کشف ذخایر جدید لیتیوم در همدان

تامین مواد اولیه تولید باتری‌ لیتیومی در دستور کار معاونت علمی

عصر خودرو- دبیر ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی،‌ فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به برنامه‌های حمایتی این ستاد برای تولید باتری‌های لیتیوم-یون، گفت: با توجه به محدود بودن ذخایر لیتیوم در کشور ما تامین مواد اولیه این باتری‌ها و همچنین ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه را در دستور کار قرار داده‌ایم.

Sunday 24 December 2023 - 09:35:00

تامین مواد اولیه تولید باتری‌ لیتیومی در دستور کار معاونت علمی

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، دکتر صادق صادق‌زاده با بیان اینکه باتری لیتیومی همچنان در دنیا مطرح است،‌ گفت: برخی‌ها اعلام کرده‌اند که هوا-فلزها و یا سدیم-یون جای باتری‌های لیتیومی را در دنیا می‌گیرد، ولی همچنان باتری‌های لیتیومی مد نظر قرار دارند.

وی افزود: در کشور نیز برای توسعه فناوری‌های مرتبط با باتری‌های لیتیومی سرمایه‌گذاری‌هایی صورت گرفته، به گونه‌ای که مجموعه بخشی از تجهیزات مرتبط با تولید باتری‌های لیتیومی را وارد کرده و در حال نصب دارد.

صادق‌زاده تولید باتری‌های لیتیومی 2400 ملی آمپر ساعت و 3200 میلی آمپر را از زمینه‌های تحقیقاتی و تولیدی مجموعه‌های فعال در این حوزه نام برد و یادآور شد: ما در تامین مواد اولیه این حوزه فعال هستیم، نمونه این حمایت‌ها تامین لیتیوم و سنتز آن است که در دستور کار داریم.

دبیر ستاد مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری با بیان اینکه تامین مواد اولیه برای باتری‌های لیتیوم-یون دارای دو بخش است، خاطر نشان کرد: بخش اول تامین ماده اولیه لیتیوم است. این ماده معدنی در کشور محدود است و اخیرا یک معدن لیتیوم در همدان کشف شده است.

وی اضافه کرد: بخش دوم شامل استخراج لیتیوم-یون از شورابه‌ها و تولید کربنات لیتیوم است. برخی از شرکت‌ها در زمینه تولید کربنات لیتیوم فعال هستند. شرکتی که قصد دارد باتری لیتیوم-یون تولید کند، کربنات لیتیوم مورد نیاز را از خارج وارد می‌کند و ما با این حمایت‌ها قصد داریم تا مشکل ماده اولیه برای تولید باتری را مرتفع کنیم.

صادق‌زاده در خصوص توسعه باتری‌های خورشیدی نیز توضیح داد: دانش فنی این حوزه در دانشگاه‌ها موجود است، ضمن آنکه در کشور دو شرکت در این حوزه راه‌اندازی شده است و سعی دارند تجهیزات مرتبط با آن را به کشور وارد کنند. ما به دنبال انتقال دانش از دانشگاه‌ها به شرکت‌ها هستیم.

وی با اشاره به توسعه فناوری‌های مرتبط با سلول‌های خورشیدی پروسکایت، اظهار کرد: در دنیا این حوزه در فاز آزمایشگاهی است و وارد صنعت نشده است.

دبیر ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری افزود: سلول‌های خورشیدی پروسکایتی موجب افزایش راندمان باتری‌ها می‌شوند، ولی مطالعات آن هنوز به فاز صنعتی نرسیده و در کشور نیز ‌تحقیقات در این حوزه ادامه دارد، ولی چالش ما در کشور انتقال دانش از دانشگاه‌ها به صنعت است و ما تلاش داریم تا این چالش مرتفع شود.

برچسب ها

باتری خودروی برقیلیتیوم
مطالب مرتبط بیشتر
خودرو خوش قیمت در راه است سرمایه‌گذاری میلیاردی هیوندای و ال‌جی برای باتری‌سازی نوآوری در خودروهای الکتریکی عامل سقوط مس شد چالش جدید برای خودروهای الکتریکی رونمایی تویوتا از نسل جدید فناوری باتری خودروهای برقی راه‌اندازی خط تولید سلول‌های لیتیوم یونی در هند طرح باتری‌سازی آمریکا به ثمر نشست فراگیری خودروهای برقی با ارزان‌سازی باتری چین؛ پیشتاز در صنعت تولید باتری لیتیوم در جهان نیسان رکوردار می‌شود؟ تسلا جایش را به شرکت چینی داد سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری غول خودروهای الکتریکی در چین خودروهای الکتریکی ارزان خواهد شد؟ فولکس واگن به‌دنبال باتری‌سازی در اروپای شرقی افزایش تسلط باتری‌سازان چینی بر صنعت خودروی اروپا هیوندای در آمریکا باتری‌سازی می‌کند عرضه خودروی الکتریکی تویوتا با باتری بی‌وای‌دی باتری که با سه دقیقه شارژ 20 سال کار می‌کند چین بزرگترین کارخانه تولید باتری‌های لیتیومی را در اروپا احداث می‌کند شراکت هوندا برای تامین پایدار فلزات باتری در خودرو‌های برقی چین به رتبه دوم در بازار جهانی باتری خودروهای الکتریکی جهش کرد بازار 250 میلیارد دلاری باتری انگلیس کلیددار قفل باتری برای خودروهای الکتریکی سیاستگذاری جدید فورد در جهت بازیافت بهتر باتری خودرو جدیدترین غول صنعت خودرو برای بازیافت باتری باتری‌های آئودی در موتور سه‌چرخه‌های هندی صعود سهام BYD چین در پی اعلام خبر تامین باتری‌های تسلا ساخت باتری‌های تسلا در چین قیمت لیتیوم به بالاترین حد خود رسیده است! افزایش ظرفیت باتری برقی‌ها تا سال 2025 فناوری جدید لیتیوم اگر کار کند دنیا سبزتر می شود افزایش 20 درصدی هزینه‌های سلول باتری چه بر سر باتری های کهنه خودروهای برقی می آید؟ کشفی اتفاقی که باتری خودروهای برقی را متحول می‌کند رونق بازار خودروهای برقی؛ بهای جهانی لیتیوم 500 درصد افزایش یافت سرمایه گذاری در "نیکل تانزانیا"؛ گام بی اچ پی برای تامین باتری خودروهای الکتریکی باتری خودروی برقی در سرمای زیر صفر چقدر کابین را گرم نگه می دارد؟ افزایش تولید خودروهای الکتریکی، عامل افزایش بالای قیمت نیکل تنها استادیار خانم دانشکده الکترونیک دانشگاه تهران: نوسازی و تجهیز آزمایشگاه نانو ساختار دانشگاه تهران توسط شرکت کروز بازیافت سریع باتری خودروهای برقی با ربات جایگزین لیتیوم در باتری خودروهای برقی معرفی 10 خودروی الکتریکی با بالاترین پیمایش سرمایه‌گذاری مشترک پورشه و شرکت آلمانی برای ساخت باتری خودروهای برقی سرمایه‌گذاری 1.8 میلیارد دلاری شرکت نیسان در تولید باتری‌های الکتریکی چالش زیست محیطی تولید لیتیومی‌ها کشف ذخایر لیتیوم در آلمان برای تولید صدها میلیون خودروی برقی تولید باتری قدرتمند تسلا بی‌ام‌ و با باتری سازی بزرگ سوئد قرارداد بلندمدت امضا کرد شارژ سریع، باتری‌های خودروی الکتریکی را تخریب می‌کند در دنیای باتری‌ خودروهای الکتریکی چه می‌گذرد؟ چالش تولید باتری خودروهای برقی تویوتا و پاناسونیک برای خودروهای برقی باتری می‌سازند شارژ باتری خودروهای برقی پنج برابر سریع تر شد تولید باتری هایی که با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند احداث بزرگترین کارخانه باتری خودروهای الکتریکی در لهستان معرفی باتری خودروی برقی سامسونگ
Back to top