فونیکسریمکسبهتام

مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت خواستار شد:

لزوم تقویت تقاضا برای خرید خودروهای تجاری

عصر خودرو- مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با وجود حرکت‌های خوب برخی خودروسازان داخلی برای تولید خودروهای تجاری و افزایش شمارگان تولید، اما تحرک اصلی در این حوزه با تقویت بخش تقاضا میسر می‌شود.

لزوم تقویت تقاضا برای خرید خودروهای تجاری
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، سهیل معمارباشی افزود: در زمینه خودروهای تجاری در چند سال اخیر با محدودیت‌هایی در کشور مواجه بودیم.

    وی یادآور شد: شرکت‌های بزرگ جهان که همکار شرکت‌های ایرانی بودند به دلیل تحریم‌های آمریکایی‌ها همکاری‌شان را قطع کردند و به همین دلیل تجاری‌سازان ایرانی با آسیب‌های زیادی مواجه شدند.

    این مسوول بیان‌داشت: تیراژ اندک و پایین بودن میزان داخلی‌سازی‌ها سبب شد تا تجاری‌سازان برخلاف حوزه خودروهای سواری، افت کمّی و کیفی زیادی را در تولید شاهد باشند.

    وی ادامه‌داد: از طرفی فعالیت خودروهای تجاری ارتباط مستقیمی با شرایط روز و رونق اقتصادی کشور دارد و به دلیل برخی مشکلات داخلی و رکود تورمی حاکم، جابه‌جایی و حمل کالا و مسافر نیز تحت تاثیر قرار گرفت.

    معمارباشی خاطرنشان‌کرد: با وجود مسائل یاد شده، امسال برخی تجاری‌سازان داخلی، محصولات خوبی را به سبد تولیدشان اضافه کرده و برنامه‌های مناسبی را در نظر گرفتند.

    وی گفت: اکنون در حوزه تولید خودروهای تجاری رکورد مناسبی را شاهد هستیم و امید می‌رود گشایش در حوزه تقاضا و سمت خرید انواع کشنده و کامیون و اتوبوس‌های شهری و برون‌شهری ایجاد شود.

    مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت اضافه‌کرد: هرچند ایدرو برنامه جایگزینی و نوسازی 12‌هزار دستگاهی در ناوگان حمل و نقل درون و برون‌شهری را در سال 1400 ارائه کرده، اما واقعیت این است که همه چیز به سمت تقاضا بستگی دارد.

    وی توضیح‌داد: با وجود اینکه اکنون آمادگی لازم در حوزه عرضه خودروهای تجاری ایجاد و بسترسازی لازم و نحوه تامین قطعات مورد نیاز مشخص شده، اما خودروهای تجاری را نمی‌توان در پارکینگ‌ها نگه داشت و باید بازاری برای آنها ایجاد شود.

    معمارباشی تاکید کرد: باید گام‌هایی در حوزه طرح جایگزینی و نوسازی خودروهای تجاری برداشته شود، اما از طرف دیگر باید قدرت خرید مشتریان و مردم را افزایش داد، زیرا خرید برای مصرف‌کنندگان در وضعیت فعلی اقتصادی سخت است.

    به گزارش ایرنا، واکاوی برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال 1400، حاکی از برنامه‌ریزی برای جایگزینی و نوسازی 12 هزار دستگاهی در ناوگان حمل و نقل درون و برون‌شهری است.

    به گفته «بهزاد اعتمادی» معاون توسعه صنایع حمل و نقل ایدرو، اجرای این پروژه معطل تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است، اما به دلیل مواجهه با تحریم‌ها در عمل نتوانسته تخصیص آنچنانی داشته باشد.

    وی به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: قرار است همه خودروهای این طرح توسط 17 شرکت خودروساز در داخل ساخته شوند و برخی از اجزا و قطعات از جمله موتور، گیربکس و اکسل را از خارج تامین کنند.

    اعتمادی ادامه‌داد: از سال 98 تاکنون بیش از 700 دستگاه خودرو در قالب این طرح تولید شده است.

    به گزارش ایرنا،  در سه ماهه نخست امسال تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده با تیراژ یک‌هزار و 842 دستگاه، رشد 99.6 درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال داشت.

    در این مدت، 187 دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس (رشد 37.5 درصدی)، 159 دستگاه اتوبوس (افت 19.3 درصدی) و 47 دستگاه ون (افت 31.9 درصدی) تولید شد.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        • خودرو امروز ۶۶۲
        • خودرو امروز ۶۶۱
        آخرین بروزرسانی ۱۷ روز پیش
        آرشیو