راهور تهران بزرگ است ساماندهی موتورسیکلت سواران در سراسر کشور اجرایی می‌شود طرح کنترل موتورهای سنگین از جمعه نقل و انتقال وسایل نقلیه آنلاین می شود شرایط ویژه برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت های توقیفی سرعت و سبقت غیرمجاز و حرکت در شانه خاکی خط قرمز پلیس واکنش پلیس راهور به عبور تانک روسی از روی خودرویی در اوکراین کاهش تخلفات پلاک از آغاز طرح انضباط بخشی موتورسواران 12ساعت توقیف جریمه موتورسواران بی‌انضباط آغاز طرح انضباط بخشی موتورسواران در پایتخت جزئیات هوشمندسازی پلیس راهور معابر تهران به پارکینگ تبدیل شده است پهپادهای ترافیکی پلیس راهور چه می‌کنند؟ سازمان محیط‌زیست نقشی در صدور مجوز شماره‌گذاری خودرو ندارد رصد ویژه سرعت در معابر تهران مقصر اصلی بی‌سامانی خودروسازان در کشور کیست؟ به جای فرافکنی خودروی ایمن تولید کنید کاهش 40 درصدی تصادفات فوتی تهران طی 10 سال شرط اجرایی شدن کروکی الکترونیک در کشور استان‌های پرتصادف را بشناسید کارت خودرو تغییر می‌کند جریان برفگیر شدن کامیون‌ها در گمرک "تست تصادف" و "ایربگ" در ایران وجود ندارد! پلیس می‌تواند مانع از شماره‌گذاری خودروی غیراستاندارد شود؟ با قیمت خودروی خارجی، خودروی غیراستاندارد به مردم می‌دهند پاسخ پلیس راهور به دبیر انجمن خودروسازان ایران 30 دی ماه آخرین مهلت بخشودگی مبالغ جریمه مازاد بر اصل جرایم رانندگی است چرا پلیس راهور خودروهای بدون استاندارد را شماره‌گذاری می‌کند؟ LPG سوخت مناسب و ایمنی برای خودروها نیست برخورد با 500 خودروی حادثه ساز در پایتخت نصب دوربین‌های جدید در جناغی بزرگراه‌ها؛ «تخلف زرنگ بازی نیست» استانداردهای آلایندگی اروپا برای خودروها اجباری می شود سهم ٣٢ درصدی سرنشینان خودرو در آمار فوتی ها ورود خودروهای جدید به ناوگان پلیس نحوه حذف جرائم کرونایی اعلام شد خوزستان چهارمین استان پرتصادف کشور است محدودیت های گواهینامه پایه سوم در سال اول صدور اعلام شد آیا می‌توان پلاک خودرو را به ارث گذاشت؟ تشریح جزئیات طرح ویژه تقسیط و بخشودگی جرایم راهنمایی و رانندگی سهم کودکان و نوجوانان زیر 18 سال از جانباختگان تصادفات چه قدر است؟ احتمال اجرای طرح مشابه موتوریار برای خودروهای سواری توضیحات پلیس راهور درباره خروج خودرو‌های بدون پلاک از کارخانه هشدار پلیس راهور درمورد تردد در برخی محورهای غربی کشور خروج و تردد خودرو بدون پلاک از کارخانه ممنوع شد امکان امحای خودروهای لوکس موجود در انبارهای اموال تملیکی برگه سبز خودرو همان سند رسمی است موافقت مشروط پلیس با ادامه برگزاری نمایشگاه در محل نمایشگاه‌های بین المللی مخالفت پلیس با برگزاری نمایشگاه پر مخاطب در نمایشگاه بین‌المللی تهران کامیون‌های وارداتی با نرخ فاکتور خرید ترخیص شوند گواهینامه بین المللی: لذت رانندگی در جاده‌های دنیا تشخیص تصادف ساختگی با استعلام‌های هوشمند پلیسی تشریح دلایل برخورد پلیس با «دور دور» محدودیت‌های بین شهری همچنان اجرا می‌شود آیا رئیس جدید به پیگیری‌های سابق خود درباره امحای خودروهای قاچاق پایبند است؟ شرایط جدید ورود موقت خودروهای سواری همراه مسافر اعلام شد چرا خلاف دستور شورای‌عالی امنیت ملی، خودروهای رسوبی را متروکه نکردید؟ تخلف و دلالی در خودروهای گذرموقت ترخیص 1900 کامیون وارداتی از گمرکات صادرات 58.4 میلیون دلار خودرو و لوازم یدکی در هفت ماه دستور جدید خاندوزی و زمزمه ترخیص خودروهای لوکس ترخیص خودروهای وارداتی جدی شد واکنش پلیس به پیام فراگیر «تماس با 110 در صورت جریمه اشتباه» هیچ خودرویی تا سقف 3 میلیون تومان جریمه توقیف نخواهد شد 1700 کامیون اروپایی ترخیص شد طرح زمستانه پلیس راهور تهران کلید خورد استفاده از رینگ‌ اسپرت بدون استاندارد برای خودروها تخلف است بعد از وقوع تصادف، رانندگان بلافاصله از صحنه عکس بگیرند تشدید برخورد با پلاک‌های مخدوش و دستکاری شده در تهران از امروز رانندگی مخاطره آمیز برای جلب توجه از دوربین‌های معیوب ثبت تخلف داده‌ای دریافت نمی‌کنیم « تردد شبانه» همچنان ممنوع! تعیین تکلیف کامیون‌های موجود در گمرک در کمیسیون اصل 90 خودروهایی که پلاک آنها دستکاری شده توقیف می‌شوند وصول 450 میلیارد تومان بابت نقض محدودیت‌های کرونایی در نشست خبری انجمن قطعه سازان مطرح شد: بحران مالی در قطعه سازان تجهیز پلیس به تبلت برای تهیه کروکی آنلاین ریالی از اعمال جریمه‌ها به افسران و درجه‌داران تعلق نمی‌گیرد همه گلایه‌های کامیون‌داران از بلاتکلیفی و بدقولی‌ها ترخیص 1333 کامیون وارداتی به پلیس امنیت اقتصادی کشیده شد افزایش تردد موتورسیکلت‌ها چالشی اساسی برای پایتخت وضعیت ترافیک تهران طبیعی است درخواست از راهور برای جریمه خودروهای شخصی پارک شده در محل "پارک خودروهای ویژه معلولان" توقیف موتورسیکلت‌ متخلفان در دستور کار صدور برگه صوری در مراکز معاینه فنی 500 کامیون وارداتی در گمرک خاک می‌خورد فقط 105 هزار خودرو مجوز ورود به طرح ترافیک دارند پیامک جریمه بدون شناسه قابل پرداخت نیست افتتاح نخستین دستگاه تولید پلاک تحت شبکه با حضور رییس پلیس راهور حکم متفاوت یک قاضی برای راننده کرجی متخلف هر دقیقه یک تصادف در تهران رخ می‌دهد جریمه‌شدگان تردد بین جاده‌ای دارای مجوز به فرمانداری‌ها مراجعه کنند ترافیک تهران حل نمی‌شود کامیون‌های بلاتکلیف و وعده‌ای که عملی نشد تخلف و قصور در ترخیص کامیون‌های وارداتی کاهش ساعت طرح ترافیک تاثیری در شیوع کرونا ندارد مکانیزم پلیس برای معاینه فنی خودروها باید مدرن باشد جزییات ترخیص کامیون‌های وارداتی اعلام شد اعلام وضعیت 2249 خودرو به وزارت اقتصاد دعوای راننده-واردکننده چیست؟ ورود به شهرهای قرمز و نارنجی همچنان ممنوع است توقیف 43 دستگاه موتورسیکلت سنگین فاقد مجوز تخفیف بیمه شخص ثالث خودور با تعویض پلاک حذف نمی‌شود موتورسواری بانوان خلاف قانون است ممنوعیت تردد کامیون‌های میکسر بتن در سطح شهر از اول آبان‌ مالکان خودرو تغییر آدرس خود را در 48 ساعت اعلام کنند ثبت‌نام نوسازی 200 ناوگان جدید از محل تولید داخل‌ پلیس پیشنهادی برای افزایش مبلغ جرایم رانندگی نداده است جزئیات طرح پلاک سوم در روند شماره گذاری خودرو روند کاهشی تصادفات در 6 ماهه اول امسال آخرین وضعیت طرح واردات خودرو در 1400 اصلاح موانع گمرکی، یکی از برنامه های فراکسیون تولید و فضای کسب و کار است تردد میکسر‌ها و خودروهای حمل بتن در روز با شرایط خاص بازار خودرو در انتظار؛ تکلیف 2 هزار خودروی سرگردان در گمرک چه می‌شود؟ جریمه شهرهای نارنجی همچنان 500 هزار تومان است 18 تا 35 ساله‌ها بیشترین جانباختگان تصادفات هستند پرداخت جرائم با تخفیف تا پایان دی ماه 1400 پرونده قضایی برای خودروهای دپویی راه اندازی سامانه کروکی‌ الکترونیک در آینده نزدیک توقیف ‌900 ‌خودرو وارداتی با برند‌های "بنز، لکسوس و هیوندا" در انبار‌های نگهداری کالا‌های‌ قاچاق اولتیماتوم به واردکنندگان کامیون اروپایی برای ترخیص جزییات پرونده کامیون‌های رسوبی در گمرکات و مشکلات کامیون‌داران اولتیماتوم دوباره به صاحبان کامیون‌های وارداتی پلیس با تخلفات اضافه‌بار قاطع برخورد کند خودرو‌های رسوبی گمرک مشکل قضایی دارند گره ترخیص کامیون‌های رسوبی باز می‌شود؟ مخدوش کردن پلاک جرم است ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی تهران با همکاری راهداری و پلیس ترددهای غیرمجاز هوشمند بررسی می‌شود تاریخ ترخیص شش هزار کامیون از گمرک مشخص شد واکنش پلیس به انتشار دوباره شایعات درباره مؤسسه رهگشا توقیف 43 دستگاه موتورسیکلت سنگین فاقدمجوز+ جزئیات دستور قضایی برای مزایده فروش وسایل نقلیه رسوبی در هرمزگان صادر شد صفرهای متفاوت در بازار خودرو وکالتنامه‌های تعویض پلاک و شماره‌گذاری خودروها سه ماه تمدید شد هشدار گمرک به 110 واردکننده کامیون اولتیماتوم برای ترخیص کامیون‌های اروپایی جواب داد نحوه ترخیص یک ماهه کامیون های وارداتی زیر سه سال ساخت ترخیص همه کامیون‌های دپو شده از گمرک تا پایان مهر آیا آموزش رانندگی در ایران استاندارد است؟ رفع موانع بر سر واردات کامیون‌های دپو شده در گمرک مقصر رسوب کامیون‌ها در گمرک کدام دستگاه است؟ اعلام متروکه کامیون‌های وارداتی متوقف شد آمادگی پلیس راهور برای ترافیک نیمه دوم سال در سراسر کشور مخدوش کنندگان پلاک خودرو به دستگاه قضا معرفی می‌شوند ماجرای دپو 6 هزار کامیون در گمرکات کشور چه زمانی مرجع قضایی از پلاک خودرو شما شکایت می کند؟ آمادگی پلیس برای ترافیک پایتخت در نیمه دوم سال 15 دستور دادستانی برای تعیین تکلیف 6000 کامیون دپو شده امکان ثبت درخواست مجوز تردد در سامانه فرمانداری تهران از ساعت 7 تا 11 صبح تعیین مهلت سه‌هفته‌ای برای ترخیص کامیون‌های اروپایی مهلت سه هفته‌ای ترخیص کامیون‌های دپو شده در گمرک لغو ممنوعیت تردد شبانه هنوز به پلیس ابلاغ نشده است برخورد با وانت‌بارها و دستفروشی در حاشیه بزرگراه‌های پایتخت پرداخت خلافی فقط از درگاه های مجاز مورد تایید پلیس است تردد موتورسیکلت های سنگین تا چند سی سی مجاز است؟ درخواست مقتدایی از فرمانده نیروی انتظامی برای رفع مشکلات تعویض پلاک خودرو های حامل خانواده در جاده ها توقیف نمی شوند «جریمه، توقیف و نصب بنر»درانتظاررانندگان حادثه‌ساز دپوی بیش از 4 هزار کامیون در گمرکات کشور تکذیب خبر جریمه خودروها به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی امکان فروش نوبت تعویض پلاک خودرو به هیچ وجه ممکن نیست ترخیص 339 هزار موتورسیکلت در سراسر کشور «ثبت تخلف رانندگان + عکس» سامانه جدید اعمال قانون پلیس تعویض پلاک در 2 مرکز تهران بدون پیاده شدن از خودرو برخورد قاطع با «مخدوشی پلاک» در دستور کار پلیس میزان سقف دریافت خسارت بدون کروکی محدودیت‌های تردد برداشته نشده، شکل آن تغییر کرده واردات 500 میلیون دلار لوازم یدکی خودرو در سال 99 آیا متخلفان موتورسوار دست از تخلف کشیدند؟ ورشکستگی کارخانه ها و گرانی بی سابقه با بخشنامه جدید گمرک رصد سرعت ها توسط دوربین‌های سطح شهر «سامانه نوبت‌دهی اینترنتی» زمان‌بندی استانی شد بیشترین تصادفات در کدام مناطق تهران رخ می‌دهد؟ خودروهایی که مهمان ناخوانده گمرک اند! هزینه‌ 90 میلیون تومانی کارشناسی یک کامیون وارداتی «جریمه، نمره منفی ،احضار و اخذ تعهد» در انتظار رانندگان پرسرعت و حادثه‌ساز! عدم توجه به جلو، عامل یک سوم تصادفات در پایتخت کامیون‌داران برای نوسازی و هزاران کامیون‌ معطل در گمرک رسوب 3 هزار و 643 دستگاه کامیون در گمرکات کشور دوربین البسه پلیس چه تصاویری را ضبط کرد؟ توقیف 31 دستگاه موتورسیکلت سنگین بدون مجوز در پایتخت نحوه و زمان فعالیت مجدد مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک کامیون‌های وارداتی مطابق قانون ارزش‌گذاری می‌شود جریمه 24 ساعته خودروهای پلاک‌های غیربومی و جلوگیری از ادامه مسیر تعویض ارکان خودرو بدون اخذ مجوز پلیس راهور ممنوع است مردم درصورت سفر به استان‌های قرمز و نارنجی صددرصد بازگردانده می‌شوند حرکت با دنده عقب ممنوع همه مشکلات واردات کامیون‌های رسوبی در گمرک تا جایی که می شود وکالتی ماشین نخرید ساعت فعالیت مراکز تعویض پلاک خودرو افزایش یافت ساعت تردد شبانه تهران در محرم تغییر نکرده است گل‌آلود کردن خودروها در محرم ممنوع است 2 هزار و 200 خودرو رسوبی در گمرکات رانندگانی که اعتبار گواهینامه‌شان تمام شده جریمه نمی‌شوند واکنش پلیس راهور درباره کمبود ظرفیت سایت تعویض پلاک محدودیت‌های ترافیکی محرم اعلام شد درخواست پلیس برای تغییر ساعت ممنوعیت تردد شبانه در دهه اول محرم شفاف‌نبودن واردکنندگان عامل ترخیص نشدن کامیون‌های وارداتی 3600 کامیون وارداتی بلاتکلیف در گمرک‌ها چه می‌کنند؟ رسوب 3 هزار و 643 کامیون وارداتی در گمرکات اعمال ممنوعیت تردد و توقف در معابر منتهی به مجلس از ساعت 24+ جزئیات تشدید برخورد با رانندگان پرخطر نامه به روحانی برای تعیین تکلیف 2250 ماشین 750 میلیون تومانی وزیر کشور از رئیس جمهور خواستار تعیین تکلیف خودروهای وارداتی شد تردد بدون مجوز موتورسیکلت‌‌های سنگین در معابر تهران ممنوع است بلاتکلیفی هزاران خودروی وارداتی در پایان دولت توقیف 3 دستگاه موتور سنگین مخدوش کردن پلاک خودرو زندان دارد واکنش پلیس به اعلام محل ماموران در مسیریاب‌ها تشدید برخورد با تخلفات سرعت و سبقت در پایتخت شیوه ترخیص کامیون‌های کارکرده از گمرک تغییر کرد با نشان دادن محل دوربین ها و پلیس در مسیریاب ها مشکلی نداریم موزه پلیس راهورپایتخت افتتاح شد نظر پلیس راهور درباره موتورسواری بانوان کاهش 2درصدی تخلفات و حوادث موتورسیکلت‌ها سوارکردن مسافر در طول جاده تخلف است «موتوریار شدن» 70 هزار موتوسوار متخلف به جای رفتن به پارکینگ خودروهایی که معاینه فنی ندارند در تعطیلات 6 روزه جریمه نمی‌شوند اعمال محدودیت‌ها از ساعت 18 امروز لزوم ارائه گواهی اسقاط کامیون فرسوده در برابر واردات، لغو شد توقیف 6 هزار و 570 خودرو در پایتخت طی سه ماهه اول 1400 گمرک خواستار تسریع در ترخیص کامیون های وارداتی شد اختصاص لاستیک دولتی به کامیون‌های حامل کالای اساسی، مشروط به 5 سفر شد جزئیات تعیین‌تکلیف خودروهای دپو شده زیر 2500 cc تا بالاتر و آمریکایی انتقال پرونده خودروهای دپویی به دولت بعد؟ بیش از نیمی از خودروهای دپو شده در گمرک ترخیص شد اجرای دوره آزمایشی تردد در مسیر تهران به چالوس در آینده نزدیک توقیف 2 خودرویی که هنگام رانندگی در یزد اقدام به سوخت‌گیری کردند سرنوشت خودروهای لاکچری معطل در گمرک چه شد؟ برخورد قاطع پلیس راهور با مخدوش کنندگان پلاک خودروها ترخیص کامیون‌های وارداتی سرعت گرفت اخذ گواهی معاینه فنی پیش شرط لازم در ترخیص خودروهای توقیفی است 2249 دستگاه خودرو همچنان در گمرک بلاتکلیف برخورد قاطع با مخدوش کنندگان پلاک 2250 خودرو ترخیص نشده در گمرکات وجود دارد ناوگان اتوبوسی فرسوده است 4 پیشنهاد گمرک برای جلوگیری از انباشت کامیون‌های دست دوم در گمرکات حکایت 2 هزار کامیون اروپایی که در گمرک خاک می‌خورند اطلاعیه پلیس راهور درباره حادثه اتوبوس خبرنگاران و سربازان شرط ترخیص 48 ساعته کامیون های موجود در گمرک معطلی 1500 کامیون نو در گمرکات هشدار تعزیرات حکومتی آستارا نسبت به افزایش قاچاق خودروهای گذر موقت پیشنهاد گمرک برای حل مشکل فهرست ارزش موتورسیکلت و ماشین‌های خارجی پلیس به سرعت بالا و لایی کشی موتور 600 سی سی پایان داد مردم نگران پیامک‌های جریمه در روزهای 27 و 28 خرداد نباشند اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایتخت در روز انتخابات مزایای ویژه طرح«ترخیص فوق‌العاده خودروهای توقیفی» چرا مواد اولیه مورد نیاز قطعه سازان حتی تا یک سال در گمرک خاک می خورد؟ توقیف 20 موتورسیکلت سنگین و فاقدمجوز ناجا پیشنهادی برای افزایش نرخ جرایم رانندگی نداده است محدودیت‌های ترافیکی در روز انتخابات اجرا می‌شود جدول منتشر شده افزایش جریمه های رانندگی در فضای مجازی صحیح نیست اجرای طرح ترخیص خودروهای رسوبی از پارکینگ‌های سراسر کشور توقیف نوزدهمین و بیستمین موتورسیکلت سنگین در بزرگراه بسیج و باکری جرایم رانندگی افزایش پیدا نکرده است هیچ موتورسیکلتی بدون پلاک حق تردد ندارد موتور‌سیکلت‌های بدون پلاک را خریداری نکنید جزئیات تردد خودرو‌های گذرموقت در سطح شهر خودرو‌های دارای پلاک گذر موقت فاقد اعتبار، توقیف می‌شود صفر تا صد چگونگی تعویض پلاک خودرو توقیف 17 دستگاه موتورسنگین غیرمجاز در تهران هشدار درباره خطر تصادف در 30 کیلومتری شهرها راکبان متخلف کارت زرد و قرمز می گیرند برق چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نباید قطع شود تجهیز ناوگان پلیس راهور به خودروهای جدید آغاز سیستم شماره‌گذاری اینترنتی در دو مرکز پایتخت پولی بابت تبلیغات روی کاور موتوریاران دریافت نمی کنیم کاهش 22 درصدی ترددها در تعطیلات عید فطر گمرک ایران خودروهای گذرموقت قاچاق را معرفی کرد بازگشایی مراکز تعویض پلاک در تهران و تمام استان‌ها تردد به همه شهرها از 21 تا 25 اردیبهشت ممنوع است توقیف 3 دستگاه موتورسنگین 1000سی‌سی در بزرگراه شهید همت+ تصاویر ممنوعیت تردد کامیون‌ها در شب بیست‌وسوم آغاز فعالیت مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در 11 استان از فردا مدل تصادف‌ها در تهران با جاهای دیگر متفاوت است ادامه توقیف موتور سنگین های بی مجوز در تهران ادامه طرح «برخورد با پلاک‌های مخدوش» در تهران الحاق بیش از 1200 دستگاه انواع تجهیزات خودرویی،موتوری و هوایی به ناجا‌ جریمه بیش از 620هزار خودرو در ساعات منع تردد شبانه در پایتخت آغاز مهلت 9ماهه برای بخشودگی برخی جرائم رانندگی + جریمه‌های مشمول بخشش گسترش طرح موتوریار در پایتخت معدوم‌سازی احتمالی هزار خودروی خارجی خرید و فروش خودروهای ورود موقت مشمول قاچاق است خودروهای دپویی در صورت اقدام بانک مرکزی و صمت ترخیص می‌شوند تاثیر رانندگی نَرم بر پیشگیری از تصادفات آغاز بخشیدگی جرایم مشمول دو برابری راهنمایی و رانندگی از امروز خودروهای فاقد ثبت سفارش، از گمرک ترخیص نمی‌شوند انسداد موقت هراز کارشناسان مجازی دلیل اصلی مشکلات در ترخیص قطعات و مواد اولیه از گمرک هستند هنوز 2100 خودرو در گمرکها مانده اند به پلاک ماشینتان ماسک نزنید پوشش پلاک، بیشترین تخلف این شب‌ها در پایتخت بخشودگی جرایم دوبرابر شده تا پایان سال 99 پلاک مخدوش‌ها شناسایی می‌شوند استفاده از پهبادهای نسل جدید برای رصد جاده‌های کشور خودرو گران‌تر می‌شود پلاکهای غیربومی ساکن تهران فعلاً مشمول اعمال قانونهای کرونایی نمی‌شوند اجرای طرح «کامیون» در پایتخت اجرای طرح برخورد با فروشندگان سیار در حاشیه جاده‌های تهران جلوگیری از پارکینگ رفتن 23 هزار موتورسیکلت در طرح موتوریار اعمال محدودیت‌های تردد در جاده‌های شهر‌های قرمز و نارنجی سند پلیس سند رسمی خودرو است جانباختن روزانه 34 نفر در تصادفات نوروزی مجوز ورود به خطوط ویژه شامل سفرا و نمایندگان مجلس نمی‌شود کیفرخواست "عنابستانی" صادر می‌شود طرح "موتوریار" صرفا برای برخورد با تخلفات رانندگی راکبان موتورسیکلت است آمادگی پلیس برای اجرای محدودیت‌های روز طبیعت توصیه رئیس پلیس راه کشور؛ اگر در نیمه راه سفر هستید برگردید شماره پلاک‌های غیربومی در قم برای پلیس ارسال می‌شود حوادث رانندگی در دور اول تعطیلات نوروزی نگران‌کننده است مراقب سرعت خودرو خود در معابر خلوت شهر تهران باشید حضور 50 تیم لیزرگان و کنترل سرعت در معابر بزرگراهی تهران پلاک‌های غیربومی در شهرهای قرمز روزی یک‌میلیون تومان جریمه می‌شوند فعالیت مرکز تعویض پلاک قزلحصار کرج از هفتم فروردین ماه خروج خودرو با پلاک‌های بومی از شهر‌های گروه قرمز و نارنجی ممنوع است بعد از تصادف چه باید کرد؟ آغاز طرح نوروزی پلیس در جاده‌ها حداقل عوارض ورودی خودروهای سواری 86 درصد تعیین شد آموزش مجازی رانندگی به زودی راه‌اندازی می‌شود ترخیص موتورهای توقیفی و رسوبی فقط در مرکز«خلیج فارس» طرح‌های ترافیکی ویژه پلیس راهور برای زیارت اهل قبور و 5 شنبه آخر سال ‌600 دستگاه کامیون‌ تولید داخل آماده ورود به ناوگان آغاز آزمایشی سامانه ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات پوشاندن پلاک برای تردد شبانه توقیف خودرو را در پی دارد آغاز طرح ترافیکی نوروزی پلیس از 20 اسفند معاون گمرک: اطلاعات خودروهای گذر موقت برای مقابله با قاچاق سیستمی شد جدیدترین آمار از تعداد خودرو‌های لاکچری در گمرکات اپلیکیشن‌های واسطه‌ای خدماتی پلیس مجوز ندارند بازگشت 32 میلیون پلاک فک شده خودرو به چرخه شماره‌گذاری ترافیک روان در جاده‌های سراسر کشور جریمه های کرونایی به خزانه دولت واریز می‌شود ورود به استانهای شمالی و 8 شهر دیگر ممنوع است واردات آمبولانس از پرداخت حقوق و عوارض گمرکی معاف شد افزایش ساعت کار مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسرکشور لایحه دولتی نقل و انتقال خودرو توسط پلیس فراقانونی است رانندگان به محض دریافت قبض، جریمه خود را پرداخت نکنند «موتوریار» مانع از توقیف 22 هزار موتورسیکلت شد جزئیات آزادسازی 32 میلیون پلاک بلااستفاده شماره گذاری با کدپلاک‌های قدیمی در مراکز تعویض پلاک+ جزئیات رانندگان پرخطر به پلیس احضار می‌شوند مهلت ترخیص موتور سیکلت‌های رسوبی تمدید شد صدور مجوز برای تردد نمایندگان مجلس در خطوط ویژه صحت ندارد دوربرگردان حادثه خیز کیلومتر 18 بزرگراه شهید لشکری مسدود شد 140 خودروی پلاک مخدوش در البرز توقیف شد بیش از 55 هزار خودرو در طرح محدودیت شبانه جریمه شدند رانندگان خودروهای با پلاک مخدوش به مقام قضایی معرفی می‌شوند دستور رئیس قوه قضائیه برای تعیین تکلیف خودروهای وارداتی 1370 کامیون دست دوم در آستانه ترخیص لزوم توضیح گمرک درخصوص 44 تویوتا هایلوکس توقیفی «دنده عقب» در بزرگراه‌ها ممنوع ماجرای استاندارد نبودن خودروهای بنز، بی.ام.و و پورشه در ایران ترانزیت خودروهای آمریکایی در مناطق آزاد تبعات دارد و با آن مخالفیم آخرین وضعیت خودروهای وارداتی دپو شده در گمرکات توصیه پلیس راهور به مردم برای سفر‌های ضروری و غیرضروری نحوه ثبت تردد غیرمجاز خودروها در ساعات ممنوعه توسط دوربین‌ها بودجه به داد لوکس های خاک خورده رسید! گلایه پلیس از بی توجهی به معاینه فنی موتورسیکلت ها کلاف سردرگم تعیین تکلیف دپویی ها گمرک صدور مجوز واردات خودرو برای جانبازان و خانواده شهدا را تکذیب کرد ترخیص بنز تا بی‌ام‌و های دپو شده در گمرک قوت گرفت ماجرای خودرو‌های دپو شده در مناطق آزاد تشریح شد ارسال بیش از 52 هزار پیامک برای رانندگان خاطی 5 هزار و 900 نقطه حادثه خیز در کشور وجود دارد برای ترخیص موتورسیکلت های رسوبی به ستاد ترخیص مراجعه نکنید آخرین وضعیت خودروهای وارداتی دپو شده در گمرکات اعمال قانون 18 هزار خودروی دودزا در پایتخت ساماندهی 118610 موتورسیکلت رسوبی برای ترخیص خودروها کوتاهی نکردیم، ولی آماده‌ایم تیوولی 2020 رخ نمایی کرد جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی دلیل عدم ترخیص قطعات قطعه سازان از گمرک چیست؟ دستور رفع توقیف قضایی خودروهای در گمرک مانده صادر شد برخورد با کامیون‌ها و خودروهای دودزا مزایای شماره‌گذاری اینترنتی 22 درصد از تصادفات به دلیل عدم روشنایی به مرگ ختم شده است کدام خودروهای دپویی متروکه می‌شوند؟ کاهش 14 درصدی تلفات تصادفات در هشت ماهه امسال واکنش پلیس به خاموشی شبانه برخی از بزرگراه‌های پایتخت عدم توقیف موتورسیکلت‌های متخلف در تهران گمرک برای متروکه کردن خوردوهای خارجی دست به کار شد زیرساخت‌های لازم برای تولید موتورسیکلت‌های برقی وجود ندارد مناطق آزاد: هیچ درخواستی برای ترانزیت خودروی آمریکایی نداریم مانع ترخیص خودروهای توقیفی در گمرک برداشته شد ترخیص کامیون های دست دوم از گمرک بدون گواهی اسقاط فرسوده ممنوع شد پلیس راهور در نرخ گذاری کلاس‌های رانندگی نقشی ندارد خودرو‌های یورو 4 مدل 99، پلاک نمی‌شوند ترخیص بنز،تویوتا و BMW های غیر استاندارد مشروط شد! 46 درصد موتورسیکلت های رسوبی جرائم راهنمایی و رانندگی دارند گمرک: انتقال خودروی آمریکایی ممنوع! کاهش 35 تا 40 درصدی تردد در کشور با شیوع کرونا جریمه کرونایی بیش از 50 هزار خودرو در اولین روز دی 9هزار خودروی دپوشده در گمرک ترخیص شد سریال بلاتکلیفی خودروهای دپویی آغاز ترخیص کامیون های وارداتی دست دوم از گمرک حل مشکل تردد کرونایی با دریافت کدپلاک بومی فقط در 45 دقیقه+ جزئیات موافقت رئیس جمهور با ترخیص 2 هزار کامیون دپوشده در گمرکات مجوز شماره‌گذاری 30 دستگاه خودروی برقی صادر شد دستور رئیس جمهوری برای ترخیص 2000 کامیون صادر شد 2000 کامیون معطل در گمرک ترخیص شود جایگذاری نیوجرسی مانع تردد عرضی عابران پیاده از بزرگراه‌ها است شرایط جدید واردات خودرو اعلام شد اغلب خودروهای مانده در گمرک مشمول قانون قاچاق هستند تمهیدات پلیس راهور درخصوص تمدید اعتبار وکالتنامه‌های خرید و فروش خودرو ترخیص 100 کانتینر لاستیک خودرو از گمرک بوشهر آغاز شد سردار هادیانفر:امسال شرایط جوی متفاوتی داریم جزئیات جریمه خودروهای غیرمجاز دلیل ترخیص نشدن خودروهای بنز، بی.ام.و و پورشه از گمرک ها ترخیص موتورسیکلت های رسوبی در تعطیلات کرونایی ادامه دارد معاینه فنی‌ خودرو‌ها تا پایان تعطیلات قانونی است ماجرای بنز، بی ام و و پورشه های غیراستاندارد! پورشه و ماشین‌های رسوبی در گمرکات منطبق با استاندارد اجباری نیست انجام 85 درصد مراحل نقل و انتقال خودرو با تلفن همراه خریداران و بازار، چشم‌انتظار ترخیص کشنده‌های کارکرده وارداتی آغاز طرح زمستانی پلیس راهور در تهران انتقاد از بلاتکلیفی خودروهای دپو شده در گمرک بوشهر کاهش دور دورهای شبانه در پایتخت زنان و مردان فرهنگ یار ترافیک و بازرس نامحسوس می‌شوند 67 درصد موتورسیکلت های رسوبی متعلق به 10 استان است 100 کانتینر لاستیک کامیون یک سال در گمرک خاک می‌خورد ماجرای توقف کامیونهای 3 سال ساخت در گمرک ترخیص فوری 300 میلیون دلار قطعه قطعه در گمرک‏؛ خط تولید نیازمند قطعه تحویل 500 دستگاه خودرو به راهور ناجا کروکی‌ها الکترونیکی می‌شود اجرای طرح سفیران فرهنگ ترافیک همزمان با آغاز هفته ناجا گمرک ترخیص 1048 دستگاه سواری پورشه را تکذیب کرد 280 هزار حلقه لاستیک سنگین با ارز دولتی ترخیص می‌شود گمرک در انتظار مراجعه خودروساز‌ها برای ترخیص قطعات 3 هزار خودروی رسوبی مشکل حقوقی دارند برخی از موتورهای توقیفی تا 8 سال در پارکینگ مانده‌اند رد رشوه 800 میلیونی توسط افسر پلیس راهنمایی و رانندگی وعده تسریع در ترخیص قطعات خودرو محقق نشد برخورد پلیس با توقف در حاشیه بزرگراه‌ تشدید می‌شود برخورد با با توقف وانت‌بارهای دستفروش در حاشیه بزرگراه‌ها و معابر امکان ترخیص خودروهای توقیفی با مراجعه به دفاتر پلیس+10 از فردا ضرورت تخصیص ارز و ارایه تسهیلات لازم برای ترخیص قطعات از گمرک تمام خودروهای رامک خودرو ترخیص شد ماجرای "دستور شفاهی" حذف قفل سیستمی اظهار کالاهای گروه چهار و خودروهای وارداتی چه بود؟+سند خودروهای ورود موقت را تحویل ندهید، قاچاق می‌شود دو نوع فاصله نجات بخش ترخیص قطعات خودرو بدون ترخیص ارز ترجیحی و کد رهگیری تکلیف ترخیص خودروهای خارجی از گمرک روشن شد ترخیص 1190 دستگاه خودرو از گمرکات کشور اظهار و ترخیص خودروهای دپو شده ممنوع شد بازگشایی مدارس ترافیک را افزایش نداد یک هزار و 100 خودروی بدون ثبت‌سفارش در گمرک باقی مانده است تحت هیچ شرایطی نباید مانع تولید و تحویل خودرو شد نسخه جدید راهور تهران برای ساماندهی موتورسیکلت سواران 1500خودرو در مسیر سازمان اموال تملیکی علت رسوب قطعات خودرو در گمرکات ماجرای ورود خودرو فراری به گمرک آستارا 273 ثبت سفارش جعلی واردات خودرو کشف شد شرایط تعیین تکلیف خودروهای ورود موقت با توجه به مسدود بودن برخی مرزها ضرب الاجل 10 روزه برای تعیین تکلیف و تحویل خودروهای ورود موقت اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی فقط 8 روز برای تعیین تکلیف هزاران خودروی دپو شده بدهی مالیاتی علت ماندگاری خودروهای وارداتی در گمرک نوشهر اعلام شد آمادگی 100 درصدی پلیس راهور برای آغاز سال تحصیلی جدید طرح جدید پلیس راهور تهران بزرگ برای جریمه کردن رانندگان وسایل نقلیه دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: بعید است مهلت مصوبه ترخیص خودروها تمدید شود آخرین مهلت ترخیص خودروهای سواری و کالاهای گروه 4 از گمرک مهلت ترخیص خودروهای سواری اعلام شد خودروهای گمرک ترخیص می‌شوند اگر برخی سازمان‌ها بگذارند قفل ترخیص خودروها باز شد قفل ترخیص خودرو تا فردا باز می شود جزئیات خدمات آنلاین تعویض پلاک و شماره‌گذاری خودرو طرح پلیس راهور و تاکسیرانی برای برخورد با "مسافربرهای شخصی" همه خودروهای ناقص با ترخیص قطعات از گمرک تکمیل می‌شوند مهلت پرداخت اقساطی جرایم رانندگی تا پایان مرداد ماه تعیین تکلیف خودروهای لوکس توقیفی در گمرک نوشهر مراجعه به دفترخانه برای نقل و انتقال خودرو اختیاری است توصیه پلیس راه به رانندگان وسایل نقلیه در حین رانندگی بلاتکلیفی یک هزار و 100 خودروی وارداتی در گمرک جزئیات اقساطی شدن جرائم رانندگی سه مدل خودروی پراید و یک مدل پژو 405 از رده خارج شدند استفاده پلیس راهور از دوچرخه برای مأموریت و اعمال قانون در تهران طرح ترافیک و کاهش آلودگی تهران باید مورد بازنگری قرار گیرد پرونده ترخیص خودروهای خارجی بسته شد آدرس مراکز اعتراض به تخلفات رانندگی ممنوعیت استفاده از چراغ زنون در وسایل نقلیه دستکاری در اعداد و حروف پلاک 6 ماه تا یکسال حبس دارد نصب پلاک خودروی معلولان مشروط به احراز اطلاعات در سامانه پلیس است 1480 میلیارد تومان خودرو وارداتی در گمرکات کشور خاک می‌خورد پلاک جانبازی فقط به خودرو جانبازان بالای 50 درصد تعلق می‌گیرد طرح پلیس برای برخورد با تخلفات ناوگان حمل مسافر پلاک سوم چیست؟ آمادگی پلیس برای اجرای طرح «جریمه عابران پیاده» خودروها اینترنتی شماره‌گذاری می‌شوند نقل و انتقال خودرو‌های پلاک گذر موقت ممنوع است تمدید سه ماهه مهلت ترخیص خودرو و کالاهای گروه 4 در گمرکات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها تعطیلات پایان هفته برخورد پلیس راهور با سگ گردانی، شیشه دودی و آلودگی صوتی آغاز آزمایشی نقل و انتقال الکترونیکی وسایل‌نقلیه در چند روز آینده شماره گذاری آزمایشی اینترنتی خودروها از هفته آینده فرصت چهارم برای ترخیص خودروهای دپوشده تمدید سه ماهه مهلت ترخیص خودروهای دپو شده در گمرکات شماره گذاری آزمایشی خودروها ازطریق اینترنت از هفته آتی بررسی اصلاح ماده 5 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی درباره فک پلاک در هیات دولت کشف 5 هزار خودروی بدون پلاک در کشور آخرین خبر از خودروهای دپو شده با ترخیص قطعات از گمرک، تولید و عرضه خودرو بیشتر می‌شود ورود موقت 3 دستگاه خودرو توسط هر سرمایه‌گذار خارجی به کشور مجاز شد تردد 3 میلیون خودروی فرسوده در سطح کشور فردا پایان مهلت نداشتن معاینه فنی و گواهینامه معتبر تشریح جزئیات طرح پلاک سوم خودروها مهلت عدم جریمه «نداشتن معاینه فنی» و «گواهینامه فاقد اعتبار» در روزهای پایانی برخورد جدی پلیس با خودروهای دارای برچسب شیشه دودی غیر مجاز راهپیمایی خودرویی در روز قدس نداریم ارائه طرح دریافت گواهینامه آسان برای موتورسیکلت سواران ضوابط معافیت از پرداخت حقوق ورودی ماشین‌آلات خط تولید اعلام شد کاهش تصادفات و جانباختگان جاده ای در دستور کار پلیس حذف محدودیت زمانی برای ترخیص 2471 دستگاه تصمیم گیری در خصوص طرح ترافیک با شورای ترافیک تهران است گواهینامه 12 هزار نفر در آستانه ابطال است واریز جرایم رانندگی بالای 10 میلیون ریال بدون پیش‌پرداخت توقف تولید 405 از اواخر خرداد مهلت ترخیص خودروهای مانده در گمرک تمدید می‌شود؟ روش‌های استعلام خلافی خودرو تازه‌ترین آمار از وضعیت ترخیص خودروهای دپو شده در گمرکات مهلت ترخیص خودروهای دپو شده تمام شد تعلل وزارت صمت خودرو‌های دپو در گمرک را زمین‌گیر کرد جلسات پلیس با وزارت صمت درباره بازار خودرو نظر پلیس راهور درباره جمع آوری پل کالج گله‌مندی صاحبان خودروهای دپو شده در گمرک از موانع ترخیص ترافیک در آزادراه قزوین-کرج-تهران سنگین است پیشنهاد ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای تمدید 2 ماه مهلت ترخیص خودرو خارجی فرصت سوزی وزارت صمت برای ترخیص خودروهای دپو شده در گمرک + سند توقیف بنز 30 میلیاردی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت منصوب شد پلیس راهور منطقه 21 تهران رتبه اول کاهش تصادفات را کسب کرد احتمال تمدید زمان ترخیص خودروهای دپو شده صدور جریمه و کروکی‌ تصادفات الکترونیکی شد دپوی خودروها به پایان می رسد؟ توقف تولید پراید در کشور حذف جریمه و کروکی‌های کاغذی تا نیمه اول سال به نظر نمی رسد این بار هم خودروها ترخیص شوند؛ اما امیدواریم آیا حمل خودرو با جرثقیل در حضور راننده قانونی است؟ چرا برخی خودروهای داخلی شماره‌گذاری نمی‌شوند؟ حمایت از تولید موتورسیکلت‌های برقی داخلی خودرویی از گمرک ترخیص نشده است حذف جریمه و کروکی‌های کاغذی تا نیمه اول سال 99 اعتبار وکالت‌نامه‌های منقضی‌شده خودرو 40 روز افزایش یافت مخالفت پلیس با اجرای طرح ترافیک در پایتخت تمدید فرصت دریافت معاینه فنی خودروها و گواهینامه‌های منقضی شده مصوبه ترخیص خودروهای دپو شده به گمرک ابلاغ شد+سند ازبکستان محدودیت‌های ترانزیتی کامیون‌های ایرانی را لغو کرد افزایش ساعت کار مراکز شماره‌گذاری پلیس راهور پیشنهاد رئیس پلیس راهور ناجا برای محدودیت تردد در محدوده طرح ترافیک ابتلای قطعی 133 نفر از نیروهای پلیس راهور به کرونا گره کور ترخیص هزاران خودرو دپو شده با مصوبات سه گانه دولت هم باز نشد توقیف خودروهایی با جریمه بیش از 10 میلیون ریالی افزایش ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری خودرو معطلی 3000 خودرو در گمرک + اسامی برندها پیشنهاد جدید پلیس راهور برای کاهش ترافیک در روزهای کرونایی آغاز به کار مراکز شماره گذاری پلیس راهور ترخیص خودروهای توقیفی توسط پلیس + 10 محدودیت‌های ترافیکی محور‌های ارتباطی کشور هیچ خودرویی از ابتدای سال تاکنون شماره‌گذاری نشده است قفل ترخیص خودروهای دپویی‌ شکسته شد امکان تمدید ثبت سفارش‌ خودروهای موجود در گمرکات فراهم شد بلاتکلیفى خودروهاى وارداتى در گمرک هشدار ناجا به خریداران خودروهای پلاک گذر موقت صدور 6 میلیون گواهینامه در سال گذشته کامیون اهدایی به راننده ایرانی با معافیت گمرکی، ترخیص شد ترافیک صبحگاهی در 5 بزرگراه و یک خیابان پایتخت توضیح پلیس درباره فعالیت مراکز شماره‌گذاری دست‌انداز ثبت سفارش در مسیر دپویی‌ها بررسی VIN خودروهای وارداتی برای ترخیص الزامی است کاهش 60 درصدی تردد در محورهای مواصلاتی را داشتیم جریمه نیم میلیون تومانی بیش از 27 هزار خودرو در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی صدور 460 برگ جریمه نیم میلیونی در البرز سرنوشت خودروهای وارداتی چه شد؟ صدور 5هزار برگ جریمه 500هزارتومانی آیا اتوبوس‌های شهری فاقد سامانه سپهتن حق تردد در جاده‌ها را دارند؟ کاهش 40 درصدی تردد در جاده های کشور طی 24 ساعت گذشته هشدار پلیس نسبت به افزایش سرعت خودروها در معابر شهری ترخیص خودرو به زودی با استفاده از تلفن همراه انجام می‌شود رانندگی بدون گواهینامه چه مجازاتی به دنبال دارد؟ تغییر در ساعات فعالیت مراکز شماره گذاری ایران خودرو دیزل از تجهیز و تحویل 63 آمبولانس جدید در هفته آینده خبر داد آزاد شدن مشروط واردات خودرو روی میز شورای نگهبان صفر تا صد اعتراض به جرایم رانندگی تمدید مهلت ترخیص خودروهای دپو شده ابلاغ شد ترخیص خودروهای لوکس و غذای سگ و گربه با وجود افزایش نرخ ارز بسته شدن مرز مهران به دلیل شیوع کرونا 1000 کامیون را سرگردان کرد 6 ماه حبس برای رانندگانی که پلاک های خودرو خود را دستکاری می کنند تاکید دوباره پلیس؛ فعالیت پارکبان‌ها غیر قانونی است مهلت ترخیص خودرو‌های سواری تمدید شد ترخیص پنج هزار خودروی دپو شده در گمرکات تا 3 ماه آینده اعلام مدارک احراز محل سکونت در هنگام تعویض پلاک آیا دوربین‌های نظارتی و ثبت تخلفات در پایتخت خراب است؟ خودروهای باقی‌مانده در گمرک به زودی تعیین تکلیف می‌شود خودروهای رسوب شده در گمرک‌ها ظرف 3 ماه تعیین تکلیف شوند لغو ممنوعیت ترخیص خودروهای 2500 سی سی در مناطق آزاد البته با یک استثنا بداقبالی هزار دستگاه خودرو هیوندای در گمرک باهنر جزئیات تصمیم مهم برای تعیین تکلیف 5100 خودروی دپو شده دپوی 1941 خودرو در گمرک هرمزگان شیشه دودی مجاز از نظر پلیس چیست؟ «مخدوش‌کنندگان پلاک» نقره‌داغ می‌شوند محدودیت‌های ترافیکی مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) اعلام شد 5000 خودرو هنوز در گمرک هر نیم ساعت یک نفر در کشور براثر تصادف فوت می کند جاده‌ها هر نیم ساعت جان یک نفر را می‌گیرند وجود 5000 خودرو بلاتکلیف در گمرک دپوی تعداد زیادی خودرو در گمرک بوشهر جولان کامیون‌ها در روزهای آلوده ورود 400 خودرو جدید به ناوگان پلیس 350 دوربین پلاک‌خوان دارای کد پلیس هستند اجرای طرح برخورد با خودروهای دودزا در 60 نقطه تهران توقیف یک پرشیا با 774 میلیون خلافی! برف و باران در محورهای مواصلاتی 5 استان جزئیات جدید خودروهای ترخیص شده و موجود در گمرک 12 درصد از جانباختگان تصادفات بچه ها هستند آغاز ترخیص خودروهای دپو شده از فردا دستور ترخیص 1048 خودروی دپو شده صادر شد محدودیت‌های ترافیکی 13 آبان اعلام شد جزئیات نامه پلیس در خصوص طرح ترافیک جدید اجرای طرح ساماندهی موتورسیکلت‌سواران از سه‌شنبه در پایتخت مخالفت شهرداری با تغییر ساعت طرح ترافیک معاینه فنی خودرو را جدی بگیرید رانندگان با سرعت مطمئنه از جاده‌های کردستان عبور کنند معترضان به جرایم صادر شده به مرکز اجراییات مراجعه کنند جزییات محدودیت های ترافیکی تا روز شنبه 11 آبان خودروهای دپو شده در گمرک مشکل ترخیص دارند 64 درصد تردد زائران اربعین از مرز مهران صورت می‌گیرد کاهش 11 درصدی حوادث ترافیکی زائران اربعین نسبت به سال گذشته آماده‌باش پلیس راهور برای موج آخر بازگشت زائران آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مرزی غرب کشور پلیس دوچرخه سوار در قزوین راه‌اندازی شد کاهش 60 درصدی کشف حجاب در خودرو درخواست تهرانی‌ها از پلیس پایتخت عبور اتوبوس‌های کاپوتاژ فقط از «مرز چذابه» امکان‌پذیر است جزئیات آخرین وضعیت راه‌های کشور تعیین تکلیف 5 هزار خودرو در کمرگ مانده خروج موقت خودروهای شخصی از کشور 15 تا 30 مهر ممنوع شد افزایش 153 درصدی تعداد خودروهای کشور طی 12 سال طرح کاهش آلودگی هوا نیاز به بازنگری دارد قوانین گمرکی برای تردد در ایام اربعین حسینی اعلام شد 1400خودروی متروکه در گمرکات حدود 3 هزار خودرو وارداتی متروکه می‌شوند نحوه خروج خودرو‌های شخصی در ایام اربعین مشخص شد چرا پرداختی جرایم رانندگی «دیر» به‌روز می‌شود؟ تصادف 726 سرویس مدرسه در سال تحصیلی گذشته دپوی 6 هزار خودرو خارجی در گمرکات مدارک مورد نیاز برای دریافت پلاک و شماره گذاری خودرو انتقاد پلیس راهور پایتخت از کارا نبودن گاردریل‌ها در تهران ممنوعیت تعویض قطعات اصلی خودرو بدون مجوز پلیس هشدار پلیس به شهروندان هنگام رانندگی در شب‌های عزاداری حسینی هشدار جدی پلیس به رانندگان تسهیل و تسریع فرآیندهای گمرکی ایران خودرو نصب هرگونه علائم نوشتاری بر بدنه خودروها و گل مالی‌کردن ممنوع! برخورد جدی با خودروهای گلی در محرم 81 درصد رانندگان اتوبوس در تصادفات فوتی مقصر بوده اند واگذاری دوربین‌های پرتابل به پلیس راه‌های کشور پیگیری ترخیص خودروهای باقی مانده در گمرک رامک خودرو امکان پرداخت اقساطی جریمه با ارائه‌ی سند خودرو « انحراف به چپ» مهم‌ترین علت تصادفات نصب چراغ‌های چشمک‌زن داخل خودرو مجوز لازم دارد نگرانی ناجا از توقف روند کاهش تصادفات احتمال تمدید مجدد ترخیص خودروهای دپو شده راه‌اندازی پلیس دوچرخه‌سوار در پایتخت محموله‌های متوقف سایپا دیزل در گمرک امروز ترخیص می‌شود اجرایی شدن مرخصی دوماهه خودروهای اروندی از امروز ترخیص 8640 خودروی توقیفی در طرح تقسیط جرایم پلیس راهور تعداد جان باختگان حوادث رانندگی در کشور 3 درصد کاهش یافته است دعوای شهرداری و راهور بالاگرفت خط تولید پراید از سال 99 متوقف می شود سیستم RDS می تواند در کاهش تصادفات کمک کند وضعیت جوی و ترافیکی جاده های کشور در روز عید قربان تخلف گمرک در صدور مجوز دو ماهه تردد خودروهای مناطق آزاد خط و نشان پلیس برای رانندگان متخلف راهکاری برای رانندگانی که پیامک ناظر اشتباه دریافت کردند استثنائی برای تردد ماشین‌های خارجی‌ به داخل کشور نیست تمدید دوباره مهلت ترخیص خودروهای دپویی گذر موقت خودروها از کیش به داخل کشور بلامانع است برخورد پلیس با رانندگان پرخطر کاروان‌های عروسی قبض های کاغذی جریمه راهنمایی و رانندگی حذف شد پیشنهاد جدید برای ترخیص سریع 1048 خودرو دپو شده 21 درصد موتورسیکلت های کشور در تهران تردد دارند جشنواره فرهنگ، رانندگی و انضباط ترافیکی برگزار می‌شود کودک 8 ساله با ماشین پدرش را زیرگرفت اعطای فرصت 2 ماهه برای ترخیص خودرو‌های وارداتی مهلت دو ماهه گمرک برای ترخیص خودرو‌های وارداتی خودروهای گذر موقت به هیچ عنوان قابل نقل و انتقال و خرید و فروش نیستند قول داده‌اند مهلت ترخیص خودروها تمدید شود پلیس با رانندگان خاطی در زنجان برخورد شدید انجام دهد گشت پلیس راه ایلام به لباس دوربین‌دار مجهز شد پرنده‌های ناجا به کمک جاده‌ها می‌آیند + عکس یک بام و دو هوای تردد خودروها در مناطق آزاد گشت‌های نامحسوس پلیس در 10 استان راه‌اندازی می‌شوند کدام خودروها اجازه تردد در خطوط ویژه را دارند؟ ممنوعیت تردد خودرو‌های مناطق آزاد در تهران عوامل بروز تصادف در سفرهای تابستانی برگ سبز همان سند رسمی است جریمه‌های کاغذی رانندگان حذف می‌شود هشدار رئیس پلیس راهور در مورد کلاهبرداری با عنوان" فروش خودروی خارجی با پلاک گذر موقت" رانندگان از مسیرهای جایگزین خیابان انقلاب و حافظ استفاده کنند 50 کشته و 800 مجروح در تصادفات جاده‌ای 3 روز اول تابستان 8000خودرو از گمرک ترخیص شد طرح تابستانی پلیس راه زنجان آغاز شد پشت پرده عدم ترخیص قطعات خودرو از گمرک نمی‌دانم کارت‌های خودرو چه زمانی به دست افراد می رسد مسیرهای جایگزین در طرح جمع آوری "پل گیشا" چگونگی عملکرد پلیس راهور در مواجهه با کشف حجاب در خودرو خودروهای سواری دیزلی شماره‌گذاری می‌شوند؟ یک هزار دستگاه خودروی قاچاق در انبارها موجود است طرح ترافیک جدید هزینه محور است تهران با 1400 دوربین نظارتی رصد می‌شود با متخلفان کشف حجاب در خودروها برخورد می‌شود ورود خودروهای فرسوده به کلان شهرها ممنوع شد شرایط تردد خودروهای با پلاک بین المللی مسافران به هیچ وجه جمعه برنگردند ورود 7500 اتوبوس زائران با اسکورت 1600 خودروی پلیس به حرم امام خمینی(ره) جمع‌آوری " پل گیشا" در انتظار چراغ سبز پلیس توقیف 12 هزار خودروی لاکچری در سال 97 به خاطر "دور دور" امیدواریم قاضی اشد مجازات را برای مقصر حادثه اصفهان در نظر بگیرد واکنش پلیس راهور پایتخت به انتشار یک کلیپ + جزئیات هشدار به مسافرکش‌های شخصی تناقض گویی‌های شهرداری و پلیس درباره تردد بیش از 20 روز در زوج یا فرد ‌‎واردات خودرو در سال98 آزاد نخواهد شد اخذ عوارض زوج و فرد اشتباه است انتقاد دبیر کاهش آلودگی هوا از عدم اجرای حدود مجاز آلایندگی از ابتدای اردیبهشت از رانندگان قانون‌مند نوروز 98 تقدیر می‌شود خودرو بعد از تصادف باید به گوشه خیابان هدایت شود مرجع قضایی هنوز در مورد خودروهای دپو شده اعلام نظر نکرده است تدوین طرح تبادل اطلاعات بین پلیس و صنعت بیمه محدودیت تردد در جاده‌‌های منتهی به جمکران ترافیک پرحجم در جاده‌های منتهی به شمال فعالیت گروه تئاتر عروسکی پلیس راهور پایتخت در مدارس تهران پلیس راهور تهران از شهرداری به دیوان عدالت شکایت کرد بهمن موتور مقام دوم خدمات فروش در سال 97 را از آن خود کرد تنها 200 خودروی دپو شده وارد کشور شد کاهش تعداد جانباختگان تصادفات رانندگی در نوروز امسال بارش باران در محورهای 6 استان کشور جریان دارد وقوع بیشتر تصادفات فوتی در 30 کیلومتری ورودی شهرها واردات 15000 دستگاه خودرو در سال 97 توضیحات پلیس درباره آن روی سکه فیلم درگیری مامور پلیس راه کازرون سال 98 سال دگرگونی و تحول در پلیس راهور فاتب نیمی از حوادث ترافیکی ناشی از واژگونی خودروها بوده است مردم امروز و فردا هم برای انجام سفر صبوری کنند موتورهای 250 سی سی اورژانس پلاک‌گذاری می شود برخورد جدی پلیس راهور تهران با رانندگان متخلف در شب‌های نوروزی توقیف خودرو اِل 90 به دلیل حرکات مخاطره‌آمیز در بزرگراه حکیم مسیریاب «ویز» می‌تواند نظم ترافیکی شهر را به هم زند واحد رسیدگی به اعتراضات پلیس راهور تهران در نوروز فعال است 120 کشته در تصادفات 5 روز گذشته تهیه اطلس تصادفات جاده‌ای توقف اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در تهران مجوز تردد خودروهای منطقه آزادچابهار درسیستان و بلوچستان صادر شد تجهیز تمام ماموران پلیس راهور کرج به البسه دوربین‌دار برخورد پلیس با رانندگان پرخطر سختگیرانه خواهد بود توصیه‌های پلیس راهور برای سفرهای نوروزی افت نوروزی تولید خودرو کانتینر قطعات خودرو از گمرک چابهار ترخیص شد ابعاد جدید از پرونده جنجالی ثبت سفارش 6481 خودرو تجمع به دلیل ترخیص نشدن خودروهای وارداتی در بوشهر آماده‌باش و تمهیدات پلیس برای چهارشنبه‌سوری حضور ده‌هاهزار پلیس محسوس و نامحسوس طی ایام نوروزی در جاده‌ها آخرین وضعیت خودروها و وسایل یدکی در گمرک مانده از زبان سراج خودروهای وارداتی در یک قدمی ترخیص ظرفیت خودرو ها 7 تا 8 برابر ظرفیت معابر است بوق زدن برای سلام و خداحافظی 30 هزار تومان جریمه دارد خودروهای دپو شده در گمرک غرب تهران در مرحله ترخیص هستند انبوه خودروهای میلیاردی در گمرگ غرب تهران چرا 3000 کانتینر لوازم یدکی خودروسازان در چابهار خاک می‌خورد؟ بارش برف در محور کرج _چالوس تقدیر از ناجی اتوبان همت توسط رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران محدودیت‌های ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران بارش برف و باران در 12 محور مواصلاتی کشور پلاک‌های مخدوش قابل شناسایی است واردات روغن موتور به 68 تن رسید+جدول داستان ترخیص 200 خودرو از گمرک پرونده باز و راه بسته واردات خودرو توضیحات گمرک درخصوص چرا تحویل خودروهای قاچاق به اموال تملیکی طولانی شد؟ شرایط شماره گذاری خودروهای گذر موقت اعلام شد + جزئیات ترخیص وارداتی‌ها به‌صورت مشروط ترخیص خودروهای واردشده غیرمجاز از گمرک ممنوع شد هیچکس حق تصویربرداری از مامور پلیس را ندارد آمادگی پلیس راهور برای اجرای طرح ترافیک نوروز ٩٨ برخورد و مستندسازی تخلفات رانندگی خودروهای دولتی افتتاح طرح سرعت‌های بحرانی آخرین وضعیت خودروهای دپوشده در گمرک لوازم یدکی دپو شده در گمرک مشکل اسنادی دارند مأموران راهور در برابر بی احترامی‌ها با سعه صدر رفتار می‌کنند سال به سر رسید؛ خودرویی به جاده نرسید هزار کانتینر قطعات خودرو آماده ترخیص از گمرک چابهار است برخورد جدی پلیس با تخلفات مخدوشی پلاک مهلت 20 روزه به 2 خودروساز بزرگ برای ترخیص 3000 کانتینر قطعات از گمرک توقیف بیش از هزار خودرو پلاک مخدوش با حکم قضایی مرجع قضایی هنوز درباره خودروهای دپو شده تصمیم نگرفته است ترافیک روان در محورهای مواصلاتی کشور دود اختلاف پلیس و وزارت کشور به چشم مردم می‌رود انتقاد محیط زیست از پلیس و بیمه مرکزی در مورد خودروهای فرسوده آغاز محدودیت ترافیکی دوباره در پنجشنبه ها از امروز ترخیص خودروهای دپو شده در انتظار تایید سازمان توسعه تجارت بیش از 4500 خودروی قاچاق از انبار‌های گمرک به انبار‌های سازمان اموال تملیکی منتقل خواهد شد؟ خودروهای گذر موقت قابل خرید و فروش نیستند خودروهای وارد شده با ثبت‌سفارش جعلی، تحویل اموال تملیکی شد خودروهای دپو شده با ثبت سفارش‌های جعلی تحویل سازمان تملیکی می‌شود دپوی سه ساله 1000 خودروی متروکه بلاتکلیفی ٣هزار و ٩5٨ خودرو در گمرک‌های شهید باهنر، رجایی و بندر لنگه توافق جدید گمرکات ایران و ترکیه برای پذیرش روزانه 450 دستگاه کامیون تسهیلات ویژه پلیس راهور تهران در یوم الله 22 بهمن بارش برف در جاده‌های 8 استان جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود توضیحاتی راجع به لغو ممنوعیت واردات ماشین‌آلات دست دوم واردات 3400 خودرو از خرمشهر ترافیک پرحجم در هراز، چالوس و قم حذف گزینه «ثبت سفارش بدون انتقال ارز» از سامانه تجارت از اسفند بازگشت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در روزهای پنجشنبه از اول اسفند ترافیک سنگین و نیمه‌سنگین در محورهای هراز و کرج ـ چالوس کدام خودروهای دپوشده در گمرک ترخیص خواهند شد؟ خودروهای دپو شده، درآمد گمرک را کاهش داد واکنش پلیس به طرح ترافیکی جایگزین زوج و فرد در تهران دستورالعمل تعیین تکلیف خودروهای وارداتی متوقف در گمرک ابلاغ شد 13هزار خودرو موجود در گمرک در آستانه ترخیص ضوابط اجرایی ترخیص خودروهای وارداتی اعلام شد رفع ممنوعیت ثبت سفارش و واردات برخی ردیف تعرفه های مرتبط با خودرو + تصویر سند اصلاحیه مصوبه هیات وزیران درباره ترخیص خودروهای وارداتی ابلاغ شد ترخیص تایرهای سنگین سریع می‌شود مشکلات ارزی و گمرکی دلایل تاخیر در تحویل خودروها ثبت‌سفارش‌ها شش ماهه می‌شود خودروهای دپو شده در گمرک شب عید ترخیص می‌شوند هشدار پلیس راهور در خصوص بارش برف و باران و یخ‌زدگی در معابر کشور مهمترین دلایل جریمه رانندگان درونشهری چیست؟ ترافیک سنگین در جاده هراز چالوس از ساعت 17 یک طرفه می‌شود همه جاده های کشور باز هستند مهلت ثبت سفارش‌ واردات 6 ماهه می‌شود اعمال 50 استاندارد از 120 استاندار اروپایی برای خودروهای داخلی تردد 11 میلیون وسیله نقلیه فرسوده در کشور ادعای استفاده از خودرو مردم برای کمین در جاده خوی – ماکو کذب است ممنوعیتی برای ترخیص خودروهای دارای مجوز وجود ندارد هنوز هیچ خودرویی از گمرک خارج نشده است توصیه‌های پلیس در پنج شنبه بارانی تهران الزام راهنمایی و رانندگی به ارسال پیامک تخلفات برای مالک خودرو بررسی مشکلات‌گمرکی صنایع درکارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید‌ ترخیص 13هزار خودرو منوط به ابلاغ دستورالعمل وزارت صنعت است ترانزیت خارجی کالاهای گروه چهارم مشمول خودرو نمی‌شود فقدان توجه به جلو عامل 31 درصد تصادفات جاده‌ای ایرانی‌ها در آذر ماه 97 4 هزار پرونده شکایت در حوزه واردات خودرو بررسی می شود جاده کرج - چالوس یک طرفه شد اولتیماتوم پلیس به پلاک مخدوش‌ها شهادت یک افسر پلیس راهنمایی و رانندگی در زاهدان بدست افراد ناشناس مصوبه ترخیص خودرو 4 ماه اعتبار دارد مصوبه دولت در ترخیص خودروها از گمرک هرچه زودتر اجرایی شود دولت مشکل خودروهای وارداتی رسوب شده در گمرک را حل کرد نگرانی پلیس از افزایش تصادفات رانندگی در نزدیکی شهرها ترخیص خودروهای ثبت سفارش غیرقانونی از گمرک در روزهای آینده پس از تصادف، خودروها را به حاشیه راه ببرید نظر کارشناسی پلیس درباره حادثه دانشگاه‌ آزاد اعلام شد قطعات منفصله خودرو در میان اقلام عمده وارداتی شرایط توسعه دوچرخه سواری در پایتخت از نظر پلیس کمین ماموران پلیس‌راه در جاده‌های گیلان ممنوع شد ترخیص خودروهای وارداتی احتمال افزایش عوارض گمرکی خودروهای دپو شده در گمرکات درآمد حاصله از جرایم راهنمایی و رانندگی به حساب ناجا واریز نمی‌شود روند افزایش کشته‌های جاده‌ای را متوقف کردیم آماده‌باش پلیس راهور پایتخت برای شب یلدا ترافیک تهران از اهمیت ویژه ای برخوردار است استفاده از خودرو در زمستان بیشتر می‌شود برای ورود به طرح زوج و فرد عوارضی تعلق نمی گیرد مالکان 300 خودرو پلاک مخدوش پایتخت به دستگاه قضا معرفی شدند شورای رقابت دستورالعمل تعیین قیمت خودرو را تشریح کرد+سند تعیین تکلیف واردات غیرقانونی خودرو 7هزار میلیارد تومان خودرو در گمرک خاک می‌خورد هشدار به رانندگان ایرانی در خصوص شرکت‌های بیمه افغانی نقشه راه ترخیص خودروهای مانده در گمرک مهلت بخشودگی 2 برابری جرایم معوقه رانندگی تا پایان آذرماه است توضیح پلیس در مورد ابطال معاینه فنی پس از تصادف هنوز شهرداری با پلیس بر سر حذف زوج و فرد توافق نکرده است در تهران «کمین» نداریم ترخیص خودروهای دپو شده در انتظار اقدامات اجرایی وزارت صنعت "توقیف خودرو"، موثرترین برخورد در کاهش جرایم رانندگی موافق ترخیص خودروهای معطل در گمرک هستیم احتمال افزایش نرخ جرائم راهنمایی و رانندگی بلاتکلیفی 22.8 میلیون یورو ارز دولتی + سند فروش و جابه‌جایی سؤالات امتحان آیین‌نامه جرم است ترافیک سنگین در آزادراه کرج ـ تهران مانده در گمرک؛ خودروهایی که نه ترخیص می‌شوند نه مرجوع بیش از 10هزار خودرو وارداتی درگمرکات دپو شد مرگ بیش از 3400 تن در حوادث رانندگی زمستان 96 آغاز طرح زمستانی پلیس در جاده‌های سراسر کشور مالکان خودروهای اروندی خواستار رفع مشکل ترخیص شدند جریمه رانندگی دلیل بیشترین نارضایتی مردم از پلیس تردد کامیون در 2 منطقه تهران ممنوع شد ترخیص خودروها منتظر تصمیم سران سه قوه است آغاز به کار دوباره پلیس نامحسوس در بزرگراه‌ها ماده اولیه تولید لاستیک ارز 4200 تومانی دریافت می‌کند افزایش واردات قطعه به کشور کمتر از 20 روز تا پایان مهلت بخشودگی برخی از جرائم رانندگی با خودروی شخصی در معابر تهران تردد نکنید درخواست برای تعیین تکلیف خودروهای مانده در گمرک برنامه‌ای برای آزاد شدن واردات خودرو نداریم معطلی چند روزه کامیون‌داران در مرز کوهک سیستان و بلوچستان تردد خودروها در برخی معابر پایتخت 8 برابر ظرفیت‌شان است صدور مرخصی برای خودروهای پلاک ارس آغاز شد طرح برخورد با پلاک های کثیف خودرو در همدان آغاز شد تمهیدات جدید گمرک برای واردات قطعات خودرو و ماشین آلات تولیدی استقبال پلیس از طرح‌های کاهش ترافیک پایتخت میزان استاندارد خودروها باید افزایش یابد شش خودرو خاص و دلچسب مناطق آزاد در هنگام خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنید موتورسیکلت را بدون قفل گردن و چرخ رها نکنید رانندگان از توقف در حاشیه بزرگراه خوداری کنند دوربرگردان حادثه تصادف «نوربخش» استاندارد نبود کسب مقام دوم جهانی توسط پلیس راهور در کنفرانس جهانی پیشگیری از مصدومیت‌ها و ارتقای ایمنی آمادگی پلیس برای مراسم تشییع نوربخش اختلال در روند صدور معاینه فنی خودروها در تهران جلوگیری از قاچاق 2 هزار لیتر سوخت توسط کامیون‌های ترکیه‌ای اعلام موارد نقص معاینه فنی برای خودروها ترخیص خودروها از گمرک همچنان ادامه دارد تردد 220 هزار کامیون بین ایران و عراق طی 10 ماه گذشته توضیحات گمرک در خصوص ضعف های سامانه امور گمرکی آمادگی پلیس راهوربرای برقراری نظم ترافیکی در جشن قهرمانی پرسپولیس بورگواردها در گمرک، مشتریان در انتظار تعقیب و گریز یک ساعته پلیس برای بازداشت مجرم سابقه‌دار لنت ترمزهای غیراستاندارد عودت شد؟ رانندگان خودروهای منتقل شده به پارکینگ با 110 و120 تماس بگیرند صبحانه کاری ‌صنعت و گمرک خستگی و خواب الودگی از مهمترین علل بروز سوانح رانندگی است احتمال تعویق در اجرای سراسری طرح "کاهش" در تهران زائران برای خروج موقت خودرو، کلیه مرزها را در سامانه ثبت کنند خودروهای ثبت سفارش قدیم از گمرک ترخیص شود هزینه های ورود خودروهای شخصی به خاک عراق مشخص شد اعلام محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور برای اربعین برخی عناصر گمرک در پرونده‌های قاچاق خودرو تحت تعقیب هستند رد پیشنهاد رشوه 500 یورویی از سوی مامور راهنمایی و رانندگی ضوابط سفر با خودروی شخصی به عتبات عالیات خدمات خروج موقت خودرو برای زائرین اربعین حسینی رایگان شد واردات 145 هزار تن باک بنزین موتورسیکلت به کشور + جدول ترخیص لوازم یدکی ناوگان جاده ای حمل و نقل تسریع می شود + سند ترخیص خودروها از گمرک پس از تعطیلی مجلس بررسی می شود سازمان توسعه تجارت برای ترخیص خودروها از گمرک سنگ اندازی می کند ثبت 60 درصد از تخلفات با دوربین تعداد جانباختگان تصادفات ایران کمتر از میانگین جهانی است روزانه بیش از 4 میلیون دستگاه خودرو در تهران تردد دارند امکان هدایت خودروها از خیابان‌های پرترافیک به کم ترافیک فراهم شد سهم واردات خودرو از درآمد گمرک چقدر است؟ رونمایی از کیت‌های جدید تشخیص مصرف مواد مخدر از سوی رانندگان + عکس تسهیل خروج موقت کامیون‌ها و محموله‌ها برای راهپیمایی اربعین 1 میلیارد دلار قطعه با داخلی سازی زیر 30 درصد وارد شد تعیین تکلیف خودروهای مانده در گمرک سفرای جدید پلیس راهور معرفی شدند احتمال ترخیص خودر‌وهای در گمرگ مانده 17 هزار حلقه لاستیک از گمرک غرب تهران ترخیص می‌شود افت 70درصدی واردات خودرو سواری در 5 ماهه نخست امسال تازه ترین گزارش گمرک از روند واردات لاستیک به کشور مردم تاوان 14300 خودرو دپو شده در گمرک را می پردازند فعالیت بیش از 1300 دستگاه دوربین در جاده‌های برون شهری کشور 10 هزار حلقه لاستیک کامیون در گمرک بوشهر آماده ترخیص است جهت‌گیری واردات قطعات منفصله قیمت انواع محصولات ایران خودرو 7 مهر 97 ترخیص 80 هزار حلقه انواع لاستیک از گمرک شهید رجایی بندر عباس در یک روز خودروی غیر استاندارد در کشور نداریم کاهش تعرفه واردات لاستیک به پنج درصد تولیدکنندگان قطعات یدکی خودرو، مواد اولیه را از گمرک ترخیص نمی‌کنند خودروهای وارد شده با دلار 4200 تومانی بلاتکلیفند بارش باران و مه گرفتگی در همه محورهای شمالی کشور آمادگی انجمن واردکنندگان خودرو برای ارایه راهکارهای اجرایی محدودیت تردد کامیون در هراز و کندوان سرعت مجاز در معابر اعلام شد محدودیت‌های ترافیکی در روز تاسوعا در گرگان اجرا می‌شود ترخیص 14 هزار خودرو در انتظار دستور رئیس‌جمهوری ماشین‌آلات، تجهیزات، قطعات یدکی خطوط تولید از پرداخت مابه‌التفاوت ارزی معاف شدند افزایش 1000 خودرو به ناوگان پلیس راه در روزهای باقیمانده شهریور ترخیص بخشی از کالاهای گمرک از امروز افت شدید واردات خودرو به کشور 3500 خودرو سواری وارداتی در سلفچگان خاک می‌خورد رسوب قطعات و مواد اولیه خودرو در گمرک ترخیص خودروهای وارداتی از گمرک با نرخ ارز بازار ثانویه مذاکراتی برای ترخیص خودروهای مانده در گمرکات انجام شده است جزئیات ترخیص خودروهای وارداتی از گمرکات با ترخیص خودروهای متوقف در گمرک موافقت شد رانت 8 میلیارد تومانی واردات 62 دستگاه خودرو پایان خواب کالا در گمرک؟ کاهش 30درصدی قیمت خودروهای خارجی با آزادسازی واردات خودروهای خارجی جدید در راهند ممنوعیت موقتی تردد وانت‌بارها و کامیونت‌ها در تهران از اول مهرماه اولویت‌دهی به تجار خوشنام برای واردات مواد اولیه رفع اتهام خودروسازان از احتکار با همکاری گمرک میسر می شود مواد اولیه قطعه سازان با نام کالای متروکه ضبط می شود اعلام معافیت قطعات خودرو از پرداخت مابه التفاوت ارزی جزییات اجرای طرح «پلیس دوچرخه سوار» قطعات خودرو، مهم‌ترین کالای وارداتی ایران 43 درصد تصادفات درونَ شهری را رانندگان بیسواد رقم زده‌اند احتمال پرداخت دیون دولتی شرکت های واردکننده با ارز آزاد قوت گرفت شرایط ترخیص کالاهای مشمول اخذ مابه التفاوت ارز ابلاغ شد توقیف موتورهای 200 میلیونی در شمال تهران کدام خودروها پشت در بسته گمرک ماندند؟ توقف صدور گواهینامه رانندگی صحت دارد؟ تسهیلات جدید گمرک برای ترخیص سریع‌تر کالا‌ها لزوم گزارش‌دهی گمرک درباره رشد 571 درصدی صادرات خودرو و قطعات ترخیص کالا با ضمانت نامه بانکی ممکن شد افت 69 درصدی واردات خودروهای سواری جلوگیری از ترخیص و اعاده 258 ردیف ثبت سفارش خودرو خودروهای ثبت سفارش شده ترخیص می شوند واردکنندگان مشمول پرداخت مابه‌التفاوت ارزی معرفی شوند صادرات لاستیک و تایر فرسوده ممنوع شد بازار موتورسیکلت آب و روغن قاطی کرد واردات با رویه بانکی منوط به تایید سازمان حمایت مصرف‌کنندگان شد ترخیص کالاهای ممنوعه به سه شرط مجاز است مذاکره پلیس با اتوبوسرانی درخصوص معاینات فنی و پلاک اتوبوس‌های شرکت‌های واحد دستگیری موتورسوار مزاحم نوامیس با مشارکت مردم خبر خوش رییس پلیس تهران برای خودروهایی با جرایم میلیونی افتتاح واحد ویژه رسیدگی به تخلفات خودروهای توقیفی و پلیس حرفه‌ای افزایش 2 درصدی برخورد با تخلفات رانندگی در جاده‌های تهران، بوشهر و خراسان جنوبی قهر گمرک به روایت تاریخ! آمار جدید واردات خودرو منتشر شد هشدار پلیس درباره عمر لاستیک‌های خودرو دستورالعمل جدید گمرک برای تسهیل واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه بیشترین سرقت‌های پایتخت مربوط به قطعات و محتویات خودرو اختلاف بهزیستی با نیروی انتظامی برای صدور پلاک ویژه معلولان اصول حمل خودروهای معیوب با یدک‌کش تعداد خودرو ترخیص شده از گمرک در سال‌های 95 و 96 + نمودار ممنوعیت ترخیص باقیمانده خودروهای وارداتی غیر مجاز اولین ایکس ری کامیونی در گمرک بازرگان به بهره‌برداری رسید «گمرک» و وزارت «صنعت، معدن و تجارت» از جمله مقصران تخلفات خودرویی هستند مشکل مرخصی خودروهای پلاک اروند حل شد آمار خودروهای وارداتی مشمول تخلف به وزارت اقتصاد رفت حداکثر زمان رسیدن پلیس استان به محل سانحه 10 دقیقه است پلیس مسئول قطع برق چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نیست پلیس‌های سه رنگی که برق ندارند واردات بیش از 7 هزار دستگاه انواع خودروسواری در سالجاری دستور فوری روحانی درباره ترخیص کالاهای گمرک در موضوع تخلف واردات خودرو به گمرک هم نفوذ شد قطعات خودرو بیشترین سهم واردات به کشور افزایش شمار ماموران پلیس راهور در تقاطع‌ها و چهارراه‌ها به هنگام قطع برق لزوم انتقال خودروها به سمت راست و باز نمودن مسیر در تصادفات خسارتی مراقب نقاط کور آینه‌های خودرو باشیم مشکل ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور وجود ندارد وجود بار ترافیکی از 6 صبح در تهران برخورد قاطع پلیس با هر نوع هنجارشکنی در داخل خودرو تصادف قطار مسافربری قم- مشهد 2 کشته و زخمی برجا گذاشت با بی احتیاطی روزهای شاد ملی را تلخ نکنیم طرح تابستانه پلیس راهنمایی و رانندگی برای تفرجگاه‌ها بازگشت ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد به حالت عادی افزایش نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی آدرس مراکز رسیدگی به اعتراضات تخلفات رانندگی ورود خودروهای خارجی از گمرک آستارا با انجام رویه ورود موقت تاکید گمرک بر دریافت مالیات ارزش افزوده خودروهای وارداتی مهلت ترخیص خودروهای سواری تا 24 خرداد ماه اجرای طرح ساماندهی محدوده پلیس راه های استان با محوریت سه منطقه برخورد پلیس با پارک و تردد خودروها در پیاده رو اطلاعیه نحوه ثبت سفارش خودروهای راهسازی در گمرک گمرک ادعای قاچاق 424 خودرو در بندر عباس را رد کرد اجرای طرح 5 روزه برخورد با تخلفات حادثه ساز در محورهای ایلام رانندگان، تعطیلات را حادثه‌ساز نکنند کنترل مجوزهای وارداتی با استفاده از شناسه کالا تعرفه ثبت سفارش وسایل نقلیه موتوری اعلام شد قطعات خودرو در صدر لیست واردات قرار گرفت + جدول کشته شدن 6 پلیس راهنمایی و رانندگی در مکزیک ترافیک سنگین در باندجنوبی آزادراه‌های قزوین- کرج و کرج- تهران کاهش 73 درصدی واردات خودرو در 2 ماهه نخست امسال انتقاد شدید آلمان از تصمیم "ناعاقلانه" گمرکی آمریکا ساماندهی بازار خودروهای خارجی، در انتظار رای مجلس هیبریدی ها مشمول عوارض گمرکی واردات به ازای اسقاط خودرو شدند گمرک افزایش تعرفه واردات خودروهای هیبریدی را تایید کرد قطعات منفصله تولید خودرو رتبه اول واردات در 2 ماه نخست سال جاری مقررات به روز شده از شرایط واردات خودرو به کشور هر آنچه باید درباره واردات خودروهای سواری به کشور بدانید عابران پیاده نیمی از کشته های حوادث رانندگی تهران+ توصیه‌های پلیس افزایش 120 درصدی برخورد پلیس با تخلف صحبت با موبایل حین رانندگی گمرک برای ثبت سفارش کالا گواهی صادر می‌کند شرایط ترخیص کالا‌های وارداتی به روش بدون انتقال ارز از گمرکات کشور ضرورت تطبیق مشخصات فنی خودروهای هیبریدی رونمایی از سامانه نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری به‌زودی خودروهای وارداتی سال 96 مجوز ثبت سفارش معتبر دارند ترافیک نیمه سنگین در آزادراه کرج- قزوین استقرار پلیس راهور در معابر پایتخت همزمان با برگزاری آموزن کارشناسی ارشد دلیل پلیس برای توقیف موتورسیکلت ها چیست؟ راننده زرنگ‌ها نقره داغ می‌شوند نصب 2 دستگاه ایکس ری کامیونی پرسرعت در گمرکات رانندگی با سرعت بالا علت اصلی تصادفات فوتی سال 96 خریداران خودروهای اروندی خواستار ترخیص خودروی خود شدند پرونده واردات خودرو در حال بررسی است اتهامات مجازی به واردات قانونی خودرو ترخیص خودروی خارجی از گمرک بوشهر قانونی اعلام شد تکذیب خبر توقیف خودرو‌های وارداتی در گمرک بوشهر ترافیک در آزادراه کرج-قزوین واکنش رئیس گمرک به خبر قاچاق 6481 خودرو وارداتی کدام خودروها امسال باید معاینه فنی بگیرند؟ دپوی هزار خودرو فاقد استاندارد در گمرکات کشور جزئیات جدیدترین بخشنامه ترخیص خودرو+سند مرجع صدور مجوز ثبت سفارش گمرک نیست بررسی جزییات اتهام قاچاق خودرویی از سوی تیم بازرسی تکذیب قاچاق خودرو حذف بارگذاری تصویر اسناد در سامانه گمرک از اردیبهشت قاچاق 424 دستگاه خودرو از گمرک تکذیب شد 10 درصد ارزش گمرکی به عوارض واردات خودرو اضافه شد توضیحات گمرک ایران در خصوص انهدام باند قاچاق سازمان یافته خودروهای خارجی واردات بیش از 70 هزار خودرو در سال 96 ارزش گمرکی خودروهای سواری وارداتی به ایران اعلام شد دومین خودرو ایرانی کمتر از 15 میلیون تومان قیمت گذاری شد تعرفه واردات خودروی هیبریدی کاهش یافت واردات یک‌میلیارد و 800 میلیون دلاری قطعات خودرو پلیس با هیچ خودروسازی تعارف ندارد ضوابط و مقررات گمرکی سال 97 اعلام شد پذیرش ضمانت نامه‌ بانکی برای واردات خودرو در گمرک متوقف شد تعیین مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای در گمرک مانده + سند فوت 35 نفر در 48 ساعت گذشته در جاده‌ها حوادث رانندگی در استان سمنان 16 مجروح داشت دستگیری دزد لوازم 80 خودرو 50 درصد تصادفات فوتی امسال ناشی از خستگی و خواب آلودگی است خستگی عامل 85 درصد تصادفات کشور جاده‌ها هر 58 دقیقه یک کشته می‌‌گیرند آغاز طرح نوروزی پلیس راه آستارا دستورالعمل ترخیص خودرو های مانده در گمرک به گمرکات اجرایی ابلاغ شد + سند ممنوعیت ثبت سفارش با دلار به گمرکات کشور ابلاغ شد مصوبه جدید دولت برای ترخیص خودروها از گمرک اعلام شد ضمانت نامه بانکی واردات خودرو ممنوع شد امکانات جدید پلیس راه؛ از لندکروزهای آخرین مدل تا دوربین‌های جدید خودرو سیار ثبت تخلفات رانندگی در ایلام رونمایی شد طرح نوروزی پلیس سفر ایمن برای مسافران برقرار می کند چگونگی دریافت مجوز خروج موقت خودرو از کشور واردات خودرو از 70 هزار دستگاه گذشت خودروهای تهران هشت برابر ظرفیت معابرند اعلام محدودیت های ترافیکی چهارشنبه آخر سال در همدان مرگ و میرهای سوانح جاده ای سر و صدا ندارد نیسان در بین 3 برند اول واردات به کشور خودروهای موجود در گمرکات کشور تعیین تکلیف شدند خودرو پلاک خوان پلیس آگاهی قم رونمایی شد خودروهای مزاحم تا پایان نوروز توقیف می‌شوند تشدید برخورد با تخلفات سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ در ایلام افتتاح سامانه موبایلی برخط ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی آمار واژگونی‌ خودروها بالاست رشد 32 درصدی صدور گواهینامه در سال 96 پلیس راه آذربایجان شرقی در 28 ایستگاه و پاسگاه مستقر می شود آمادگی پلیس برای اجرای طرح ترافیک جدید از فروردین 97 رانندگان قانون مدار به جام جهانی می‌روند افزایش ساعت مراکز تعویض پلاک برای راحتی شهروندان پیشنهاد پلیس برای اجرای آزمایشی طرح ترافیک جدید در ماه‌های نخست سال 97 گمرک 5 دستگاه ایکس ری خودرویی خریداری کرد ماجرای بخشنامه ضد فساد خودرویی و جوسازی برخی رسانه‌ها آگهی مناقصه خرید 5 دستگاه ایکس‌ری خودرویی منتشر شد جزئیات بخشنامه جدید خودرویی گمرک هیاهوی نامه‌های تاریخ گذشته تکمیل پازل ابهامات واردات خودرو با اطلاعیه سازمان حمایت مخالفت سفت‌وسخت گمرک با ترخیص خودرو با ثبتهای تمدیدی+سند بخشنامه جنجالی گمرک مناطق آزاد برای واردات خودرو اصلاح بخشنامه جدید واردات خودروی اروندی واردات خودرو روانتر می‌شود محدودیت‌های ترافیکی سمیرم همچنان ادامه دارد جزئیات نامه‌نگاری گمرک با وزارت صنعت و اقتصاد گمرکات به ایکس‌ری‌های پیشرفته کامیونی تجهیز می‌شوند ثبت 215 مورد عبور از چراغ قرمز چرا وزارت صنعت پاسخ مکاتبات خودرویی گمرک را نداد؟+سند مخالفت پلیس تهران با گسترش طرح زوج و فرد در روزهای پایان سال سقوط تخته سنگ روی L90 در جاده فشم سرقت خودرو 8 درصد کاهش یافت برخورد با موتور سواران متخلف مطالبه شهروندان است اضافه دریافتی به خریداران خودرو بازگردانده می‌شود سامانه ثبت سفارش باز است رأی دیوان برای توقف افزایش تعرفه واردات خودرو را هنوز ندیده‌ام مخالفت با ترخیص خودروهای در گمرک مانده کشف 3 خودروی قاچاق در گمرک رجایی حضور 100 درصدی مأموران پلیس راهور برای برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی امکان تردد خودروهای سواری از مرز باشماق مریوان به عراق فراهم شد هیچ خودرویی بدون مجوز ثبت سفارش از گمرک ترخیص نمی‌شود خودروهای «در گمرک مانده» در گمرک ماند اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا در البرز 58 هزار خودرو امسال وارد کشور شد آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور تا ساعت 23 محور چرمشهر محدوده حرم تا حرم مسدود شد ابهامات ترخیص خودروهای مانده در گمرک جزئیات بهره مندی ساکنان مناطق محدوده طرح ترافیک از مزایای ویژه ترخیص خودروهای بالای 40هزار دلار از گمرک+اسناد کارگاه آموزشی مدیریت بحران برگزار شد خودروهای مانده در گمرک ترخیص می‌شوند متولی توقیف و تعیین مالکیت خودرو در کشور نیروی انتظامی است از سر گیری شماره گذاری خودروهای اروندی چرا عمده واردات خودرو از امارات است؟ مرگ روزانه 43 نفر درحوادث ترافیکی در کشور توضیحات تکمیلی پلیس درباره غیرفعال شدن دوربین زوج و فرد کردستان ممنوعیت جدید برای واردات برخی از خودروها اعلام شد کاهش زمان تحویل پلاک خودرو به یکساعت توقیف 276 کامیون و جریمه 2500 خودروی سنگین فرسوده طی 22 روز پارک دوبل و توقف در محل ممنوع شایع ترین تخلفات رانندگی شهر ایلام لزوم افزایش کیسه‌ هوای خودروها به 4 کیسه سهمیه‌های طرح ترافیک حذف نمی‌شود اجرای طرح برخورد با خودروهای پلاک مخدوش هشدار پلیس به رانندگان اتوبوس‌های بین شهری طرح ترافیک جدید نیازمند بررسی کارشناسانه است اخراج 10 هزار پلیس راهنمایی و رانندگی در روسیه وضع تعرفه‌های گمرکی قیمت خودروهای بنزین‌سوز را افزایش داده است ترخیص خودروها با سال ساخت بالاتر از یکسال ممنوع شد تکلیف خودروهای در گمرک مانده مشخص شد + سند انواع قبوض جریمه رانندگی کدامند؟+ جزئیات واردات 57 هزار خودرو در 9 ماهه نخست سال+جدول فروش محصولات ایران خودرو با مدل97 گمرک ظرف 48 ساعت آینده آمار خودروهای سواری را ارسال کند امکان قاچاق حتی یک دستگاه خودرو هم از گمرک وجود ندارد امروز خودرویی به خاطر طرح ترافیک از در منازل جریمه نشد محل تخلف؛بهترین مکان برای آموزش قانون به موتور سیکلت سواران ادامه محدودیت‌های ترافیکی در شهرهای آلوده و تشدید برخورد با خودروهای آلاینده واردات بیش از 58 هزار دستگاه خودرو به کشور تعیین تکلیف واردات خودرو تا 3 روز دیگر ابعاد تازه پرونده واردات خودروهای لوکس توسط یک پیرزن + سند تکذیب واردات خودروی قاچاق به کشور تردد در محور تاراز-بازفت با استفاده از زنجیر چرخ امکان پذیر است گمرک ادعای قاچاق خودروهای لوکس را تکذیب کرد انتظار برای تعیین تکلیف خودروهای موجود در گمرک آموزش 7000 موتورسوار متخلف تهرانی در٢٦ ایستگاه سیار آموزشی افزایش 1000 میلیاردی درآمد دولت از واردات خودرو آمار واردات خودروهای چینی/ 52844 دستگاه خودرو وارد شد 4 جاده بسته شد بلاتکلیفی خودروهای مدل بالای آلمانی و فرانسوی در گمرک کشور اعلام راه های استعلام میزان خلافی وپرداخت جریمه های معوق رانندگی هرگونه ترخیص خودرو با ثبت سفارش 4ماه اخیر ممنوع شد+سند سقف سرعت مجاز در راه‌های کشور هنوز تغییر نکرده است ورود خودرو بدون ثبت سفارش به گمرک منعی ندارد افزایش تعرفه واردات، رقابت‌پذیری صنعت تایر را افزایش نمی‌دهد دستورالعمل جدید واردات خودرو فردا رونمایی می شود؟ پایان آذر آخرین مهلت بخشودگی 2 برابری جرایم معوق رشد صعودی واردات قطعه پشت پرده ممنوعیت واردات خودرو چیست؟ رفع ممنوعیت از خودروهای بالای 2500 سی‌سی؟ شناسه قبض جریمه رانندگی را چگونه دریافت کنیم؟ هیچ خودروی غیر استاندارد چری در گمرک وجود ندارد صدور گواهینامه رانندگی بدون‌کارت پایان خدمت از امروز تعداد خودروهای متوقف در گمرک از 10هزار دستگاه گذشت نظام جدید تعرفه ای برای تایر جریمه 200 هزار تومانی در انتظار موتورسیکلت های 400 هزار تومانی یکهزارو 310 راننده متخلف ،خودروهای آلاینده درالبرز اعمال قانون شدند بیش از ٣ هزار و 500 جلد گواهینامه در ٦ ماه گذشته ضبط شده است شناسایی دو فوتبالیستی که در اتوبان کورس گذاشتند آخرین اخبار اصلاح نظام تعرفه ای واردات خودرو آماده‌باش برای بازگشت زوار ترخیص خودروهای بالای 2500 سی‌سی به کشور نداریم اجرای طرح ویژه انضباط بخشی شبانه ترافیکی - انتظامی تهران از هفته آینده واردات قطعه از خودرو پیشی گرفت تعاملات تجاری ایران و ترکیه برسر واردات بدنه اتوبوس تعاملات تجاری ایران و ترکیه برسر واردات بدنه اتوبوس ارزش خودروهای وارداتی افت کرد ترافیک پرحجم در ایلام به مهران جا‌به‌جایی دهها خودروی خاک گرفته در گمرک به مقصد نامعلوم + تصاویر سانسور جزئیات آمار واردات و صادرات سال 95 توسط گمرک+ عکس سهم 58 درصدی سواری‌ها در تصادفات شهریور ماه مراودات میلیاردی ایران و ترکیه برسر تیوپ موتورسیکلت! فعالیت 133 واحد برای کنترل ترافیک شهری در ایام اربعین مرز ایران با سلیمانیه عراق از فردا بازگشایی می‌شود سهم 7 درصدی خودرو از کل واردات گرانترین و ارزانترین خودروی‌های وارداتی تولید خودروهای پرمصرف با فشار خودروسازان از سر گرفته شده است خودروهای آلاینده از امروز 50هزار تومان جریمه می‌شوند به زودی جزئیات چگونگی دریافت گواهینامه رانندگی توسط مشمولان غایب اعلام می شود خودروهای کیا به گمرک سلفچگان رسیدند میزان واردات تولیدکنندگان و دارندگان مجوزهای خاص اعلام شد عوامل کند شدن روند نوسازی ناوگان کامیون‌ها تمهیدات جدید راهور تهران برای رانندگان متخلف واکنش گمرک به توقف طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده شماره‌گذاری خودروهای پرمصرف از امروز از سرگرفته شد تکلیف بازار خودرو را روشن کنید گمرگ گلستان برای خودروهای حمل بار موکب ها مجوز خروج موقت صادر می کند عدم اعمال معافیت وارداتی از مناطق آزاد خبرساز شد + سند توسعه ایستگاه‌های سیار پلیس در تهران و خرید خودروهای مجهز به سامانه‌های پیشرفته در دستور کار ناجا اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای دارای شیشه دودی در لرستان افزایش واردات خودرو نظارت 24 ساعته بر اتوبوس‌های حامل دانش‌آموزان طرح برخورد با خودروهای دودزا در تهران رقم خورد اجرایی شدن قانون عصای سفید از ابتدای مهرماه اقدامات ایجابی پلیس راهور زمینه ساز کاهش جانباختگان حوادث ناشی از ترافیک است سرعت غیر مجاز برای اولین بار در کشور مهار شد خودروسازان در تغییر قوانین قدرت زیادی دارند مصوبه دولت توسط معاونت حقوقی مجلس ملغی شد حذف محدودیت شماره گذاری خودروهای پر مصرف تخفیف 430 میلیارد ریالی گمرک برای نوسازی ناوگان عمومی فعالیت 10 میلیون همیار پلیس در کشور پلیس دوچرخه‌سوار در پایتخت فعال می شود ترانزیت 91 هزار تن خودرو از بندر لنگه توضیح پلیس درباره توقف شماره گذاری 9 مدل خودرو سهم 67 درصدی خودروهای شخصی در اشغال معابر برگزاری دوره آموزشی برای رانندگان خودروهای توقیفی واردات 44 هزار خودرو در 6 ماه نخست سال‌جاری خاکِ سرد روی 7 هزار خودروی معطل در گمرک بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی در گرامیداشت هفته نیروی انتظامی کاهش 500 نفری تلفات رانندگی در سال گذشته جریمه 100هزارتومانی برای بی اعتنایی رانندگان به قانون عصای سفید تأکید فرمانده ناجا بر تولید خودروی با کیفیت و رفع نقاط حادثه‌ساز جاده‌ها تشدید برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه‌فنی غلظت ذرات معلق هوای سیستان 4 برابر حد مجاز آبگرفتگی خیابان‌ها به علت بارش شدید باران - رامسر تداوم برخورد با تخلفات ترافیکی شبانه در نیمه دوم سال طرح ویژه پلیس در پایتخت همزمان با ظهر عاشورا اجرا می شود احتمال اعمال محدودیت‌های ترافیکی موقت در برخی معابر تهران اطلاعات واردات خودرو در دسترس قرار گرفت نصب تصاویر به بدنه خودروها ممنوع است تشریح آخرین وضعیت محدودیت های مراسم تشییع پیکر شهید حججی آزمون خودروساز آلمانی برای ورود به خاورمیانه کشف 109 هزار دلار استرالیا از داخل یک دستگاه خودرو خروج موقت تریلر فاقد شماره انتظامی از کشور مجاز شد کشف کالای قاچاق از داخل خودروهای سواری وارداتی آماده‌باش 100 درصدی پلیس برای پوشش ترافیک مهر توصیه‌های پلیس به هیات‌ها درباره مکان‌یابی ایستگاه‌های صلواتی و مسیرهای حرکت دسته‌ها فعالیت گروههای خودرویی و موتوری پلیس راهور در اطراف مدرس آماده‌باش صددرصد پلیس تهران در اول مهر حضور ماموران پلیس‌ افتخاری در معابر پایتخت از اول مهر جلوگیری از فعالیت خودروهای غیرمجاز در قالب سرویس مدارس ساعت "طرح ترافیک" و "زوج و فرد" در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟ زمان دسترسی به اطلاعات در گمرک از یک ماه به یک دقیقه کاهش یافت تغییر ارقام پلاک خودرو یک سال حبس دارد توقیف 72 ساعته خودروی رانندگانی که دو تخلف همزمان انجام دهند واردات خودروی بالای 2500 سی سی؛همچنان ممنوع تجهیز گمرک به 31 ایکس‌ری کامیونی تا ماه آینده 15هزار خودرو در گمرک بلاتکلیف است مقررات به روز شده درباره واردات خودروهای سواری رشد واردات خودرو طی پنج ماهه سال جاری تعداد خودروها در چند سال آینده به 40 میلیون می رسد آموزش افسران پلیس آگاهی برای اصالت وسائط نقلیه خودروهای پلاک مخدوش اجازه تردد ندارند ارزش گمرکی خودروهای لیفان و جک مدل 2017 اعلام شد شرط حذف الزام رانندگی با عینک از گواهینامه افزایش 30 درصدی ترافیک در تهران از اول مهر مقررات واردات لاستیک اعلام شد آماده باش پلیس برای تعطیلات عید غدیر ورود کامیون به 2 منطقه تهران ممنوع شد اجرای طرح ویژه برخورد با اضافه بار کامیون‌ها در پایتخت + جزییات جرایم افزایش واردات قطعات منفصله خودرو به کشور هدف پلیس راه، اخذ جریمه از متخلفان یا پیشگیری از تخلفات حادثه ساز؟ در خودرو را در زمان رانندگی قفل کنید تصادف در محور اسفراین-پرکانلو یک کشته بر جای گذاشت مرکز کنترل ترافیک استان سمنان در شاهرود راه اندازی شد فعالیت شیفت سوم کنترل ترافیک در شیراز ضوابط اخذ گواهینامه برای متقاضیان قانون جریمه مشمولان غایب پلاک خودروهای گذر موقت تغییر کرد حل مشکل ترافیک، آموزش و مردم محوری از اولویت‌های رئیس پلیس جدید پایتخت بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان عقب خودروها در جاده الزامی است بازداشت متخلفانی که با خودرو ،پلیس قائمشهری را مجروح کردند ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های تهران ـ کرج و کرج ـ‌ قزوین اقدام عجیب راهنمایی و رانندگی سوئد +عکس کشیدن سیگار در خودرو و پرخاشگری با پلیس در روسیه جریمه دارد نحوه پرداخت قسطی جرایم تخلفات رانندگی اعلام شد مشکل راننده‌های ایرانی در خاک افغانستان حل شد خرید سیستم بالابر شیشه خودرو چقدربرای کشور آب خورده است؟ مسئولیت صدور اسناد مالکیت خودرو با پلیس است فورد موستانگ کانورتیبل در تهران محدودیت های ترافیکی روز تحلیف اعلام شد ترافیک نیمه سنگین در باند جنوبی آزاد راه کرج-قزوین واردات 23 هزار خودرو در 4 ماهه ابتدی سال جاری خرید کیسه ایمنی هوا به ارزش 103 میلیارد ریال از چین و کره کلاف سردرگم ثبت سند خودرو تکلیف رانندگان در زمان وقوع تصادف جرحی پلیس، پارکبان‌ها را جمع می‌کند شوک ترافیکی در معابر پایتخت شغلی به نام پارکبان نداریم سه عامل رکودشکنی در بازار وارداتی ها افزایش نزدیک به 130درصدی واردات خودرو تا پایان تیر ماه گسترش همکاری بیمه مرکزی و راهنمایی و رانندگی ناجا کمک فنرهای ایران توسط کدام کشورها تامین می شود؟ دوربین‌های ثبت تخلف جدید وارد بزرگراه‌های تهران شد هشدار پلیس برای پیشگیری از سرقت خودرو واردات شمع جرقه زن به کشور چقدر ارز از کشور خارج کرده است؟ مراکز شماره‌گذاری کارت‌ مفقود شده خودرو‌ها را صادر می‌کند توضیح ناجا درباره شماره گذاری خودروهای گران‌قیمت خارجی رشد بی‌سابقه واردات خودرو به کشور؟ پلاک دستنویس، موادفروش‌ها را به‌دام انداخت انسداد 5 محور مواصلاتی در کشور بازگشایی محور جاجرود به تهران رانندگان در معابر لغزنده با سرعت مطمئنه حرکت کنند خروج خودرو از کیش به صورت موقت آزاد شد واکنش به اظهارات سخنگوی ناجا درباره سند مالکیت خودرو بدون تنظیم سند در دفترخانه، مالکیت خودرو انتقال نمی‌یابد دوگانگی در خروج موقت خودروها از مناطق آزاد و گلایه ساکنان کیش برخورد با واحدهای نصب‌کننده شیشه دودی شماره گذاری های خودروهای وارداتی در ارگ جدید امکان پذیر شد موضوع حریم خصوصی داخل خودروها نیاز به بررسی و کاوش بیشتر دارد ارزش دو محصول جدید تویوتا 2017 در گمرک ایران اعلام شد راه اندازی نخستین سامانه هوشمند تایید تخلفات خودرویی کشور در البرز آیا پلیس راهنمایی و رانندگی می‌تواند بدون مشاهده تخلف خودرویی را متوقف کند؟ درخواست نماینده میناب برای تردد خودروهای مناطق آزاد در استان هرمزگان اجرای طرح ثبت تخلفات پشت فرمان در آینده‌ای نزدیک پلیس با کدام خودروهای شیشه دودی برخورد می کند؟ توضیحات راهور درخصوص لغو قانون متوقف کردن خودرو بدون‌احراز تخلف امروز و فردا اوج بازگشت مسافران تعطیلات عید فطر 6 محور کشور دارای ترافیک پر حجم است فعالیت 40 تیم گشت پلیس راه برای اجرای طرح تابستانه در ایلام نرخ خرید و فروش فولکس بیتل کروک در بازار مناطق آزاد توصیه پلیس برای تعطیلات عید فطر نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری به خودروهای تیزرو مجهز شود تمهیدات جدید گمرک برای تسهیل در تردد کامیون ها در مرز دوغارون شورای امنیت ملی مخالفتی با تردد خودروهای اروند ندارد پژو 2008 به خیابان های تهران رسید ایجاد خطوط ویژه های خودروهای چند سرنشین استفاده از کمربند ایمنی خطر مرگ را تا چند درصد کاهش می دهد؟ مدارک و شرایط لازم در صورت مفقودی یا سرقت پلاک 8 نکته کلیدی برای رانندگی ایمن مسیرهای منتهی به حرم امام خمینی (ره) در 14 خرداد رایگان است تصادف کار دوبلور معروف را به اورژانس کشاند دوج با چه قیمتی در مناطق آزاد معامله می شود؟ پلیس با کدام تخلفات بیشترین برخورد را دارد؟ نخستین دستگاه ایکس-ری پرسرعت وارد کشور شد ممنوعیت ورود خودرو هایی با حجم موتور بالای 2.5لیتر در منطقه آزاد اروند روند صعودی واردات خودرو در فروردین قیمت خرید و فروش پورشه در بازار مناطق آزاد چقدر است؟ بخشش جریمه دیرکرد جرائم رانندگی قیمت خودروهای ولوو در گمرگ +جدول خرید مرسدس بنز در مناطق آزاد چقدر تمام می شود؟ قیمت انواع خودروی سانگ یانگ قبل از ترخیص برای خرید خودرو گذر موقت چقدر باید هزینه کرد؟+جدول قیمت قیمت پورشه قبل از ترخیص گمرک +جدول جزییات محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته معافیت 30 میلیون تومانی ترخیص خودرو برای جانبازان و معلولین شرایط معافیت از پرداخت سود بازرگانی وارادات خودرو مجهز کردن افسران گشت به دوربین البسه در آینده نزدیک سفارش ساخت 5 دستگاه ایکس ری کامیونی به وزارت دفاع قیمت خودروهای سواری برلیانس قبل از ترخیص در گمرک لیست خودروهای سواری مجاز برای واردات به همراه شماره شاسی در سال 1396 قیمت خودرو های کادیلاک در مناطق آزاد قیمت انواع خودرو وارداتی در مناطق آزاد+ جدول قیمت مذاکره برای تجهیز ناوگان نیروی انتظامی با خودروهای داخلی اخذ گواهینامه رانندگی نیازی به کارت پایان خدمت ندارد قیمت خودرو رنو کپچر مدل 2017 در گمرک ایران اعلام شد اضافه شدن 19 دستگاه ایکس‌ری جدید کامیونی به ظرفیت گمرک کشور مهلت صدور مجوز ورود موقت برای خودروهای پلاک کیش عبور از چراغ قرمز چقدر جریمه دارد؟ نمره 17 مسافران نوروزی به پلیس عوارض واردات خودروهای سواری 5درصد ارزش CIF اعلام شد سامانه پیشرفته بازرسی کامیون رونمایی شد ایکس‌ری کامیونی پیشرفته خریداری شد افزایش واردات قطعات خودرو سواری کاهش 12 درصدی جان‌باختگان و 7 درصدی مجروحان حوادث رانندگی کارنامه واردات خودرو در سال 95 خدمات گمرکی رایگان خودروها در جزیره کیش امضای طومار نه به تصادفات جاده ای در ایرانشهر فرمانده انتظامی ویژه کیش به کمپین نه به تصادف های جاده ای پیوست حوادث رانندگی در استان اصفهان 30 درصد کاهش یافت انجام 20 هزار تست موادمخدر و الکل از رانندگان استانی که آمار رهاسازی تصادفات آن 100 درصد کاهش یافت بیش از 21 میلیون تردد خودرویی در جاده های البرزبه ثبت رسید سردار مومنی: مسافران از فردا به شهرهای خود بازگردند ثبت بیش از یک میلیون تخلف حادثه ساز در نوروز امسال کاهش 7 درصدی تصادفات فوتی و خسارتی در ایام نوروز بارندگی و ترافیک نیمه سنگین در جاده های خروجی خراسان رضوی محدودیت ترافیکی 11 تا 14 فروردین در جاده کرج - چالوس اعمال می شود تردد بیش از چهار میلیون خودرو در جاده‌های زنجان فوت 195 نفر در تصادفات نوروزی واژگونی خودرو در جاده ماهشهر-هندیجان یک کشته بر جا گذاشت خبر افزایش نرخ جرائم رانندگی در سال 96 کذب است پیش بینی ترافیک سنگین در روز چهارشنبه ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی پلیس راه گیلان برای بازگشت مسافران تدابیر ویژه‌ای در نظر گرفته است افزایش حجم سفرها و کاهش حوادث رانندگی منجر به فوت و جرح در کشور ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس رشد 14 درصدی ورود خودرو به گیلان برخورد قانونی با همه کسانی که در تصادف زنجیره‌ای مشهد کوتاهی کردند هراز مجددا بسته شد وقوع 40 درصد تصادفات نوروزی ناشی از عدم توجه رانندگان به جلو ترافیک نیمه سنگین در آزاد راه کرج- قزوین لزوم همکاری نیروی انتظامی برای استعلامات ضروری بیمه خودرو بر اساس قانون بودجه، هر خودرو باید 165 هزار تومان جریمه شود! برخورد مرگبار وانت پیکان با سواری پیکان جزئیات ممنوعیت‌ها ومحدودیت‌های ترافیکی دوشنبه 7 فروردین ترافیک سنگین و روان در محورهای مازندران ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه تهران-کرج ترافیک پرحجم در آزادراه کرج - قزوین تصادف نوروزی، جان رئیس پلیس راه چابکسر را گرفت رانندگی در مستی چه مجازاتی دارد؟ شاهد بهبود رفتار ترافیکی و کاهش تصادفات هستیم ممنوعیت ورود خودروهای بالای 2500 سی سی به کشور تدابیر نوروزی پلیس در پایتخت فعالیت گشت‌های خودرویی و موتوری در تهران در ایام نوروز 72 ساعت توقیف در انتظار خودروهای متخلف است توجه نکردن به جلو و سرعت و سبقت غیرمجاز عامل بیش از 70 درصد تصادفات شبانه روز گذشته برای تمدید گواهینامه چه مدارکی نیاز است؟ «سرعت و سبقت غیرمجاز» خط قرمز پلیس 300 واحد گشتی خودرویی در تهران فعالیت می کند استقرار 553 ایستگاه نوروزی پلیس در پایتخت جریمه‌های رانندگی به صاحب خودرو پیامک می‌شود افزایش ساعت مراکز تعویض پلاک خودرو هنجارشکنان چهارشنبه سوری تا پایان نوروز توقیف می شود جلوگیری از سفر رانندگانی که دو تخلف حادثه‌ساز انجام دهند گمرک درباره واردات خودرو بخشنامه داد خروج خودرو از کیش به صورت موقت آزاد شد فعالیت‌ها و نظارت‌های پلیس راه استان بوشهر تشدید می‌شود ارائه آموزش‌های قوانین رانندگی به 37 هزار همیار پلیس لرستانی مقررات تازه گمرکی برای واردات ایرانیان مقیم خارج آغاز طرح‌ ‌ترافیکی نوروزی استان یزد از 26 اسفند برخورد با خودروهای اخلال‌گر ترافیک در چهارشنبه‌سوری آماده باش 10 میلیون همیار پلیس از فردا خودرو با پروانه ورود موقت گمرک به سرزمین اصلی وارد نمی شود 5 هزار نیروی کمکی در اختیار پلیس راهور 12هزار خودرو با تاییدیه استاندارد از گمرکات استان بوشهر ترخیص شد کاهش 38درصدی فوت در تصادف های جاده ای 10سال اخیر چه خودروهایی با جرثقیل پلیس جابجا می شوند موافقت با مرخصی خودروهای پلاک اروندی در دو مرحله 15 روزه چگونه به صورت موقت خودرو وارد کشور کنیم؟ پلیس راهور استان مرکزی با خودروهای پلاک کثیف و ناخوانا برخورد می کند جزئیات میزان تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد خودروهای گذرموقت با چه قیمتی دست به دست می‌شوند؟ توضیحات گمرک در رابطه با مشکل ترخیص خودرو اختلافات گمرک و وزارت صنعت واردکنندگان خودرو را به درد سر انداخت گمرک مشکل ترخیص خودرو را به گردن وزارت صنعت انداخت اعلام شماره شناسه خودروهای وارداتی در زمان اظهار الزامی شد وضعیت صدور گواهینامه رانندگی برای مشمولان غایب اشتباه 14 ساله پلیس راهنمایی و رانندگی! دوربین های پایتخت پلاک مخدوشی‌ها را شناسایی می کنند رانندگی در شرایط برفی فقط با سرعت مطمئنه نظر پلیس در مورد نصب سانروف، شیشه دودی،تغییر فرمان و ارتفاع خودرو قیمت مدل های مختلف دوج در مناطق آزاد +جدول ثبت شماره شناسایی خودروهای وارداتی الزامی شد تکمیل 50 درصد ظرفیت پارکینگ‌های بهشت زهرا(س) افزایش 130 درصدی برخورد با خودروهای دودزا خودرو و کالاهای اساسی در صدر اقلام وارداتی+جدول گمرک نوردوز تشریفات خروج موقت خودرو انجام می دهد کاهش نرخ تضمین ورود موقت خودرو از ارمنستان به کمتر از 90 دلار مجوز مجلس به نیروی انتظامی و گمرک برای راه‌اندازی سامانه‌های کنترل خودرویی واکنش سخنگوی ناجا به کلیپ باج‌گیری افسر پلیس راهور رفع توقیف 4 دستگاه خودرو در گمرک بندر لنگه شرایط دودی کردن شیشه خودروها از نظر پلیس ذره‌بین پلیس روی تخلفات رانندگی کامیون‌ها برخورد قاطع پلیس با موتورسواران درباره پوشش پلاک خودروها قیمت گمرکی خودروهای سوبارو اعلام شد طرح جدید گمرک برای حمایت از تجارت رسمی پارادوکس پلیس در حرف و عمل + تصویر ارزش گمرکی خودروهای هیبرید اعلام شد راه‌اندازی سامانه ثبت مشخصات افراد و خودروهای تحت تعقیب شرایط تعویض پلاک آسیب دیده خودرو ارزش گمرکی خودروهای بی ام دبلیو چقدر است؟ شناسایی خودروها و قطعات سرقتی از طریق مشخصه های قابل ردیابی تهران نیازمند نظم است هیچ قراردادی پلیس راهور با نمایشگاه‌ها ندارد انتقاد حافظی از عجز پلیس در کنترل ترافیک 4 میلیون خودرو در تهران تردد می‌کنند حضور رئیس پلیس راهور پایتخت در جلسه علنی شورای شهر تهران ارزش پایه خودروهای وارداتی تویوتا اعلام شد+جدول چگونه می‌توانیم پلاک گذر موقت اخذ کنیم بیشترین واردات خودرو متعلق به کدام برند است؟ مدارک و شرایط لازم برای واگذاری پلاک گذر موقت ارزش گمرکی خودروهای رنو 2017 اعلام شد آماده باش کامل مدیریت شهری با همکاری پلیس راهور در پی بارش شب گذشته کاهش سود بازرگانی واردات خودروهای کم مصرف شناسنامه‌دار کردن قطعات خودرو برای مقابله با سرقت روش محاسبه قیمت خودروهای وارداتی درآمد 3 هزار میلیارد تومانی گمرک از واردات خودرو برخورد با موتورسواران متخلف در کرمانشاه استفاده از پلیس افتخاری درشرق استان تهران اعلام معابر دارای آبگرفتگی از سوی پلیس راهور به شهرداری توقف ثبت سفارش 5 برند اروپایی درب خروج هوشمند در گمرک کلید خورد ترکیه تعرفه گمرکی خودروهای وارداتی را افزایش می دهد شورای عالی مناطق آزاد خواستار لغو مصوبه خودرویی گمرک شد +سند ورود خودروهای "پلاک منطقه آزاد" به کشور ممنوع شد + سند اعلام نقاط یخ‌زده معابر تهران از سوی راهور به شهرداری طرح ترافیک در روز دوشنبه چطور اجرا می‌شود؟ تردد خودرو میان ایران و ارمنستان آزاد شد 1200 پلیس کنترل راه‌های مواصلاتی به مرزها را برعهده دارند واکنش ناجا به فیلم‌ جنجالی ضرب و شتم در پمپ بنزین بی‌اطلاعی پلیس از حضور 2کودک درخودروی منتقل شده به پارکینگ توضیح ناجا در باره انتقال خودروی حامل کودکان درحال خواب به پارکینگ تمهیدات پلیس آگاهی ناجا برای تامین امنیت اربعین اتخاذتمهیدات ترافیکی لازم برای برگزاری راهپیمایی13آبان درخرم‌آباد 1942راننده متخلف ،خودروهای آلاینده درالبرز اعمال قانون شدند استقرار 92 تیم پلیس راه در محورهای ارتباطی ایلام طی اربعین درخواست فوری پلیس درباره معاینه‌فنی حضور نامحسوس پلیس پلاک در ورودی‌های طرح ترافیک چطور از جریمه رانندگی خود به صورت آنلاین مطلع شویم؟ نشست ویژه گمرک با خودروسازان برای افزایش صادرات خودرو برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی آذر، آخرین مهلت طرح بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی هیچ خودرویی در زنجان در روز عاشورا و تاسوعا اعمال قانون نشد دستگیری راننده وانت‌پیکان جنجالی نشست ویژه گمرک با خودروسازان برای افزایش صادرات خودرو حذف دفترچه ثبت ساعات رانندگان اتوبوس بین شهری کاهش تصادفات نخستین اولویت پلیس راهور خراسان شمالی 90 درصد مردم مدارک خود را در داخل خودرو نگهداری می کنند فردا، آخرین مهلت استفاده از شرایط ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی همکاری همیاران پلیس در ساماندهی ترافیک ایام محرم 22 درصد تلفات رانندگی در کشور مربوط به عابران پیاده است جزئیات ترخیص خودروها و موتورسیکلت های توقیفی ادامه تمهیدات ترافیکی تا پایان رژه هفته دفاع مقدس استقرار پلیس تا 15 مهر در اطراف مدارس طرح ویژه ترافیکی پلیس راهور کلید خورد تمهیدات ترافیکی و انتظامی ویژه بازگشایی مدارس اجرا می شود اولتیماتوم اژه‌ای به پلیس درباره صدور سند مالکیت خودرو استقرار نیروهای راهور اطراف استادیم آزادی از ساعت 6 صبح جمعه تمهیدات پلیس راهور برای دربی پایتخت آماده باش پلیس در مراسم دعای عرفه جریمه عدم رعایت فاصله طولی و عرضی مشخص شد تعریف خودروی لوکس بر مبنای حجم موتور درست است؟ ٩ هزار راننده در آستانه ضبط گواهینامه پلیس پلاک خودرو‌های فروشنده را تا 3 سال نگهداری می‌کند ناجا مکلف به اخذ هزینه‌های تعویض پلاک است با دوردور و تخلفات رانندگی برخورد می‌کنیم ثبت 28 هزار تخلف از سوی پلیس برای خودروهای کرایه بین شهری پلیس خودروهای با خلافی بیش از 10میلیون ریال را متوقف می کند تخلفات ایجاد ترافیک در معابر اردبیل رصد می‌شود بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی سال 94 در صورت پرداخت تا پایان آذر «شیر و شنا» برای ماموران راهور تهران و شهرهای بزرگ الزامی شد دزدانی که گشت نامحسوس راه انداخته بودند محرومیت 4000 راننده اتوبوس در 2 ماه گذشته کشف محموله 10 میلیاردی لوازم خودرو در مرز مهران سردرگمی مردم در اختلاف نظر برای ثبت سند خودرو سازمان بازرسی باید به تخلف پلیس ورود کند مخالفت راهور با توسعه خط اتوبوس فرامنطقه ای جمهوری–بهارستان مردم به پارکبان‌ها پول ندهند تردد خودروها در شب های تهران بیشتر از روز شد وعده پلیس برای ساماندهی خلافی خودرو واکنش کانون سردفتران و دفتریاران به اظهارات رئیس پلیس راهور ناجا آغاز تمهیدات پلیس در اطراف مراکز خرید برای فصل مدارس از 15 شهریورماه ابلاغ نحوه معاینه و صدور برگ معاینه فنی خودرو محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در محورهای استان مازندران اجباری به ثبت نقل و انتقال وسایل نقلیه در دفاتر اسناد رسمی نیست شماره‌گذاری 11 خودرو داخلی ممنوع شد+اسامی ابلاغ اجرای طرح LEZ به پلیس توقیف وانت پراید با 43 میلیون ریال خلافی درالبرز با 300 هزار خودرو کرایه در جاده ها برخورد شد وقتی هلند خواهان تراکتورهای ایرانی است چوپانان‌ هم "راننده" محسوب می‌شوند! سهم 38 درصدی واژگونی خودروها در حوادث رانندگی برخورد پلیس با وسایل نقلیه ایجاد کننده آلودگی صوتی ضعف نظارت پلیس بر تخلفات رانندگی در بزرگراه‌های پایتخت تردد خودروهای خارجی در مناطق ممنوعه خودرو آمریکایی گذر موقت در خیابان‌های تهران توقیف خودرو پژو 405با 45 میلیون ریال خلافی در زنجان پلیس به دنبال مصادره وسایل نقلیه و انبارهای کالای قاچاق 2100 دفترچه ثبت ساعت رانندگان متخلف بایگانی شد ترخیص خودرو پلاک اروند بدون ارائه کارت شهروندی ممکن نیست پلیس راهنمایی و رانندگی به دست مرد عصبانی فلج شد حذف برگه‌های معاینه فنی ورود کامیون‌های ایرانی به مرکز و جنوب عراق از یک نقطه مرزی ممنوع شد رانندگان سرویس مدارس باید مجوز کسب کنند توقیف یک پراید با 8 میلیون تومان خلافی تردد کامیون‌های ترانزیتی ایران و ترکیه عبور احشام، عابران و خودروهای غیرمجاز از آزاده راه،دغدغه پلیس راه همدان مصوبه تردد خودروهای اروندی در خوزستان به قوت خود باقیست برخورد خودرو و موتورسیکلت در همدان یک کشته و 2 زخمی برجای گذاشت آغاز به‌کار کمپین شهروند قانونمدار جریمه 50 هزار تومانی برای خودروهای شیشه دودی ترافیک نیمه سنگین در آزاد راه کرج -قزوین فرهنگ رانندگی در کرمان ارتقاء یافته است آمادگی کامل پلیس تهران در مبادی ورودی شهر برای بازگشت مسافران حداکثر سرعت مجاز در بزرگراه‌های تهران + جدول برخورد پلیس راهور تهران با سرعت غیرمجاز خودروها اعمال محدودیت‌های ترافیکی عید فطر در مشهد از نیمه شب سه‌شنبه 3 علت اصلی تصادفات در تهران توقیف 2 خودرو سواری با 94 میلیون ریال خلافی در آذربایجان غربی آیا آئودی جایگزین پورشه در بین لوکس سواران می شود؟ تغییر شرایط ورود خودروهای لوکس به مناطق آزاد الزام بیمه‌ها به پرداخت خسارت بدون کروکی با مبلغ مشخص رایزنی با گمرک برای تغییر نظر هیات دولت توقیف سواری ام‌وی‌ام با خلافی بیش‌از 17 میلیون ریال در سرایان نظارت پلیس‌راهور بر ساخت‌وسازها در معابر پایتخت 70 درصد از تردد موتورسیکلت ها در تهران برای امرار معاش است خودروهای اروندی حق مردم خوزستان است رشد واردات خودرو به کشور جرائم رانندگی سال گذشته در استان بخشیده می شود تصادفا ت فوتی درون شهری در زنجان 25 درصد کاهش دارد طرح ویژه راهور ایلام به مناسبت ماه مبارک رمضان اجرا می شود تمهیدات ویژه انتظامی و ترافیکی پلیس آذربایجان شرقی برای ماه رمضان ترافیک نیمه سنگین در محورهای هراز، کرج-قزوین و تهران-کرج حضور یک میلیون زائر و تردد 19 هزار اتوبوس در مراسم ارتحال امام محور شمشک به دیزین بازگشایی شد هنوز قیمت کارت جدید خودرو مشخص نشده است نصب پلاک‌های جدید خودروهای نظامی در سال 95 خودروها دارای کارت هوشمند می‌شوند محرومیت از رانندگی با 30 نمره منفی فردا، محور فیروزکوه به قائم شهر مسدود می‌شود جزئیات طرح ترافیکی امروز پلیس در حاشیه ساختمان مجلس پلیس به سیمفا متصل شد خودروهای پلاک شهرستان با ورود به طرح ترافیک تهران اعمال قانون می شوند استعلام جرائم رانندگی با ارسال VIN به سامانه پیامکی یا اینترنتی پلیس راه بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی در خرداد محدودیت‌های ترافیکی روز «برات» در خراسان جنوبی اعلام شد تشدید برخورد با موتورسواران + نرخ جریمه‌ها منتظر وضع قوانین قاطع در برخورد با موتورسواران متخلف هستیم ذره بین پلیس روی چهار تخلف موتورسواران حادثه ساز جریمه تخلفات رانندگی متناسب باضرر وزیان وارده به جامعه تدوین شود پارکینگ ایستگاه 49 موتورسیکلت متخلف یک پلیس راهور درتصادف با پراید به کما رفت اجرای محدودیت طرح ترافیکی وی‍‍‍ژه سفر ریاست جمهوری به کرمان خیابان ومعابر حریم خصوصی نیست جزئیات تازه از گشت نامحسوس پلیس از زبان سردار اشتری راننده پراید پس از تصادف با پیرمرد 70 ساله از صحنه گریخت ب ام و صدرنشین گرانترین خودروهای وارداتی سال 94 پلاک ویژه فقط برای جانبازان بالای 50 درصد جانبازی است مخالف طرح LEZ نبودیم فولکس‌واگن جتا برای تست‌های جاده‌ای به ایران آمد مدارک لازم برای احراز محل سکونت مالکان خودروها هنگام نقل و انتقال اعلام شد اعلام برنامه های امسال پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان 3 درصد هزینه گمرکی باید از قیمت نهایی خودرو حذف شود تأثیرگذاری هشتگ بین خطوط برانیم جزئیات تعیین درصد تقصیر عابران در تصادفات توقیف وسایل نقلیه متخلف در آباده افزایش 164 درصدی واردات خودرو به کشور در فروردین 95 دو عامل موثر افزایش واردات خودرو بررسی استفاده از حسگر تناژ انحراف به چپ خودروهای امدادی در خط ویژه تخلف است واکنش پلیس تهران به طرح پولی شدن تردد از برخی بزرگراه‌های پایتخت طرح ترافیک پلیس ویژه دیدار استقلال و پرسپولیس مشکل تردد کامیونها به افغانستان در بازارچه ماهیرود خراسان جنوبی رفع شد قیمت انواع خودروهای گذر موقت + جدول 70 درصدگمرکات کشور به سامانه جامعه گمرک تجهیز شدند آغاز تشدید برخورد پلیس با نبستن کمربند ایمنی سرنشینان عقب و جلو برخورد با متخلفان حادثه ساز در استان قزوین تشدید می شود مجوز ناگهانی دولت برای ترخیص خودروهای ممنوعه وارداتی افزایش نرخ جریمه های رانندگی از صبح فردا مصوبه جدید دولت برای افزایش جریمه‌های رانندگی، مانعی برای اجرا ندارد استفاده از پلیس‌ افتخاری در نوروز 95 ایمنی سفر‌های نوروزی با حضور 500 هزار نیروی امدادی 38 هزار خودرو به ارزش 2858 میلیارد تومان وارد کشور شد متمرکز نبودن مدیریت سوانح ترافیکی از نظر ساختار و سازمان چطور می شود به جریمه های "دوربین" اعتراض کرد؟ 200 هزار خودرو متخلفان رانندگی در آستانه توقیف راهنمایی‌ورانندگی اردبیل تذکر را جایگزین جریمه مسافران نوروزی کند خودرو 8 میلیاردتومانی در گمرک خرمشهر تمهیدات ترافیکی پلیس در ایام پایان سال تعداد خودروهای پایتخت در هاله‌ای از ابهام چه کسی جلوی افزایش جرائم رانندگی را گرفت حل مشکل فنی در سامانه دوربین‌های زوج و فرد طرح کنترل سلامت رانندگان استان ایلام در ایام نوروز اجرا می شود آزادراه پل زال - خرم آباد تا اطلاع بعدی مسدود است 74 سامانه هوشمند ثبت تخلف عبور و مرور به بهره‌برداری رسید شماره‌گذاری خودرو 40 درصد کاهش یافت آغاز رسمی فعالیت خودروهای دوربین‌دار پلیس توضیح گمرک نسبت به واردات 2600 میلیارد تومانی خودرو طرح‌های ویژه پلیس راهور برای راهپیمایی 22 بهمن اولتیماتوم پلیس به نمره منفی‌دارها افزایش جریمه‌ها موقتی، مسکن و کوتاه‌مدت است مصوبه افزایش نرخ جرایم رانندگی روی میز شعبه اول دبوان عدالت پیش‌بینی درآمد 2هزار و 800 میلیارد تومانی جرایم رانندگی دربودجه95 پلیس پیشگیری به خودرو جدید مجهز می‌شود اولتیماتوم پلیس به خودروهای فک پلاک شده توضیحات پلیس تهران درباره مرگ یک مأمور راهنمایی و رانندگی تشدید برخورد پلیس با خودروها و موتورسیکلت‌های دودزا برخورد پلیس راهور با خودروهایی که زنجیر چرخ ندارند سرعت غیرمجاز در صدر تخلفات رانندگی بیشترین تخلفات رانندگی تهرانی‌ها چیست؟ اجرای طرح زمستانی پلیس راه گیلان استقرار 60 تیم پلیس راه در محورهای مواصلاتی لرستان راه و شهرسازی لرستان 10 خودرو گشت در اختیار پلیس راه قرار داد وزارت صنعت صورت مساله را پاک نکند پراید یا پورشه یقه متخلف داخل خودرو را می‌گیریم مأموران راهنمایی و رانندگی هر روز «شیر» می‌خورند تجزیه و تحلیل ماهانه تصادفات جاده‌ای در ستاد پلیس راهور برخورد قاطع پلیس با «دور دور» و هنجارشکنان در اتوبان‌ها معابر پایتخت پاسخگوی خودروهای نوشماره نیست در اختیار داشتن چراغ و نحوه تردد از اختیارات و وظایف پلیس است رایزنی برای لغو ممنوعیت واردات خودروهای لوکس ارزش گمرکی خودروهای تویوتا مدل 2016 اعلام شد برخورد با رانندگانی که دسته جات عزادارای را متفرق کنند کاهش حدود 10 درصدی تلفات رانندگی در شرق استان تهران مهار و کنترل رفتارهای پرخطر رانندگان با استفاده از تجهیزات قانونی جمله نویسی و گل‌مالی کردن خودرو ممنوع حذف حضور فیزیکی پلیس راهنمایی و رانندگی در یزد مجوز واردات خودرو از گمرک همدان صادر شد لزوم همکاری با مأموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی در ایام محرم قیمت انواع خودرو در مناطق آزاد رونمایی از منشور حقوق شهروندی پلیس راهور ارزش گمرکی خودروهای چینی وارداتی اعلام شد مردم چگونه دوربین های پلیس را دور می زنند؟ گشت کنترل دروازه ای با همکاری پلیس راه در قزوین اجرا می شود ارزش گمرکی میتسوبیشی‌های مدل 2016 اعلام شد بررسی پیشنهاد تعرفه‌ای گمرک رییس جمهور در میان همیاران پلیس اصلاحیه قانون گمرک به مراحل پایانی رسید سایت گمرک خودرو در منطقه آزاد انزلی افتتاح شد همایش «فرهنگ یاران ترافیک» در کرمانشاه برگزار می‌شود یک رشته جدید تحصیلی در دانشگاه‌های ایران؛ حوادث ترافیکی قوانین پلیس راهنمایی و رانندگی باید هدایتگر باشد مصوبه تردد خودروهای اروندی لغو نخواهد شد ماجرای ورود 25 هزار خودرو پلاک موقت به استان خوزستان تخلفات رانندگان پیامک می شود نیروی انتظامی درآمدی از جرایم رانندگی ندارد فسخ قرارداد با پارکینگ‌هایی که امنیت ندارند گران ترین ماشین‌ های گذر موقت ایران تقاضای دریافت مرخصی خودروهای پلاک اروند تنها از طریق اینترنت افزایش 13 درصدی میانگین سرعت در جاده‌های لرستان اهتمام جدی برای ارتقاء امنیت خودروها خودروهای توقیفی در ایلام به‌مناسبت عید فطر ترخیص می‌شوند مشکل تهیه پلاک خودروهای منطقه آزاد اروند رفع شد برخورد با رانندگانی که تظاهر به روزه خواری می کنند تردد خودروهای پلاک قشم در شعاع 150 کیلومتری استان هرمزگان مهلت اعتبار پروانه‌های خروج موقت وسایط نقلیه غیر موتوری اعلام شد چهره جدید تندر 90 را ببینید آغاز برخورد با خودروهای «زنون»
Back to top