فونیکسبهتام

یک کشته و هفت مصدوم در اثر ۲ حادثه رانندگی در جاده سبزوار-شاهرود

عصر خودرو- در اثر وقوع ۲ حادثه رانندگی در جاده سبزوار-شاهرود در روز یکشنبه یک نفر کشته و هفت نفرمصدوم شدند.

یک کشته و هفت مصدوم در اثر ۲ حادثه رانندگی در جاده سبزوار-شاهرود
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سبزوار گفت: صبح امروز در اثر سقوط یک دستگاه خودروی سواری سواری پرایداز پل در 35 کیلومتری جاده سبزوار-شاهرود یک نفر کشته و سه نفر مصدوم شدند.
    هادی زارعی افزود: مصدومان این حادثه در داخل خودرو گیر افتاده بودند که با حضور تیم نجات و استفاده از تجهیزات مناسب، مجروحان گرفتار رهاسازی و برای مداوا با یک دستگاه آمبولانس جمعیت هلال احمر و اورژانس هوایی به بیمارستان امداد سبزوار منتقل شدند.
    معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز به خبرنگار ایرنا گفت: صبح امروز در پی واژگونی خودروی سواری پراید در 37 کیلومتری محور مواصلاتی سبزوار-شاهرود چهار نفر مصدوم شدند.
    وی ادامه داد: مصدومان این حادثه با 2 دستگاه آمبولانس اورژانس 115 برای مداوا به یکی از مراکز درمانی سبزوار منتقل شدند.
    مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی سبزوار با 23 پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی در جاده های غرب خراسان رضوی فعالیت می کند.
    سازمان آتش نشانی سبزوار دارای پنج ایستگاه و حدود 110 نیروی اداری و آتش نشان است.
    مرکز شهرستان 320 هزار نفری سبزوار در فاصله 230 کیلومتری غرب مشهد مقدس قرار دارد.

    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو